Kom med solsken till mig...

Att vakna upp av att solen lyser in på en 8.30 på en tisdagsmorgon i februari gör mig ingenting. Det ger mig hopp.
Jag älskar verkligen solen. Den ger passion och glädje...och en brun kropp. Ge mig! På mig. Ja, ni vet.

Jag somnade ju naturligtvist om efter att jag gått upp och kissat... RÖTT. Jag trodde fan att fröken röd var på besök IGEN. Tills jag kom på att jag åt rödbetor igår. Nojiga Josefine fick självklart panik. Men det var inte bluuuud, det var rödbeta.
Flög sedan in i rummet igen och drog på mig tofflorna sen ut i köket för att göra mig en frukost. Samma, lika som alla övriga dagar den här veckan. Som har varit så himla lång...eh. Nu är jag nöjd, magen är nöjd.

Ska in och kika på monster.se lite om det dykt upp något spännande kanske.
Jag sitter och smådrömmer om att testa på reseledar yrket? Kan det vara något kanske. Pappa höll med mig om att det kan vara ett perfekt jobb för mig. MEN... jag kommer inte kunna ha ett förhållande. Jag är så jävla nördig egentligen.. Men jag tycker sånt är viktigt. Kanske får ett frieri imorgon, så sitter jag på väg till Hubba-dubba-haihai någonstans.
NEJ MEN TYVÄRR, JAG SKA BO I UTLANDET I HUNDRA ÅR.

Ne, men sen kom jag på. När jag väl har gift mig (jag har big plans) då tar jag mitt och dennes pick och pack och drar utomlands vinterhalvåret så jobbar man där och lever i solen. och kommer hem till våren. BRA VA?

Jag vet. Käften på mig. Fantasin flödar nu för tiden.

Vet ni vad jag gillar hos människor jag gillar? - När dom ringer upp, utan att man ber dom. AH! Frid&fröjd. Jag blir så glad då. Jättejätteglad. Det betyder att den människan tänkte på mig. Och därför ville ringa. HAHA. Faktiskt.
När jag blir så är det ändå ingen som svarar. Eller så är det: "Men Josefine, Jag jobbar!" Jaha, hejdå.




Kommentarer
Postat av: Moa..

Halloj!



Jag va också inne på reseledare faktiskt. =o) Beställde nydligen hem en katalog från valfri reseledarskola. Fast de blir nog Nanny i Nya Zeeland för min del istället. =o)



Hoppas du kommer på hur du ska göra.

Kram

2009-02-18 @ 17:29:43
URL: http://eskimoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0