junkie for funkie

Nu ska jag skriva om min tand igen. Mitt enda intresse nu för tiden. Eller "livet/hålet efter tanden".
Åkte iallafall tillbaka till tandläkaren idag för att dom skulle pilla lite och titta så allt såg ok ut. Det gjorde det. MEN det var för torrt så det läkte inte riktigt ordentligt. Så dom spolade rent och la i en slags antibiotikasalva utblandad med något bedövningsmedel. Jag höll på kräkas två gånger. Liggandes i en tandläkarstol. Det hade varit fint det. Men jag klarade mig. Även om det fortfarande smakar b-a-j-s i min mun. "Har du ätit bajs någongång?" - Pappa.

Efteråt gick jag förbi apoteket (igen, stammis) och hämtade ut riktiga drugs. Citodon. Så, nu ska jag väl inte klaga på smärta iallafall. Kanske sova 23/24h om dygnet. Sen ner för valstabacken stötte jag ihop med Satu. Fick mig en go kram. Hon tyckte nog det var  väääälidgt mysigt. Jag med. Sen vidare hem till Carro och Johan för att inspektera deras nya lya.
Carro gick runt i morgonrocken. Johan låg däckad på soffan. Jag diskuterade luft i "baken" med Carro.. försökte viska så inte Johan skulle höra allting. Men det gjorde han visst iallafall. "Men äsch, vadå.. luft kan komma in.. ganska ofta faktskt"
Jag tror att han och Carro luft-sexar ganska ofta.

Sen hem till farmor och farfar på ett litet besök. Det var inte igår. Fick smaka lite sockerkaka och pratade på om saker.
Typ.. gamla saker. Som att jag alltid lekte Bamse hemma hos dom när jag var liten. jag var "farmor" och lagade honung. Vargen bodde inne i tvättstugan. Fanns en liten ask som jag la lappar i. Den asken finns kvar. Och lapparna med.
Sjukt gulligt. Mindre gulligt att jag låtsades vara "farmor".

Nu ska jag hoppa in i duschen! Inatt ska jag sova gott som fan hoppas jag. På torsdag ska jag börja jobba igen. NERVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS: Nejdå!
Folk på jobbet tror att jag slutat. Läskigt. Det har jag inte. Jag kommer, jag kommer.

pös

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0