Fest hos mig!

Förlåt om jag är världens segaste på uppdatering men jag kan faktiskt inte bo vid datorn på helgerna, ok. Inte alltid.

Fredagen blev en lyckad dag efter besök på um och systembolagsbesök och lite kläder, lite armband, lite nagellack osv. Ni vet. Jag hade ångest efteråt eftersom att jag inte skulle köpa någonting.
Skulle ju bara gå och kolla om jag fått någon sommarplåga, inte för att jag borde ha fått det men you never know.
En annan sommarplåga är ju Klick - Fest hos mig. Jag vet, jag lyssnar inte på skitmusik egentligen. Men i fredags när jag var onykter och överlycklig så sken det om mig när jag dansade häcken av mig och den kom. Hade aldrig hört den förut. Jag lyssnar inte på radio så mycket liksom. Men det är lugnt, kommer kunna höra den en gång till sen kräks jag.
Som jag gör med allt annat jag tröttnar på. :-) haha

Jag och Sandra dansade häcken av alla fula människor på scenen i fredags. Jag älskar scener! Ja, jag borde kanske bli något inom showbiz. Jag vet. Ni som sett mig göra bort mig på scen förut ni vet vad jag snackar om. inte för att jag gjorde bort mig i fredags, eller gjorde jag det? NEJRÅ!

Sen dansade jag brallan av Luckyboy, han njöt. Det gjorde jag med. Sandra och han bråkade om mig. Det var det gulligaste jag sett. Hon 157,5 och han 190+. Ni kan ju förstå hur det såg ut när dom skulle battla ut varandra framför mig. Eller ja okej, Lucky mer puttade bort henne och då tyckte jag synd om henne och vi dansa sexytime med henne istället.
Nog om det. Det var svettigt. Svettigt som fan.

Sätter oss på tuben efter stägning iallafall, vi åker med Cribbe och någon annan jävel. Hahahah.
Jag skämdes, helt serilöst. Sandra skämdes. Cribbe skämdes nog mest.
När han tog upp telefonen och började prata trodde jag att jag skulle avlida. Jag tryckte mitt ansikte mot fönsterrutan och kunde inte hålla mig för skratt. Cribbe börjar också skratt, i samma veva har han dragit upp sin dator och ska blogga mitt i allting, hahahaha. Den där bredvid, skrattar för att vi skrattar. Jag tror att han tror att vi skrattade med honom. Kära du, vi skrattade åt dig. Ok, bad bad Josefine.

Sen kutade vi av, eller jag och Sandra. Jag fick en blöt en av Cribbe. Vi traskade (vinglade) till bussen. Det kom ingen jävla buss. Jag frös ihjäl i bara klänning och kände mig naken. "Folk" svarade inte ens i telefon när jag försökte ringa.
Så vi gtick till donken för att överväga att ta en taxi. En kort kille raggar upp Sandra sen kutar vi in i en taxi och åker vidare. Jag slänger av mig skorna och försöker hålla mig vaken. Taxichauffören var en man i 45-50 års åldern som hade en fetish för fötter. Jag vet för att han berätta. "har en kvinna fula fötter så funkar det inte". Euw. Jag hatar fötter.
Sen började han prata om mat och konstiga "reccept" han tyckte att vi skulle testa. Aldrig.
Sandra slumrade till. Inte på riktigt tror jag och muppen till chaufför sitter och kollar på mig i backspegeln hela tiden.
Jag såg bara hur mina ögon gick i kors ungefär hela tiden och så tänkte jag "snälla snälla  snälla. sluta prata".

Efter ett tag pratar han högre så att S ska vakna. "jaa men alla är vi ju bra på något!"
Sandra vaknar till, "Josse, kan du säga något som du är bra på?"
Jag biter mig i läppen för att inte skratta. Vi båda blir knäpptysta. Efter en sekund vänder hon på sig och skrattar hysteriskt. Jag börjar jag med.
Sandra - du behöver inte säga, hahahhahaahahha
Taxigubben - jo, säg nu.. vad är du bra på?
Jag - Nej, tyvärr.. jag kan inte berätta

Vi börjar skratta igen.

Vi kommer hem tillslut och lägger oss i sängen. Vi somnar ganska snabbt. Jag minns inte om vi sagt godnatt eller inte.
Det gör inte hon heller.

"han blev typ hysterisk igen när jag sa att vi sett varandras murror och jag liksom "men hallå vad spelar det för roll?" aaaah han blev iallafall helt galen.. oj. Pappa är visst hemma!"

Jag och S ska nog sluta upp med att duscha med varandra. Folk kommer tro saker snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0