vad hände?

Har fortfarande inget liv utöver mitt arbete. Men jag ska fan inte klaga. Det går bra nu, kompis det går bra nu.
Kan börja med att skryta att jag vunnit två tävlingar under den här veckan.

För det första vann jag en biobiljett. EN. Jag skulle gissa på 'från vilket land kommer mannen med världens längsta näsa...' jag svarade rätt och vann EN biobiljett. Det blir till att gå på bio med mig själv.
Jag vet. Jag har inga vänner, ingen pojkvän... ingenting. Skoja bara.
För det andra så fick jag ett väldigt fint pris idag.. kanske för den som gillar elektronik.. jag TROR jag fick ett par högtalare. Med vakum. Alltså någonting jag fattade inte ett skit när jag fick priset. Min säljchef/coach Josef talade om för oss alla idag på mötet att han skulle dela ut ett pris till en värdig vinnare för ATT: (motivering lyder);
"den här personen ska få det här priset för att den alltid visar ett intresse. Sprider alltid positiv energi omkring sig. Har alltid bra siffror, har alltid en positiv inställning till allting, kommer alltid i tid och ger väldigt mycket och har alltid humöret på topp... priset går till.... JOSEFINE! Kom ska du få en bamsekram"

Jag satt mest som en hök och kollade runt i rummet på att personen skulle gå upp. AHA, det var JAG som vann??! Dom skrattade lite åt mig. Jag blev väldigt generad men samtidigt sjukt glad! Är jag typ världens bästa människa eller?
Snyft. Ler. Snyft.  Grym jag är! Jag förstår ingenting... jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Förut en vinare på landet en gång. När jag var 17.

Sen så kan jag tala om att jag vann första pris att vara först in till doktorn att få en spruta på jobbet idag också.
Japp, vi hade farbror doktorn på besök som skulle bespruta oss med lite vaccin mot influensan. Jag kan också tala om att jag har sjukt ont i min arm. Den ömmar och jag är överkänslig.

Sen kan jag OCKSÅ tala om att jag åkte direkt efter jobbet till Jenny för att käka tacos med hela girlfriends-gänget.
Det var jättegott.. har ju ingen mat hemma så vad gör man inte? Dom var jättefina. Jag var skitful. Med mössa... fettigt hår. Malin skrattade åt mig. "följ med ut då.. gåco htvätta av håret först bara!" Schysst. Jag följde iallafall inte med ut.
Tog senare bussen hem med Lina. Jennys syster. Vi pratade snoppar. Olika snoppar. Storlekar. Konstiga såser och körtlar. Först var jag jättesugen.. efter ett tag så försvann mitt sug ganska snabbt.
"Ett bamsefingär rakt opp i häengdalen!"

Min buss hade slutat gått. Eller iallafall för den halvtimmen. Så jag tog fel buss och fick gå ENSAM i MÖRKRET. Det finns inte enda jävla lampa på hela vägen. Höll på att skita på mig. Skiträdd var jag. Försökte lysa upp vägen med en cigarett. Jag misslyckades. Och helt plötsligt så hör jag i mina lurar "alla som inte dansar är våldtäktsmän" och helt plötsligt blir jag paranoid och tror att det ska hoppa ut en man från skogen och våldta mig. Tror att jag ska sno med mig ett överfalslarm ifrån jobbet. Man går ju inte säker. Sen tyckte jag att jag såg små troll i skogen också. Men det är nog bara för att jag är trött. Eller bara för att jag är jag.

Nu är jag så sjukt jävla bajstrött. Men ska nog inte slå mig till ro i slafen ännu. Kanske ska njuta av fredagen... iallafall i en timme till. Det är ju kul att ingen skriver på msn heller. Någon Martin skickade en vibb. Sen var det slut. Vilket långvarigt förhållande.

Kommentarer
Postat av: Mickeyy

Grattis vafäään!! :D :D

Jobba inte ihjäl er där borta bara ;P hehe

2008-10-25 @ 19:25:23
Postat av: Lina

snoppsnack ftw! :D

2008-10-26 @ 22:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0