skumparty *2

Den här helgen har varit jävligt händelserik kan jag säga.
Och det behövde jag, really.. jag har gjort saker jag borde, och gjort saker jag egentligen absolut inte borde.
Men å andra sidan, i liked.. 
Jag har införskaffat massa prylar också eller massor och massor är väl att ta i men det blev iaf;

En bikiniöverdel och en bh (jag fick veta min exakta storlek, jag har inte DD som jag trodde, jag har G!!.. hallå.)
En väska (
min nya kärlek)
Ett par nya sneakers
Ett par jeans "
Schysst ass!"
En svart klänning
En vit klänning
Trosor

Jag är faktiskt nöjd.. ya ya ya ya yaaa.

Sen har det varit skumparty på Kung Carl både fredag och Lördag, det var jäävligt spännande kan jag säga hahah..
Fredagen var bara så jävla nice, hela kvällen. Jag hade velat haft det på film. Jag trodde jag hade hookat ett lammkött när det visade sig att han var äldre "kan jag få sova hos dig" - Nej, jag ska gå och kissa, hejdå.. vi ses.. hejdå! hhahaha..
Min vurpa hade jag gärna velat dokumenterat, och eftersom det bara var Liza som såg hela skiten så är det inte lika roligt att skriva ner det för ingen fattar, Nadja och Adrian kom alldels för sent och undrade vadfan jag låg på marken för i fosterställning. Har man platta skor, är helt nerskummad.. ska ta några steg på gräset då är det lätt hänt att man faller pladdask. Sen är ena min fot helt blå, fick några sköna stämplingar. Först utav Nadja som hade sjumilshöga klackar och stod och untz:ade sönder min fot, och när jag försökte putta undan henne så stod hon bara och untz:ade ÄNNU mer. Slyna!
Vi hamnade iallafall hemma hos Nadja till slut. Jag i säng med Liza, Nadja i säng med.. ..Ja juste.. vem?

Lördag; JHAPP vi ska ut ikväll igen, först till väsby fixade grejer.. sen hem och käka middag hemma hos Nadjas kära mamma, tack det var jättegott! Sen vidare hem till pappahaj2 valde outfiten, sminkade oss, jag lockade mitt hår helt i fuckin' onödan nu så här efteråt. Hah! Sen till Lizas storebror.. min brursa brursa brursas brursa, han är bra på att huzzla cigg! "Din jävla snyltare! Gå till statiol." Hallå, vad tror du om mig? GÅ!
Sen körde vi vattenfall, jag förlorade som vanligt. Sen traska ner till KC iallafall, hade min budget 500:- höll den återigen.. jag är så jävla bra. Ska aldrig mer köpa med kort. Nadja var måttligt stolt över mig också, jag har en tendens att alltid köpa FÖR mycket och FÖR dyra saker när jag viftar med kortet. Så nej tack!
Sen kom Jimmy fram och hälsade med sin finnekompis, why am I not supprised?
Han kunde inte kontrollera sina händer kan jag tala om, tillochmed Nadja blev lite lack.
Han satt och klämde på mina tuttar i luften, det var som att "åh shit, kan inte kontrollera mig.. måste klämma tuttar!"
Sen gick jag därifrån, det räckte med att jag redan kände mig som ett offer efter att Nadja valt ut ett vitt linne till mig som sedan skulle bli genomskinlig av all skum. Helt rätt.. wet t-shirt, no shit!
Sen träffade jag Frida och Sandra, men dom var torra och tråkiga inne på schlager golvet, OVANLIGT!
Men nu kom Sandra in till skummet och skummade med mig, hahah.. love you.. helt klart!
"Snygg-T, är en jävla hora.. varför måste han vara så jävla snygg för.. man blir ju fan irriterad, men han kan inte kyssas, han har säkert liten kuk.. och varför.. jävla fitthora han är, jag hatar honom.. kolla på honom.. kolla hur snygg han är!"

HAHAHAHAHA!


haha, helvete mitt i allting nu när jag sitter och skriver märker jag att jag skriver både om lördagen och fredag nu i samma sammanhang, det där bev helt fel men SKITSAMMA..
Rätt som det är har jag ingen klänning på mig längre, vem är han bakom mig undrar jag? Vem är mannen bakom mig som står och trycker sig, och dansar med mig och typ smeker min oljiga kropp? VEM ÄR DET? Vem VAR det?
Aldrig sett han förr, men ho ho jaja. Sen tändes lamporna, då gick jag. Hahah..
okej, nu blev jag deprimerad, jag tror minsann jag tappade en 100 lapp på golvet, I skummet.
HAHA, Nadja tappade sin sko, som jag.. den bästa superkvinnan-G hittade, jag gjorde en schysst svandykning rakt ner i skummet. Alla jublade och klappade händerna.. (i wish...)


             image13

Förresten fick jag och Nadja allergisk reaktion efter skummet, det svider i ansiktet är helt rödflammigt, jag fick röda prickar på låren.. sen så höll jag på dö på fredagen också när jag hamnade under det bolmande skummet som öste ut över mig. Hah, jag fick en drukningsreflex, jag drog in skum i halsen, trodde faktiskt min sista stund var kommen, som alltid.

Igår gjorde jag en sak, jag  ALDRIG skulle göra.. men ... ja. I say swwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeet!

                                                                                                  image14 Jag och Nadja. (jag sitter lite väl konstigt. och jag vet att mina tuttar är typ lika stora som hela Nadja själv. A bra tja!

jag : "VEM FAN ÄR PUNGEN!?!"
Alla : UNGERT!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0