onstack!

Att sova och svara i telefonen i sömnen är ingen höjdare. Förstår inte ens varför jag ens tror att jag ska kunna prata.
Jag såg på telefonen imorse att Christoffer ringt mig. Sen hade jag ringt upp honom. Vad har jag sagt? Jag vet absolut inte. Sen ringde han mig på jobbet och han vägrade säga vad jag sagt. Det får förbli ett mysterium. Hmmmm.
Han tyckte att jag var en "jävla fitta" med rätt ordval eftersom att jag åkt till skåneland utan att ens slå en pling. Alla är så himla snälla mot mig hela tiden. Fick ett krokben idag på väg in till kontoret av Kjelle. Jag stupade framlängsen och lammköttet flinade åt mig. Lammköttet tittar på mig hela tiden. Lammköttet är en kille som är vääldigt väldigt fin måste jag tala om. Kanske för ung, jag vet inte. Överväger det. Försöker vinna över hans syster på min sida så hon kan ordna dejt. Nej, då. Eller kanske? Fan vad kul. Mitt nya mål.

Sen har jag fått massage av Maria och en godispåse av Carina. Övervägde att gå och bjuda lillkillen.. men ah.. nästa gång. Hihi!

Sen har vi också börjat med massa roliga lagtävlingar på jobbet. Vilket är jävligt kul och peppande. Sen har vi fruktansvärt snygga namn också. Jag har varit med i lag "Damerna" -> IGÅR. och lag "Krigarna" -> IDAG.
Igår slog jag budget så hela vårat lag vann en varsinn biobiljett. Så jag har alltså TVÅ biobiljetter nu. Kanske någon som vill gå på en biodejt? Hojjta till! p.s om du är snygg alltså.



 

Hahahahah. Nikki the man får vara girl... everyday.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0