För ett ögonblick och minns det som igår

Att jag gick mötandes emot dig. Jag visste inte vilket ansiktsuttryck jag skulle ha. Vi hade likadana mössor på oss, det var svinkallt ute. Det första jag gör är att krama dig och berättar om killen som kom fram till mig och frågade om jag var 'dykare för att jag hade så stora lungor'. Jag förstod ingenting först, sen förstod jag ju. Han skrattade bara åt mig.

Sen hoppade vi in i bilen för att åka hem till mig. När han kollade på vägen tittade jag på honom. Ungefär hela tiden. Jag utforskade och utforskade. När jag inte tittade kände jag hur han tittade på mig hela tiden.
 Undrar om han tycker att jag är ful?
På motorvägen flyttade han över handen och la den mjukt på mitt lår.
 Han tycker nog inte att jag är så ful. 
 Det gick ett varmt rus igenom hela min kropp.
Ungefär som när man får feber. Fast en bra känsla. På vägen åkte vi in till en affär för att köpa dricka och något annat.
När vi kliver in så tar han på mig, sådär mjukt. Tar på mig, låter händerna glida ner på höften oh en puss i pannan. Inget mer. Sen när jag går framför honom tar han tag i mig bakifrån och kramar om mig hårt, och klämmer tag om mina skinkor litegrann och gnyr ett "mhm" i mitt öra. Sen släpper han och klappar till den lite sådär, gå nu.
Vi betalar och åker hem till mig. Det är kolsvart. Jag slår på tvn. Han går och byter om till mjukisbyxor, vilket satt alldeles perfekt på honom. Det gjorde iochförsig jeansen med, men ni förstår.  Jag sätter mig ner i soffan tills han säger att han vill ligga och skeda. Helt plötsligt ligger vi där i skedposition och den där värmeböljan kom över mig igen.
Vi börjar prata, vi pratar om allt möjligt. Jag vänder på mig lite. Tills slut kan varken jag eller han hålla sig.
Vi nästintill äter upp varandra. Som jag längtat. Han kysser mjukt, lagom tunga lagom läppar, lagom allting.
Hans händer som rör sig över min kropp gör mig galen. Jag hamnar över honom, drar fram mitt hår. Kollar honom djupt i ögonen och kan inte låta bli att bita mig i läppen. Han är verkligen så snygg. Det kommer ut 4 ord från hans mun som gör mig ännu mer galen. Nej, det är inte "jag vill knulla dig". Vi smyger in bakom stängda dörrar, in i mitt sovrum.
Jag tänder doftljuset och dom andra ljusen som står omkring. Vi får till det. Vi får till det riktigt, riktigt bra och jag vill aldrig sluta. Till slut kan vi knappt hålla upp ögonen och somnar, i skedpositionen igen. Jag vaknar ett antal gånger och bara tittar åt sidan, lägger mig ner igen och kan inte sluta le. Det upprepas en del gånger tills det är dags att vakna.
Jag gillade läget och putade till lite, han förstod direkt.

Sen var det iallafall dags att kliva upp. Jag gjorde iordning frukost. Blev lite vemodig. Jag vill inte att han ska åka.
Jag fick inte i mig någonting och han frågade varför jag inte åt. Jag kunde inte ens svara på det. 'Jag är inte hungrig'.
Jag ser hur han tittar på mig och småflinar, han vill verkligen in i min hjärna och se vad jag tänker på. Jag flinade bara tillbaka, sa ingenting. Gick in i rummet, bytte underkläder kommer ut, går förbi köket. Han slänger in "heting" när jag går förbi. Jag får fram "hehe" och går in i badrummet för att sminka mig och fixa håret. Sen hoppar vi in i bilen igen, tar oss in till staden. Vi får problem att hitta. Jag är ingen bra guide i storstadstrakterna. Det kom han också på nu.

Timmarna gick. Vi spatserade runt runt och runt i stan. Han gick och tjuvnöp på mig.
- kan du inte pussa på mig istället?
- du är kääääär i mig!

Nu var det dags, nu ska vi hejdå:a varandra. Följde med honom till tunnelbanan han skulle ta till sin kusin.
Ångest. Hade jag inte fått en ångestkänsla över mig förut fick jag det nu. HUR får jag honom att stanna? HUR säger jag till honom att jag VILL att han ska stanna? Kommer han åka iväg på tunnelbanan och skicka ett sms att han vill att jag ska komma dit? 1 minut kvar tills tunnelbanan kommer. Jag står knäpptyst. Vi kramas och kysser varandra snabbt. "Vi hörs sen".
Han kliver på och vinkar ett sånt där grabbigt vink. Jag ler mest tillbaka. När jag vänder på mig trycker det på i tårkanalerna. Varför? Josefine, vad är ditt problem? Så här fungerar inte du? SKärpning.
Men för att jag höll tillbaka så började jag mer skaka av ledsenhet i kroppen. Ringde Nadja och frågade om jag fick komma dit. När jag väl kom dit, så släppte det. Jag grät. I en halv sekund.

Kvällen gick. Inget samtal, inget sms. Nu började jag bli irriterad istället. Själv gick hon runt där och sms:ade med sin karl hela tiden. Jag ligger helt paralyzerad i soffan och glor på tvn medans hon är i andra rummet och pratar med sin karl. Helt plötsligt lyser min telefon och den vibrerar till. Jag ser första bokstaven i hans namn. Jag for upp som en raket och sätter mig upp men vågar inte öppna det. Nadja kommer och håller mig sällskap.
Jag läser det: "kom så jag får skeda med dig inatt igen". Jag slänger mig bak i soffan och stönar ut ett långt "oooooooooooooooooooooohhhhhh!". Man kan ju bli lycklig för mindre.


Så är det. För första gången öppnar jag mig så pass mycket. Jag kan jag med. Jag har inte ett hjärta av sten som det kan verka som ;-)

9/11-07

Well, baby.. just leave me be?
Take a chance or let me go.

Kommentarer
Postat av: Lissan

Mmmmm....wonderful !!

Du har ett hjärta av guld pumpkin <3

2008-08-14 @ 01:07:39
URL: http://lissans.blogg.se/
Postat av: Anonym

gulligt :D

2008-08-14 @ 10:47:17
Postat av: Mli

Varför känns det som något jag skulle kunna ha skrivit? (fast inte lika bra) Löööööövleeeyy!!

2008-08-14 @ 11:22:14
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0