enough nu

Nu är det söndag.. imorgon återgår jag till mitt normala liv med jobb och trötta kvällar. Det  vill säga att jag inte kommer orka göra någonting. Känns underbart! Sen så ska det bli kul också för att jag saknar kidsen.

Dags för lite uppdatering här va, haha.. har inte fått någon utskällning utav Sandra så lika bra att sätta igång.

Den här helgen har varit störd, som resten utav den här sommaren iofs.
I fredags skulle jag och min mamma gå ut och käka tillsammans. Vi har inte träffats på 3 månader, så det var på tiden liksom. När vi sitter där bestämmer vi oss för att gå till puben, vi går dit sätter oss på uteserveringen beställer varsin öl. Sen sveper vi några kalla till. Hamnar brevid ett par gubbar, alltså. Ja, långhåriga hårdrockskillar typ och en tant.. inte mamma en annan. haha!
Sen när jag sitter där ser jag en låång rakad kille som kommer in och shit vad jag känner igen honom men kan inte placera efter tag kollar han på ig ska sätta sig ner vid ett bord så säger han "Hej Jossan, det var inte igår"
BA.. det var Robin :D har inte sett honom sen högstadiet jag blev glad! Sen kom jag på att jag var så jävla kär i honom i slutet av 7an när vi hängde ganska mycket. Sen kommer en till stolle in, haha.. säger samma sak då är det Fredrik som kommer. Robins bästa vän. Han var kär i mig.. länge. haha! aja det var kul, sen drog dom.
jag och mamma g¨r in och sätter oss beställer mer dricka. Sen kommer Linnéa och Arash och dom är tydligen tillsammans och jag fattar ingenting. hahah! Sen kommer Gabbe och Järven och isak. SEN kommer Robert också. hahaha.. eeeheh. Sen säger jag till Linnéa att vi ska dra till kung carl för vi ska inte sitta och häcka på puben hela kvällen. Sen iaf som "straff" som min mamma utryckte sig när hon såg mig röka för första gången. hahahah.. sa hon att hon skulle följa med. ÅH NEJ. fast det blev ganska lyckat ändå! Det var nog för att jag var så full :) och sen när jag står och dansar är det en kille som börjar dansa med mig jag vänder mig om och det är David. hallå honom har jag inte sett på jag vet inte hur länge.. det var iaf svettigt! eeeeeeeehehe.
Sen så dansade jag tror faktiskt inte någon tror mig men det finns EN väldigt snygg kille i Märsta och han dansade med mig, då blev jag lite pirrig.. hahahaha.. men det var kul, sen gick jag! Som vanligt. Sen kom Nadja, Liza och hela drösen och nadjas skånepåg Mackan, han var trevlig och ja snygg. Bra kapat Nadja! FÖR EN GÅNGSSKULL HHAHAHA.
Sen gick jag hem och sov. Blev väckt typ halv 9 på morgonen dagen efter av en hund som vill ut och pinka och slickar sönder mitt ansikte, sen säger mamma "NU SKA VI PÅ VISFESTIVALE!" eeeeeeeeeeh? Okej, var det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv.. jag drack 5 öl. och hoppades på att jag skulle bli jättefull men nejnej.
Det var ett "visband" som var bra. Det var lite Laleh över det, fast det var en kille då.
"bloooood är tjockare än vatten" det är vad jag minns att han sjöng.
Jg brände sönder ena tutten och ena armen också såååå jävla skönt. Inte.

aaaajaa jag har ont i mina händer och orkar inte gå in på lördagen så jävla mycket men vi var och käkade middag med mammas arbetskollegor sen var det krogen igen. jag var nästan nykter sen hade jag en man efter mig hela kvällen. han presenterade sig och allting för min mamma (känner honom förvisso) men iallafall. HAHA!
han skulle promt ligga med mig, han ville ha mig.. NU NU NU. naj naj sa jag. Sen somnade han utanför min mammas lägenhet på gräset. och jag försökte väcka honom, det gick inte. Då fick hans kompis komma och väcka honom sen gick jag in. Typ så! Ja hejdå..





Kommentarer
Postat av: Kiwso

Din jävla upptagna kvinna! Kan du typ på riktigt träffa mig någon gång eller tänker du bara hålla på att ge mig sånna dära falska förhoppningar för alltid? Du sårar mig, jag blir blöt i ögonen och det svider i hjärtat på mig. Jag skär mig med rakblad snart, och du tycker inte ens lite synd om mig. Du bara skiter i mig! Snart tänker jag göra slut och sen tänker jag ta livet av mig!

2007-08-14 @ 21:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0