slutet gott, allting gott!

Idag är det en sån där söndag då jag verkligen mår som jag förtjänar. Den här helgen har jag känt mig som 18 igen, aah känn hur ironin smeker dig. Nej, men helt seriöst så har jag haft fullt upp, fullt upp med roligheter och en och annat raseriutbrott i typ fem sekunder.

I fredags var jag påså jävla dåligt humör så det finns inte. Sen åkte jag och Sandra in till stan för att möta upp Mickis.
Vi satte oss på Nivå och jag blev kalasful. Oväntat.
Jag, Mickis och Sandra ställer oss i kön till Engelen, Sandra försvinner i ett naffs. Jag och Mickis går in och blir utstirrade av 40+ folket. Jag vänder mig mot Mickis "skojar du med mig?". Vi går in på toaletten där jag slår huvudet i det LÅGA taket. Jävla källare. Vi traskar sedan vidare till dansgolvet. Jag får två dvärgsr efter mig, en brasse och en svensk.
Sen är det en lång blåN som försöker dansa med oss, intimt. Jag puttar till honom i ryggen han vänder på sig och säger "VAD VILL DU?" Jag höll seriöst på att skita på mig.
Jag och Mickis hamnar i hennes och Richards säng hemma på Riddargatan och tvärslocknar. Jag vaknar av att täcket är borta och att jag känner mig naken, väldigt naken. Drar till mig en bit av Mickis täcke och somnar om igen.

Sen var det bara traska upp och springa till första bästa tunnelbana för att hinna åka till sollentuna och möta upp hennes mamma sen skulle vi vidare till IKEA. Mickis skulle ha en tvättkorg. Jag köpte nya sängkläder och två BAOUTA stora dotfljus. Vanilj, ofcourse.

Sen hem till mig, fixa oss, locka håret och sminka oss. Ta en promenad hem till min faster på kalas. Hennes gubbe fyllde 42. All sprit stod framme, vi satte oss ner och började ta för oss.
Vi sitter och språkar med SVENNE & LOTTA. Dom heter så alltså OCH är gifta.. jag började sjunga. Förvånade?
Sen kommer vi in på tatueringar. Jag börjar tjuta för att alla sitter och är EMOT mig för att jag vill tatuera handlederna.
Med mamma och pappa på vardera, text alltså. "DU KOMMER ÅNGRA DIG" Ok, håll käften.

Sen kommer alla in på min blogg helt plötsligt. Jag blev en aning generad när pappa sa att han visste om att jag bloggade. Nej, åh nej.. jag bloggar inte. Gunnar slänger in "AAAAAAAAH, det är du som är BlondinBella va?".
Sen säger pappa att jag ska tänka smart och börja ta betalt för min blogg. Hm, ja. Skulle väl vara kanske 50kr rikare i månaden kanske.

Skrivkramp.....


Pappa leker taxi och kör oss till Märsta för att vi tänkte skutta omkring inne på KC. Det var då inte igår!
Bästa drinken på hela kvällen: "Markus"
Bästa "skydda-dina-upptagna-vänner-från-kåta-miffon" vännen: JAG!
Värsta natten på länge: Inatt


"Välkommen in Josefine!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0