sliten, but still goin' strong

Jag skulle ju absolut inte vakna upp bakis idag. Fy fan.
Som sagt. Igår åkte jag ner och fikade med bror, Karin, andra bror och Molly och mamma för att sedan käka middag med andra halvan av familjen. Men istället åkte jag till Uppsala. Mötte upp Joakim och gick in på bolaget. Jag pekade, han handlade. Nej, då. Eller jo. Typ. Sen hem till honom och korkade upp. Ett glas rött räckte för mig sen drack jag Asti istället och någon singha öl. Micket gott. Efter mycket snack och funderingar drog vi och käkade på china. Vi åt dvs "middag" 21.30. Gott var det iallafall. Sen skulle han visa upp sitt fina Uppsala. Vi gick först in på Terassen tror jag det hette för en öl.. det var verkligen en öl. "vi har 7 ställen till att gå till" Herregud. Ingen lugn stund för fem öre. He he he.
Sen stannade vi iallafall på Bullit(?) Där alla hade långt och mörkt hår och svartklädda. Men iallafall, väldigt trevligt.
hemgång... eller hemgång till J.

Jag har drömt så konstigt inatt. Jag har verkligen drömt att jag legat och fisit. Vilket jag säkert gjorde i verkligheten samtidigt. Men sen vaknade jag av att jag hade så sjukt ont i magen och i huvudet och var helt uttorkad. Orkade självklart inte gå upp för att dricka vatten. Ville verkligen, verkligen fisa lite (ursäkta min frispårkighet) och jag trodde ju att jag låg där helt ensam. I samma stund jag ska "försöka" så hör jag hur det låter och vänds på sidan av mig "eehmm.. är du vaken eller?" Tack Gud att jag inte la av en helt onödig fis egentligen. Inte för att jag hade brytt mig egentligen. Men ändå.
Lite dam måste man ju vara.

Idag har jag hunnit träffa Nathalie också och myst med henne och magen. Jag fick känna två sparkar idag. Hela jag hoppade till. Hon börjar bli så tjock nu, hihi. Om magen alltså. Men det är ju bra det! Mysigt. jättemysigt iallafall.

Nu är jag hemma, redo för ett bad. Mys det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0