LÖRDAG!

Drömde att jag träffade Kissie på stan, på ett café, så klart och hon berättade att hon läste min blogg! Mycket roligt kan jag tycka. Varför skulle hon läsa min blogg? Jag är varken superskinny, dricker inte red bull, fast okej.. jag har jävligt stora tuttar. Kanske därför då!

Drömde dessutom att jag såg Brad Pitt sitta på ett café och blev helt tokig för att vi bara gick förbi. Sen ville jag springa tillbaka för att ta ett kort. Men då var han borta. Men där fanns Andreas Johnsson (heter han så?) och han raggade på mig som fan, fast hans fru Knapp satt utanför med deras barn. Lite komiskt.


Sen drömde jag dessutom en återkommande dröm som jag drömt förut om tunnelbanan.
Eller mer om rulltrapporna till tunnelbanan. Sjukt brandta, sjukt hoppiga, och tar slut väldigt snabbt, och hoppar man inte av vid exakt rätt tillfälle så fortsätter man och hamnar vid någon helt annan tunnelbana. Svårt att förklara, men sjukt läskigt är det iallafall. Och jävligt irriterande att man hamnar på ett helt annat ställe. Bah!

Lördag idag och inga planer whatsoever. Hade jag varit lite rik nu hade jag velat åka till Cosmonova. Men nu har jag inte dom pengarna, tyvärr. Det är kul med kommunal lön. 27e. Fy fan. Inte för att jag längtar till den här lönen ändå, hahah.. eller lön. Lite efterskräp som typ semesterersättning och lite sånt jag jobbat extra. KUL!

Men så är det, nu har jag nya projekt på G och nya/nytt jobb. Nu håller vi tummarna!
och jag är såååå jävla glad att jag inte får gå ner i lön oavsett att jag bytt jobb. Det kan jag älska Kommunen för.
Tack att jag får behålla min braiga lön! Thank u very smelly much!

Nu längtar jag tills jag får svar på mitt skickade mail till Gönnar! WOHO!



Kommentarer
Postat av: R

bara för pattsen så klart katten

2011-09-26 @ 11:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0