"Jag vet vad jag vill och ska.."

Lördagkväll och jag satt hemma igen. Nu också för att jag är förkyld. Börjar man jobba igen så vad förväntar man sig egentligen? Speciellt när man jobbar med massa små snoriga barn. Då är det lätt hänt.
Men nog om det, orkar inte ens tänka på det. Snor alltså..

Duschen som väntar ska inte bli skön. När man redan har frossa och ska in i en jättevarm dusch och man dör för att det är så sjukt skönt. Men ni vet känslan när man drar ner kranen och vattnet sakta försvinner och den kalla luften tränger sig in i huden DIRR och man får gåshud och börjar frysa. Det är fan det värsta som finns.
Och eftersom att jag är hårfönsfantast eller "fantast" jag MÅSTE föna håret efter dusch så börjar man svettas igen eftersom det tar 40 min att torka det med mitt tjocka och långa hår.
Men vill man vara fin får man lida pin ibland, helt enkelt.

Bara för att jag pratade om dig igår och att allt är skumt så får jag sms mitt i natten. haha, jag vet SÅ väl hur människor fungerar. Vet bara inte varför? 

Stefan ringde och väckte mig imorse. TAck, det var dags att stiga upp just då.
Han var bakis och på väg till jobbet.. eller så var han på jobbet. Förstod inte riktigt.
Stefan är den enda jag kan ta ut mina o-sexuella fantasier på. Det finns nog lika sjuka människor som han och jag. Men då blir jag rädd. Vi kan inte vara friska någonstans egentligen.
Praktexemplar på att vara "störda"  det är vi det. High 5!

Var och handlade med min fader igår. Nu är jag lycklig. Nu finns det mycket att äta hemma.
Och det bästa är att det finns massvis med bröd och te och grönsaker så jag ska göra en hejdundrande frukost till mig själv faktiskt. Can't wait!.... mm vanillatea. <3

Echinagard funkar faktiskt. Naturläkemedel in my heart!

Kommentarer
Postat av: niki

så det ska vara på en fest!!! ahaha

2008-02-18 @ 10:52:57
URL: http://blogg.modul8.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0