"avkopplingsvin"

Igår drog jag hem till Lissan för några glas vin, ja alltså några. haha, vilken underdrift.. sen får man smälla in dom där cider burk/flaskorna också som fick glida ner, ajjamensan! Nyktra klubben eller? Jag var iaf så pass nykter eller lagom berusad så där innan sänggående, då jävlar small det till i skallen. Vi Satt iaf från 21 till 4 på morgonen och bara snackade skit, om allt och alla och hade supertrevligt. Sedan satt vi och kollade blint in våra telefoner.. "fan ere din eller min som vibbar?" haha, det var ingens. Ren inbillning dvs. Sen började det småtjuta i min telefon, hej och hå jag börjar nästa skutta i stolen.. like a little girl.. sen när vi tyckte att det var nog och vi båda satt och gäspade som fan så gick vi och la oss och jag förvarnade Lissan "jo alltså.. när jag dricker eh eh eh.. jag kan snarka något förjävligt.. bara så du vet." Jag hade tydligen inte gjort det, eller hon hörde inget iallafall. Fan coolt.

Jag vaknade sen till slut vid 10 snåret någongång och vi låg och snackade lite så berättade jag att jag hade drömt precis innan jag vaknade att hon hade datorn mot sängen och en webcam riktad mot sängen och att jag inte förstod någonging, så det första jag gör när jag vaknar är att leta efter webcamen hah. Det var ju ingen webcam där. Sen låg vi kvar ja iallafall 2 h i sängen och snackade massa skit igen, då om sex.


"men tänk när du ligger där, du tittar inte ens mot personen, du vill leka lite svår och tänker "nej, jag ska inte" och du ser i ögonvrån och du känner hur det pirrar i kroppen och personen närmar sig dig sakta men säkert, när du helt plötsligt känner hur personen andas i ditt öra, du ryser i hela kroppen och biter dig själv lätt i läppen och just då hamnar du i en annan värld ingenting omkring hörs, det du hör är dina andningar och den andra personens andningar och just då när den där nafsningen i örsnibben kommer och därefter den där handen som letar sig in under din tröja och smeker magen lätt och du automatisk drar in den och tungan som retar och du hör, du hör allting.. det får mig skakis. Just den känslan av att det inte finns någon annan än ni där just då - just nu, den är magisk. "

Jag kunde knappt gå in fullt ut och berätta för Lissan fick gåshud och ville åka till ett annat ställe just då =D
att jag kan öppna mig så intimt och öppna mitt hjärta så för någon, är skönt och det känns så jävla bra.
Vi förstår varandra på ett plan som är omöjligt för en annan att förstå om jag vill förklara mig.

Nåja, det var det. Nu ska jag iallafall traska till bussen för att åka till Nadja sen ska vi väl träffa upp Linnéa sen drar vi till vad det nu blir, stan eller Kista för lite bio, det blir nog mysigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0