"du är nya rambo"

igår drack jag öl med Patrik och hans vän Mattias, japp jag och Patrik har inte träffats sen jag var 15. Det var jäääla trevligt. haha, det var så sjukt länge sen jag skrattade så där mycket som jag gjorde igår.
Det var impuls.. dom skickade en taxi till mig, jag hoppade in och drog. Sen blev jag astankad.. det va hääälit!
aja.. hejdå

okejokejokej.. lyssna!

Helt jävla seriöst så såg jag ett troll idag, jag skojar inte.. jag har aldrig i hela mitt liv sett en sådan näsan
som jag såg idag. HAHA! Fyfan vad kul det var. önskade att jag kameran med mig, det var fan bara moggisar på t-centralen idag och igår.
Igår var jag hos Andreas på söder först var vi och käkade.. han käkade en asstor pizza, alltså den var bisarr.
Jag åt en räksallad. "Hörru hur går det med din kaninmat?" hah. Sen gick vi och hyrde film efter många om och men blev det 'Apocalyto' (heter den så?) den var bara helt sjuk i huvudet. Sen så fick Andreas klia på mina myggbett jag höll seriöst på dö. haha.. och det var ett myggbett som han satt och tryckte på, det kändes seriöst som att jag skulle få orgasm..  Och dom är grymt stora. Stackars mig!
Sen så åt vi lantchips och drack cola.. men den smakade seriöst B A J S.

Sen var äntligen filmen slut och jag pallade inte åka hem så jag fick en del av sängen. och folk som klagar på att jag snarkar fyyyyyyyyyfan för folk som gnisslar tänder. Jag höll på avlida. Tur att vi ändå sov typ 1 meter ifrån varandra.. tror jag. Sen vare upp och hoppa trodde jag.. men ne ne.. "jag tar sovmorgon.. skitbra" det var bara att somna om igen, sen låg han och läste massa roliga sms han hade fått från en tjej som är dyslektiker.
Jag trodde jag skulle seriöst smälla av. hahahah! Alltså förlåt, det är hemskt att man har vissa sjukdomar.. och bla bla.. men vadfan.. det var humor!

"hej på dig ? jag är utte och supper" HAHA.

Sen vare klä på sig och traska till tuben, eller först gick vi in på 7-eleven, jag blev bjuden på en Ramlösa sen köpte han typ 4 kakor och en festis.. yepp frukost för 85:- hahaha.. du är sååå störd.
Tack för sälliset igår det behövdes verkligen!

pus och kramm. ;)

HA!

MUSHI MUSHI!!

Hela dan, varje dan....

mm exakt så känner jag att jag måste ha dig! Haha.
Det är så jävla sant så jag blir tårögd nästan..

Idag har jag varit och badat och solat med min kära mor och doggydoggson Zeth.
Det var jävligt spännande, aldrig sett honom simmat förut.
Han gjorde så jag hamnade bland sjögräs då fick jag panik och höll på att börja gråta.
Mamma stod bara och skrattade, Zeth simmade iväg och jag.. ja jag trodde jag skulle dö..
fast det brukar jag tro om allting. Sen när jag berättade för Rickard då skrattade han lika mycket han.
Och det är så jävla kul att jag är albino och bara får färg på armarna.
Var ju något pinsamt att gå brevid mamma som är neigör året om... jävla henne I say.

Igår var min syster och min lillebror på besök hos mig också innan dom skulle dra iväg till landet med våran padre. och det sista min lillasyster säger till mig innan jag hoppar i badet sådär nattetid och får magkramper och tror att jag ska dö, lägger mig i fosterställning på golvet i badrummet. (ni ser.. dö igen.)
Så säger hon till mig.. eller först tittar hon på mig; "Jossan.. om jag får lika stora pattar som dig.. då skriker jag" då höll jag p dö av skratt lika så när hon sa "Idag när jag och Emma gick ut från preem så mötte vi två jättelånga negrar" HAHAHAHAAHAHAHAHAH.. vadå negrar?! Jag älskar min humor, men du kan ju äta bajs och dö om du inte gillar den för jag är så jävla gryyyyyyyyyyyyyyym.
Igår var tidigaste kvällen på länge jag gick och la mig.. jag la mig 23:30.. helt galet.
Jag som lagt mig vid 05:00 typ hela veckan. Gaaaalet.. i know.. inte mitt fel dock. puss!
Äääh.. det var något jag skulle klämma in hä nu men jag tappade tråden, som vanligt.
JO juste.. jag har så jävla ont i min tand så jag vet inte vad. Det är exakt samma smärta som jag hade när jag gick i 6an och hade tandställning när jag fick spänna tandställningen så tänderna ska flytta på mig.
SÅ ont har jag nu. och jag vet inte vad jag ska göra. Damnit! Jag typ str och borstar sönder tänderna så jag får en sån där skön känsla i kroppen ni vet när det gör så ont så det blir skönt.
Ungefär som att tatuera sig.. oooooooooooooooooh ge mig lön så jag kan bli lite körd med nålar. porr!


Juste idag ringde mamma mig också efter våran heldag hon hade varit på date..
"AAAAAAAH jag dööör.. han var asful.. du vet Frankenstein? SÅ SÅG HAN UT.. och han hade jättefula tänder.. och jag såg på honom att han ville ha mig.. och så frågade han mig "vad tycker du då?"
Vad skulle jag svara.. jag svarade ärligt.. "ja, jag blev ju inte kär direkt" Sen gick jag hem.. usch.. jag tror jag spyr snart" hahaha.... alltså. okej.. jag vet vart jag fått mina skumma sidor ifrån. 

                                 image24
Mamma efter hon tog bilden: "Men Jossan måste du se ut så där.. du är ju inte ens söt!!"

sover jävligt gött!!

Men just nu kan jag inte sova.. jag är heeeelt argh.. uppe i varv! DU ÄR SÅ JÄVLA FIN.. eller nej, du är LÄCKER!!
ookej det låter lite gay. Men ja, jävlar. Jag skulle bjuda dig på makaroner och köttbullar varje dag om du så bad mig om det. damnit.... du gör mig yr.. på ett bra sätt känns det som.
Fast nu börjar jag få lite ont i huvudet jag har fortfarande inte gått och lagt mig.
Jag tänkte skriva av mig här så att jag inte får skäll av Sandra sen när hon återvänder hem från Bulgarien.

I ondags var jag ute med pajen, Frida, kiki och Andrea vi började våran kväll på nivå (inte alls ovanligt) jag kör min vanliga ooze, heineken, ooze heineken.. shot.. bla bla så fortsätter det. Jag hamnade mittemot en inte alls för ful man/kille var han kanske vi satt och diggade till musiken, sen vänder hans kompis sig om och börjar snacka med mig och Frida, han frågar vart vi bor och jag frågar honom vart han bor "ja, jag bor i Gustavsberg" AHAAAA säger jag. Eftersom jag bara känner en människa där (ja, Emil känn dig träffad) så frågade jag honom om han ja, kände Emil. Och ja, det gjorde han. Eller det sa han iallafall. Cool. hej alla känner alla.
Stockholmo är stort in my ass att det är.
Sen drog vi vidare vi skulle till Connan, på vägen dit på Mariatorget eeh (gamla stan?) jag har inget minne av vart connan ens ligger, hahaha.. så träffar vi två roliga Norrlänningar.. och båda är typ jättesnygga.
Paj hookar ena killens arm på en gång. Den andra följer med med och Frida och han berättar att dom är här för att se Metallica. Ah soft, nu var frågan vart skulle vi.. ja, till connan.. det är ett gayställe alltså.
Men dom ville haka på ändå. HAH. Så det fick dom göra också!
In till connan kommer vi, beställer mer bira.. går ut och tar en cigg, sen går in och dansar.. Jag dansar med den ena norrlänningen och så kommer Justin Timberlake - sexyback och ni vet ju norrlänningar hur dom pratar.. hahahaha.. så skulle han sjunga "i'm bringin' sexy back.. YEP!" det blev.. "ajm bringän säxi bäck.. JAPP!"
Det var oerhört kul, tyckte jag då iallafall. Sen så går vi och sätter oss, han tar lite på mitt lår diskret och frågar mig ganska vänligt ändå; "Vadå.. ska vi inte dra härifrån.. jag menar vi drar till lägenheten på Östermalm och knöllar?" Jag kunde inte annat än att skratta. Nej, jag ville inte gå så det var inte läge. Tror han blev lite putt, sen kom hans vän och trängde sig in och satte sig brevid mig "Hörru, nu vill jag säga att du är snygg" Men okej var det inte han som var på Frida hela tiden? inte. okej! "Men jag får väl tycka att du också är snygg eller? vad säger du.. ska vi inte gå till toaletten.. jag vet att du vill.. var inte så stram" Jag gick med till toaletten, DOCK för att kissa.
Och när jag då inte vill ligga.. (hmp!1) så säger han igen "men du.. var inte så stram" och nykter som jag är; "vadå.. straight? vad snackar du om?" Det var ju inte förns efteråt jag kom på att vad brydde han sig om att jag var straight, det var väl till hans fördel isånnafall.  Nästan lika kul som den där incidenten "Ursäkta.. har du kondomer?" - MEN JA JAG HAR TAMPONGER! .. seriöst jag är int frisk.. jag ska bli nykterist! JAPP.
Sen iallafall kom min nyfunne bögvän också, han tyckte att jag och norrlänningen såg så mysiga ut så han ville ha en pussbild, och vad gör man inte för laget. Det ser däremot ut som att vi suger musten ur varandra. Men nejdå!
easy nu..

Sen iallafall tyckte han att jag skulle med hem, men det tyckte inte jag. Så hem till Kiki for vi .. ja efter ett besök på 7-eleven och jag köpte min jävla lösvikts FITTÄCKELGODAAAAAA pasta för 67:- jaja. okej! Samma kille i kassan som sist jag var där och köpte exakt samma. Han lurade mig, sa att min mat kostade 500:- jag blev lite paff.
Hur jävla fet är jag tänkte jag egentligen!

Iallafall, idag har jag solat också.. det var la gött!!! :D:D

och nu ska jag verkligen sova.. jäävligt gött. godnatt!
/ äpplet i rumpan

hahah.. J han fattar det där han. hahahahahahahahahha..

jag är blödig och känslig därför

så lyssnar jag sönder  Lykke Li - Tonight.mp3
Tack Pippi att jag bölar.




men fan då.. varför varför varför varför...

don't you let me call, let me call tonight..

Detta inlägg är tillägnat Sandra för hon är den enda som tycker det jag skriver är intressant! ;)

Jag kan ju börja med att tala om att pappa drog till landet i ööhm.. ja, i torsdags förra veckan och bestämde sig för att vara där hela semestern, dvs han blir borta 3 veckor. Och hemma är jag ensam med Kitty och Fiffi (katt&kanin, ja jag vet) och min dyngsrythm är redan helt uppochned. Somnar vid 04.00 vaknar helt bäng typ vid 2-3 på dagarna.
Sen har jag blivit besatt utav bilddagboken och det resulterade i att jag började prata med en intressant person. Som ja, jag har tillbringat mycket tid med nu.. iallafall på msn. hahah.. Det är väl nog det mest intressanta jag har gjort dom här dagarna, och jag kan inte klaga direkt. Det är väl inte alltid man sitter med ett smile på läpparna för någon man egentligen inte ens känner. Anyway.. så är det iallafall. du läser säkert detta nu och tycker att jag är en pussy, men så är det iallafall.

ja, varför bor jag inte i skåne, man undrar ju.

Jag vet faktiskt inte vad jag mer ska skriva och berätta om för jag har absolut inte gjort någonting.
Det bästa efter det var väl att jag var på möte på jobbet och fick reda på att jag kommer jobba jääävligt mycket i höst/vår. Och det är jävligt nice. Jag och Sandra (och vem nu mer?) tänker dra utomlands i höst också. Det kan bli, det KOMMER att bli sjukt nice för jag är så jävla sugen på att dra utomlands nu när Sverige kan suga en fet och bjuder på moln och regn varje dag. Sen vaknade jag iofs idag av att det var sol, men i samma stund jag hann gå upp och klä på mig så försvann solen och jag började städa. Jag hann med vardagsrummet och köket. Min lilla hårtuss är ju en jävel på att släppa hela pälsen, och jag blir tokig. Kan aldrig mer ha svart i sovrummet iallafall eftersom det blir vitt/grått när hon har varit där, och eftersom hon är min lilla bebis kan hon inte sova själv. och om jag stänger dörren står hon och ylar/gråter och kraffsar sönder dörren tills jag väl öppnar. ^
Å andra sidan har jag bra henne som sovsällskap, så det gör nästan ingenting. Jag hade iofs varit mer nöjd med någon i min storlek. Att skeda en liten pälsboll som ändrar position så fort jag rör henne är bara jobbigt.
I förrigår var iaf Heidi och Kalle förbi mig, vi åkte till statiol och köpte chips och cola och korv, så mötte vi på Sonya, hon hade varit på Corner och träffat sin bartender eller fattade jag rätt eftersom han är bartender på KC och inte Corner. Hon var lite glad i hatten tror jag minsann, hon köpte tre french hotdog och blev ändå inte mätt.
Din lilla människa, hon är ju verkligen liten och smal. Jag och Heidi fick skrattattack när vi skulle köpa dipp och det fanns ingen god det enda som fanns var; Onion, Ceasar och, ja på svenska LÖK dipp.
Och Sonya läser på ena och hänger inte riktigt med "men hey.. mannen kolla det finns ju onion.. eller ja juste.. jag kom på nu vad det betyder" Då kommer Kalle och lägger in "Asså, ni vet väl att det är lök?" HAHAHAH..
Och eftersom klockan ändå var runt midnatt så hade vi ganska torr humor och jag satte mig ner på golvet och skrattade ihjäl mig och stackars Kalle står där och "Men vadå.. lägg av, trodde inte ni fattade" med hennes perfekta svenska också. hahahahahahhaha.. Sen åker vi hem till mig iallafall kommer in på sjuka diskussioner och människor ursäkta "människor" som har sex med barn och djur och vi tycker alla 3 att sådana människor borde slaktas. och jag som blir ganska grym när jag kommer in på sådana diskussioner påstår att jag skulle kunna mörda en sån person som gör sådant, och att jag lätt hamnar i fängelse och får credd från mina medmänniskor i fängelset för att jag hade mördat just en sån människa. kalle och Heidi satt bara och skrattade, men höll ändå med mig. Vi kom in på det där folk som har sex med barn just för att det visades en sån film på Tv3 som vi satt och kollade på. Sen somnade iallafall Heidi, och strax därefter Kalle.. i soffan. Jag hade inte mage att väcka dem. Så jag gick in till min säng och somnade, jävligt konstigt vaknade nästa morgon av att jag hostat sönder mina lungor och min nacke mådde inte riktigt bra. Sen läser heidi korsord "så här gör vi alltid i när jag är i Finland, vi vaknar, går ut och sätter oss och löser korsord." haha.. mkay! Det verkar roligt. ;)
Sen åkte vi iallafall iväg och handlade för jag hade ingen mat hemma och jag shoppade loss, och för första gången i mitt liv frågade människan i kassan efter leg, och pinsam som jag är säger jag "oj jag har glömt det hemma" det låter mer än genomskinligt. Nej, vadå jag är ju bara 14 år. idiot tjej.

Sen hem igen, drog in en pizza i ugnen (jag käkar i vanliga fall INTE pizza) jag åt upp en HEl, aldrig gjort i hela mitt liv, aja. min mage fick vad den tålde sen.. jag ville dö. Våga vägra pizza, I say!

Ja, det var det jag hade på hjärtat.. hoppas det dög Sandra? hahaha.. PUSS!

hihi

"Det är sött med dina födelsemärken o så med"

det var faktiskt den gulligaste komplimangen jag fått på länge. tack, hihi.




image22

ayooo ballah!

                         


"HAR DU BLIVIT STRAIGHT ELLER!!??"







hahahah.. chilla alltså.

oj, regnar det idag.. igen..

Jag kom bara att tänka på när jag på jobbet satt och diskuterade med min arbetskamrat (pluttarna låg och sov då fördriver vi tiden med djupa diskutioner) om förhållanden, sex och ja, allt möjligt.
Och vi kom in på att man inte kan säga vad som helst till en kille. Eller ja, det beror på men då menar jag säger man "jag gillar dig" till en kille då tar han det som "Jag älskar dig och vill gifta mig med dig"
om man däremot säger 'jag gillar dig' til len tjej fattar hon grejen.
Det handlar inte om att man är dödligt kär, det handlar om att man gillar sällskapet, men gillar hur personen är och hur den framställer sig som. Ja hur den är bland folk, vad den har för åsikter. Ja, det kan vara allt.
Därför tror jag att killar tar allt lite mer seriöst. Vet inte om det är positivt eller negativt, det verkar dock lite negativt eftersom att dom blir så rädda, men då fattar inte jag VAD det är dom blir rädda för?
Come on, jag menar.. man borde väl bli glad istället. Nej, men då ska man sitta och förklara sig, och säkert ibland dra till en lögn. Eller så får man bara säga; 'du är cool!'

Jag har jättetråkigt, jag är sjuk och jag är ensam. Igår var första fredagen på länge jag inte var ute. Idag är det lördag och jag kommer vara hemma idag med. Jag behöver bara lite sällskap. uhu hu.

Just nu saknar jag mitt jobb, jäävligt mycket. Och vitt jag vet så blir det inget förns 13e Augusti då vi har planeringsdag. Det ska bli kul och lite läskigt, nu är jag en i familjen, kan man säga.
Men veta att jag ska få träffa mina små pluttar snart gör mig varm i hjärtat, hur mycket på en skala jag saknar dom går inte att beskriva. Det är dom som gör mina dagar, jag blir helt överlycklig.
Speciellt på sov-vilan när man ska natta dom. och speciellt mina små pojkar.
T, behöver man bara kolla på somnar han. Men han är mitt hjärta, han är så fin.
V, får man ligga och pilla i håret på, han har kritvita lockar och är världens busigaste, och han äter mer än mig.
P, måste man gunga på.. pilla lite i håret.. han somnar alltid sist.
och J, ooooooooh.. han är mysigast han får man lägga sig brevid lyssna på när han mumlar genom nappen
och så håller han alltid i mina fingrar och gosar med dom. Sen somnar han. Och jag sitter bara och kollar på dom små liven. Flickorna däremot, dom är galna och dom tar längst tid att söva, speciellt M, jisses! henne måste man sjunga 'aj aj buff' för 252785 ggr innan hon somnar. Och jag kan bara en vers, så det blir jääävligt jobbigt efter ett tag. Men ah, jag saknar dom. Helt sjukt mycket! Sen saknar jag djupa pratstunder med Lissan också.
Hon är en kopia av mig, fast 20 år äldre. Best friends 4 ever! Haha.

Förresten så träffade jag J & A med deras mamma på Coop härom veckan, då kollade J på sin mamma och så sa han: "Mamma, är det där min fjöken?" AHHHHHHHHHHHHHHH.. han kommer ihåg mig. puss!

Nu blev jag på lite bättre humör. För nu kan jag inte göra mer än att längta till 13:e Augusti!

image21 han till höger, mitt hjärta.

3 veckors ensamhet

jaha, vi får väl se hur det här slutar nu.. ay ya ay.. pappa det känns skönt att du litar på mig.
Och skönt att du lämnade mig med ingen mat hemma, du är bäst pappa!
Inte ens öl kunde du lämna.

"om jag lämnar öl hemma, finns det ingen kvar när jag kommer hem, Josefine.. SKÄRPNING!"

Men ursäkta då :(



SÄLLSKAP!??!


                                                image19


från och med idag är jag vit

Jag ska göra slut,det här funkar inte.. du gör mig fattig, du gör mig hämningslös.. du gör mig dryg, du gör mig för jävla kåt. jag vet egentligen inte vad det är jag njuter av... jävla alkohol.
Efter 4 dagars festande känner jag och tänker och sjunger och säger som Timbuktu.. båtten is nådd nu!
Det här funkar inte, jag blir fattig. Jag förlorar hjärnkapacitet, det lilla jag har kvar.
Har två små där inne så gör uppror, därför jag mår som jag mår. Säga vad ni vill, jag tänker inte hänga i baren på ett bra jävla tag, tänker inte ens ta EN öl. I like to be booooring, nej det gör jag inte.
Men jag dubbelt så jävla rolig nykter tror jag.

Nu är jag bara sjuk, trodde det skulle gå över med EN dag till med öl.
men icke, det gjorde det ju inte. Så smart som jag är borde jag fattat ett bättre beslut.
Men nej nej, jag var bara tvungen.

Hoppas fan inte att det är någon som fyller år snart och ska ha värsta partajet, för då kan jag nog inte komma.
Att hänga med människor som är dyngraka när man själv är spiknykter är det vääärsta som finns.
För man märker hur dräggig och hur fula alla blir, och då kan man ju tänka sig hur man själv blir.

Jag behöver något annat som lyfter upp min tillvaro lite.
Ett bra exempel är kärlek, det är fan som att gå på uppåt-tjack dag in och dag ut.
(har iofs aldrig testat uppåt-tjack men jag kan tänka mig.)
Och det ska vara riktig kärlek, när det bara pirrar till i hela kroppen så fort man ser den där människan
eller man får ett sms, ett samtal anything. Det är en skön känsla iallafall.

Jag tror faktiskt det är min feber yra som håller på.
Och idag ska jag till Cayza och fixa frippan. Hoppas att det blir nice, men det blir det nog.
Bara jag inte svimmar eller något, skulle helst bara vilja vara hemma och dö en sekund.



....... jag skulle vilja veta vad du tänker på när du kollar på mig.

röka tamponger? Ja, varför inte. Kan man röka gräs så JA, varför inte!

Måndagskväll med Piia vi impuls bestämmer oss för en träff på söder för att ta några öl.
(orka att jag håller igån 4 dagar i rad, min kropp säger stopp nu.)
Toalett besöket är inget att tala om det var bara jävligt pinsamt att man inte ens kunde spola om man inte
betalade 5 kr, det är fan för dyrt för att få kissa. Jag är inte snål, jag tänker bara för framtiden.
Tjejen som gick in efter mig kom genast ut och började asgarva. haaaaaaaaaahah..
Ja, man undrar ju varför. Och det var INTE för att jag hade bajsat och inte spolat, så äcklig är jag inte.
Men nästan...

Sen vidare till söderkällaren på vägen dit ser vi tre killar i exakt likadan klädsel, dom har rakade skallar.
Ja, jag tror fan dom var tvillingar eller något. Man kunde nästan tro det iallafall.
In på söderkällaren, åfan mycket folk.. typ 5 pers, inkl. mig och piia. ye ye!
beställer en varsin öl, sätter oss lyssnar på lite tung musik. Eller njae.. Piia tyckte inte om den.
Sen beställer vi in mer öl iaf. 
 
image15

Sen bestämmer vi oss för att dra till Nivå, för där finns det iallafall människor även fast det är Måndag.
.... hoppades vi på iallafall.

Och det fanns det också, jävligt många för att vara måndag tycker jag. Men kände man någon? Nej, det gjorde man inte. Sen blev jag uppraggad av någon lirare som ville knulla, ganska brutalt och mycket.
även fast jag hade kvinnoveckan. Men nej tack sa jag, men det tolerade inte han. Han ville iallafall.
"Vill du att jag ska hooka en annan tjej? Jag kan göra det, fett enkelt.. " - Ja, gör det om du vill.. jag bryr mig inte, för jag ska inte knulla med dig.
"Men jag vill inte med nån annan bryd.. jag vill ju att du ska med mig hem.. jag fixar bra sniff!"
- eh nej tack.. jag håller inte på med sånt.

Sen började han bli lite taffsig, då höll Piia på att mörda honom. Det var en rätt rolig syn!

Sen var det dags att röra på oss, vi var onyktra som bara den, vi var svinhungriga.. vi ville ha mat helst utav allt DONKEN.. sen var det dags för lite mys.. vem som tog bilden har jag ingen aning om..

image16


Sen vidare på bussen, vi åker till centralen hoppar av kollar när nästa nattbuss går.. jahapp 40 min, vi går till 7eleven och jag köper med mig en låda med FETT god mat.. typ pasta med bacon och champinjoner.. och jag vet inte vad. Men den smakade UUUUTSÖÖÖKT.. det vattnas i munnen på mig nu.
Sen gick jag med Piia och kissade bakom ett par barackar på drottninggatan.. så fort jag gick förbi började en lampa att lysa.. och man såg Piias punani, jag typ; hej piias punani. hahaha.. nej inte riktigt.

Sen var det dags att åka buss hem så här såg vi ut då

image17


Sen kom vi hem till Piia och vi var inte nyktra någonstans, kröp ner i sängen och skedade mysigt.. sen fick jag skeda med Rasmus också, han är golden som är typ huuuuuuuuuuur gullig som helst, förutom när han tarmpar sönder min pussy med sina bamsetassar.
Här myser vi.

image18

Mina armar ser groteskt stora ut.. btw.  aja godnatt, nu har jag feber igen.

skumparty *2

Den här helgen har varit jävligt händelserik kan jag säga.
Och det behövde jag, really.. jag har gjort saker jag borde, och gjort saker jag egentligen absolut inte borde.
Men å andra sidan, i liked.. 
Jag har införskaffat massa prylar också eller massor och massor är väl att ta i men det blev iaf;

En bikiniöverdel och en bh (jag fick veta min exakta storlek, jag har inte DD som jag trodde, jag har G!!.. hallå.)
En väska (
min nya kärlek)
Ett par nya sneakers
Ett par jeans "
Schysst ass!"
En svart klänning
En vit klänning
Trosor

Jag är faktiskt nöjd.. ya ya ya ya yaaa.

Sen har det varit skumparty på Kung Carl både fredag och Lördag, det var jäävligt spännande kan jag säga hahah..
Fredagen var bara så jävla nice, hela kvällen. Jag hade velat haft det på film. Jag trodde jag hade hookat ett lammkött när det visade sig att han var äldre "kan jag få sova hos dig" - Nej, jag ska gå och kissa, hejdå.. vi ses.. hejdå! hhahaha..
Min vurpa hade jag gärna velat dokumenterat, och eftersom det bara var Liza som såg hela skiten så är det inte lika roligt att skriva ner det för ingen fattar, Nadja och Adrian kom alldels för sent och undrade vadfan jag låg på marken för i fosterställning. Har man platta skor, är helt nerskummad.. ska ta några steg på gräset då är det lätt hänt att man faller pladdask. Sen är ena min fot helt blå, fick några sköna stämplingar. Först utav Nadja som hade sjumilshöga klackar och stod och untz:ade sönder min fot, och när jag försökte putta undan henne så stod hon bara och untz:ade ÄNNU mer. Slyna!
Vi hamnade iallafall hemma hos Nadja till slut. Jag i säng med Liza, Nadja i säng med.. ..Ja juste.. vem?

Lördag; JHAPP vi ska ut ikväll igen, först till väsby fixade grejer.. sen hem och käka middag hemma hos Nadjas kära mamma, tack det var jättegott! Sen vidare hem till pappahaj2 valde outfiten, sminkade oss, jag lockade mitt hår helt i fuckin' onödan nu så här efteråt. Hah! Sen till Lizas storebror.. min brursa brursa brursas brursa, han är bra på att huzzla cigg! "Din jävla snyltare! Gå till statiol." Hallå, vad tror du om mig? GÅ!
Sen körde vi vattenfall, jag förlorade som vanligt. Sen traska ner till KC iallafall, hade min budget 500:- höll den återigen.. jag är så jävla bra. Ska aldrig mer köpa med kort. Nadja var måttligt stolt över mig också, jag har en tendens att alltid köpa FÖR mycket och FÖR dyra saker när jag viftar med kortet. Så nej tack!
Sen kom Jimmy fram och hälsade med sin finnekompis, why am I not supprised?
Han kunde inte kontrollera sina händer kan jag tala om, tillochmed Nadja blev lite lack.
Han satt och klämde på mina tuttar i luften, det var som att "åh shit, kan inte kontrollera mig.. måste klämma tuttar!"
Sen gick jag därifrån, det räckte med att jag redan kände mig som ett offer efter att Nadja valt ut ett vitt linne till mig som sedan skulle bli genomskinlig av all skum. Helt rätt.. wet t-shirt, no shit!
Sen träffade jag Frida och Sandra, men dom var torra och tråkiga inne på schlager golvet, OVANLIGT!
Men nu kom Sandra in till skummet och skummade med mig, hahah.. love you.. helt klart!
"Snygg-T, är en jävla hora.. varför måste han vara så jävla snygg för.. man blir ju fan irriterad, men han kan inte kyssas, han har säkert liten kuk.. och varför.. jävla fitthora han är, jag hatar honom.. kolla på honom.. kolla hur snygg han är!"

HAHAHAHAHA!


haha, helvete mitt i allting nu när jag sitter och skriver märker jag att jag skriver både om lördagen och fredag nu i samma sammanhang, det där bev helt fel men SKITSAMMA..
Rätt som det är har jag ingen klänning på mig längre, vem är han bakom mig undrar jag? Vem är mannen bakom mig som står och trycker sig, och dansar med mig och typ smeker min oljiga kropp? VEM ÄR DET? Vem VAR det?
Aldrig sett han förr, men ho ho jaja. Sen tändes lamporna, då gick jag. Hahah..
okej, nu blev jag deprimerad, jag tror minsann jag tappade en 100 lapp på golvet, I skummet.
HAHA, Nadja tappade sin sko, som jag.. den bästa superkvinnan-G hittade, jag gjorde en schysst svandykning rakt ner i skummet. Alla jublade och klappade händerna.. (i wish...)


             image13

Förresten fick jag och Nadja allergisk reaktion efter skummet, det svider i ansiktet är helt rödflammigt, jag fick röda prickar på låren.. sen så höll jag på dö på fredagen också när jag hamnade under det bolmande skummet som öste ut över mig. Hah, jag fick en drukningsreflex, jag drog in skum i halsen, trodde faktiskt min sista stund var kommen, som alltid.

Igår gjorde jag en sak, jag  ALDRIG skulle göra.. men ... ja. I say swwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeet!

                                                                                                  image14 Jag och Nadja. (jag sitter lite väl konstigt. och jag vet att mina tuttar är typ lika stora som hela Nadja själv. A bra tja!

jag : "VEM FAN ÄR PUNGEN!?!"
Alla : UNGERT!!!!!!

RSS 2.0