"Carl-Filip"

Varför bygger man en trappa som går runt runt runt runt? Man blir ju yr av bara tanken på att man ska gå upp eller ner för trappan, man vill helst slippa tänka på det faktiskt.
Det smakar rutten alkohol i min mun.. torr i munnen är jag också.. kul att varken vatten eller tandborste hjälper.
Jag är så ful idag, det var jag igår med.. alltså, F U G L Y. Jag förstår varför "denna där" och "Carl-Filip" eller iallafall Carl-Filip skrattade åt mig imorse. Jag undrar vad han tänkte.. aaaaaaaaaaaaaaahahah....-andas-

Gårdagen var faktiskt lyckad! Allt gick på räls, och inge tjaffs.. ingenting. Det var bara helt grymt.
God mat, god dricka, mycket skratt och mycket sjungande.
Jag kommer in efter att ha varit ute med Carro och Erika och jag är hlt blodig runt munnen och slänger ut mig "jag har slickat mensfitta.. smarrigt!" Det var nog det äckligaste jag har sagt i hela mitt liv.
Carro och Erika kollar på mig med spyan i strupen och säger att jag är äcklig.
Jag var både ful och äcklig igår. Jag var helt kolsvart runt ögonen och blod överallt... riktigt ful.
Innan 23 drog vi ner till KC ja, det var typ bara vi som var utklädda.. tråkiga jävlar det finns!
Och vakten säger till mig "när du kommer, kommer alla" Jag vet inte vad han menade.. jag tänkte bara på att han hade plåster över snoken..
In kommer vi och så fort jag kommer in så kommer fotografen fram och ska fotografera mig, alltså okej att jag var ful men det behöver egentligen inte finnas som bevis på bild också.
Alla andra sa "guuud vad fina ni är" till alla andra då, till mig sa dom "men guuuuuuuuud vad äcklig du ser ut"
När jag gick fram och hängde mig över baren såg jag att killen som stod brevid mig var en gammal klasskompis ifrån mellanstadiet.. han kände inte igen mig.. "TJEEEEENNA! vem är du då?" Jag kollade på honom och började skratta: "ja, hej Niklas" han kollade på mig som att "what.. hur vet du?" Jag vet allt pysen!
Sen kommer jag inte ihåg om det hände något speciellt där inne sen... ja JO.. Carro vann iallfall tävlingen om snyggast utklädnad, hon var måttligt stolt. Jag gick och skaffade mig ett ärr på kinden.
I kön på väg ut hamnar jag brevid en annan Niklas, jag tar hans bricka och hämtar våra jackor vi står utanför och småbubblar lite sen ser han syn på min telefon.. han blev kär och tyckte att jag skulle skänka den till honom.. no way José!

Vidare gick jag, Erika och Malin till lilla "Iranie/Indie/Turk/whatever" grillen.. han står seriöst bakom galler och grillar burgare. Jag beställer en hamburgare och pommes, jag tappar pommesen det första jag gör.. "carl-Filip" äter upp min hamburgare, jag fick lite bröd.. jag tror det var just här jag träffade dom för första gången igår. Japp.. det var det. Jag inbjuder folket på efterfest hos Erika (som jag alltid gör, eh he he) vet ej varför men jag var jättegay och la mig i sängen direkt.. på mig slänger sig "carl-filip" och jag knuffar artigt bort honom.. Det roligaste med allt är att snubben inte ens heter Carl-Filip utan vi fick för oss det.. Sen låg vi i en ormgrop i sängen några stycken.
"det här känns som en orgie"
Jag somnar iallafall i en sketen 90säng (är det min grej?) med "Carl-Filip" har ingen som helst koll om hur mycket klockan var just då men jag vaknar iallafall av att "den där Benny" som egentligen hette något helt annat han också höll på pilla på min mobil hela jävla tiden. Och tyckte jag hade grym musiksmak.. det tycker alla.. så easy.
Upp ur sängen hoppar jag lägger mig i Erikas stora säng aaaahhh.. helt ljuvligt. Jag och Erika vill att dom ska gå hem.. vi vill inte ha dom där längre, så vi låtsas sova.. sen somnar vi på riktigt.
HAHA roligaste var när "den där Benny" försökte eller ja.. ville ligga med Erika och hon ligger "men guud.. jag sover.. men HALLÅ.. jag sover... sluta.. akta på dig.. JAG SOVER" på andra sidan rummet i andra sängen låg jag och höll på att dö av skratt.
"Jag fattar inte ens varför jag hånglade med honom.. han var ju fan 1 meter kortare än mig."

... hahahah.. I love you.  

Våran frukost var rolig, vi dansade och sjöng när dom till slut gick därifrån... YIHO.. upp och hoppa ut i köket och käka frukost.. först skulle jag in på toaletten, jag dog. Jag gick rakt emot en spegel och såg mig själv.

Kom på nu fan vad jag nämner Carl-Filip... HAHAHAHA.. men usch. nä inget sånt.

Det är söndag idag, dvs imorgon är det måndag.. dags att jobba igen.. helvete vad snabbt den här helgen har gått..

                               image33

skabbet numero uno.


Kommentarer
Postat av: Niclas

Var är det för speciell telefon du har, som killen blev kär i ? *nyfiken*

2007-11-04 @ 16:58:40
URL: http://omnixar.wordpress.com
Postat av: Lissan!!

Mensfitta...hahaha...jag döööör!!!

2007-11-04 @ 17:59:19
Postat av: jag!

en sony ericsson w910i
:)

2007-11-04 @ 19:03:46
Postat av: erika

HAHHAH men vad fasen, "Den där nissen vägrade ju lämna mig ifred.."
Du var faktiskt inte så förskräcklig imorse Josefine. Iaf inte om man jämför med KORTEN jag tog på dig mahaha, sexxxy mama!

2007-11-04 @ 19:56:10
Postat av: jöööööööösi

HAHAHAHAHAHHAHAAHAHAH måste ha dom bilderna!
Helt sjuka. Blev fan rädd för mig själv! :(
playboytröjan rulade. ^^

2007-11-04 @ 20:11:33
Postat av: erika

Kan inte ni bli tillsammans? Du och Carl-Filip.

2007-11-04 @ 21:52:25
Postat av: jooooo

HAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAH..
as I told you...
no thanks ma'm.

...känslan av att ta i lypsyl är inte min grej!
=D

eeeeeeeeeheee hehehe.

kan inte du bli tillsammans med Benny då?

2007-11-05 @ 12:11:29
Postat av: Sandra

Hahaha, jag dör.

2007-11-05 @ 19:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0