Jag är bara ur fysisk obalans

Igår hamnade jag på Kvarnbadet med Nadja. Men det är ju en historia i sig. Bilen började låta konstigt, Nadja får kärringstopp med bilen ungefär vid varje rödljus och skriker att bilarna bakom ska köra om. Jag satt mest och skrattade. 
Vi kom iallafall hem med alla ben i behåll. En nyans brunare. Jag behöver inte ens ha solpuder i ansiktet kvällstid längre, highscore på den. 

Hem och köpa sallad med lillasyster som har fått mitt hem att se ut som ett bombnedslag på EN dag. Jag fick ryck och började skrika (jag lät som min mamma kom jag på mitt i allting). Jag skrek något fuktansvärt. Men jag klarar inte av 13 åringar som stökar ner och är uppkäftiga. Dom vill jag slå på. Men jag gör det helst inte. Hon är längre och större än mig. 

Sen mötte jag upp Heidi på tåget. Sen vidare till stan, hej och hå. Jag blev onykter. Igen. Men nu är det tamejfan slut på det måste jag nästan påstå. Eller kan ju hålla mig nykter till midsommar iallafall. Så pass stark karaktär har jag faktiskt så att jag klarar av det. Det vet dom flesta som känner mig att jag kan och kommer. 
Sen så blir man fet av alkohol. 

Jag hade asroligt. Jag träffade på G's vän V som var lite rolig. "Hej Josefine, du är fin". 
Jag hamnade på scenen. Igen. Jag fick flashbacks. Där stod jag och jag vet inte vad. Jag dansade, men höll det till en lagom nivå den här gången. Inga bord inblandade. En tjej gick och klämde på mig hela tiden. Sen på toaletten träffade jag världens bästa bög (efter Cribb såklart). Han var helt underbar. Han hade tappat sin peruk han hade med sig. Jag tyckte inte att det gjorde någonting. Jag undrar hur gammal han kan ha varit. Han var iallafall världsbäst, "Darrrling, nu går vi och tar en grogg tycker jag", "oh darling du är så vacker", "oh darling.. DET ÄR GALA!". 
Ni som vet, kan väl tänka er. 

Jag blev älskare med vimmelkameran också. Ja, ok kanske inte så konstigt då det var Kalle som var/är fotografen. Hahah. Iallafall, jag fastnade på ungefär 50 kort. Blev bra på ETT. Jag är inte bildskön när andra människor fotar mig, ok? 
Nu är jag iallafall fattig igen. Så be mig inte följa med på massa saker som kostar pengar. Ok? Bra. 


Aja, här skulle det sitta en bild nu men det blir ju error hela jävla tiden så nu skiter jag i det. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0