inte godmorgon...

Jag har ingen alkohol tills ikväll, jag har brun-utan-sol fläckar på armarna, mitt hår är helt förtäskigt tovigt och min klänning behöver mig inklusive 2 personer till för att jag ens ska få på mig den ordentligt.
Dragkedja i ryggen var en dålig idé.

Jag har halkat efter igen med det här bloggandet, men jag har haft annat för mig.

I fredags var jag på nån krog i spånga med Stefan och Niclas och drack mig några öl, jag skulle inte dricka mig onykter vilket jag ändå lyckades göra. Jag har svag karaktär när det gäller god öl måste jag erkänna. Sen när dom väl stängde traskade vi vidare hem till Niclas där jag återigen tog en öl, Stefan torrjuckade mig i en buske. Dom sjöng på 'en rosa helikopter' hela vägen hem till N och jag fick krypp, men överlevde ändå. Stefan använde min handväska som ryggsäck.. (nej, han är inte liten..) Sen kollade vi på någon serie med massa tummar, jag förstod ingenting fast jag skrattade iallafall tills jag väl somnade i fåtöljen jag satt i och snarkade, sen puttade S på mig och jag reste mig och gick till sängen... tror jag(?) Vaknade senare den morgonen av att stefan står och kollar på mig.. jag var naken och hade täcket under bysten. Jag somnar om igen och vaknar därefter vid 19 tiden på kvällen. "dags att käka middag?" jag kom inte hem förns igår, söndag iallafall. Jag blir så lat när jag befinner mig långt borta.. på ställen där jag.. kan ligga ner, haha.

"Jag är man, du är kvinna.. du ska stå fastkedjad vid spisen när jag kommer hem från jobbet, sen sätter jag på dig innan middagen" hahah.. jaha, jag förstår.

god ny öl alla!


ett blåmärke på nyckelbenet..

Jag till-och-med låg där och frågade mig 'varför... varför är jag ens här?' Ställer mig fortfarande samma fråga, helt jävla onödigt utav mig att åka dit faktiskt. Aschh...

Drömde en inte alls så rolig dröm också, jag åkte båt med massa människor den höll på gå under, sen hamnade vi på mitt lanställe, när vi skulle över bryggan som går upp mot våra hus så är det MASSOR alltså jättemångamassor, jättemånga många huggormar på vägen, och jag blir livrädd och hjärtat går i 180 för jag skulle dö av ett bett, och jag hoppade över så många som möjligt, men jag åkte tillbaka hela tiden så fort jag blinkade.
Sen vaknade jag iallafall utav min världsbästa ringsignal med 04:55 är inte en mänsklig tid att stiga upp på morgonen... jag strejkar.

Jobbade idag också, väldigt kul då nästan alla andra har så kallade jul-lov men inte jag, jag ska vara vuxen och jobba jobba jobba. Var där två timmar innan en endaste unge ens hade kommit, hon som öppnade var mindre glad hon. Haha.


din kyss är kvar på mina läppar, smaken och fukten av dina läppar är kvar på mina.. fortfarande.

only God knows

"jag vill helst inte vara bakom dig.. då jag inte kan se dig."

djupare dopp i grytan och mer Arne Weise i rutan!

Hela min grej vad det gäller julen är förstörd, ska jag berätta när min jul blev förstörd?
När det stod i aftonbladet att Arne Weise inte längre kommer vara med oss i rutan på julafton.
Det var nästan som att någon berättade att någon hade dött, jag tog det stenhårt. Det blev fel när massa andra töntar hamnade i rutan. Förstöra min julkänsla totalt gör det, gör det bara.
Det här året har jag ätit högst 5 peppakakor, jag har ätit EN lussebulle (som förövrigt var så torr så jag slängde den.) jag har sett min lillasyster blivit av med Lucia-titeln då hon akut blev tvungen att operera knät.
Jag har träffat massa bra människor, som kanske sen i slutändan visade sig vara idioter ändå.

Jag har kommit på att för varje inlägg jag nu droppar låter jag bara mer och mer jättetråkig och som en väldigt deprimerad person, men så är det inte. Jag försöker bara få ut mina känslor på ett bra sätt, eerrr..
Egentligen är jag ju jätteglad, men lite förvirrad för tillfället, som vanligt.. säg en gång då jag slipper vara förvirrad just när det gäller något sånt här som jag nu tänker på.

Höjdpunkten idag kommer vara att min bror kommer, min brors kompis Jonte kommer (som jag också hade en crush på när jag var 15.. kan bli intressant om jag ens finner honom attraktiv nu, hahahahahahah) och sen självklart Kalle Ankas jul och Karl-Bertil Jonsson's jul, som jag ändå alltid missar.
Det som hade toppat allting var om du hade kommit och kysst mig under misteln... grejen är den att med dig vet man inte, så det SKULLE kunna hända.. when you wish..

Nu är det dags att välja klädsel, och klä på sig.. sen hämta småsyskon hemma hos modern och hem till min faster, med man och barn.. och tjofadderittan hej och hå nu måste jag kissa för blåsan håller på att spricka!

Tack Sandra och Carro, me lovi you long time.

rockring = fransk manikyr

Gäsp och kli i håret och suddiga ögon vad jag är trött. Fast det verkar ju lite väl onödigt att hoppa i säng snart.

(TVÅ TIMMAR SENARE KOMMER JAG FRAM TILL DETTA)

Pratade nyss med Sandralajnen i telefonen också. "Tror du jag vill ha en bomullstuss i röven eller?" 
Vissa tester utförs ganska kul. Kan låta lite väl upphetsande och en kittlande tanke med bomullstuss i rumpan.
(det är alltså Sandra som ska utföra rump-test... inte jag.)
Imorgon ska jag sära mina ben för en gammal dam och fixa mina piller igen så jag blir av med Stockholms blodbad 5 dagar i månaden, yey och åter yey!
Gäsp igen.

Idag har varit en hýsterisk dag, vi åt julbord.. tomten kom, min huvudvärk kom igen. Alla var verkligen all over.
Nu kommer jag låta som jätte tjejiga-tjejen men jag fick en rockring kastandes mot min hand så min längsta nagel gick av, ganska så mycket och ändå helt rakt så den såg 'fint' nyklippt ut. Ibland lyckas man allt.
Jag fick iofs en julklapp av Lilla-F också. Ett handgjort ljus, i tomtens skepnad.
Ganska gulligt ändå!

Sen var det bara traska hemåt och huttra som en liten späd flicka med underhudsfett = noll. Så kände jag mig.

Jag har lust att lyssna på massa julsånger som en å annan svenne, helt mysigt ju. Behöver lite julstämmning om det här ska funka i längden. Käkade förvisso pepparkakor idag, och därefter en piggelin (vinter.. mm frossa.) sen åt jag två mackor och avslutade med en näve chilinötter. Min mage lär må kalas om någon timme, eller imorgon.

Just nu har jag lust att stå på en perrong... med dig.

Fröken Josefine!

"It's a date then" En mysig vinter-dejt på perrongen på stockholm central, kan det bli mer romantiskt? Folk som kommer uppgående i trapporna under och sjunder 'Jingle bells' i olika stämmor. Come here, kiss me baby.. again. Det bästa av allt är att det där verkligen hände.. ville jag gå? Nej.







Sen var jag hem till Isabell igår också, haha. Vi har inte setts sen prideveckan så jag tänkte att jag skulle ta och komma hem till henne, drog dit igår.. vi eller JAG stekte köttbullar och käkade makaroner, vi drog på en asbra (känn ironin..) rulle och skedade.
Det roligaste måste varit när hennes mamma ringer och det första hon säger är: "vad har du för personnummer?" Jag vek mig av skratt, alltså ok om man är senil men borde man inte minnas när sin förstfödda är född? Hahahaahhaha. Väldigt komiskt!

Nog med det hände massa incidenter som är hur jävla hemska som helst egentligen, men eftersom det är mig och Bello vi snackar om så är det småpotatis. Jag avslutade natten med att snarka så mycket att hon inte ens kunde sova tillsammans med mig i sin egen säng, mm I'm good!

Det vill säga; jag är härmed utsedd till Årets Gynekolog.
Kanske skulle ta och satsa på det yrket, eller kanske inte.

Kom i varje fall i tid till jobbet, trodde jag skulle komma försent eftersom vi inte fick igång Sl.se igår, jävla skitsida.
Hade köpt skagensmörgås på vägen, det smakade ljuuvligt. Kommer in och alla kollar på mig i matsalen "DU HAR HAFT BORTAMATCH!" Haha, easy säger jag och alla barnen håller med, dom tycker/tror också att jag har haft bortamatch, såja.. nu tar vi det lugnt. Inte riktigt så. Men nästan.

Idag har varit riktig mysdag, min lill-prins har varit på fint humör idag dvs att han har varit kramig, mysig och pussig. Han ville följa med mig hem, men det gååååår ju inte. Tycker det är kul att både han och en annan av pluttarna har kallat mig mamma vid några tillfällen nu. Hey.. vänta nu. Jag hade vilan med Ugglorna, 3-4åringarna alltså och dom var också på något myshumör, barn som knappt pratar med mig ens ville sitta och kramas, och några av dom hoppade på mig och skulle pussa mig.. jag blev lite överraskad.

Sen lite klag också... jag har sprängande huvudvärk.. alltså.. på riktigt.. om jag böjer mig framåt eller lägger mig ner känns det som att hjärnan ska rinna ut ur ögonen eller näsan. Känner mig lite övertung i huvudet.

Nu tänker jag på dig igen.. igen igen.. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
I'm your N1.

SO LONG FUCKERS!

Jag drar mig en bit uppåt i landet, till Gävle rättare sagt och hälsar på min storebror.. it's time!
och Benjamin ofcourse.

Grattis på Lucia, eller till eller vadfan

Kan ju snabbt tala om att jag gick och la mig cirkus 21.40 igår, jätteskönt tänkte jag nu kan jag sova jättelänge.
Tjena hejsan, vaknade av en sprickfärdig blåsa vid 02 snåret och det var inte ens en idé att försöka somna om, upp och kissade sen somnade jag lika snabbt igen, kul att jag nu sen vaknade 07.00 av min underbara signal (den är underbar på riktigt.) så var jag lika trött som alltid och kände mig inte ett dugg utvilad.
Whiiiine whiiine, jag vet. Men jag måste litegranna. Det är vinter och då är man lite deppo!

Sen har vi iallafall haft lussefirande på jobbet, alla var jättesöta i sina små utstyrslar.
Tomtar, peppakakor, lucior.. you name it!
Jag har klätt granen på jobbet också. Mhmm.. mycket fint tyckte barnen iallafall. Jag lyckades välta den 3 ggr.
Jag är bra, jag är duktig.

Sen kom jag på att jag skulle hänga två silverhjärtan som egentligen är julgranspynt i örhängena, det var mycket populärt måste jag säga. Ska börja ha så när jag går ut på krogen också, kanske får med mig nån nisse/nissa hem. Eller inte, euw. Jag har mitt.

Sen när jag sitter där på golvet iallafall med två pluttar i knät så ser jag att längst bak i lokalen (host.. rummet.) står han, snyggpappan står där!!!! Jag trodde inte han skulle komma och där sitter jag med hans ena son i knät. Bra jobbat Josefine! och han får syn på mig och vinkar... vet inte om det var till mig eller sonen men vi säger att det var till mig. Alltså ingenting gör saken bättre av att han just har barn, han är bra med barnen.. han är snygg, eller na.. rättare sagt läcker. och sen är han jäävligt trevlig också.. och sist men inte minst, han är skåning.
Jag är ganska patetisk.. men jag säger som till Lissan, titta och vinka kan man.

Imorgon är jag ledig, vilken tid vaknar jag imorgon?

JASÅ

FISKARNA

19/2-20/3

Din onsdag handlar i första hand om romantik. Du njuter av den i alla former. Kanske passar en filmkväll.


varför ringer du inte då? Jag väntar ju på dagens romantik, baby kom igen!


dan före doppa-Lucia-dagen och snyggpappan

Kom hem för inte alls så länge sedan, är helt slut.. känner mig tom, tom på bränsle och syre.
Jag har snytit sönder min näsa, den är helt röd och torr, ack jag är så vacker!

Jag måste sluta upp med att lägga mig ner på vilan på jobbet, jag bara somnar och går runt i en fet dimma resten av dagen, det kan vara skönt. Men stackars barn som har mig där snarkandes, ye ye ingen har klagat ÄN iallafall.
Alla var på kärringhumör idag också, jättehärligt jag lovar, haha.
Skulle ta en lillplutts hand idag, han är inte så stabil på fossingarna än så han liksom måste ha en hand om han ska kunna gå runt men han ville helst bli buren så tar Lissan upp honom och så säger hon: "Du förstår ju ingenting, han vill väl inte ha din hand heller! Han vill ha dina tuttar.. " 
Ja, vad ska jag säga.. det är det enda dom vill, varför hålla hand när man kan hålla tutte?
Det var iallafall väldigt komiskt tycker då jag. Det tyckte Lissan med.

Och sen sitter jag och dregglar lite för mig själv i ett hörn eftersom snyggpappan kom idag...
alltså, vad ska jag säga.. jag blir som en 14.åring på nytt och fnittrar sönder mig, blir generad och kan inte ens kolla honom i ögonen när jag ska prata med honom. HA HA HA! Ja, han är riktigt snygg.. och lång.
Ja, jag är nog lite töntigt förälskad i en förlovad 2barns pappa.. inte nog med det är vi så gott som grannar också!
Nej, skämt å sido men ja, han är väldigt väldigt mycket ögongodis.
Det är jag inte ensam om att tycka.....

Sen så tycker jag synd om min lillasyster. Hon har legat på akademiska sen i torsdags, hennes knäskål hoppade ur led på cheerledingen (ja, hon håller på med sånt.) och imorgon skulle hon egentligen ha varit på Lucia, Lucia inför hela Ekillaskolan.. högstadiet, get it? Helt sinnes, min lillasyster.. Men nu blir det ändrade planer.
Stackars, stackars Sandra. Nu fick jag lite ångest att jag bara köpt en julklapp till henne... på rea.


Uh, mina ögon går i kors och så ska jag orka duscha också, och orka föna håret och platta det.
Som sagt, vilka I-landsproblem jag har egentligen.

FAST JAG ÄR GLAD ÄNDÅ! PÅ RIKTIGT!


vårkänslor på vintern, aah funkar helt utmärkt för mig med..

ett nytt inlägg

jag vill bara skrika rakt ut...
på ett bra sätt.
och ibland.. som igår.. fick jag det.



Kortfattat, jobbade idag, kändes bra.. vi bakade pepparkakor.. eller ja, jag och Lissan bakade och barnen snorade ner resten av degen. Jag somnade, alltså tvärslocknade på vilan. Undrar varför och vems fel det kan vara? Nääe. inte mitt. Gick upp 0530, var helt klart värt det. Kom hem, nu är jag hemma jag håller på dö.. ska äta.
Förresten kollade min chef på mig med hakan i bordet igår och jag frågade vad som stod på och hon sa:
"men gud vad har du gjort.. du håller ju på att försvinna!" och det gjorde min dag, förutom att jag tror att jag snarare har gått upp 10kg på två veckor, skulle ju inte förvåna mig.

Jag: Men vet du inte att bebisarna ligger i mammas mage först? Vart trodde du dom låg?
Pojke 3år: .. i en korg!

kasta inte bara stenar på pojkar, kasta på flickorna också.

Jag kom nyss att tänka på mitt och Sandras nattliga samtal vi hade om tjejer och killar.
och just det här att alla tjejer vi känner typ med pojkvän nästan alltid har något att klaga på.
Man kan aldrig prata något gulligt om sin pojkvän/flickvän utan man tar helst upp det negativa med dom och vad dom gör och säger. Som egentligen är småpotatis bara, tänk på dom som lever i världens våldsammaste förhållande. Nej där sitter man och klagar på att han glömde födelsedagen eller att han inte vill ha samma gardiner som jag vill ha, kom igen nu.

Det absolut roligaste är också att alla tjejer sitter alltid och pratar om hur dumma alla killar är, vilka idioter dom är, vilka grisar, vilka svin vilka horor dom är, men vi då? Vi är ju exakt likadana egentligen.
"Gör han så tänker jag också.." Ja, visst det gör allting så himla mycket bättre.
Jag är så jävla smart. Jag vet. Jag väntar/längtar till den tjejmiddagen då alla sitter och berättar hur lyckliga dom är, då ska ALLA vara lyckliga annars vill man bara kräkas på dom som är lyckliga, eller inte jag, för jag är så jävla gullig som tycker att kära människor är det sötaste som finns, när dom visar det alltså.
Par som bråkar all the time är sånt jag vill kräkas på. (otrogna jävlar också.) Skärpning nu!

Jag gillar kommentaren "jag ville bara se om jag fortfarande var kär.." okej gullet, har du redan tänkt i dom banorna är det nog dags att säga adjö till din käresta. Det säger ju allting, okke?



Jag är glad, jag mår bra.

Ett telefonsamtal:
"Dom snackar om parmiddag med pojkvännerna.. jag menar jaha, får väl önska mig en i julklapp då, he he!"
Hoppas det gick fram...

kkkkkk come on

Vad är det för dag idag egentligen?

Varför känns det som att det är söndag för? och jag vet knappt om jag är vaken eller vad som är problemet, haha.

Idag fyller Mickis år, grattis på dig pullan! Välkommen i gänget, du fyller när alla snart byter. Ah, ni vet.

Igår var det iallafall MIDDAGSBJUDNING hemma hos Majk (mickis.) det var väldigt gott måste jag säga, även om jag åt typ tre gafflar.. men iallafall. Sen fick hon ett ölspel av oss som vi drog fram direkt och skulle köra, det var ju väldigt trevligt att köra ölspel med vin.. Nej. Jag ville kräkas ett antal gånger.
Det finns bilder av oss i väldigt fina poser, eh japp.
Alla satt och pratade om sina pojkvänsproblem.. jag och Sandra var utstötta som vanligt och fick låtsas som att det regnar.
Sen skulle vi köra 'jag-har-aldrig' och Jenny säger: "det är inge kul Josse har ju gjort allting." HAHA, gjort allting VADÅ!?
Jag förstår inte alls vad hon pratar om. Man har aldrig gjort allting!
thank god.

Sen drog vi vidare in till stan, det satte sig två inte helt fula killar bakom oss men dom var lite smått dryga. Sen började jag prata skånska (eller var det göteborska?) med ena killen. Sen ville han veta vart vi skulle.
Iallafall där gick vi traskandes i spöregnet, mina fötter värkte och jag ville bara dö ett slag, in på Vanilla och svetas ihjäl direkt. Stod i garderobskön typ hundra år, sen dansa dansa.. alla tjejer såg likadana ut och var måttligt fula. Såg EN snygg tjej tror jag, och en snygg kille. När jag tänker efter så var han väldigt snygg, och han dansade nära. he he heeeee.. aja, kvällen gick ut på att försöka hitta en spot på dansgolvet och vid baren och inte råka bli nerputtad eller puttad med flit. Jag vet inte hur många gånger jag råkade häva ur mig "men jävla fitta" så kul hade jag.
Slösade sista pengarna av mina lön på alkohol som jag blev nykter utav. När vi nu skulle dra därifrån så fick vi aldrig tag på en taxi, hur svårt ska det vara egentligen? och jag vet inte hur många taxichauförrer vi lyckades göra oss ovänner med. Och Jenny är nog bannlyst förevigt på taxi 020, hahah. "TACK FÖR HJÄLPEN DÅ.. JÄVLA IDIOT.. HEJDå.. MEN HEJDÅ.. BLÄÄÄÄÄÄ!"
och Carro "Fastpris till Märsta? Vadå inte fastpris, det står ju fan fastpris till arlanda, det är samma sak!?! Men du är ju sjuk i huvudet.. KYSS MIG I ARSLET!" (och hon slänger igen dörren.)
Sen gick vi förbi skyltfönstrerna med julsånger och jag och Carro fick för oss att dansa oss vidare till nästa taxiförsök och vi sjöng och ja.. vi slutade. Då kom två tjejer fram till oss "TJEJER.. varför slutar ni dansa för? FORTSÄTT!" OKEJ MAMI.. ena var sjukt mjauig.
Sen dog mina fötter igen. Alla var så jävla off igår så det var inte sant.. alla var tjuriga, alla bråkade med sina pojkvänner (ja, dom som har några alltså.) alla var egentligen pain in the ass.
Jag ville inte åka hem egentligen, jag ville någon annanstans (hihi.) men pga en propp i muttkanalen tänkte jag, vi tar det en annan gång.
Det var inte läge.

Hem till Sandra iallafall, vi krashlandade i hennes säng ganska snabbt, vaknade av några sms.. sen var det lugnt hela natten, sov som en stock. Lika trött är jag nu! Jag vill sova mer.

godnatt.

le igen och jag ler mot dig

Jag är glad, jag är väldigt glad. Bara så ni vet, det är höst men jag är G L A D. Eller okej, vinter. Same same..

och snälla kära du, jag vet att du läser allting och att du sitter och skruvar och vrider på allting.
Men helt seriöst, it's your bad. Det var ju inte mitt fel direkt.
3/3 gånger kunde du få visa mig hur mycket du hade velat ha mig, gjorde du det?
Nej, dvs är vi där vi är nu idag. Du kanske är van att dom springer efter dig, men nej jag tänker inte göra det.
Behandla mig som skit och jag behandlar dig 50 gånger värre, du skulle bara veta.



Första steget är att ni håller hand, han verkar trevlig verkar omtänksam..
och ja, det är han.

febbran

"Josefine, du borde också börja få betalt för din blogg."
Ah det vettefan. Visst att jag bjuder på mig själv och är en väldigt egptrippad liten pussy som nästan bara pratar om mig själv istället för cancer och politik. Jag ska ändra på mig.

.. inte.

Jag är i behov av en dusch, och något att göra. Gärna bli jättefrisk så jag ORKAR göra någonting.
Mitt immunförsvar det här halvåret är ganska så fucked up.
2 veckor sedan fick jag ögoninfektion som jag inte ens vet har försvunnit, vi säger så (sitter här med rött öga igen.)
nu är jag jätteförkyld och det började redan i fredags när jag sov hemma hos N och min näsa var helt sjukt täppt.
Nu har jag bara feber dock, och det är väl positivt? Som sagt jag är inte SÅ allmänbildad.

Jag håller på att svettas ihjäl, det känns som att jag sitter i en kamin. och jag vill egentligen inte ens vara hemma, för faderskapet också är sjuk. Han vill säkert bara ha mig hemma så jag kan städa.

Mina läppar är snustorra, jag har nog dragit av ett eller två lager skinn från dom nu, och nu svider som  fan.
"kleta på nån gegga" det kan misstolkas och låta ganska äckligt, Sandra är ganska äcklig.

Jag är så sjukt rastlös, jag dör ett slag.. och jag kan inte lägga mig igen. Och ingen skriver på msn. Jag är omtyckt, fo' real.

Jag sitter och lyssnar på snusk-musik med Peaches, iofs kan jag relatera till låtvalet just nu.
"Suckin' on my titties like you wanted me, callin' me ... fuck the pain away."
Ursäkta.. men ja.

oops

promise to never fall in love with a stranger...

Nä, eller? va... nej.. nej jag lovar. nej.. eller? VA.. .aaaaaah.. nej? joho.. lite.. nej. okej!

my darling baby and I

Dygnsrythmen den här helgen är så lagom fucked up den kan bli. Jag vet knappt ut eller in eller ens vad jag heter.
och igår var jag så gott som döende kändes det som, huvudet dunkade, min näsa var lika fartfull neråt som Niagrafallet och två toarulles liv gick till spillo.

I fredags blev jag väckt utav Sandra vid 10 tiden och drog på mig kläderna och rullade vidare till Väsby där vi nu hittade en ny favoritbutik, jisses. Jag har sår mellan fingrarna för klädkassarnas vikt. Men det var sååå värt.
Sen åkte vi hem, jag hade precis satt ena foten innanför dörren när jag får ett sms av S "När kommer du?" haha.
Välja kläder sen åka tillbaka till S igen. Hoppade in i duschen direkt när jag kom dit, hennes ben hängde med i duschen. Vi gör allt tillsammans, och vem fan har inte sett vem naken i våran fina tjejliga? Det är frågan.
Sen drog vi in till staden iallafall, mötte upp Linda sen vidare till Nivå där satt vi och försökte piggna till, jag var som en zombie. Sen ringer Stefan och han och Niclas bestämmer sig för att komma. Sen dyker dom upp, det var väldigt trevligt. Men dom tycker att viska dra vidare, mest för att Stefan har korta ben och inte orkade stå upp.
Så vi drog vidare till Limerick eller Lumerick, jag kan verkligen inte minnas.. jag vet varken vart det låg eller vad det heter. Men det var något Irlänsk hak som hädanefter är mitt och Sandras favoritställe. Hejdå nattklubb, välkommen puben!

Jag börjar inte bli gammal.


Vi blev kvar tills det stängde iallafall, vi bekantade oss med Niclas manliga vänner som kom dit också, ett gäng grabbar alltså. Sandra hade lite svårt att bestämma sig. "ohh jag gillar han den där J (2 min sen) alltså.. kan han låta mig vara jag dör!!1 Jag vill ha den där blonda.. hihih..  (4 min senare) JOSSE jag måste ha den där brunetten i västen!" till sist blev det ju han brunetten i västen, som förövrigt tyckte att jag var riktigt snygg som brunett och luktade gott! Men han blev kär i Sandra. Stefan och Niclas retade mig för att jag var sämst på att häva i mig öl.
En öl jag aldrig smakat men som var så god. Sen han trubaduren som spelade där var också väldigt cool, förutom att han stod på repeat. Stängde 3, drog vidare till BK dom satt och skrattade åt mig när jag försökte pina i mig hamburgaren med kväljningar. (never again.) Stefan rökte upp mina trasiga cigaretter, sen satt han och hade sex i min ficka. SEEEEEEEEN drog vi iallafall till ghettot (fina villaområdet.) i Spånga hem till Niclas, fast Stefan åkte hem, han ville inte seksa med oss. Men det var iallafall på tiden att vi sågs, efter tre år.
Så jag, Niclas, Sandra och mister "tight-rumpa" åkte hem till Niclas. Det var den här kvällen mina näsborrar började bli förstoppade och jag kunde knappt andas när vi skulle sova. Men det var härligt!

... hihi.


1 timmes sömn den natten/morgonen var inget att hurra för. Åkte hem till Sandra där på morgonkvisten in på ica och köpte skagenröra och baggisar och cola hem och åt, sen somnade vi tillsammans. Sen åkte jag hem till Joanna, eller ja hennes bror och passade småkillarna med henne, jag var som halvtdöd. Men det är ok!
Sen somnade vi på soffan, men väcktes efter några timmar och traskade hemmåt. Fyfan, aldrig varit så trött i hela mitt liv. Det hela resulterade i förkylning av 3e graden iallafall, stackars lilla mig.

RSS 2.0