GOMORRON GOMORRON!

Vaknade av att telefonen ringde, det var kära faderskapet
- upp med dig! sotarna kommer idag
- VA?? nuu?
- ja, NU.. seså upp och hoppa!
- jag har ju inte ens klätt på mig!!!!
- se till att göra det då, det kan bli pinsamt annars

Jag for upp iaf drog på mig kläder. Fem minuter senare ringer det på dörren. Jag såg ut som ett sexy fuck, slarvig toffs med mer med mera. Dom gick in, var här 1-2 min sen drog dom. Det var ju trevligt sällskap.

Sen ringde jag till jobbet och diskuterade morgondagen. Lotta svarade och blev överlycklig när jag talade om att jag kommer imorgon "åhh älskar dig!" tell someone who doesn't? Nerå.

Sen hade jag fått ett mail "Jasså, du bor ju nästan vid Bålsta Golfklubb!" Jaha gör jag? Jag bor inte ens i Bålsta men okej då. Golf måste förövrigt vara den tråkigaste sporten någonsin, ja, efter konståkning.
Ser ni någonsin en tjej som skriker, kastar golfklubbor till höger och vänster och svär och skriker lite till och är illröd i ansiktet är det troligtvist jag. Men det lär inte hända. Minigolf däremot, det är jag grym på.

Och till något helt annat.
Är det bara jag som kan drömma att jag pruttar och vaknar av mig själv och stelnar till för att jag tror att jag ligger hemma hos någon annan och måste kolla mig runt om i rummet ifall det är någon där.. speciellt om någon ligger bredvid. Men efter 2a gången det har hänt har jag börjat tänka om. "Nej, Josefine.. det är lugnt.. du kan prutta.. du sover ändå själv varje natt".

Godmorgon Sverige! *morgonfis*


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Du är så jävla härlig Josefine!
Här sitter jag med mitt morgonkaffe som en pensionär och fnissar för mig själv i lilla norrland.

2008-04-17 @ 09:46:07
Postat av: j.

Haha, same old, same old. ;-)
Kära Nathalie! Du ÄR pensionär. Hihi!

2008-04-17 @ 09:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0