She's Dangerous.

Blev bjuden på korv igår.  Vilken kock du är Nadja, really really good. Sen var det bara att fixa barret och välja kläder för att röra oss in mot stan. Jag var hur taggad som helst. Gick förbi Sergel och såg ståndet med lagrtröjorna.
Gick fram och plockade en 10:a, en Ibra-tröja. Drog på mig den och var mer taggad än innan.
Stefan tyckte att jag skulle köpa den minsta. Dom hade bara L kvar så det fick duga.
Mot Kungsan där det inte ens fanns någon plats, vi såg inte ett skit. Sen fick vi kolla vid Friday's helt enkelt.
En pojke i 10 års ålder står snett mittemot mig med sin pappa bakom sig. 10 åringen ser gråtfärdig ut. När Sverige väl har bollen men det går snett blir han tokig och skriker och tårarna sprutar "MEN VAD GÖÖÖR HAN!!?". Jag tyckte riktigt synd om honom. Samtidigt jag ville skratta åt honom. Nadja skrattade åt honom. Stefan stod gömd någonstans.
I pausen till andra halvlek så är det jag som törstar ihjäl och MÅSTE ha öl. Vi traskar runt för att hitta ett bra hak. Det är långa köer ÖVERALLT. Vi bestämmer oss för att dra till SNAPS hur mycket folk det än är där.
Efter många felålningar runt i stan (HAHA) kom vi äntligen fram. Nadja traskar in och ska hälsa på Sami som jobbar där och sedan traskar jag in. Stefan tar en himla tid på sig. När jag ska gå och kolla läget så kommer han inte in för att hans leg har gått ut. Hur jävla dumt som helst. Han åkte hem. Sen blev jag och Nadja onyktra. Sen blev det kaos på medis, som alltid när jag är där. Iallafall det var sjukt kul. Bästa utekvällen på länge. Jag gillar äldre människor.

"Får jag säga att du har schyssta nassar?" 

Vaknade med skadad arm idag. Blåmärken, svullnad osv. Jag vet inte hur jag lyckas, återigen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0