"jag böjaj bli navös"

Idag kom allting som våg över mig. Det händer verkligen nu. Det händer på riktigt. Jag sitter och skriver packlista och inköpslista till mitt nya HEM. Jag är helt överlyckligt, sjukt glad men ändå nervös.
Det var ändå 3 år sedan jag INTE bodde hemma. Men då bodde jag iallafall med någon. Nu kommer jag bara HELT ensam. Eller jag hoppas att min loverboy kommer vilja tillbringa mer tid hos mig än hos honom iallafall. Snälla!? Du vet vad du får då...... Mutor och hot är nummer ett.

Hahah.

Fick SMS av Sandra idag: "Grattis till lägenheten då! Segt svar. Men jag gillar inte att du flyttar så långt ifrån mig. Puss" Det är väl det enda negativa med att flytta egentligen. Mina vänner här i hemma-hooden och min katt som jag lämnar kvar. Hon som lider av seperationsångest ifrån mig redan när jag är borta över helgen. Jag tycker synd om min käre far i fortsättningen. Apråpå min katt så önskade jag mig en rolig julklapp idag. Till min katt - En kastrering eller om det heter sterelisering. Jag hoppas vi får den! Eller alltså inte jag. Jag tänker inte kapa bort mina framtida ungar. Men katten.

Tom med min pappa ringde mig på jobbet idag.
- jaha.. när flyttar du då?
- den 1:a, så ja, på tisdag! då hoppas jag du hjälper mig
- med vadå?
*ledsen dotter-röst* - men med alla mina saker så klart!
- hehe, ja men det är klart jag kan göra

Jag vet att han innerst inne kommer gråta blod nu när jag flyttar och slutar skälla på honom som en mamma.

På väg hem från jobbet ringde jag också min faster som bjöd med mig på afterwork på 32 rum&kök imorgon. Jag ser det som en liten utflyttningschest! När jag berättade för henne att jag skulle flytta hörde jag hennes man i bakgrunden som fick mig att skratta:
"ska du flytta till FlÄmpan!? SLUMMEN!? Men Jossan, skärp dig nu! Du är ju en partybrud. Du hör hemma på Kungsholmen! Jag tänker ringa Bosse nu och berätta vad du håller på med!"
* Bosse är min Gudfar OCH mäklare. * Min fasters man Gunnar är bara rolig och rik.

Senare i samtalet så hör jag igen i bakgrunden:
"aja, stanna där tills vidare tills jag och Bosse har fixat en lya till dig på Kungsholmen!"

Jag säger bara: RING MIG NÄR DET ÄR FIXAT!

Nej men gud.
Nu måste jag fortsätta här. Sen titta på mina missade Paradise Hotel-avsnitt och sen sova. Upp tidigt imorgon och åka till st.eriksplan och få frillan fixad. DET gör mig nerri!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0