"sanning"

Jag har en (bland många) favoritbloggar. Det är en kille man "diggar" sjukt mycket men samtidigt får lite avsmak av eftersom han är så brutalt ärlig och svarar på allting som en tjej vill och inte vill veta. T.ex:

"När jag gör slut med en tjej så gör jag aldrig riktigt slut. Jag har aldrig haft det där samtalet där man säger "det är inte du, det är jag". Jag har en taktik eller teknik ni får kalla det vad ni vill. Den går ut på att man bara går vidare. Hon ringer och man låter bli att svara. Man hittar någon annan utan att berätta det. Man låssas som om förhållandet är slut. Att tro har alltid funkat. Mina förhållande har alltid tagit slut."

Först skrattade jag. Men sen börjar jag tänka "är JAG den där tjejen?" Inte hans tjej. Men liksom. Ni förstår.
Detta ger mig lite ångest faktiskt. Jag tror inte, jag VET att många killar (säkert tjejer med) använder sig utav den "tekniken" vilket ger mig ännu mera ångest. Kan man vara så pass ärlig kan man åtminstone säga: "hej, jag vill inte vara med dig, gå vidare, det har jag." Finito! Jag skulle kanske fälla en tår. Men jag vill inte gråta över någon som inte gråter över mig.

Tack http://oscur.blogg.se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0