andas Josefine..

Ok, helgen har startat och jag måste bara finna mig i att det faktiskt är helg och att jag INTE ska eller tänker jobba. Men eh, jag blir ju ändå aldrig ledig. Jag KAN inte stänga av telefonen ifall något skulle hända och jag kan inte låta bli att INTE tänka på restaurangen då jag inte är där. Det är ju fan mitt barn!
Men nu.. andas Josefine, andas.

Nu har jag också fått det bekräftat att jag gått från vild, galen, tokig partyfrreaak till en duktig, driven och målmedveten affärskvinna. Åtminstone vad jag själv tror. Men detta SMS:et fick mig att hajja att även min omvärld känner detsamma med mig: "Har du haft en bra kväll, varit ute och festat eller jobbat som vanligt?"
Ni förstår vart jag vill komma va? Men så länge jag är ENSAM och inte har någon annan än mig själv att tänka på så funkar det. Även om jag äter, går, jobbar i sömnen.
Det finns så mycket annat att klaga på. T.ex att man INTE har ett jobb och INGA pengar.

Över till något annat..

Jag som sa till mig själv och några andra igår att jag skulle sova ut och sova "FETT LÄNGE" idag.
Jo, tjena. Jag vaknar exakt samma tid som jag gör när jag ska till jobbet.
Jag kröp upp från sängen, in på toaletten, kissade i ett mörker, fick tvångstanken 'titta ner i toan' VADFAN ÄR DET DÄR? Tänder lampan och ser något långt och vitt. Det var sjukt äckligt tills jag kom på att det var min tandtråd.

Sen över till något annat igen, alltså.. jag vet inte riktigt vad man kallar det här, men jag ska ge er exempel.
T.ex nr 1: Jag sitter på jobbet, ensam, inga kunder, inga kunder på en timme, blir jättekissnödig, känner att - nä, nu måste jag på toa innan det händer en olycka. Går in på toa, drar ner byxorna, hinner bara sätta mig så hör man "Hallå?" utifrån. Upp med byxorna, tvätta händerna, ut igen. Det här är inget jag skojar om. Det här händer vaaaaaarje gång. VARJE GÅNG!

Förresten blev jag dissad igår.. fick varken vin, hångel eller sällskap av Nadja.
Fy fan.. jag är sårad.

Tittade telefonen nyss och hade 5 missade samtal, mellan 06.52 och 06.56.. eheh he he ho.
Poppis. Iofs från samma person, men anyhow..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0