Ett vanligt inlägg

Se på fan också.  Jag har nästan glömt hur man skriver ordentligt. På riktigt. Så där som jag alltid gjorde förut.
Lite blondinbella över mig. Berätta vilken tid jag gick upp, berätta att det första jag gör på morgonen är att kissa, slå på datorn, äta frukost och sen sitta vid datorn för att kolla min egna blogg.
Det slog mig själv att jag läser 5 (möjligtvist 6) olika bloggar. Försökte utöka det lite. Men hittade inget intressant.
Det enda jag hamnar på är "sex & samlevnad". Läser några sexnoveller och tänker: "nä, funka inte den här gången heller". Sen går jag tillbaka in på dom bloggarna jag faktiskt läser. Uppdateringar i dom? Nej. jag går tillbaka och läser asgamla inlägg som jag förmodligen redan läst ett antal gånger. Nåväl!

Fint väder har vi ju iallafall. INTE! Men varför klaga? Lite extratid på sig att hämta orken att ta sig ner till tvättis och boka tid och sen verkligen gå ner med tvätten och tvätta den. Sa jag det att jag tvättat underkläder för hand? Det funkar det med.
Skulle vara lite duktig idag och städa. Men se på fan, dammsugaren funkar inte. Den suger och suger men det händer ingenting. Tänk att hamna i den situationen någongång, pinsamt.
Så dammsugaren fick lägga sig i skräphörnan bland allt annat som ska slängas i containern(?) när den väl kommer. Typ en gång i månaden.

Fortfarande regn. Inga nya uppdateringar. Låt mig gråta.

Det är helg och jag ska vara hemma HELA helgen. Jag längtar tills på måndag.
För då försvinner odågorna hem till hon som födde oss, mamma.
Sen kan jag fortsätta leva vuxenliv i en vecka till, veckan efter det blir jag storasystern som inte bodde hemma, men som flyttade hem igen och kommer nog alltid bo hemma tills hon finner en karl rolig nog för henne. That's me!

Tills vidare gott folk ska jag passa på att hålla mig nykter så länge det går under fattigdomen.
Ska jag sticka kniven i dig knubbis?

Vatten & bröd / nykter-Jossan

Kommentarer
Postat av: Fredde Svensson

Jag ska, Jag ska, Jag skaaaaaa!!!! :-D

2008-08-08 @ 17:03:15
URL: http://farsan666.blogg.se/
Postat av: J

Haha närå det var lugnt =)

Såg att du länkat te mig å allt haha, man tackarrr..

Kan ju alltid tipsa om min lineup jag har på sidan där, några av dom är grymma.. vill du ha om sex så glo fegons å bläddra ner en bit ;)

Nu ska vi supa, hepp!

2008-08-08 @ 18:53:45
URL: http://kreftans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0