"jag tycker synd om fula människor"

2lax7

too cool for school baby!

you wanna get boned, you wanna get stoned, you wanna get fucked inside out

Idag vaknade jag sent igen rättare sagt jag vaknade av att en viss person ringde ungefär vid 14 tiden och skickade sms som en tok han ville be om ursäkt för kvällens hetsiga diskussioner, yeye. Jag orkade i varje fall inte svara, upp och hoppa tänkte jag. Klädda på mig tog bussen ner till mamma, gick in hämtade hunden som var överlycklig för att jag kom och hälsade på, plutt. Sen ut på promenad och hoppa in i rastgården, inte en jävel där som vanligt. Stod och kollade på medans han lekte rövare och gned och rullade sig i löven och leran, mycket mysigt måste det ha varit. Sen ser jag ett par komma traskandes dom tjoar och håller på kramas och ja, sådär puttinuttigt. Dom såg ganska nykära ut, eller ja jättekära ut bara.. tänker inte mer på det dom sätter sig på en bänk några meter ifrån rastgården, dom märker inte mig. Efter ett tag ser jag att hunden stannar upp och bara står och glor som ett fån på dom.
"Hörru Zeth, kom." han kollade på mig och kollade tillbaka mot dom igen. MEN HALLÅ.. så kollar jag ner, vad skådar mitt öga?! Jo dom sitter och nuppar och tar på varandra för kung och fosterland, jag kopplade hunden sen gick vi därifrån och jag med skrattet i halsen. Sen tillbaka hem, sen kommer lillasyster hem vi bestämmer oss för att traska till Sibylla och köpa mat när vi väl sitter där kommer en skåpbil ut kliver tre killar, i blåkläder.. ni vet såna där arbetsbyxor (min fetish.) och ena killen, alltså HALLELUJA.. man ser inte ofta snygga/heta killar i dom här trakterna.. men jiiiiiiiiiiiiiiisses.. när dom hade klivit in så säger Sandra till mig direkt (lillasyster alltså.) "Visst vill du ha den första killens nummer?" HAHAHAHAHAHA. jatack! Sen kom han ut igen och tände en cigg och jag smygkollade på honom, sen märkte han det. Jag fick kolla runt och låtsas som att det regnade röd i fejset.
Sen var det dags att gå, men det var finfint!
Kommer hem till mamma och käkar så sitter vi och kollar på "Sjunde himlen!" så säger jag det att om jag hade uppfostrats som dom blir hade jag flyttat hemifrån när jag var 13 och mamma undrar varför och jag drar exempel "Men hallå, dom får inte dejta förns dom fyllt 17-18, dom får inte vara ute efter kl 9.. inte ens 20 åringarna. Sen så får dom inte ha sex före äktenskap heller.. he he" mamma börjar skratta när Sandra lägger in: "HEHE, nä för Jossan har redan haft sex.. eller Jossan, har du haft sex?" jag och mamma börjar skratta så det ekar och mamma håller för öronen "JAG VILL INTE HÖRA SÅNT HÄR, SANDRA SLUTA!" Sen fortsätter Sandra: "Men mamma har inte du haft sex?" HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA. Då mamma säger: "Sandra din hjärna är inte mogen, håll tyst!" det var trevligt med lite skratt och sådär. Sen säger Sandra (som hon gör varje dag.) "Jossan, är det inte dags för dig att skaffa barn snart?" När mamma säger: "Sandra SLUTA upp med det där nu.. hon kan inte bara skaffa barn för att skaffa barn." Sandra: "Nää.. jag har ju sagt åt henne att hon måste skaffa en kille först." HAHAHA. :'D

och ja juste min lillasyster blev nyss 13.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

"Jag fick kolla runt och låtsas som att det regnade röd i fejset." Hahahaha jag DÖÖÖÖR du är bäst.

2007-10-07 @ 21:52:49
Postat av: Amanda

Hahahaha, jag ÄLSKAR din syrra!

2007-10-08 @ 12:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0