JAG ÄLSKAR SOMMAREN.. och Nathalie.

"FAN VAD DU SER UT!"


Yes, det var typ det första jag fick höra imorse när jag vaknade. Haha! Och inte bara utav Pontus (lillebror) utav att Nathalies karl också, haha.. eller det var mer "HAHA, fan har du nyss vaknat eller?" Men ja, jag vaknade ringde Natta sen var det bara rusa upp ur sängen, drog på mig en kjol och ett linne packade bikini och drog. Pappa hade lite väl bråtton tycker jag, jag vet vart jag har ärvt mitt "sista-minuten" sätt ifrån. Tack pappa!
Sen förbi och hämtade upp lillebror från sommarskolan, hahah.. sopa, nej förlåt. Matte är inte våran starkaste sida i våran familj. Sen vidare till Natta-patta. Hon var lika nyvaken som mig, så det var alldeles ok. Hennes karl kom hem så då åkte vi först av allt upp till Eurostop han skulle byta sina fotbollsskor, för andra gången. "det här börjar bli lite pinsamt nu asså"  Jonas, du måste bli mer varsam med dina skor. JAPP!
Sen åkte vi förbi donken, jag åt chickenbits det var fan länge sen, och Jonas tycker att jag äter för sakta men det är bara för att han och Natta trycker i sig sin mat, dom är rädda att någon ska komma och sno den ifrån dom. Gluppska jävlar.. ;) eeeeeeeeeeeeeheh.
Sen åkte vi iallafall hem, bytte om till bikini och la oss och grillade i solen det var såååååå nice, det behövde jag verkligen. Att sitta brevid Nathalie som är brun som en pepparkaka var inte en bra idé, nej det var inte det nej. Vi satt nästan 4 timmar i solen iallafall, så nu hoppas jag bara att det blir sol imorgon igen så vi kan sitta och steka. Sen tog vi en liten promenad till Willys fram och tillbaka och pratade lite djupa saker. Vi kom fram till att om det hade varit på annat sätt, så hade hon gått med barnvagn just nu. Rip Flubba "Felicia" E.H, haha. Hon hann dock bara bli ett lite embryot. (eller hur det nu stavas?) yeah yeah. Sen pratade vi lite snusk också, men det tänker jag inte ta här däremot. Synd va? "Snuskbloggen" You wish!
Sen kollade vi iallafall på världens sämsta svenskgjorda film, 'Kyrkogårds ön' ingen film jag rekomenderar, verkligen inte. Aldrig sett så dåliga skådespelare, haha.. Jag ville bara att en av killarna i filmen skulle vara en tjockis. Helt enkelt, han var också en glupskjävel! Som sagt, hoppas det blir sol imorgon med för jag ska upp tidigt och dra till Natta och sola igen, ska försöka komma ifatt henne, men jag får bara massa fräknar, why oh why? Jag är ju inte orangehårig. :(  Nu tänkte jag faktiskt ställa mig i duschen, för jag har sololja insmort överallt, och mitt hår ser ut att blivit nerkletat med sololja det med.

sen så är jag glad att dom inte ringde idag, YES I say! WOHOOO..
fast å andra sida, bara dom inte ringer imorgon..

go'natti natti, smek!

Kommentarer
Postat av: Sylvia

huvudrollsinnehavaren, som heter Jim Ramel Kjällgren på riktigt har jag varit ihop med på kollo nrä jag var tio =D

2007-06-21 @ 17:47:02
URL: http://sylvia.orgypistol.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0