Vi ses då!

Idag kom min kära barndomsvän/syster/buksyster - ja, allt. Vi är ganska dåliga på att ses nu för tiden men nu tog vi tag i saken och hon pallrade sig på bussen för att besöka mig. Vi hade mycket att prata om, som vanligt.

Jag stod i duschen när det plingade på dörren så det var bara att rusa upp och dra en turban i pallet och öppna "hej, vi ses snart!". Hon gick in och klappade katterna och slog sig ner i soffan för att göra sig bekväm för lite mys.
Japp, mys som i sex. You wish.

Nej, sen gjorde jag henne sällskap. Fast i andra soffan. Vi gillar inte att sitta så tätt inpå varandra. Som jag och Sandra däremot älskar att göra. Inte min syster Sandra alltså. Min lilla plutt Sandra.

Vi diskuterade män, flytt, förlovningar och barn. Jättevuxet och jätteintressant.
Vi är så här jättemogna av oss och vill ha allting på samma gång.
Hoppas inte min blivande läser det här nu så han blir rädd, hahahah.

Nåja, jag gick och köpte en kebabsallad. Nadja käkade upp mitt bamsebröd man fick till. Jag bantar, INTE.
Vi köpte ju förtusan chips med. Jättegoda förövrigt! Nu kommer jag nog bli smal.

Och på tal om smal. Så pratade vi om att känna sig tjock när man har sex. Man kan känna sig som världens snyggaste, hetaste, sexigaste tills man hamnar i en ställning då hela magen korvar sig och mannen i fråga ser allt.
Kan han verkligen fortsätta i fullt stånd eller slaknar den nån millimeter när man ligger där med 5 veck på magen och FÖRSÖKER vara sexig iallafall? Vi kan iallafall. Även fast vi ligger och fantiserar oss själva som feta blåvalar som blir påsatta av världens kanske hetaste män.

Sen började American Pie - The bandcamp på 6an så vi kollade på den. Jag gör det nu med, och nu börjar den igen från reklam.. nu får jag bråttom med att skriva kan jag tala om. Det LÅTER när jag skriver, så upphetsande är det.

Nadja började SMSa med sin man. Lika snabbt skulle hon med bussen hem.
Jag tror att hon ska hem och onanera faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0