070917

Tänk att jag har hamnat på noll igen min självsäkerhet eller rättare sagt självförtroende är på noll igen.
Och det är ditt fel. Känns som att jag är osäker på allting just nu, kan inte lita på människor.
Finns två personer jag litar på och ni vet vilka ni är, alltså rakt i hjärtat litar på.
Jag ska inte vara så här, jag fungerar inte så här. Jag vill veta, men varför kan jag inte bara fråga?
Jag förtjänar fan inte att behöva må såhär.. när jag inte ens kan sköta mitt jobb riktigt det är då det blir jobbigt för mig speciellt eftersom jag är glad just nu. Men osäkerheten dödar mig sakta, eller dödar min personlighet om man säger så. Jag tänker för mycket och jag vet inte hur jag ska göra för att inte behöva göra det.
Att vara ovetande om saker gör mig galen och jag är nog inte ensam om att tycka så.
Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade Lissan på jobbet att prata med om såna här saker eftersom jag ändå spenderar mesta tiden av dagarna på arbetet. Men blir ju inte bättre av att älta prblemen fram och tillbaka istället för att ta upp dom och reda ut. Och nej det är ingenting speciellt som har hänt bara det att jag vet att såhär vill jag inte ha det längre. Jag vill bara slå mig rill ro, just nu känns det som att jag vill ha det där "svenssonlivet" alla människor fruktar och helst vill slippa. "Lev ditt liv!" Säger ni, vad vet ni om mitt liv då?
Vad är det jag vill göra av mitt liv och vad är det jag inte har gjort. Jag vet vem jag är. Men man lär sig något nytt varje dag och det gäller även om sig själv. Jag är så trött och uttråkad på mitt just nu att jag bara vill spy på det.
27e får jag gymkortet iallafall, det känns så jävla skönt. Jag kommer bli av med allting och kommer känna mig som en ny människa. Jag behöver det, for real. Jag vet att jag är världens bästa, men anyway.
Sen så vill jag bara pika att jag vill ha någon som jag tycker är bättre än mig själv.
Vill ha någon att avguda men ändå slippa besattheten... som ett djupt andetag som känns så jävla befriande.
Men vad händer om man råkar träffa någon man tycker har potential då? Ska man bara sitta på arslet och vänta eller ska man göra något drastiskt. Jag vet inte, jag är tillbaka på osäkerhet. Om du läser så hjälp mig, snälla.
Men som sagt nej jag har inte hamnat i en depression, jag är glad men undrande bara.

Sen skulle jag vilja veta mina brister.. saker om mig som jag kan förändra utan att ändra hela min personlighet.
Ärlighet in my face det är det jag behöver. och det behöver alla för att vakna och hamna med fötterna på jorden.
Du blir aldrig perfekt, men du kan alltid bli bättre.

Idag tvärslocknade jag när jag skulle natta P.. jag såg hur hans ögon slocknade - mina slocknade i samma ögonblick. Vaknar 5 minuter senare av att jag kom på mig själv och reste mig upp kändes som att jag ville börja gråta. Fråga mig inte varför för det vet jag helt seriöst inte. Hade bara varit väldigt skönt.
Sen gick jag bara omkring i min egna lilla värld kändes det som.
Vilka känslor det än handlar om kör dom ett litet spratt med hjärnan.
Sen skulle jag iallafall iväg och ha gymnastik med Ugglorna (3-4 åringarna + 2 av mina pluttar J & F) haha, aldrig varit med om något sötare. Jag kan inte låta mig att fundera och tänka varje dag om hur jävla sjukt det är egentligen hur vi blir till alltså ja, HUR vi kommer till är väl jag inte så jävla obekant med. Menar mer själva processen och utvecklingen. ATt vara ett litet embryot en liten geggamoja och sen komma ut och växa upp är ju helt sjukt. Barn är coolt, ni som tror att barn betyder: skrik, bajs, spyor etc. har bara en liiiiiiiiiten liten aning. Jag kunde inte valt ett bättre jobb faktiskt.

Nu är jag slut i hjärnan och vill sova, men det tänker jag inte klockan är ändå bara 17.57 easy nu va!


Kommentarer
Postat av: Kiwso

Tro på dig själv Kvinna! Du är bäst, Kiwso diggar dig! Du är fett kul, häng med mig mer! Puss

2007-09-18 @ 18:46:20
Postat av: Anonym

and i fuckin love you!

2007-09-18 @ 19:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0