dagiskräksjukan

Så var det igång igen. Shit, vad sämst jag är på att underhålla bloggen just nu. Men jag lovar att jag ska bättra mig. Återigen. Men nu har jag typ varit sängliggandes sen i Torsdags. Så jag skyller på det helt enkelt.

Jag minns inte riktigt nu när jag la min första kräk. Ursäkta mig. Men jag gjorde faktiskt det häromdagen. Jättejätteroligt. Kan ha varit i Fredags morse, och ja det var det nog. Synd om mig.
Och jag vet att ni tycker att jag är sjuk HELA tiden. Det vet väl jag också. Men det är så att jobba på dagis dessa tider. Smällar man får ta med att ha världens bästa jobb. Helt enkelt. Så ni behöver inte på påminna mig om att jag är sjuk HELA TIDEN och JÄTTEOFTA. Tack, jag vet det redan. Men nu blir jag snart immun så det är helt ok för mig. Men att kräkas är fan inte roligt. Eller kräkningarna är väl inte det värsta. Utan det är illamåendet innan. Då man inte vet om man ska kräkas eller inte. Sen står man där, lutandes över toaletten och verkligen tvingar fram kräket.

Nåja. Nog om kräkpratet. Min man kom och tog hand om mig även fast jag mådde så dåligt.
Det är inte varje kille som skulle göra det. Jag har iallafall aldrig träffat någon förr som skulle göra en sån sak för mig. Men han är ju så jävla grym så vad annars? På alla sätt och vis. Jämt.

Vi har bara flyttat oss mellan soffan och sängen hela helgen. Mycket mysigt! Ja, inte för att jag kunnat eller orkat göra så mycket annat, men ni fattar. Vi har haft familje-dejt med (nästan) hela min familj. Nu är det bara storebror och mamma kvar. Aaah, det känns så bra. Det är UNDERBART att ha en kille som klappar på en och kramar en och talar om för en att man är väldens finaste och sötaste även fast man har spytt och ser ut som ett jävla taikon och luktar uteliggare. Som min syster sa att jag gjorde.

Skulle kunna sitta och skryta hur mycket som helst. Men jag spar mig lite. eeeehhehe.

Nå, idag har jag fått i mig 3 rostmackor med bara smör. I PRAY att jag får behålla detta idag. Jag har varken tid, råd eller lust att vara hemma från jobbet imorgon. Vill bara inte det. Tänker inte heller.

Nä, nu ska jag återgå till sängen och surpla i mig all blåbärssoppa, alright!



Fräschast i stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0