cp-bakis!

Ingen underdrift. Fyfan. Fyfaaaaaan. Jag förstår inte hur jag orkar. Jag drack alldeles för mycket igår. Alldeles så där lagom för mycket. Tillräckligt för mycket att jag ska få minnesluckor om vissa saker.

Hade sjukt trevligt ute i Orrgården med firandes av Carro och hennes mamma Eva som fyllde 70 samanlagt.
God mat, mycket dricka. Väldigt mycket. Sång till höger och vänster. Jag greppade micken för en omgång i Sing Star den här veckan igen. Ja, vad fan har hänt med mig egentligen?

Sen tog vi oss iallafall en taxi till kc efter många om och men. Kom in och dansade loss. Jag och Jenny blev fotograferade en del gånger. Bilder som aldrig borde visas. Jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Kul att hela sverige kan se dom bilderna. Kul, verkligen.

Efter kc drog jag och Jenny till statoil för lite mat. Jag tryckte i mig en french hotdog jävligt snabbt. Kunde ha fått i mig tre till om jag nu hade haft dom pengarna på mig. När vi kom hem slängde vi oss på soffan. Käkade chips och jag tog fram brieost och kex. hahah. Jag var jättejättehungrig. Hela tiden. Till slut gick vi iallafall och la oss. Jag vaknade imorse någon gång av att jag trodde att jag skulle dö av vätskebrist. Försökte ta mig upp ur sängen och hämta ett glas vatten. Börjar att gå in i väggen. Mitt huvud håller på att sprängas. Jag är fullare än när jag gick och la mig. 
Får tag på ett glas, häller i mig vattnet. Fyller på, går och lägger mig igen. Allting snurrar. Jenny har dragit på elementet på högsta värmen. Jag håller på att svettas ihjäl. Jag drömmer om isglass och om hångel. Med vem är hemligt. 

Vaknade av att Anne ringde mig. Jag hade ju sagt att jag skulle med på fotbollsmatchen idag. Mm, ja. Jag fick stryka det från min to-do-list i dag. Jag har aldrig varit så här bakis i hela mitt liv. Börjar jag bli gammal på riktigt eller?
Huvudet sprängs. Jag och Benny har gått runt med sjukt stora tishar hela dagen. Vi luktar skunk och ångar spritsvett.

Vi fick också besök av Sandra och Mickis. Dom tyckte vi var äckliga som låg som äckliga svin i sängen. Jenny över mig och jag låg och kliade på henne och pilladr henne i håret. Sen kom Malin. L förbi en stund också och vi började prata snusk, sperma, kladd, kväljningar, ljud, fittpruttar, dra i håret, hålla i håret, blod, stön, klämma.. osv osv.

Sen drog dom och vi låg kvar i sängen och kollade på The Hills avsnitt. Nu ska vi laga middag och äta. Sen ska vi kolla på film igen. Imorgon jobbar jag. Så inget röj ikväll direkt.

Hade dock varit roligt om någon skulle offra sig för lite hångel snart. Inom en snar framtid. Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0