Fröken Josefine!

"It's a date then" En mysig vinter-dejt på perrongen på stockholm central, kan det bli mer romantiskt? Folk som kommer uppgående i trapporna under och sjunder 'Jingle bells' i olika stämmor. Come here, kiss me baby.. again. Det bästa av allt är att det där verkligen hände.. ville jag gå? Nej.







Sen var jag hem till Isabell igår också, haha. Vi har inte setts sen prideveckan så jag tänkte att jag skulle ta och komma hem till henne, drog dit igår.. vi eller JAG stekte köttbullar och käkade makaroner, vi drog på en asbra (känn ironin..) rulle och skedade.
Det roligaste måste varit när hennes mamma ringer och det första hon säger är: "vad har du för personnummer?" Jag vek mig av skratt, alltså ok om man är senil men borde man inte minnas när sin förstfödda är född? Hahahaahhaha. Väldigt komiskt!

Nog med det hände massa incidenter som är hur jävla hemska som helst egentligen, men eftersom det är mig och Bello vi snackar om så är det småpotatis. Jag avslutade natten med att snarka så mycket att hon inte ens kunde sova tillsammans med mig i sin egen säng, mm I'm good!

Det vill säga; jag är härmed utsedd till Årets Gynekolog.
Kanske skulle ta och satsa på det yrket, eller kanske inte.

Kom i varje fall i tid till jobbet, trodde jag skulle komma försent eftersom vi inte fick igång Sl.se igår, jävla skitsida.
Hade köpt skagensmörgås på vägen, det smakade ljuuvligt. Kommer in och alla kollar på mig i matsalen "DU HAR HAFT BORTAMATCH!" Haha, easy säger jag och alla barnen håller med, dom tycker/tror också att jag har haft bortamatch, såja.. nu tar vi det lugnt. Inte riktigt så. Men nästan.

Idag har varit riktig mysdag, min lill-prins har varit på fint humör idag dvs att han har varit kramig, mysig och pussig. Han ville följa med mig hem, men det gååååår ju inte. Tycker det är kul att både han och en annan av pluttarna har kallat mig mamma vid några tillfällen nu. Hey.. vänta nu. Jag hade vilan med Ugglorna, 3-4åringarna alltså och dom var också på något myshumör, barn som knappt pratar med mig ens ville sitta och kramas, och några av dom hoppade på mig och skulle pussa mig.. jag blev lite överraskad.

Sen lite klag också... jag har sprängande huvudvärk.. alltså.. på riktigt.. om jag böjer mig framåt eller lägger mig ner känns det som att hjärnan ska rinna ut ur ögonen eller näsan. Känner mig lite övertung i huvudet.

Nu tänker jag på dig igen.. igen igen.. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
I'm your N1.

Kommentarer
Postat av: i.

hur visste du att jag är förstfödd?

2007-12-18 @ 16:42:38
Postat av: jos!

tror du jag är född i farstun eller?
klart jag vet det!
och du har bara yngre bröder.

Jag vet allt om dig!

2007-12-18 @ 17:17:43
Postat av: i.

well, bara yngre helbröder :]

jaså du vet allt?
jag ska allt sätta dig på pottkanten..
vilken färg hade min första cykelhjälm?

2007-12-18 @ 22:05:42
Postat av: nathalie

vem är den mystiska perrongmannen!

2007-12-20 @ 14:41:55
Postat av: jos!

säg det.. säg det ;)

2007-12-27 @ 16:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0