you would take me anyway

Nu ska vi se om jag har något att komma med. Var längesen jag skrev ordentligt. Eller ah, "längesen".

Tomten kom i år. Världens svenne-julafton hade vi med tusen ungar, massa nubbar och långbord osv.
Jag blev inte full. Drack ingen alkohol alls. Eller ok, ett glas rosévin. Knappt det.
Första året då jag inte önskar mig någonting, fick jag någonting. Helt ok, helt ok.

Dagen efter hem till mor och fira med henne, Daniel (bror), Karin (flickvän), Benjamin (Daniels son), mormor och Nalle och Sushi. (hjärta!) Jag var mest stormförtjust i Nalle och kunde inte släppa honom.
Mormor var lika 'rolig' som vanligt. Hon var iallafall snäll och sa att jag hade fått världens finaste kropp och att jag var lik Carolina Gynning. Jag bangar ej! Fjärde personen som sagt det inom loppet av två veckor. Inte illa för mig!

Sen kom Liza förbi. Sen drog vi hem till Daniel i rotan och drack oss onödigt alkoholiserade. Lekte ryska posten. Jag fick mig en kyss... ursäkta.. "kyss". Inte av Daniel alltså. Han och Berra-bajs är ju tillsammans, grattis!

Sen tog jag, Liza och Nadja en taxi till KC. Kim bangade i sista sekunden. Jag gav honom onda ögat. Rätt åt honom.
När vi kommer fram är det världens längsta kö. Hela Märsta/Sigtuna befann sig där den kvällen.
Där inne minns jag inte så mycket. Faktiskt inte. Liza försvann med en karl. Jag stod kvar med Nadja och vilka det mer var och dansade. Dansade för kung och fosterland. Drack för hela världens barn. Som BlondinBella hade gjort.

Sen var det dags att traska hem till Nadja för sovning. Patrik skicka sms om efterfest. Jag tackade nej ett antal gånger. Sen fick jag prata med en Louise och henne tackade jag också nej till. Sen ringde dom.
När jag väl kommer till portuppgången till Nadja så vänder jag på klacken och hoppar in i en taxi. Jag vet, jag är så himla impulsiv. Hela tiden. Satt där i taxin som en mupp och åkte ÄNDA till sollentuna, Edsberg. Till folk som SOV.
Det var ganska ovärt så här dagen efter. Det var väl trevligt i 15 min. Sen somnade jag på soffan. Snarkade som fan tror jag. Tycktes mig höra någon som sa det. Hörde L och M knulla för fulla muggar. Eller jag hörde henne iallafall. Hela tiden. Det var iofs ganska hett. Men.... nej. Det kändes inte riktigt rätt. Själv fick jag drömma om snusk. En hel del.
Vaknade ju inte snustorr som sahara-öknen iallafall.

Host.

Hade fått ett sms av R med. Mums!

Idag har jag bara sett ut som skit, luktat skit, smygfisit och inte gjort ett skit. Nu ska jag fortsätta göra inte ett skit.

Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0