korv

Du säger: "jag vill ha ett förhållande med dig"= ja, du är jättesnygg, har jättesnygga tuttar.. tight pussy och är bra i sängen.. vi har det bra när vi är med varandra men när du åkt hem så kommer jag knappt ihåg vad du heter.

Du säger "jag vill Inte ha ett förhållande med dig"=just nu tänker jag på mitt ex fortfarande, men vi vet ju båda att vu kommer att bli tillsammans i slutändan.. jag älskar dig.jag om någon när det gäller sån här är inte dum i huvudet, jag vet hur ni/vi fungerar.
Påstår inte att det bara är män som använder sig just av den här varianten av svar, men just att man inte skulle fatta. Men just när man sitter där och får det "inte your face" nickar man vara och säger "okej, jag förstår." och småler lite.
Egentligen är du just nu skitförbannad och vill typ kasta något i cäggen och tänker "vafan är det för bra med det där exet då? är hon snyggare än mig eller?" Vad är det jag konkurerar mot? Vadfan gör jag det ens? Varför går jag inte hem? nej, jag sitter här och blir asdryg
istället för att och vet att jag kommer få fråga "är du sur?" och jag kommer att svara "nej" och le, fast mina små röda horn redan har växt ut någon centimeter.
Vi är ju så jävla roliga, istället för att vara lite ärlig och säga att du är sur så kommer du att låtsas vara glad och a allt med en klackspark men sen ringa dina närmsta vänner och berätta hur du tänker träffa killen/tjejen från what-so-ever istället för den här. Just nu hatar du ju honom. Men imorgon kommer du ändå få ett gulligt sms av personen som just precis har suttit och berättat hur mycket han/hon inte vill ha dig som flickvän.


2-3 månader efteråt sitter nu där och kallar varandra för älskling.
Människor är nakna och lustiga ibland.

Situation "Ett-sms-för-mycket"
Det har nog dom flesta också varit med om.
DU skickar ett sms till den där personen du är intresserad av, du vet att den är intresserad tillbaka men du får inget
svar och du vet att personen i fråga har abonnemang så något skitsnack om "inga nudlar på luren" är bara att glömma.
Vad gör du? Jo du skickar ett till och försöker vara ännu gulligare. Inget svar nu heller, vafan är det nu fråga on.. "X TYCKER INTE OM MIG"
tänker du då.. nu måste du skicka ett nytt och frågar du om du gjort något fel..
och nu låter du lite allvarligare.. INGET JÄVLA SVAR NU HELLER, är jag SÅ ful tänker du nu.
Du skickar "det sista" smset so du säger och verkar lite halvsur nu och får ett sms tillbaka DIREKT "hej sötnos..:)"
hur tolkar jag det här nu då? är personen dum i huvudet på riktigt? Eleller är det jag som är det?
Du skickar tillbaka, men får inget svar den här gången heller. Hur länge ligger man inte vaken den natten och undrar vad/vart/hur/den personen tänker.. och nej, nu kommer ångesten krypandes
"fan skulle inte ha skickat dom där tre sista smsen.. varför skickade jag ens ett från början" Varför gör vi så här hela tiden för?

Den har jag lärt mig iallafall, skicka aldrig mer än två sms. Kom ihåg det du med, gör inte det heller. speciellt inte Du.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag är jättetuff.

2008-01-04 @ 00:01:50
Postat av: Lissan då´ra

"vi har det bra när vi är med varandra men när du åkt hem så kommer jag knappt ihåg vad du heter." Hahaha...eller SUCK!! ..fan..
[Klockrent Gullet!! *been there, done that...*]

2008-01-04 @ 21:40:10
Postat av: Anonym

VISST!!?!?

vi båda är praktexemplar på det området ;) haha

2008-01-05 @ 21:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0