Impulsiva Siv

Den här helgen var det ja. I torsdags fick jag ett sms om att åka till skåne, helsingborg. Vilket jag gjorde 05.00 på fredagsmorgonen. Åkte dit och hälsade på Markus och kollade in hans lya. Sen visade han mig runt i staden. Sen träffade vi på hans kompis Olof. Jag käkade sallad på ett kebabhouse. Där det var endast kineser eller om dom var japaner, vet inte. Men asiater av något slag jobbade där. Inga turkar alls.
Somnade tidigt.

Jag har också hunnit se Sex and the city filmen. Grattis till mig! Jag har brottats. Slagits.. råkat rivas. Med M..ingen annan alltså. Vi hann också att gå en promenad och hitta en lekplats. Vi gungade i en sån där stor kondomgunga. Vilket var jätteläskigt. Sen åter hem igen och jag lekte fru och lagade köttbullar med makaroner. Jag vet, vilken kvinna jag är.

Var en trevlig helg. Omväxling förnöjer.. skönt att slippa stockholm och allt runt omkring. Skönt att höra skånska.

Nu är jag iallafall åter till vanliga livet igen. Nu vet jag inte vad jag ska göra, säga eller tänka.
För att sammanfatta min helg i skåne så har jag mest sovit. Om jag ska vara ärlig. Men ACK så trevligt!

Just nu sitter jag och äter Gott&Blandat efter att ha tryckt i mig stuvade makaroner och köttbullar. Funderar för mycket som vanligt. Borde gå och sova så jag är pigg och alert imorgon på jobbet! Sålde iallafall nästbäst idag av oss sena. Vilket inte gör mig något.

Jo, juste. Blev fälld så jag ramlade raklång på golvet. "lyft på fötterna när du går!" sa Maria och skrattade.
Shyssta gänget tänkte jag. Mobbing eller?
Sen har vi en ny dam på jobbet som är lite rolig. Iatället för att säga "oaktsamhet" som hon ska säger hon: "otacksamhet" och istället för "west and union" säger hon "west and ONION" eller hur lök nu stavas? Lök iallafall. Riktigt lökigt.

Kommentarer
Postat av: Lissan

Ahhhhh...äntligen ett besök i underbara skåne my doll =)

d va ju på tiden..hehe



puss

2008-11-05 @ 07:49:14
URL: http://lissans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0