Grattis till årets segaste dag..

Varför har den här dagen varit så sjukt seg för? Jag har ju gått och sovit hela dagen tror jag, eller känns så iallafall.
Nattade småttingarna och mig själv vaknade av att mina ben hade somnat och att jag dregglade.. as usual.
upp och hoppa gå på rast... titta lite på datorn, aptråkigt som vanligt. Gick ock käkade lunch, pratade med rymden med Lissan och M, han är en cleaver pojke för att vara fem år, helt sjukt! Vet mer än vad jag gör.
Lillprinsen vägrade äta, han fick feber och var jättehängig satt och myste i mitt knä i över en timme.
Jag skulle precis börja berätta min sensuella dröm för Lissan då just hans asheta far kommer innanför dörren.. och jag räckte över lillen till honom. Så fort dom lämnade så var det "JAG DÖÖÖÖR VAD SNYGG HAN ÄÄR!" Sen gick dagen ännu segare, ingen mysunge kvar. Iallafall ingen som verkligen myser ner ordentligt.
Första dagen jag knappt får något sms alls, snacka om unpopular....

Jag borde egentligen redan ligga i sängen just nu.. titta på en film, och sen somna gott. Jag kan inte... jag orkar typ inte. Måste föna mitt hår eftersom jag nyss duschade, så nu är jag jättetorr också och min hudlotion är slut, jätteintressant.. jag vet. Men Carro lånade ju den.. "eh Josse.. den står vid din säng.. vad använder du den här till egentligen om jag får fråga?"  Ja, jag brukar iallafall inte använda min hudlotion som glidmedel. urgh..

Jag blir så sur för mig själv att jag alltid sätter mig i samma sits.. varför kan jag inte bara.. låta det vara, damnit.
Tänker inte ens fråga dig en gång till.. never. Nästan pinsamt.

Odddiiilllaaaddiilidiohooo.. hooo hoooo.. åh skönt att mina händer känns som en kärrings händer. Väldigt narriga och osköna, jag som brukar ha jättelena händer. Kommer jag ihåg att han alltid sa till mig.. "små och lena"


"Betnér" kom förresten förbi igår och hämtade sin kasse med mjukisbyxorna jag lånade efter nyår, yey. Dom är jättelånga så han kunde lika gärna ta tillbaka dom faktiskt. ... Sen försökte han våldta mig i bilen också men jag fick bältesgrejen i ryggen och lyckades rymma, uh it hurts.

OCH JA.. JAG GLÖMDE DOM IGEN! OH DAAARN.

Kommentarer
Postat av: Lissan då´ra

Jaaaa...fan uschaa va segt d va idag!!! snacka om att snigla sig fram...dagen alltså...inte jag ...höhöhö

2008-01-17 @ 22:26:23
URL: http://lissans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0