konsten att göra samma misstag gång på gång

Dagen idag gick fy helvete ganska snabbt måste jag säga.
Sen fick jag dåligt samvete som frågade om ledigt då en annan redan har ledigt imorgon.
Jag måste nog fråga min chef hur det är med alla regler som vikarie egentligen.
Jag tror det är dags för mig att få lite koll på läget och kanske inte tro så mycket saker.
Förlåt om ni får slita häcken av er en dag, förlåt. På riktigt..
Jag vill inte känna mig som någon som inte har koll på någonting känner jag just nu, det är inte ok.
Give me the rules liksom. Jag kan inte spela spelet rätt om jag inte får instruktioner.
Förlåt igen..

Åkte till frisören idag iallafall för att jag skulle fixa håret men tydligen var det inte en tid som var till för att fixa håret, utan att hon mer skulle kolla mitt hår och planera lite hur hon ska göra. Så jag fick en tid imorgon efter att jag hälsat på min madre och Benno ett tag iallafall. Det som var huvudsakliga syftet med att vara ledig imorgon egentligen.
Sen om det inte blir försent tänker jag gå förbi jobbet och titta in om bossen är där så jag kan prata några ord med henne. Behöver få lite vidare information angående min lön också. Eftersom att jag inte alls förstår mig på min lönespec överhuvudtaget.

Trott eller ej, men jag funderar på att börja plugga nu. Gulp. Ja, seriöst alltså. Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb, men nu när S kommer tillbaka också så det känns det som att det är läge för mig att ta tag i pluggandet så jag kan bli klar och kanske skaffa mig en utbildning i någonting. Misstolka inte S, det är alltid trevligt och träffa dig. ;)
Men att gå och inte veta när man får jobba eller inte ens kunna planera någonting för att kunna tacka ja till jobb börjar bli jobbigt. Så då är det ju bättre om jag både pluggar OCH vikar när jag kan istället. Eller, tänker jag fel?

Träffade Nadja idag också. Hon var glad och det förstår jag. Grattis, du förtjänar honom. Glad för din skull!
Jag är glad för allas skull som mår jättebra och är kära, missförstå mig rätt när jag alltid sitter här och klagar på att jag inte har någon, men jag har börjat inse att det hjälper inte att gnälla.
Jag får ställa mig vid köttdisken eller ketchupen på ICA som Lissan sa. Ja, jag får helt enkelt göra det och stå där och vänta på min blivande helt enkelt.

Hoppas alla mår kalas! För det gör iallafall jag.

Kommentarer
Postat av: Glory

Tycker absolut du ska hoppa på utbildning, om det är det här du vill jobba med. Helt klart!
Jag har full förståelse hur du tänker nu när jag kommer tbx, å tar inte illa upp. Been there, done that själv ett antal ggr innan jag fick fast surru.
Dina tankar é helt klart värda att ta en närmre flukt på...i denna branch finns oftast jobb!

De här me karlar...som vi prata om idag. D é knepigt å en klen tröst, jag vet...men HAN kommer stå där, framför dej en vacker dag, bara du ger det den tid som krävs. Is baby...is i magen är bästa coolern för såna här avancerade grejjer *ler*
Du ser ju hur det gick för mej...fast här va d jag som höll på halster å nu åker han mc för att hämta mej *flin*
Snuttkramar...hi hi

2008-04-28 @ 22:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0