kkkkkk come on

Vad är det för dag idag egentligen?

Varför känns det som att det är söndag för? och jag vet knappt om jag är vaken eller vad som är problemet, haha.

Idag fyller Mickis år, grattis på dig pullan! Välkommen i gänget, du fyller när alla snart byter. Ah, ni vet.

Igår var det iallafall MIDDAGSBJUDNING hemma hos Majk (mickis.) det var väldigt gott måste jag säga, även om jag åt typ tre gafflar.. men iallafall. Sen fick hon ett ölspel av oss som vi drog fram direkt och skulle köra, det var ju väldigt trevligt att köra ölspel med vin.. Nej. Jag ville kräkas ett antal gånger.
Det finns bilder av oss i väldigt fina poser, eh japp.
Alla satt och pratade om sina pojkvänsproblem.. jag och Sandra var utstötta som vanligt och fick låtsas som att det regnar.
Sen skulle vi köra 'jag-har-aldrig' och Jenny säger: "det är inge kul Josse har ju gjort allting." HAHA, gjort allting VADÅ!?
Jag förstår inte alls vad hon pratar om. Man har aldrig gjort allting!
thank god.

Sen drog vi vidare in till stan, det satte sig två inte helt fula killar bakom oss men dom var lite smått dryga. Sen började jag prata skånska (eller var det göteborska?) med ena killen. Sen ville han veta vart vi skulle.
Iallafall där gick vi traskandes i spöregnet, mina fötter värkte och jag ville bara dö ett slag, in på Vanilla och svetas ihjäl direkt. Stod i garderobskön typ hundra år, sen dansa dansa.. alla tjejer såg likadana ut och var måttligt fula. Såg EN snygg tjej tror jag, och en snygg kille. När jag tänker efter så var han väldigt snygg, och han dansade nära. he he heeeee.. aja, kvällen gick ut på att försöka hitta en spot på dansgolvet och vid baren och inte råka bli nerputtad eller puttad med flit. Jag vet inte hur många gånger jag råkade häva ur mig "men jävla fitta" så kul hade jag.
Slösade sista pengarna av mina lön på alkohol som jag blev nykter utav. När vi nu skulle dra därifrån så fick vi aldrig tag på en taxi, hur svårt ska det vara egentligen? och jag vet inte hur många taxichauförrer vi lyckades göra oss ovänner med. Och Jenny är nog bannlyst förevigt på taxi 020, hahah. "TACK FÖR HJÄLPEN DÅ.. JÄVLA IDIOT.. HEJDå.. MEN HEJDÅ.. BLÄÄÄÄÄÄ!"
och Carro "Fastpris till Märsta? Vadå inte fastpris, det står ju fan fastpris till arlanda, det är samma sak!?! Men du är ju sjuk i huvudet.. KYSS MIG I ARSLET!" (och hon slänger igen dörren.)
Sen gick vi förbi skyltfönstrerna med julsånger och jag och Carro fick för oss att dansa oss vidare till nästa taxiförsök och vi sjöng och ja.. vi slutade. Då kom två tjejer fram till oss "TJEJER.. varför slutar ni dansa för? FORTSÄTT!" OKEJ MAMI.. ena var sjukt mjauig.
Sen dog mina fötter igen. Alla var så jävla off igår så det var inte sant.. alla var tjuriga, alla bråkade med sina pojkvänner (ja, dom som har några alltså.) alla var egentligen pain in the ass.
Jag ville inte åka hem egentligen, jag ville någon annanstans (hihi.) men pga en propp i muttkanalen tänkte jag, vi tar det en annan gång.
Det var inte läge.

Hem till Sandra iallafall, vi krashlandade i hennes säng ganska snabbt, vaknade av några sms.. sen var det lugnt hela natten, sov som en stock. Lika trött är jag nu! Jag vill sova mer.

godnatt.

Kommentarer
Postat av: Majk

Ursäkta mig kära fröken. Jag undrar bara när jag var tjurig och gnällde om mina pojkvänsproblem ller bråkade med någon under kvällen? va? va? HM! Jag var faktiskt jätteglad, tom när jag dansade zorba och störde mig på personen till höger ;) Sådetså! Puss påre

2007-12-12 @ 01:53:22
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHA ajuste det var SÅ dansen hette! ;)

Men du är aldrig tjurig, haha. Det som är ganska skönt.. eller rättare sagt du och din karl bråkar inte s¨åååå tydligt så du går runt ochskriker och ja du vet. ;p

2007-12-13 @ 16:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0