Jag är en öm punkt just nu

Jag är öm på minsta lilla kroppsdel känns det som, och inte lite utan helvetes mycket. Igår fick jag för mig att gå ut och springa, ye ye det fick bli en långpromenad, kändes som brösten skulle spricka när jag sprang. Eheeehe.
Skitkul verkligen.. och min lillasyster tyckte det var en dålig bortförklaring det var det sannerligen också.. "Du, jag springer inte" Är man slacker så är man. Visst att gå ut och powerwalka, men springa. Springa gör jag endast efter boll. If you know what I mean.

Haha, idag satt jag hemma hos farmor och farfar och kollade gamla foton på mig när jag var liten, jag var fan jäävligt söt. Och ibland jäävligt fet. hahah! Sen pratade vi om när jag var liten och hur rolig jag var. T.ex när jag skulle spela spel eller leka lekar så ändrade jag alltid spelreglerna, HA!
That's my game.  Fast det kanske är en dålig egenskap, jag vet inte riktigt.

Idag ska jag lägga mig tidigt SENAST 22:00... yeah, får väl se hur det blir med det.
Jag vill att du ska ringa mig.

Bra Måndag, inte..

Det är okej att få sova 4 timmar, men det är inte okej att få sova en halv timme.. vakna.. och ja under nattens gång fortsätter det så. Så jag visste redan hur min dag skulle börja OCH sluta.
Igår hade jag till och med plockat fram kläder jag skulle ha idag ifall att det skulle bli soligt. Men neeee nee.. då blir det regn och allt är grått och trist. Och jag har typ varit på kärringhumör hela dagen. Stört mig på minsta grej. Sen så är jag iofs trött som ett as, behöver sova i hundra år känns det som. Helst inte ensam...
Jag vet inte varför, eller vad du gör.. men jag tänker på dig. Ibland.. heeehee. Det är iofs ganska mysigt!


Idag satt jag och diskuterade sex med min arbetskamrat som är 20 år äldre än mig. Fast det gör vi iofs nästan varje dag, och det är fan kul. Hon berättar om sitt KK a.k.a "Älvsjö" och jag sitter bara och skrattar, hon är fan galen.

Stunder som den här borde du vara här...


Och usch vad jag känner mig ful idag, det är inte OKEJ!

Dagens låtar är som i vanlig ordning:

One republic ft. Timbaland - Apologize.mp3
Dilated Peoples - Tryin' to breath.mp3
IAM - L'école Du micro D'argent.mp3
Imogen Heap - Hide and seek.mp3
Jane Birkin & Serge Gainsbour - Je T'aime.mp3


RSS 2.0