"ah här sitter jag med någonting i munnen igen.. "

och jag skojar inte för en sekund, från igår kl 18.30 tills nu har jag haft något i munnen, helt sjukt. Hur spyfärdiga vi än var så fortsatte vi att äta. Både jag, Sandra och Linda hade kunnat vara i 9e månaden inatt, ja det såg ut som det iallafall. Haha! Och sen såg dom iallafall någorlunda bra ut imorse eller vadå imorse, gick fan upp 13.35 hah.
Då åt vi igen.

Midsommarsummering då; Jag kan börja med att säga först fixade vi i ordning all mat och grejer, eller jag ska inte ta credd för det för det var fan Malin och Linda som hade stått och fixat med allting. Det var jag som kom med potatisen, och den hällde jag inte ens i kastrullen själv. Såatte.. men iallafall. Det var svingott, sen blev alla proppmätta, men fortsatte småäta iallafall. Det fanns såååååååå mycket gott! Sen så hade jag som sagt bara vin och cider med mig, BIG MISTAKE! Jag vet att jag får typ sjuka magkramer av cider och vill dö, men ändå drack jag det, och som sagt.. jag ville dö. Och blev fett low.. det var ju kul. Sen så ville inte ens någon göra någonting. Förutom jag och Linda som var fett  på att dra till Väsby och hem till Patrik för lite kalas, men nej då.. det ville inte dom andra. yeye! Sen blev typ alla fett low.. happ vad fan händer tänkte jag som ville dö också.
Sen drar dom flesta och jag, Carro, Sandra, Malin och Linda springer ifrån några killar som vi inte vill ha med oss dit vi skulle. Så vi springer och blir andfådda och vill säcka ihop på marken, Carro hittar en cykel med punka som hon tar och skjutsar Linda. Sandra är full som få, och jag kan inte sluta skratta åt henne.
När vi väl kommer fram så möts vi av ett gäng fulla tanter och gubbar, ja.. helt seriöst. Dom kom inte ens ihåg vad vi hette för fem öre. Sen hinner vi vara där 1. högst 2 minuter innan Carro slänger av sig kläderna och gör värsta bomben rakt ner i poolen, haha. Sen kommer hon på, "vafaaan.. jag har ju fan för liten bh och försmå trosor" SYND.
Sen vill vi dra iallafall, Carro stannar med sina föräldrar, "Snygg-Per's" föräldrar som jag förövrigt inte ens vet vem det är. Fick höra igår att det fanns en snygg-Per, trevligt då!
Jag, Sandra och Linda drar iallafall tillbaka till Linda för vi alla behöver en toalett, illa kvickt. hHAHAHAH!
Sen korkar dom upp en ny vinare och Sandra är sååå sjukt full och jag får träningsvärk i skrattgroparna av henne.
Hon upprepar 4906903460 ggr med hennes LJUVA  skrikande stämma "JAG HAR INTE HAFT SEX på EN MÅNAD... VET NI HUR DET KÄNNS!?!?" hahah.. eh ja? Vi vet. Tyvärr. Sen upprepar hon det en gång till.
Sen får vi herrbesök (Hahaahhahahahaha!!!) iallafall.. Sandras och min blick möter varandra och vi börjar asgarva, går ej in på varför. Haha! Fanm jag kan inte skriva det roligaste här.. det kan ej komma ut.. hahah!
Vi fortsätter iallafall äta.
Det var väl det, sen fick iallafall jag och Sandra och la oss och vi somnade ganska fort ändå. Sen drog hon till jobbet, och jag fortsatte sova som en stock.

Idag har jag och Linda gjort absolut ingenting, jo vi har ätit mesta tiden och pratat pratat och pratat.
Sen kom Malin förbi också, alltså en annan Malin. Och vi pratade om hur det är att få knulla i ett litet på rum på anstalten, hahaha.. (Ni kan testa om ni också skaffar flick/pojkvän som hamnar i finkan ett tag!) Fast det är inget att rekomendera för det är tydligen snorkråkor på hela väggarna och övervakningskameror.
Men har det hindrat ett älskande par förut? EEEEEEEEEEHE.
Sen började jag och Linda pimpla vin igen, men det gick trögt för mig. Det har blivit för mycket, jag börjar bli kärring helt enkelt.

ge mig pengar jag vill också åka till bullen med mina snygga vänner!

Sen var Sandra så rolig igår också (midsommar alltså) "Josse, vad ska du dricka ikväll?" Jag: "jag ska dricka fuckin-jävla-kuk cider!" Sandra: "Aaah, jag vet för du har ingen öl kvar! HAHA.. men vet du jag bor i din blogg den är så jävla rolig så jag vet allt om dig, för jag har inget liv heller, titta på mig.. jag torkar gamlingar och folk jag hatar i rumpan och får betalt för det!"

HAHAHAHAHAHAHAHA!!.. hur kan man inte älska dig? minigrisen.

jaajaa.. nu orkar jag inte mer.. hoppas du fick ett gott skratt nu Sandra.. ;) Du förtjänar det efter en slitsam arbetsdag. hah.

puss godnatt.

Kommentarer
Postat av: Linda

HAHAHA! Sandra är inte ensam om att få sig ett gott skratt. Sjukt i huvet var roligt det där var. Skrattade högt. Nu har jag ont i huvet och ska äta upp det sista weinerbrödet och sen ska jag svulla i mig marrängswish.. Synd för dig att du inte är här! Jag tänker försöka leka gravid utan laxen. I need sugah when you´re not around. PYSS

2007-06-24 @ 15:00:08
URL: http://kiw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0