onani var det ja

Jag tröttnar på saker, människor så lätt. Och onani. Men iallafall, next.

Idag vaknade jag 8.30. Det var inte direkt det jag hoppades på. Jag ville vakna vid 14-15 tiden och liksom "shit, nu är hela dagen förstööööööööörd, synd. Jag somnar nog om igen". Men så blev det inte. För när jag väl hade vaknat till, kollat till mobilen ifall jag fått några fyllekåta sms, det hade jag inte heller. Men iallafall, vaknade kissnödig. Jag är kissnödig hela tiden tror jag. Eller så är det bara något psykiskt som jagar mig. Tänker jag på att jag är kissnödig så blir jag det ännu mer, likaså gäller nummer två. Nu är jag nog inte kissnödig.

Imorse åkte faderskapet och min käre lillebror till Norrtälje dit min stora bror har flyttat och köpt sig ett café. Männen i min familj är värsta handymans. Dom skulle iallfall dit och hjälpa Daniel med köket som ska vara klart idag.
Det blir säkert jättefint! Jag borde ha åkt dit. Inte för att hjälpa till utan för att hälsa på min bror jag träffar en gång i kvartalet typ. Det blir säkert fina fisken det där! Tur att någon i familjen når framgång.
Har ju ett till alternativ jag kan skryta om. Min morbror som är världens coolaste. Om någon kollade på "ombytta roller" som gick på trean förut så var det en raggarfamilj som bytte plats med en religos familj och min morbor var/är raggare och han fick gå med i frälsningsarmén. Jag har aldrig skrattat så mycket åt någon i min familj som jag gjorde när det programmet sändes. Jag vet iallafall vilken sida mitt vulgära språk kommer ifrån. Min snuskiga sida kommer ifrån båda hållen. Jag kommer inte ifrån det hur jag än bär mig åt.
Morbror Tony är ascool i vilket jävla fall som helst.

Nu sitter jag här och kollar på massa "bortklippta" snuskscener från filmer. Mitt liv är jättekul, jag lovar. Okej, jag lyssnar på musik och tänker på att jag behöver glasögon. Folk säger att jag kisar när jag läser på datorn och när jag kollar på TV. Så ja, det kanske inte vore så dumt att göra en kontroll. Jag är ändå ganska sexig i brills.

Ska jag laga mat även fast jag inte ens är hungrig? Är det värt det? Varför pratar/skriver jag alltid med mig själv? Jo, för jag har inga vänner som vill prata med mig på varken MSN eller i telefonen. Jag skiter i maten.
Jag åt ändå en smörgås imorse som liknade en donut och drack vaniljté. That's some sweet shit I say!

"vad brun du är!"  sa herr Jonathan. Tackar tackar säger jag, för en gångs skull är jag inte den vitaste i kära Svenneland.

j to the O - fast car

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0