Fan då

Jag vaknade alldeles för sent idag, no nooo nooooooooooo. Nu ska jag packa ihop sista sakerna sen tar jag bussen till Täbban och glassar galet med Anne, vi hörs då näspetare! Trevlig helg.

The Green Street Hooligans

Otippat att jag skulle se den igen och otippat att jag måste köpa den för att jag kan se den om och om och om igen.
Ja, jag tycker om fotboll. Jag har aldrig gillat fenomenet "huliganer" dock. Stört larvigt och jättepatetiskt!
MEN.. ändå sitter jag där och ryser och sjunger med. Inte för att jag är något United fan, men ni vet.
Man hänger med liksom. Sen helt plötsligt känner jag bara att uh, fan vad jag saknar gå på match. Jag SAKNAR att SPELA match av hela mitt hjärta. Det är helt sjukt hur besatt man kan vara av något man inte gör längre.
Nåväl (vilket är ett ord jag nu kom på att jag använder i varenda jävla inlägg på senaste tiden, haha).

Min pojkvän dör i slutet. Jag vet inte vad det är med honom, men jag blir kär.. igen. Han påminner dock om ett ligg.
Ett gammalt sådant. Dejt, whatsoever.
Jag är nunna, glöm inte det.



lick me like a LOLLIPOP!

Blir ju inte ett dugg sugen, eh jo det blir jag visst.. på vad vet jag dock inte




hemma är allt som vanligt

Nyduschad och sliten som ett djur är jag efter den här dagen.
Vad har jag gjort den här veckan egentligen? Inte ett skit förmodligen.
Joja, jag har hängt med Heidi, Cribbe och Karla en dag/natt. Vi hamnade i stan och jag med en öl i handen.
Dagen efter åker jag hem till Nadja och umgås med henne, jag slingar hennes hår sen.. ja, vad gör vi sen? Sover typ.
Ja juste, vi skulle åkt in till stan och satt oss på SNAPS men något kom ivägen. Jag fick en tidigare frisörtid så vi promenerade ner till centrum och det reulterade i brutala blåsor. Jag kunde inte gå - inte hon heller.
Vi stannade iallafall hemma och käkade smulorna från less fat chipsen och kollade på Ghost och Ladder 49 och grät oss en skvätt, himla trevligt. Idag har vi legat ute och grillat oss med kokosolja. Det blir man hääärligt kladdig av!
Gott luktar man iallafall.

Blev upplockad av min käre far gav honom alldeles för mycket pengar, fick ångest, åkte hem och bytte om och gick till jobbet för att vra med på Vårfesten. Det var jättevarmt, jättegott och jättetrevligt! Nu är jag asfet och borde bänka mig i soffan för att dö i min handduk som jag inte orkar ta av mig, eller klä på mig något annat för den delen.

Imorgon blir det Täby igen och hem till världens bästa Anne, sen blir det staden! =D Vi ses rå.

Demarcooooo


AAAAH!

PORR I LOVE YOU!!
Hur kan man vara så sjukt vacker? Skulle dö för att se ut som henne.



ögonhår

Usch vad jag hatar tjejer med fula ögonbryn. Eller okej, kanske inte hatar tjejen direkt. Men please, FIXA!!!

Inte ett ord.

Idag kom Nadja förbi mig, det var mysigt med sällskap måste jag tala om. Det är alltid intressanta saker vi kommer in på. Att träffa Nadja är som terapi för mig, varje gång. Då jag inte träffar henne allt för ofta nu för tiden är det lättare för mig att berätta saker för henne som hon inte har en aning om. Hon läser inte ens min blogg, whatta!?!?

Jag berättade iallafall för henne att jag har blivit deprimerad av att bo här, jag står inte ut. Jag kan inte längre, jag orkar inte. Jag känner mig inte hemma och jag trivs verkligen inte. Jag försöker, men det går verkligen inte.
Frågan är hur jag ska gå till väga att flytta. Jag blir ju som ett barn igen och liksom vill ha hjälp av mamma och pappa, hjälp? Men pappa tycker det verkar som en dålig idé att flyga ur boet. Iallafall om jag vill flytta ensam. Han kan ha rätt.
Jag måste skaffa mig ett fast jobb nu. Sen kan jag ta mitt pickelipack. Men jag vill nu, nu nu n uuu nuuuuu NU.
Jag vill allting Nu om folk inte har märkt det redan. Allt ska gå snabbt. Jag har inget tålamod.

Jag har glömt att läsa mitt horoskop idag. Måste göra det nu.

Förresten, ska jag behöva vänta länge till eller? Det kryper i hela min kropp. Jag vill!

svettigt!

Skönt att jag lät mig vakna av mig själv idag. Så sjuuuuuuuuukt skönt. Eller okej, vaknade utav ett sms men det är ungefär samma sak. Solen lyste in på mig och jag var helt genomsvettig. Hade en katt i ansiktet också.
Satte mig upp i sängen, klia mig i skallen lite och helt plötsligt stannade jag upp "hm, undrar om jag ska göra något drastiskt och klippa mig?" Jag vet, jag vet. Men det är så här jag fungerar. Jag tröttnar ALLTID på ALLTING.
Sen så ser jag människor med jättesnygga bruna hårfärger också och bara ÖNSKAR att jag var lika snygg i brunt hår som jag är i blont. Som jag själv tycker alltså. Ni förstår inte kanske, men jag är så här.. alltid.

Det känns i hela min kropp att jag har levt loppan i helgen och kom på mig själv att jag inte varit så här toppad sen jag var 16-17. Jag har varit precis likadan. Om man bortser att jag inte hånglar med varje snygg människa jag ser.
Där har jag tonat ner väldigt, VÄLDIGT mycket. Även om jag kan, så gör jag det inte.

Jag har träningsvärk överallt. That's kind of nice!

Nu ska jag titta på Victoria's secret och drömma mig bort!
Hm, man kanske skulle beställa lite saker när man ändå håller på..

OH LA LA LAAA LOA AAA!

drutten

- vad hände nyss?
- du puttade mig
- VAAA nää det gjorde jag ju inte
- jag... blev... puttad... av.. taxichauffören



hahahahaha.. som jag har saknat dig Anne.

apråpå ingenting

Så älskar jag mina naglar något fruktansvärt just nu - långa och hårda är dom.. och rosa!
Sen är frågan varför visa tjejer sparar en liten toffs på fittan, är det hett? Eller va?
Tycker bara det ser roligt ut. Ungefär som Bubbens haka.

Jag är inte en dålig människa för att jag säger fel och tänker fel ibland

För en gångs skull så var det riktigt mysigt att åka kommunalt. Det är säkert bara för att jag aldrig gör det nu för tiden, knappt. Kom hem till Anne vid 1830 igår iallafall, vi käkade tacos lyssnade på hög musik, drack öl och sminkade oss.
Ni vet så där som tjejer gör. Typ. Sen tog vi oss till bussen, mitt ansikte brann av alkoholen och Annes med.
Vi drog oss till Nivå, aaaaaaaaaaaaaaah.. det var så länge sen jag var där så jag ville nästan gråta.
Jag blev full, jag blev sådär nivåaktigt full som jag alltid blir. Känner mig nykter, ställer mig upp och allt snurrar runt runt.

Är det inte gubbar som är intresserade av mig så är det småbarn. Jag vet, jag är inte 40 år. Men allt som är yngre än mig är småbarn. Eller tillochmed lika gamla i vissa sammanhang. Iallafall så var det en jättesöt MEN jätteung kille som stod vid baren som ropade till mig "asså om jag inte var upptagen hade jag haffat dig" jaha, det hade du? okej, skål då!
Sen började orden komma ut fel ur min mun. Det gick förbi en neger med backslick mitt i allt så säger jag bara till Anne "men du, titta där.. en neger med BLACKslick.. backslick.. menade jag". Sen är det nästa tjej som troligtvist var afroamerikan eller nåt, hon kollar sig i spegeln och säger "asså jag har typ värsta afrohåret".
Jag och Anne är helt tysta tills våra blickar möts och jag lägger mig nästan under bordet för att dölja mitt skratt. Att jag skrattar åt sånt här, gör det mig till en dålig människa? I hope not, det är ju askul. Undrar hur många som skrattar åt mig och hur många gånger om dagen.

Efter nivå så var vi lite lost och tänkte.. jaha, vad gör vi nu då? Anne ville visa mig Tegel så jag blev dit-tvingad.. nejdå. Men det var ju kul, förutom att man kände noll personer. Det var som att gå till Kc förutom att på kc känner man alla. och alla är jättefula på kc, det var dom dock inte på Tegel. Iallafall efteråt så blev jag uppraggad av en gammal man "KUNGEN" som skrämde livet ur mig och jag ville därifrån så fort som möjligt. Sen kommer två andra vanliga killar, vanliga men fulla som står och pratar med oss. Vi kommer in på hårfärger helt plötsligt så säger jag någonting.. "blont.. haha bla bla" och han kollar på mig och börjar skratta "HAHA du är inte äkta blond, du är råtta som mig" haha. Han kan sin grej!
Sen började jag och Anne att traska iallafall, vi fick skjuts av två.. turkisar tror jag. Dom ville att vi skulle med på "efterfest" det ville inte jag. Anne sa inte emot tills jag sa att jag ville hem för att spy så sitter hon bredvid "ah, hon vill nog spy..tror jag". Sen gick vi hem, åt kall tacos och jag la mig i gästrummet. Mina tår är fucked up, kunde inte ens ha dom under täcket. Iallafall jag somnade, hade inte fått ett ENDA sms eller ett ENDA samtal under hela kvällen.
Vem gick du hem med egentligen? Neeeheeerå. Hihi!

NOSTALGIFYLLAN

fuller





Stressade som en gris igår för att hinna med allt jag skulle hnna med innan jag skulle bege mig till lokalen för att bli aprak och fira min tjej! Det gick tillslut och jag kom dit.

Kan ju börja med att tacka Sandra för bästa kvällen på länge. All nostalgi som bildades i lokalen när alla blev jättefulla och vi hamnade tillbaka till tiden då vi var 14-15-16. Samma människor, samma ställe. Det enda är att vi verkligen får dricka alkohol nu. Inget mer "Mamma, vi ska på tjejmiddag!". Men istället söp huvudet i småbitar hemma hos Erika i mjukisabyxor, eller i skogen eller vart vi nu var. Jag var den enda som aldrig blev påkommen. Förutom när jag blev hämtade från den där 18årsfesten som jag fortfarande skäms över då jag var 15, jättefull och min pappa knackar mig på ryggen ber mig hämta min saker så skjutsar han hem mig till mamma. Men ingen av dom var arga på mig.
Jo, för att jag hade ljugit. Men iallafall, det hände inte igen efter det. Eller?

Nåväl. Folk börjar bli fulla. Jag blir jättefull, kanske.. troligen.. förmodligen fullast av alla i hela lokalen.
Jag ska gå ut på en rökpaus, jag druttar i busken med nyllet före och alla mina SÅKALLADE vänner skrattar och tar kort på mig. Jag skämdes och ville upp men var helt förlamad "DET ÄR INTE KUL, HJÄLP MIG!" dom fortsatte att skratta åt mig där jag låg. När jag väl ställer mig upp halkar jag med skorna så jag sätter mig på rumpan på asfalten och börjar skratta själv för att jag skäms. Jag har ingen kontroll på kroppen. Mickis ska hjälpa mig upp och hon puttar ner mig igen. Ziad kommer fram till mig "Jossan hur full är du egentligen.. helt sjukt!" Han var inte den enda.
Gick in i köket för att fylla på juice i glaset när Tobbe kollar på mig och skakar på huvudet "vilken jävla svamp du är" sen skrattade han åt mig. Sen gick jag till dansgolvet med dansande steg och grabbade tag i Kari, Sandras pappa och tog mig en svängom på dansgolvet med honom. När jag väl tackade för dansen kom en annan låt som var lite mer bootyshakin i och jag och Ica-Erika (hennes nya smeknamn) började shaka loss. När jag väl böjer mig bakåt så långt som det går och Pontus "Peak Performance" modellen står och tappar hakan och "asså shiiiit".
I know, I'm grym! Det känns dock i hela kroppen att jag ansträngt mig lite väl mycket, haha.

Jag går ut igen och går förbi den där jävla busken och Mickis kommer ut i samma stund och puttar in mig i den IGEN. Fick sår lite här och där, blod rann och fick pinnar upp lite här och där. Jag flög upp som Ferdinand när han satte sig på "humlan". Jag ville gråta, det gjorde ont på riktigt. Min cigg gick sönder i fallet också, så jag sket it. Mickis fick nog lite dåligt samvete för att jag började blöda så hon gick med mig in till toaletten och torkade mina sår. Tack, din dumma!

När jag kommer in är Carro på hångelhumör. Jag tar tag i hennes ansikte och säger "jag ska visa dig hur det ska gå till" men hon kan inte, hon bara skrattar. "men hahha.. hehehe jag kan inte hahaha hångla med tjejer.. hhahah" Skärpning.
Hon tar med mig till köket "okej, comen on.. let's make out.. show me! kom igen då Josse" Jag kan inte annat än skratta och hångla upp kvinnan. Carro går ut överlycklig "JAG HAR HÅNGLAT MED EN TJEJ!".
Ja, det var min första gång också.. lovar. eeeheh

Dansen fortsatte iallafall tills 4 då jag och Ica-Erika tog vårat pickopack och gick med lååångsamma steg framåt. Stannade upp och skulle ta kort. Blev kaos, hon fotade mitt såriga ben. Men råkade filma. Efter 2 minuters promenad ringer det på min telefon "Dolt nummer". Jag skiner upp som en sol och svarar; Heeeeeej!
Jag måste lära mig att framföra mina ord på ett bättre sätt än "vet du, jag dör för dig".

Nåja, sen gick jag och Erika hem till henne och la oss i sängen. Jag rullade runt ungefär femtioelva gånger eftersom jag inte visste hur jag skulle ligga. Jag vaknade på morgonen av att hon går upp och tar med sig sitt täcke och kudde till ett annat rum. Åfan, jag snarkar nog! Japp, det gjorde jag. Kände det i näsan när jag vaknade.

Nu sitter jag hemma och ska packa ihop lite saker och bege mig till Täby för att käka tacos med Anne sen drar vi ut, yey!
Jag vet, är inte så gammal som jag verkar.

Benny Benassi - No matter what you do

puss och kram vi ses på stan!

världen är för liten och jag hatar det

En kall bris går igenom min kropp.
Jag vill inte att du pratar om Mig med Henne
Jag vill inte att Du pratar om Henne med Mig.
Jag vill absolut inte veta av andra vad Ni gjort.
Då är då, Nu är Nu. Men vad är Nu för Dig?
Är det Då?

Jag får ont i magen
Jag vill inte ha konkurrens..
Jag orkar inte och jag vill inte.

diamonds and pearls

Solen kom idag och glad blev jag med detsamma. Sen att det ringde och det var rätt person så blev jag ännu gladare.

Tog mig en promenad idag faktiskt och plockade lite gräs till kaninen. Jag tror hon uppskattade det.
Hon uppskattade dock inte att få klorna klippta. Nåja, its a hard job but someone has to do it. Dvs - JAG!


Idag fyller världens finaste tjej år, SANDRA! :-) GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! Love you long time.
Imorgon blir det kalas för hela slanten..

oh girl!

Jag är kär i Christina Aguilera. Jag skulle göra allt för den kvinnan.

Save me from myself. mp3

ring my bells

Sometimes you love it
Sometimes you don't
Sometimes you need it
Then you don't and you let go

Sometimes we rush it
Sometimes we fall
It doesn't matter baby
We can take it real slow

Cause the way that we touch
Is something that we can't deny
And the way that you move
Oh you make me feel alive
Now come on

Ring my bell ring my bells
Ring my bell ring my bells

You try to hide it
I know you do
When all you really want
Is me to come and get you

You move in closer
I feel you breathe
It's like the world just disappears
When you're around me
Oh

Cause the way that we touch
Is something that we can't deny
Oh yeah
And the way that you move
Oh you make me feel alive
So come on

Nickokick

Jag vill ha nickokickar, nickorkickar från dina ord
Dina händer
och din mun.

Varje dag
Är du kapabel till det?

go bananas!

"kvinnor vill inte ligga med män för att dom är håriga, det är som att ligga med en hårig bergsgorilla".

som en kattunge

Jag vaknade för cirka 30 minuter sen. Totaldäckad var jag kan jag tala om. Jag vaknade av att pappa ringde mig
ring ring - hallå, vart är du?
- men åååh.. jag ligger i sängen
- va? vart då?
- men hemma?
- vadfan du skrämmer livet ur mig!
Så kommer han och knackar på dörren "hallå.. är du död eller?" Ja, det skulle man väl kunna säga att jag är.
Nåväl. Blir ju spännande att se när jag kommer i säng ikväll.

OH! Idag är det Sverige pussas & kramas Det ser jag fram emot. Behöver skratta ihjäl mig lite!



Inga mer spel nu, lägg korten på bordet älskling

Jag vaknade på helt fel sida idag. Jag vet inte ens om jag hade somnat på riktigt. Jag hade iallafall en fuktig nos mot läpparna när jag vaknade. Puttade bort katten och undrade vad hon gjorde in my face så tidigt på morgonen.
Jag lär ju inte ha luktat ros i munnen direkt. Nej, ni tänkte väl att jag luktade fisk i munnen. Fresh.

Jag RÅKADE snooza idag. Jag skulle absolut inte göra det, men jag gjorde det iallafall. Det kunde ha slutat i försovning men jag lyckades komma upp hyffsat iallafall. Drog på mig paltorna och traskade till jobbet, med magsmärtor i bagaget.
Kom in till M som var helt ensam med massa kids "vart är alla?". Slog mig ner på en stol och fick mig lilla I i knät medans hon nappade på sin 'bapp'. Har man ingen annan att mysa med på mornarna så är barn ett jävligt bra alternativ då dom nästan är mysigare och luktar gott gör dom. Där kan man sitta ett tag och piggna till, tänkte jag. Gjorde jag det? Nej, det gjorde jag inte. La mig på den stora mattan och försökte andas och tänka på annat än magvärken.
I samma sekund får jag en liten prins över mig som tyckte jag låg perfekt för att bli hoppad på. Aj, kräks. Aj, mina tarmar, aj... jag dör. Vid frukosten var det droppen. Fick inte i mig yougurten och i samma stund jag kom på "nej juste, jag ska ju inte äta sånt här.. bra Josefine, bra.". S trodde jag skrapade ett barns tallrik. "men jag har ju ont i magen" vojne vojne!
Jag pratade ihop mig lite med särringarna och jag bestämde mig för att gå hem. Gå hem och sova över smärtan. Det gick ju bra. Inte! Jag ska försöka snart igen, och kanske ta en samarin. Kan det hjälpa måntro? Jag är ingen doktor så jag vet inte. Även om jag kan tro det ibland.
Ja, jag ska uppsöka en legitimerad doktor och få en diagnos. Jag tror det är det jag behöver.
Jag tror dock det är mina barnproblem som dyker upp igen. Jag fick ju inte äta någonting som barn.
Inget gott för Josefine, för hon är dum och ful. Skoja, jag är ashet.

Varför lyckas jag alltid träffa människor som blir jättekära i mig, men dom kan ändå inte göra allt för att vara med mig. Sen till och med skiter i mig, ignorerar mig. När jag väl har tagit femtioelva steg framåt och lämnat det bakom mig så dyker dom upp igen. Lika kära som förr och vill gifta sig med mig. Jag förstår inte riktigt problemet, kan någon förklara för mig. Gärna en klok person. Jag vet att jag är ganska magisk. Men kunde dom inte kommit på det från början och hållt fast vid det. Jag kan ärligt skriva här och nu (nämner inte era namn) men 5 personer har sagt till mig "du gör mig rädd". Rädd? Varför rädd? Är jag så hemsk? Nej, det har inte handlat om det. Folk är rädda för att bli kär i mig. På riktigt.
Varför? Varför skulle det vara så hemskt att bli kär i mig? Det förstår jag inte. Så jag har kommit underfund med att JAHA, det är därför dom ignorerar. Dom vill inte träffa mig, för dom är rädda för att bli kär i mig. Sluta upp med tramset.

"du påverkar mig" fick jag höra igår. Jag trodde att Du hade glömt mig och allt med mig för long time ago då jag kände mig bortglömd osv. Men jag fick rätsida på det hela. Hur går man vidare därifrån då?
Jag kan inte fortsätta fråga "skojar du bara med mig? "menar du allvar" vill du ha mig". Ni förstår. Jag är inte mer än en tjej. En tjej som blir osäker på sig själv när folk är rädda för mig. Rädda för att falla för mig..
Jag ska iallafall aldrig mer bli rädd och jag vill inte att Du ska vara rädd heller. Var inte rädd.

Allt går med lite vaselin tänkte jag skriva, men det passade inte riktigt in här. Jag vet, jag har något fel.
Något som mer är fel är det här vädret. Jag blir galen. Vart tog solen vägen?

Jag ska bli rik, typ vinna på lotto och dra mig.. lååångt lååångt härifrån till sol och värme.
Inte ensam, så klart. Du ska med.

Nickokick.

vad hände liksom?

Men Gud, vad gör jag nu då? Hur ska jag tänka nu? Ni förstår inte huuuuuuuuuur många tankar som for igenom min hjärna just nu. Det är helt enkelt vinna eller förlora.
Men det blir nog som vanligt, vilket jag än väljer så kommer det kvarstående vara det rätta.
Jag lär stå där tomhänt ändå till slut. Känner ni hur positiv jag är? Hahaha. Men vad ska jag göra.
När allt går som jag vill så är det ändå inte rätt. När jag gör allt fel, ja så blir allt fel. Ganska logiskt!


Frågan är vilket som är värt att satsa på.
Eller så hänger jag bara på och verkar lite oberoende.
Ja, det kan kunna funka.


Hade en skön dag på jobbet idag faktiskt. Det gick bra, inga dystra miner. Man höll låda hela dagen.
Jag borde ha varit så sjukt trött imorse egentligen. Kom ju inte i säng förns vid 2 tiden igår och skulle upp innan 7 idag. Men jag kom upp och var inte så jävla trött, som jag i vanliga fall hade varit. Det var värt att sitta och vara övertrött med den "arala" mannen från malmö. Det var kul, jag skrattade så jag fick andnöd. Det behövde jag. Aldrig har en webcamera varit roligare kan jag tala om för er. Första mannen i världshistorien som inte ber en "ställa dig upp", "vad mycket kläder du har". Jag skrattade och skrattade och skrattade. Det blev lite internskämt så spelar ingen roll om jag drar dom här och nu, för ni kommer varken förstå eller tycka att det är roligt.
Nåja.


"Den fula ankungen"

Läste den för grabbarna grus idag på jobbet och blev helt chockerad över hur hemsk den är egenligen. Såna sagor borde ju inte få vara tillåtna för småbarn. 'du är ful, du får inte vara med', 'du är ful så det ger oss rätt att slå dig'.
Jag ville ju nästan gråta. Som tur var så somnade lillkillen innan jag läst klart hela sen så satt jag och funderade.
Jag vet, jag är ju lite larvig.. fast ändå inte.

Apråpå ingenting sådär.




...........




waiting, waiting for a sign to bring us back again
to the place were we began
when everything was pure.




Frågan är

Varför gör sig snygga killar sig fula på kort? Jag blir mer och mer funderas.
Dom behöver inte göra det med flit, men ändå lyckas dom.

Jak e bök!

Det som inte fick hända, det händer.
JAG börjar bli helt beroende av ansiktsboken, varför varför. Det är ändå ingen som pratar med mig där.
HAHAHAHA. Men iallafall...

Jaha, 3e dygnet utan mat. Hur ska detta gå? Jag funderar på att köpa kebabtallrik idag, med ris. Bara för att. Fyfan vad gott. Jag drömde om det idag. Det kul att min mage redan har slimmats till lite. Så kommer den ju vara länge till när jag börjar käka igen. eeehee

Jag drömde iofs massa andra sjuka saker också. Jag drömde om mina gamla kaniner som var störda. Men helt plötsligt var dom hundar, och jag börjar störttjuta för när dom såg mig blev dom helt galna av lycka och dom var helt vanvårdade. Jag grät o grät. Sen vaknade jag iallafall och kände att jag vill rädda alla djur som blir behandlade så där.

Jag har verkligen torka, jag vet inte alls vad jag ska skriva. Nu sitter ni och tycker att jag är astråkig bara men jag kommer verkligen inte på något annat att skriva om och det jag skulle vilja skriva om, KAN Jag inte skriva om.


Chris Brown - Forever

Vad hände liksom?

Igår vaknade jag och mådde jätteilla. Jättejätteilla. Gick upp och skulle ta bussen till jobbet. Skulle jobba på Hällsbo förskola. Kommer dit och vill spy på en gång. Det går en timme, det går två. Barnen jag ska ha har inte ens kommit än, blir lite frustrerad. Den som har gjort det tidigare - hållt sig från att spy alltså! Vet att det inte är så jävla roligt.
Sen kom dom och jag försökte få tag på någon som kunde byta med mig, gick ju bra. Inte. Sen kom iallafall chefen och tog över. Fick skjuts hem, gick och la mig. Vaknade efter 2h, kutade på toaletten och spydde.
Jag haren fobi och det är att spy. Jag gråter varje gång. Förstår mig int på människor som spyr när dom är bakis varje gång. Skulle jag spy varje gång efter att jag dricker alkohol skulle jag aldrog mer dricka igen.

Iallafall så gick jag och la mig igen. Helt svettig och grann. Fick feber. 40 graders feber, bara sådär. Kul!
Sen sov jag iallafall. Ett antal jävla timmar ska jag tala om. Helt lame var jag, kunde inte röra mig.

Nu så här dagen efter så mår jag väl lie bättre. Snart 2 dygn utan käk. Hm en smörgås kanske... vågar man?

Ansiktsboken

Nu är jag tillbaka igen - ånej!

Så varsågoda, bli mina vänner.. jag har inga.

Josefine Törnberg

I'm cool.

Hallå eller

Va göru eller
puss rå!



Blev hämtad av Sandra idag efter jobbet. Vi skulle iväg och kolla resor, det skulle bli mysigt. Vi höll på dö på motorvägen som i vanlig ordning. Sen diskuterade vi lite intressanta saker så kom min favoritlåt (Jordin Sparks ft. Chris Brown) vi avbryter samtalet "vi hörs sen!" Vi sitter alltså bredvid varandra knäpptysta igenom hela låten. Sen börjar vi prata om samma sak som innan. Sen hade vi lite problem med avfarterna, men det löste sig tillslut.

Kom fram till Sollentuna C, in for vi på Ticknet och skulle kolla resor. Han som skulle hjälpa oss var bög. Han utstrålade JÄTTEBÖG iallafall. Det var ju bara gulligt. Det värsta var väl att vi inte visste ett skit
- vad vill ni med resan då?
- öööh.. vet inte.. sola bada... ta det lugnt, festa ibland kanske
- hur vill ni bo?
- öööh.. vet inte.
- vet ni någonting?
- eeeh vet inte..

Vi bokade ingenting där iallafall.
Men nu ska jag kolla katalogerna ordentligt. Vi hittade iallafall finaste hotellen och stränderna på Kreta.
Suget drar en ditåt iallafall.

Sen åkte vi vidare och skulle till Shell och ta oss en varsinn korv. Sandra fick nästan i backen på motorvägen (jag har filmat nästan i samma ögonblick, jag fick kissproblem av skrattattackerna.) Sen fortsatte vi och när vi kommer fram står hela ryska maffian framför våran bil och går lite mot den och stirrar ut oss och börjar le. Både jag och sandra dyker ner och försöker gömma oss, jättediskret verkligen. Innan vi går ur bilen viskar jag "vi springer från bilen!" vi halvsprang iallafall. Dom skrämde mig.

Sen besökte vi iallafall Willys och käpte kladdkaka och jordgubbar. Det var helt himmelskt, jag njöt av varje bit. Sen höll jag på att spy ett antal gånger. Nåja, sen drog jag och solade på Kreta, träffade Mickis i 5 min typ.
Gick hem till sandra igen, som hade besök.

Sandras mamma och Sandra själv är ju underbara, jag skrattar till magkramp av dom.

Sandra - MEN DU LYSSNAR JU ALDRIG!!!!!
Mami - Sandra, mamma vill krama dig.. får mamma en kram nu (dalmå)
Sandra - MEN NEJ!! Tänk så skull jag berätta att jag var gravid vad skulle du säga då då.. skulle du lyssna då!?!? JAG ÄR GRAVID!!
Mami - Men Sandra, kommer du ihåg när du var liten
(jag dör av skratt i köket och håller på att kissa på mig.)
Sandra - HALLÅ JAG ÄR GRAVID! HÖR DU VAD JAG SÄGER JAG ÄR GRAVID!!!
Mami - Men vad trevligt!
Sandra - Du är ju störd i huvudet! Jag är gravid fattar du inte eller
Mami - Vad kul, då får jag bli mormor!


Hahahah. Jag dog. Detta var ett moment man måste uppleva annars förstår man inte. Om man inte känner dom alltså.

Nu är jag hemma och har INTE pratat med min blivande idag, helvete.


Juste innan du somnar: Chris Brown - Forever.

Någon ville höra

om min mage och jag förstår verkligen inte varför. Den ställer bara till med problem för mig.
Jag kan tala om för dig som undrade att min mage varken är tränad eller i gott skick inuti.
Men jag klagar inte så mycket på den för det.

Förutom att den gör ont för det mesta. Men annars så.. jag gillar inte platta magar.
Och min mage är inte platt är stenhård av magrutor. Så får väl nöja mig med det, tack o hej!

där ser man

K - Josefine, varför har du inte din rosa klänning för?
Jag - Varför tycker du att jag borde ha den? (smile)
K - Jag tycker den är jättefin på dig!



Tänka sig att man måste få komplimanger av 5åriga pojkar nu för tiden. Det är nästan illa.
Men å andra sidan så tar jag åt mig mer av dom än om en 25åring hade sagt det. Komiskt nog!
Han och en annan av grabbarna kom och plingade på mig igår. Haha

"Hej får vi se dina katter?" Hahha. Hjälp!

körv

Jag fick veta sjukaste saken idag som ändå inte var helt oväntat. Men ändå.
Jag klarar mig iallafall chock efter chock. Bra Josefine, bra! Jo jag tackar jag.

Nu borde jag sova och drömma trevligheter! Jo jag tackar jag.

Natto

det tror du va

Vi kom in på Blondinbella det slutade med att Jenny säger "Men Josse, du måste ju iallafall ha Sveriges nästbäst lästa blogg!" Hahaha.. du är söt.

Om det ändå vore så!

tjockt

"har du gått ner 100 kg nu eller, du har ju ingen mage längre!" - Mamma

Var det där ett finare sätt att säga att jag var ASfet förut?
Hahaha.

hej och hå!

Se där ja

Vad nykter jag var/är.. jag vet inte riktigt om jag hunnit bli bakis än eller om jag ens har vaknat. Vet bara att jag är brunare än jag var förra året, någonsin. Jag har sjuk träningsvärk i hela kroppen. Ett sönderbitet finger (tack Matte) och en bruten tå (tack studsmattan).

Jag ska nog sluta upp med att göra konstigheter när jag inte är fulla sinnes bruk.

shutuuppp

Ursäkta mig om ni inte kommer först¨ett skit av det jag  skrivker, men jag är inte nykter. Inte ett jävla dugg. Men för att komma ihåg allt som har hänt idag (som jag kommer ihåg) skriver jag ner det nu innan jag ska slänga mig på sängen och hoppas sova väldigt djupt.

Vaknade av att Stefan ringde mig, väldigt trevligt. Han sa att klockan var alldeles för mycket för att ligga och sova i det varma vädret.. shit tänkte jag och slängde mig upp och ringde Sandra. Efter en timme komn hon och hämtade upp mig så åkte vi och hälsade på carro på hennes jobb, hos alla gamlingar. Jättekull, verklöigen.
Sen åkte vi iallafall och handlade lite. Sandra skulle parkera... "VAFAN DET HÄR ÄR INGEN RUTA" eeeehhe.. "Sandra, du str vid cykelställena" typ så. Sen gick jag in på bolaget och handlade lite grejer. Sen tvingade vi Bubben att ha grillkväll hemma hos honom, så vi köpte 2kg flintastek och massa beasås och sallad och.. såna där, pommes grejer.
Hem til lhonom grillade och åt, jättegott.. jag åt inte ens upp hä'lften.. ångrar det nu dock. Fan vad gott det vore nu!
Jag drack alldeles för mycket alkohol.. aaaaalldeles alldty¨. Sen ville Sandra att v skulle hoppa studsmatta så¨det gjorde vi såklart.. helt galet. Vi vilade.. sen när vi hoppade igen BRÖT JAG MIN TÅ. Jag kan iallafall inte gå, så ni kan bara hålla kä'ften om ni vill mig något jag kan iallafall inte gå, det gör bajsont. Eheeh, vi väntade ungefär 6h på att jaccuzzin skulle värmasp¨å och bli skönm, sen hoppade vi i. Eller iallafall jag, Sandra, Frida och Matte. Sen hoppade Bubben i plurret ocks¨å.. sjukt mysigt. Sen hamnade vi i duschen.. eh. Iallafall.
Sen blev det "nejtack.. och åter nejtack.. det här går inte" så tog jag en promenad till busstationen i Märsta. Det började bli ljust så jag tänkte ja snart går nog en buss. Eh nej.
KOm dit och fick sitta i 2h kan jag talka om fäör er. Försökte ringa Sandra ungefär femtioelova gånger. Men nmeeej nej.
Vägrade gå hem till min mor kl5 på morgonen också, faktiskt. Helvete vad jg är hungrig nu.

Nu kommer jag ändå ihåg hälften av det jag ville skriva. Iallafall väntade 2h. Inte en jävla käft ute, jag bäörjade frysa. Hade ändå blött hår, väligt blött. Sen fick jag ta en buss som inte ens är min "original" buss egentligen, går inte ens förbi min busshållsplats. Men tog den iallafall. SOMNAR och vaknar stationen EFTER den jag skulle gått av för att promenera hem, kul Josefine, KUL.. arselhåla. Nåja, tog mig till Sigtuna busstation och väntade 12 minuter på en buss där. Kom ett par med sina hundar, ena hunden sket ungefär 5 ggr medans dom tallade på varandra. Där stod jag utan bh i min klänning och lagom jävligt äckelfull..

nej men helvete nu ska jag siova..

orkar ej

goidnatt!!

ÅHHHH

Jag låg och drömde att jag var på Hultsfred, jag hade min höga svarta kjol, skjorta och ett par skor med stilettklackar.
Det var inte riktigt den bästa klädseln, ändå var jag sjukt sexig. Fast...någon tjej gick bredvid mig.. jag hade koppel på henne(?) hahahaha. Det var dock lite weird. Väldigt weird.

Nu åker jag och glassar med Sandy!

ojdå?

Jag hörde dom..
dom knulla.


HELT UTRULIGT!

Idag har jag fått min dos sol kan jag tala om och fyfan vad underbart det är! Det här vädret är helt jävla underbart.
YES! Ibland kan man ju skatta sig lycklig att man jobbar på förskola på sommaren.

Gick hem och vände och tog bussen till Märsta för att möta upp Michaela. Det var ju trevligt, förutom stunden då jag fick vänta på henne. Kom en jättekonstig - UNDERLIG man emot mig. Jag klev undan och blängde på honom (bakom mina solglasögon) och han gick ju bara närmare och betedde sig underligt. Jaiks, lägg av. Såna människor skrämmer mig.
Sen kom äntligen Michaela och vi traskade vidare. Jag fick en present, en liten tablettask med EN hallonbåt i. Den var lika stor som en myra. Schyssta kompisen liksom! Sen gick vi till Brunos och solade. HAHA.. asså love Kreta.
Sen kom jag på att, hm.. ja kanske inte bästa alternativet att sola efter att ha varit ute i solen hela dagen.
MEN.. jag går inte naken på jobbet, så jag måste ju jämna ut om man säger som så.

Sen tog vi oss en promenix till Campino. Jag köpte mig en reeeeeksallad och kände att det var slöseri på pengar.
urgh. Där satt vi iallafall. Helt plötsligt säger Mickis "Hallå, kommer det är Malin och Uffe".
Efter mer än ett år är det första gången jag ser hennes pojkvän. Grattis, det var på tiden!

Sen skulle vi traska vidare till bussen iallafall när vi ser tre eller fyra kanske det var.. turkburkar som står och langar bakom en conteiner.. såg så ut iallafall. Dom ropar på oss och vi traskar vidare.
"eeey.. svennetjejer.. eeey.. kolla asså.. eey asså." Skulle jag vänt mig om och sagt "hej turk!" hade jag nog fått mig en näve. Eller?

nåväl.. nu är jag hemma och tar det lugnt.

Fick precis ett samtal från min tjej och hon berättadr lite saker om en viss person som jag listade ut från första gången jag såg den personen. Jag är sån sjukt bra människokännare. Kräks på dig.

puss hej

du vet den där

"Jag har en figur på magen"


L***** 4 år fick en fästing på magen. Stackars lille pöjk!

Janne Törnberg väärldens bästa pappa!

Tvingade med mig pappa till tvättstugan, jag orkade inte bära på allting själv. Jag är ju ändå en liten prinsessa. HAHAH.. nej men. Jo, lite. Iallafall. Jag och pappa har haft världens bästa pratstund. På väldigt länge.

Det började med att jag försökte förklara för honom att han måste ut och roa sig mer, träffa något fruntimmer osv.
Sen kom vi in på förr. Pappa berättade om tiden då det var han och mamma och om hans svartsjuke draman.
HAH, säger jag bara.

"En gång när vi var på stor fest i Valsta så hade mamma varit och dansat sen när hon kom tillbaka och skulle sätta sig så var det en svart liten jävel som hade satt handen med långfingret uppåt, och jag såg det dr i ögonvrån och jag flippade ju totalt. Jag tog tag i killens hand och höll nästan på bryta den. I samma stund får jag en cigg uppkörd precis under ögat av hans kompis.. jag total lackar ju och välter hela långbordet och kokar och skakar av ilska. Den lilla jäveln flyger över bordet, jag efter honom "DU SKA DÖ DIN JÄVEL". Sen kom ju restaurangägarna fram till mig och tog med in bakom kontoret.. dom var ju schyssta det var ju våra grannar.. "ey ey janne, kom med här... ta det lugnt" sen drog dom fram ett träplank som jag fick drämma knytnäven igenom. När jag kommer ut därifrån går jag fram till en pelare, du vet en sån där stor jävel.. och tar i och spräcker knogarna. Det var den gången."
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA.

- men pappa, vad var det som hände den där gången du jagade den där killen för att han hade dansat med mamma?
- jajuste, hhah.

"vi hade ju varit på fest, jag var väl lite halvt onykter.. sen ser jag att mamma står och dansar med någon snubbe på dansgolvet, hon möter min blick och jag reser på mig, jag flippade totalt. Mamma puttar bort killen och säger "spring, spring.. min man kommer.. han är galen!" (HAHAHAHAHAHAHAHA jag dör.) och jag ut efter den där killen, från La Campana ner till sleipner vid höghusen.. där stannar jag för att jag inte orkar springa mer."

- pappa... var du väldigt svartsjuk av dig förut eller?
- nej, bara när jag drack.. då lacka jag för minsta lilla.

Hahaha, alltså.. THANK GOD att jag inte är sådär.
Frågan är ju hur min lillebror blir.. hahah.

Jag får ju inte ha pojkvänner för min storebror, men det är ju en annan femma. Han är ju galen han med.


Tack och hej!

Från och med idag onsdagen den 7e maj 2008 ska jag sluta med allt onödigt socker och absolut mjölkprodukter.
Min kropp klarar inte av det längre. Den vägrar bryta ner det. Såatte. vilken tur att jag inte är något fan av mjölk. Sen är honung godare än socker, men ni vet. Men så här är fallet.

Jag måste, jag mår inte bra.

Nu blev klockan natt igen

Jag är trött på att bli irriterad så fort jag ser ditt namn eller ansikte. Ditt med förövrigt. Sjukt irriterande.

Nu sitter jag här igen, inte tillräckligt trött fast ändå jättetrött för att kunna somna.
Imorgon ska jag tvätta igen, KUL.

godnatt

screw you guys I'm going home!

Jag kände mig som världens duktigaste som gick och bokade tvättid idag, bokade tillochmed till imorgon. Det finns mycket tvätt hos familjen Törnberg just nu.... igen. Bu.

När jag väl kommer in i den livliga tvättstugan, slängt in alla kläder i maskinen och ska dra igång den så står det "kommunikations fel" kommunikations VADÅ? My ass. Schysst liksom! I-landsproblem så det skriker om'et.
Gillar det inte alls, ska allting gå åt bajshålan när jag gör något rätt? Hahahahah.
Snacka om att mitt liv som 'perfekt' är helt åt helvete. Blir tillochmed så irriterad att jag nästan biter sönder naglarna som äntligen växt ut. Ja, ni ser. Too bad igen.

Fick höra idag att jag pratar som en bög, och inte som Victoria Silvstedt som jag hade trott. Och tacka fan för det!
Vänta nu.. det där lät bara tragiskt. Jag menar mer att jag pratar/skriver på svenska men lyckas ALLTID slänga in något engelskt ord i meningarna. Jag försöker bli en bättre människa, don't judge me.

Där ser ni, igen..

puss!

Är det här schyssta pöcks eller?

Ny plattform kallade ni det för eller? Schysst eller? Finns det öl här också??

Varför är barn typ det mest underbaraste som finns på denna jord (och ibland det värsta) men mest bästa? Jag bara undrar. Eller jag vet, för dom är så jävla goa! Det spelar ingen roll hur mycket dom bajsar, snorar, skriker, klänger, kastar mat och nyper sönder ens tuttar/hals för att kunna somna. Dom är helt underbara ändå!

Var på väg till Munkebo för att lämna in timrapporten när en jättesöt liten kille cyklar fram till mig "hej! vem ska du hämta?" Jag svarade och fnissade "hehe, ingen.. ska lämna ett papper".
Sen kommer nästa barn fram "vems mamma är du? vem ska du hämta?"  I djupet av mitt hjärta hade jag velat säga "jo, men tjena.. nu är det dags för mig att plocka med mig Douglas och Thindra hem, MINA kids alltså".
Ja, det hade jag velat säga, egentligen. För att vara gravallvarlig och våga bara ta mina framtida barns namn. Arrggh!

Såatte.


Idag känner jag mig som värsta mjukisen. Eller alltså jag känner mig jättemysig. Alltså jättejätte. Det är inte så himla konstigt heller. Men det gör ingenting just nu, för jag är sååå sjukt laid back just nu.
Jag sitter bara och väntar och vänta just nu, det gör jag gärna.

Iallafall; bytte batterier.. femte gången gillt! SCOOOOOOOOOORE till mig.

sweets

Män med barn är det absolut bästa som finns.

Tillägnat Michaela

Hon - Hej blondinbella
Jag - kom igen vi åker och solar
Hon - nej.. eller kanske.. vill inte få förstoppning i näsan när jag ligger där
Jag - kom igen dåååååååå! du kan stå?
Hon - NEJ! då får jag hängtuttar
Jag - men OCH? vem ska se det?
Hon - ALLA!!

Michaelas toalettdörrar är bortresta för ommålning.. jättetragiskt. Hon kan varken duscha ifred, bajsa ifred, eller borsta tänderna ifred. Jag tänker då inte besöka henne förns hennes dörrar är tillbaka.
Annars tycker jag att DU Michaela ska åka och sola med mig om någon timme, kom igen nu.. jag har skrytit om dig nu. K O M  I G E N!!!!

Sweet!

Prata minnen med en 2 åring måste ju vara det bästa som finns.
Jag stängde idag så jag hade köket efter lunchen lilla M hon sitter kvar eftersom hon ska äta upp sin smörgås
"Josse, minns du när vi satt där vid minibebispluttbordet.. jag hade inge hår då".
Alltså så sjukt underbar unge finns det nog inte! ÄLSKAR HENNE, hahahaa.. Och ne, dom hade inget hår heller.
Hon hade absolut inget hår, KNAPPT. L och S ni vet ju exakt vem det är jag pratar om.

Även fast jag hade stängning så känns det som att den här dagen gick helt sjukt snabbt. Allt gick på rälls, nästan.
Eftersom vissa har lite problem med vissa saker så kan ju inte ALLT gå all sin väg hela tiden, snurk.
Jag har iallafall ont i huvudet just nu. Väldigt ont måste jag tala om. Sen så skulle jag behöva duscha, men jag orkar inte just nu. För allt jobb efteråt är inte så himla roligt som det kan verka.

Uj uj, jag är jättesugen på en iskall öl. Jag har förvisso öl i kylen, men är det värt. Kan jag gå så långt att ta en öl på en måndag? Hm. Hm... HM! Jag ska fundera på det en stund iallafall. Jag är inte alkoholist, lovar.

Hade jag något annat på hjärtat?? Nej, jag tror inte.

"JOSSESIN, JAG BAJSADE BARA EN KORV!" A. 4 år

Aaaah, good for you.

lördagsfunderingen

Finns det någon som vet någon som tänder på att läsa bibeln?

JAG MÅSTE FÅ VETA SÅ JAG KAN FÅ SKRATTA!
Du får gärna berätta om du själv gör det och förklara för mig vad som är upphetsande.

Jag såg nyligen en bild på en kvinna, utklädd till nunna som läste bibeln och onanerade.
Ja, ni förstår.. därför undrade jag. Det måste ju finnas NÅGON som gör det!


LET ME KNOW

/ peeeeeaxe

Rubbin me the wrong way?!

Förstår inte vad det är med mig nu för tiden. Jag har blivit socialt instabil. Iallafall om vi pratar om andra könet.
Jag har en spärr som gör att jag inte kan träffa dom, hur gärna jag än skulle vilja. Det känns ju lite kasst, för att vara ärlig. Får klump i halsen och ont i magen. Jag var iallafall ute i onsdags när jag är ute pratar jag med vem som helst, om vad som helst. Men fortfarande jag går inte hem med en person bara för att han är snygg och trevlig på krogen och jag kanske är lite sugen, jag kan inte. Något tar emot. Jag träffar ju inte ens dom nyktra. VAD HAR HÄNT MED MIG!!!? Jag bara undrar liksom. Jag måste komma in i svängen igen.

Allt är säkert ditt fel, jag skyller på dig.

Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan jag litar på en människa som är hur jävla bra som helst utan att jag ska få käppar i hjulet och och bli lite retard igen. Varför låter man sig ens att gå med på att bli det gång på gång? och då inte ens med mening - utan att tänka på det liksom.
Då kan jag tänka är det någonting jag gör? Är det något jag säger som är fel? Men om den andra alltid säger att det inte är det då litar man ju på det. Vad är det då som är fel? Träffar jag bara människor som är rubbade i hela huvudet och kan säga vad som helst till en människa utan att ens bry sig om den det minsta efter ett tag?
Tell me. Är det så?

yeah yeah, doin' my thing. Singel, nunna.. ja, celibat helt enkelt!
Ofrivilligt eller frivilligt, det är den frågan jag ställer mig själv just nu.

SIENTELO


KISS


krullet

Jag hade som sagt lite tråkigt, det är ganska tråkigt att vara bakis faktiskt. Så jag satte igång locktången och lockade till barret. Här är väl det bästa resultatet. Det enda jag inte kan med hår är fan att locka det själv, blir fan adrig så jävla bra. Nåväl, vad är väl en bal på slottet..



image78

puss och kram

Men gud, jag vet inte ens vad jag ska skriva. Vad har jag gjort.

Igår åkte iallafall jag, Sandra, Jenny och Frida och käkade på Pompeji. Sandra fick en Discopizza med 8 småräkor på och köttfärskluttar som liknade harbajs. Det skrattade vi gott åt! Jenny sitter i hörnet och beställer kebabtallrik "jag gillar sås... jag vill ha mycket sås" hon lät som ett pervo. Självklart säger hon "MEN JOSSE! Självklart tänker du snusk" Ah, som att jag var den enda.. stackars servitören. Vi satt där iallafall 4 timmar och pratade om ditten och datten. Sen  ringde Nadja och ville att jag skulle sova hos henns. Sure, sen åkte jag dit och kom med förslaget - om vi har tråkigt kan vi ju alltid gå ut! Ja, vi fick ganska tråkigt efter fem minuter. Så, ja.. vi hamnade på KC iallafall.
Efter KC kom vi iallafall hem till Nadja, jag käkade av korvgrytan hennes pappa hade slängt ihop. Nadja varnade om att den kanske kunde vara lite stark. Jo, tack. Jag har fan aldrig ätit så stark mat. Jag kunde varken andas, eller dricka eller någonting. Jag drack tillochmed MJÖLK, jag höll på kräkas. Förstår mig inte på människor som kan dricka mjölk. Uäk! "Nu kommer det svida i röven på dig imorgon" yeah, roligt!

waddapp? Ska man locka håret kanske i brist på annat?

svampen

Jag vet att jag pratar illa om valborgsfirande. MEN igår gick jag inte ut och blev full för att fira valborg. Utan att få gå ut och ha kul och det hade jag. Jag hade riktigt jävla kul. Snygg var jag också. Det fick jag höra också så det var ju bara ännu roligare.

jag dricker som en svamp. Jag dricker för mycket, men jag blir aldrig FÖR full. Dräggigt full blir jag inte hur mycket jag än dricker. Men iallafall, ont i fötterna som fan har jag idag och i smalbenen. Men det var det värt!

RSS 2.0