wooopidoooh jag vill ju va som duuu

Igår innan jag slumrade in i kudden efter lite magont så ringde telefonen. Det var Christer. Vi munhöggs och var allmänt otrevliga mot varandra.. tror jag. Men bara på låtsas. Gillar att vara elak ibland. Kul när någon annan kan vara det också. På låtsas.

Sen kom vi in i ett Disney-mood och började sjunga på alla disneylåtar vi kom på. En efter en. Tycker synd om mina grannar efter mina "höga" toner och "wäjjlingar"., nåja.. vad är väl en bal på slottet!?

Sen över till Astrid Lindgrens filmer. Sen sa jag att "ALLA mina barn ska växa upp med just Disney och Astrid", ALLA mina barn... hahah. Ni vet ju att jag planerar ett fotbollslag.

Sen berättade jag att jag blev kallad för tjorven då jag var liten. Bara för att jag ALLTID haft ett bollansikte. Han blev lite rädd men så sa han att han var väldigt ful han. när han var liten.
Jag: vadå... var du ful när du var liten?
C: eh.. ja
Jag: hur ful var du egentligen?


Kan inte alltid vara snäll.


Sen har jag drömt om Carolina Gynning inatt. Då jag väl kunde sova. Sen drömde jag om DAGARS försening i tågtrafiken. Det var "tåg-avbrott" i hela världen och där stod jag på centralen, missade sista tåget hem med EN minut. Hade sprungit upp på fel perrong. Grät som ett litet barn. Det börjar spöregna, har bara en tunn tröja och jeans på mig. Gråter ännu mer.

Sen vaknade jag, asont i magen. Fan.. kräks.

Kommentarer
Postat av: Kotteby

Visst är måndagsmöten bra?

Men nu är det tisdag, och jag har insett att jag redan brutit över hälften.....Men äsch....



det kommer fler måndagar!

2008-10-28 @ 20:54:05
URL: http://www.kotteby.se
Postat av: Mli

You got maaaail. (på FB)

2008-10-30 @ 16:24:52
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0