wooopidoooh jag vill ju va som duuu

Igår innan jag slumrade in i kudden efter lite magont så ringde telefonen. Det var Christer. Vi munhöggs och var allmänt otrevliga mot varandra.. tror jag. Men bara på låtsas. Gillar att vara elak ibland. Kul när någon annan kan vara det också. På låtsas.

Sen kom vi in i ett Disney-mood och började sjunga på alla disneylåtar vi kom på. En efter en. Tycker synd om mina grannar efter mina "höga" toner och "wäjjlingar"., nåja.. vad är väl en bal på slottet!?

Sen över till Astrid Lindgrens filmer. Sen sa jag att "ALLA mina barn ska växa upp med just Disney och Astrid", ALLA mina barn... hahah. Ni vet ju att jag planerar ett fotbollslag.

Sen berättade jag att jag blev kallad för tjorven då jag var liten. Bara för att jag ALLTID haft ett bollansikte. Han blev lite rädd men så sa han att han var väldigt ful han. när han var liten.
Jag: vadå... var du ful när du var liten?
C: eh.. ja
Jag: hur ful var du egentligen?


Kan inte alltid vara snäll.


Sen har jag drömt om Carolina Gynning inatt. Då jag väl kunde sova. Sen drömde jag om DAGARS försening i tågtrafiken. Det var "tåg-avbrott" i hela världen och där stod jag på centralen, missade sista tåget hem med EN minut. Hade sprungit upp på fel perrong. Grät som ett litet barn. Det börjar spöregna, har bara en tunn tröja och jeans på mig. Gråter ännu mer.

Sen vaknade jag, asont i magen. Fan.. kräks.

schkål!





saknar.. ibland


Nytt inlägg.. inte gammalt

Idag har jag varit helt raka motsatsen av vad jag var och betedde mig igår. Idag har jag varit heeeelt okontrollerat speedad. Jag vet inte varför men det bara blev så. Jag har dansat runt, sjungit högt inför hela byggnaden.
Jag har dessutom sålt ståendes mestadels av kvällen. Vilket var micket bra!

Jag och Nikki hittade på egna sånger ute på "luft-rasten" och jag kom på världens bästa koreografi (?) Nikki vek sig dubbelt av hur grymt DÅLIG jag är på det.. skoja. Jag var ju grym!
"get down, get down and moooving all around.. get down get down, and moving aaaall aaah-raaa-haaouuund.. get dooown get dooown again" När jag kom in på kontoret igen tror jag faktiskt att dom flesta undrade vad jag hade tagit för något egentligen. Jag undrar det med? Vill alltid må så här. Speciellt när jag sålde bäst idag igen.. he he hee..
Ok, igår sålde jag sämst. Men det har ju vissa förklaringar också. (zoombie)

Jag vann dock ingen TV idag som jag hade velat. Utan Sani vann den. Vilket jag hade satt en femma på.
Jag har dock gosat med min chefs hund idag. En rottweiler.. som jag egentligen har varit lite rädd för. Hon låter så brutalt läskig. Men idag fick jag det klart för mig att det endast är så när hon njuter. Jag klappade gärnet!
Sen håller jag med om vad Andreas sa: "om hon låter så där när hon är glad och njuter.. vill jag inte veta hur hon låter när hon är arg".

Jag satt bredvid Lars idag tidigare på dagen då jag satt på ett helt annat datorsystem. Han är från skåne och jag hade nyss haft ett samtal ifrån Osby(?) så härmade jag honom, killen i telefonen efteråt alltså..  "hun e osså på jobb"
Så Lars frågade jag mig om jag hatade skåne och då skulle jag lägga in att jag faktiskt älskar skåne. Men jag borde förtjänat ett skott i pannan efteråt då jag säger: "jag älskar skåne, det är det bästa landet!" Han tyckte att jag skulle sluta dricka på arbetstid. Det tror jag med efter den felsägningen.

Nu borde jag sova och drömma om skedningar och annat mys.

halv


"sex"

David säger:

låter ju inge bra, du får ju ta och lägga ner! annars får vi nästan ta och hitta på ett litet straff åt dig =)


Josefine säger:

haha jasså?


David säger:

ja, fast kan inte komma på något bra just nu


David säger:

jag kan ju sexvägra, men blir ju ingen större skillnad mot nu med tanke på hur ofta vi har det du o jag..


Haha, det roligaste på hela kvällen.


förvirrad

Jag vet inte om jag är kåt eller bara mys-sugen...
Så jävla jobbigt att vara mig ibland!

gokväll!

Jag är heeeelt förstörd. Men det är SÅ värt det! Jag var som sagt på födelsedagspartaj igår. Jag hade med mig en vinflarra som tydligen hade gått ut. Fick väldigt ont i magen. Sen fick jag dricka massa öl resten av kvällen. Vilket inte gjorde någonting. Jag tog personligt rekord i "vattenfall". Jag sköjlde ner min strupe med en hel fet flaska med Mariestads. Jag vart helt förbryllad själv. Dom omkring också. Mest Kim tror jag. Han satt mest: "du är galen, du är galen!" Jag vet. Men jag slog som sagt personligt rekord. Fick lite kramp i blåsan dock.

Alla började bli lite glada i hatten till slut. Vi spelade spel, "helt hysteriskt!" hette det. Mer orkar jag inte gå in på efter satt få ha FÖRSÖKT läsa spelreglerna ungefär 5 gånger för alla, men ingen förstod ingenting.
Det var ganska kul. Typ.

Sen gick vi allihopa ut. Ut på gården för att leka. Jag och Kim sprang först till linbanan och körde en dubbelt upp. Jätte-romantiskt. Lovar. Sen tog jag och Nadja igen gammal tid med linbanan sen vi var små. Det var gött!
Sen la jag mig på en gunga. Otroligt nog fick jag faktiskt plats. UNBILIVÄBÖLL!

Sen ville Nadja och Marcus knulla i köket. Så vi andra fick dra vidare. Hem till Liza begav vi oss. Kim kom med nyheten (för oss alla) att vi väntar tvillingar. Vi kör tydligen två omgångar om dagen bara för att det ska fungera.
Jag såg ut som en smurf som vanligt i min mösse. En söt smurf. Söt tjej. Ni vet... Hörde det...ryktes vägar.. bredvid mig.

Sen hem till Liza. Vi intog soffan, efter en öl till slogs musiken på och jag, Liza och Kim intog golvet för att svänga våra lurviga. Jag och Liza var otroligt sexiga i mjukisar. Jag hade Lizas på mig som var ungefär 10 storlekar försmå. Måste varit riktigt hett. Hade kunnat dansa naken. Men vadfan. Sen kom jag på nu att jag måste banta mina armar.

Sen fick jag dansa tryckare till ett antal låtar. Ganska mysigt. Sjöngs lite duetter också. Väldigt fint må jag säga!
Sen var det dags att sova. Jag fick inta en mittenplats som vanligt. Hade Kim på ena sidan och Liza på andra.
Daniel och Berra-Bajs (Bella) låg ute i soffan och gjorde något jag inte hörde. Jag hade annat att tänka på.
Typ Liza bredvid mig som låg och pratade i luften om hur hon skulle amputera sina ben och armar. Jag vände på mig och kramades lite istället.
- jag har inte rakat benen bara så du vet..
- haha, vad söt du är!


Bra tajming.

Idag har jag jobbat. Har varit som en zoombie. Jag skulle inte blivit full igår. Och jag skulle absolut sova hemma. Gjorde jag något av det? Eh, nej. Men kul som fan hade jag. Det var lätt värt det.
Det roligaste av allt egentligen var att min danspartner var mitt gamla gymnasie-span. Det talade jag om för honom också. Men jag var så himla ful i gymnasiet så han kom ändå inte ihåg mig, hahah.

Nu håller jag på att somna.

Film kanske..

skön du!

J: hello sexy!
C: hej baby
C: hur mår fittan?
J: den mår fuktigt..
J: hur mår kuken?


i telefonen...

Jag: Ja, hej det här var Josefine från....
Kille -84:a: Tjenare Josefine!
Jag: Hejdu!

*pratar om produkten*
Kille -84:a: jävligt smart säljare, sjukt trevlig, skön röst... säkert snygg med!
Jag: produkten då?
Kille -84:a: Vi kör på den med!
Jag: så ska vi testa den ett år?
Kille -84:a: hehe, vi testar på!


Efter en stund.

Jag: Jag skickar dessutom med en SIM-korts backup till dig, helt gratis!
Killen: fan vad high-tech!
Jag: grymt va?


Sen tror jag det blev lite flirtigt. Jag satt och var varm i ansiktet hela samtalet iallafall.

Ibland vill man vara ringa upp samma kund igen. Kanske sälja sig själv gratis. Men det vågar man ju inte!

Han bodde i Uppsala. Nära. Störde mig lite på hans namn dock. Nåja...

lörtag

Vill sova för resten av mitt liv känns det som. Jag vill ha lite ro i kroppen. Usch och fy så trött jag är! Jag som inte ens var ute igår. Jag skulle åkt in till stan med Linnéa idag. Orkade jag? Nej.

Man kanske skulle ta sig en liten frukost så man blir lite piggare. Mmm, ägg-smörgåsar! Det är jag dock sugen på.
Har inget annat gott, så vadfalls. Jag tror nog jag gör det.

Ikväll ska jag äta tårta, dricka vin och kramas på Nadja och Marcus.
och det andra packet som kommer. Vet inte vilka iofs... kanske blir en liten kram till dom.

Jobba imorgon....

ovanligt.

=)


vad hände?

Har fortfarande inget liv utöver mitt arbete. Men jag ska fan inte klaga. Det går bra nu, kompis det går bra nu.
Kan börja med att skryta att jag vunnit två tävlingar under den här veckan.

För det första vann jag en biobiljett. EN. Jag skulle gissa på 'från vilket land kommer mannen med världens längsta näsa...' jag svarade rätt och vann EN biobiljett. Det blir till att gå på bio med mig själv.
Jag vet. Jag har inga vänner, ingen pojkvän... ingenting. Skoja bara.
För det andra så fick jag ett väldigt fint pris idag.. kanske för den som gillar elektronik.. jag TROR jag fick ett par högtalare. Med vakum. Alltså någonting jag fattade inte ett skit när jag fick priset. Min säljchef/coach Josef talade om för oss alla idag på mötet att han skulle dela ut ett pris till en värdig vinnare för ATT: (motivering lyder);
"den här personen ska få det här priset för att den alltid visar ett intresse. Sprider alltid positiv energi omkring sig. Har alltid bra siffror, har alltid en positiv inställning till allting, kommer alltid i tid och ger väldigt mycket och har alltid humöret på topp... priset går till.... JOSEFINE! Kom ska du få en bamsekram"

Jag satt mest som en hök och kollade runt i rummet på att personen skulle gå upp. AHA, det var JAG som vann??! Dom skrattade lite åt mig. Jag blev väldigt generad men samtidigt sjukt glad! Är jag typ världens bästa människa eller?
Snyft. Ler. Snyft.  Grym jag är! Jag förstår ingenting... jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv. Förut en vinare på landet en gång. När jag var 17.

Sen så kan jag tala om att jag vann första pris att vara först in till doktorn att få en spruta på jobbet idag också.
Japp, vi hade farbror doktorn på besök som skulle bespruta oss med lite vaccin mot influensan. Jag kan också tala om att jag har sjukt ont i min arm. Den ömmar och jag är överkänslig.

Sen kan jag OCKSÅ tala om att jag åkte direkt efter jobbet till Jenny för att käka tacos med hela girlfriends-gänget.
Det var jättegott.. har ju ingen mat hemma så vad gör man inte? Dom var jättefina. Jag var skitful. Med mössa... fettigt hår. Malin skrattade åt mig. "följ med ut då.. gåco htvätta av håret först bara!" Schysst. Jag följde iallafall inte med ut.
Tog senare bussen hem med Lina. Jennys syster. Vi pratade snoppar. Olika snoppar. Storlekar. Konstiga såser och körtlar. Först var jag jättesugen.. efter ett tag så försvann mitt sug ganska snabbt.
"Ett bamsefingär rakt opp i häengdalen!"

Min buss hade slutat gått. Eller iallafall för den halvtimmen. Så jag tog fel buss och fick gå ENSAM i MÖRKRET. Det finns inte enda jävla lampa på hela vägen. Höll på att skita på mig. Skiträdd var jag. Försökte lysa upp vägen med en cigarett. Jag misslyckades. Och helt plötsligt så hör jag i mina lurar "alla som inte dansar är våldtäktsmän" och helt plötsligt blir jag paranoid och tror att det ska hoppa ut en man från skogen och våldta mig. Tror att jag ska sno med mig ett överfalslarm ifrån jobbet. Man går ju inte säker. Sen tyckte jag att jag såg små troll i skogen också. Men det är nog bara för att jag är trött. Eller bara för att jag är jag.

Nu är jag så sjukt jävla bajstrött. Men ska nog inte slå mig till ro i slafen ännu. Kanske ska njuta av fredagen... iallafall i en timme till. Det är ju kul att ingen skriver på msn heller. Någon Martin skickade en vibb. Sen var det slut. Vilket långvarigt förhållande.

ett.år.sedan.typ


hola!

Den här veckan har jag ätit
till lunch: köttbullar och makaroner.
till middag: två smörgåsar med ägg på.

Varje dag.

Nödvändigt att veta va?

godnatt


Du vet?

Jag har så himla lite tid till övers när jag kommer hem efter jobbet för att kunna sätta mig och skriva ner ett fulländat blogginlägg varje natt. Nu för tiden sitter jag inte ens vid datorn varje dag. Kan hända 2-3 gånger i veckan.
Vilket är helt sjukt litet om man jämnför med förut. Det dumma är att jag varken vet om jag HAR ett liv eller inte?

Det roligaste av allt är att alla tror att jag gått och skaffat pojkvän bara för att jag inte sitter inne på MSN. Vadå? Var det så att jag använde MSN som ett lockbete? Var det där ALLTING hände i mitt liv? Oh, come on! Ok, ibland då.. erkänner.
Eller "alla". Några "utvalda" har frågat mig om jag skaffat mig en. Säkert bara för att vara på den säkra sidan. Säkert bara för att dom säkert vill ha mig. På något sätt. Hur är upp till dom. Säger man inget, då har man inget sagt.
(ganska logiskt.!!)

Jag har inte skaffat pojkvän ELLER flickvän. Än. Kanske snart.... kanske inte.

Idag hade jag mitt första Utvecklings-samtal på jobbet också. Det var ganska roligt, uppfriskande och glädjetårarna fyllde mina ögon. Hade möte med Therese. Hon frågade mig lite hur jag mår, hur jag trivs på jobbet. Fördelar/nackdelar.. osv osv. När vi gått igenom det här så ger hon mig dom bästa komplimangerna en människa (jag) kan få.
Hon tala om för mig att hon ALLTID blir glad när hon ser mig. När hon hör mig. Att jag sprider sån positiv energi omkring mig. Att hon själv blir på hur bra humör som helst när hon hör mitt skratt. Att jag är som en liten solstråle i den annars gråa vardagen. Min kropps fylls av sån otrolig värme och glädje när jag hör något sånt. Det är helt sjukt att människor jag egentligen inte känner så pass bra in på livet kan säga sådana saker om en (mig). Jag blev helt smickrad och framförallt rörd. Oj oj. Det var en riktig självförtroendeboost hon gav mig där. Kändes riktigt riktigt bra.

Sen att jag har världens bästa blattar i mitt arbetsteam också gör bara dagen ännu bättre. Dom kallar sig själva för det. Jag kallar dom för det. Mina blattar. Först å främst har vi Nikki som alltid ser så tuff och hård ut men jag får honom att skratta jämt. Vi tävlar ALLTID med varandra. Oxh vi sitter alltid bredvid varandra. Vi skrattar alltid tills vi får kramp i magen och i kinderna tack vare våran kollega och hans barndomsvän Sani. Dom här människorna är sjuka. På det bästa sättet. Dom gör verkligen vardagen lite finare och lite bättre. Jävla blattar. Love it!
Varje gång jag kommer ihåg ska jag nämna fina/roliga citat dom säger om dagarna. Som förmodligen inte ens ni kommer förstå. Men jag kommer alltid förstå och jag kommer alltid skratta lika mycket åt dom.

Igår, Måndag när jag står ute med Nikki och Sani och tar frisk luft (ni vet) så från ingenstans säger:
Sani: bbrr.. nu är vintern på väg.. brrr
Nikki: mmm kolla.. det är löv över hela golvet!
Jag (svennen): golvet? Nikki det här är en MARK!
Sani: uuuh.. blondie kan svenska. uuuuuh!


Och när vi är på väg in puttar han till mig lite lätt och frågar:
Nikki: jossan.. kan du den där den gamle och den fria..utantill?
Jag dör i skratt.
Jag: Du gamla, du fria?
Nikki: men ja ja.. whatever... nationalsången du vet!!



"hej Åke, jag håpas du har en trevlig kvell!" - Sani.

hej

Vi har fått en jättesöt deltidare på jobbet. Men han är bara 17 eller 18 tror jag.
Jag såg en jättesnygg kille på bussen hem idag.
Och en kille som petade näsan och såg allmänt moggis ut.

Så kul har jag haft det. Sålde för typ... hemlig summa idag.

Nikki: "jag såg sjukaste videon igår på youtube... dom sjöng typ "alla som inte dansar är våldtäktsmän..".. helt sjukt"
Nikki är snabb i svängarna. Det märker jag det.

stackars min hund!




lökigt

Hemma igen efter att ha tillbringat natten/morgen/dagen/kvällen hemma hos Jenny. Efter mycket prat och klappandes så har jag nu kommit hem och ska njuta av en välförtjänt dusch. Det ska bli riktigt gott!

Jag ska till och med lyxa till det med att raka benen.

cp-bakis!

Ingen underdrift. Fyfan. Fyfaaaaaan. Jag förstår inte hur jag orkar. Jag drack alldeles för mycket igår. Alldeles så där lagom för mycket. Tillräckligt för mycket att jag ska få minnesluckor om vissa saker.

Hade sjukt trevligt ute i Orrgården med firandes av Carro och hennes mamma Eva som fyllde 70 samanlagt.
God mat, mycket dricka. Väldigt mycket. Sång till höger och vänster. Jag greppade micken för en omgång i Sing Star den här veckan igen. Ja, vad fan har hänt med mig egentligen?

Sen tog vi oss iallafall en taxi till kc efter många om och men. Kom in och dansade loss. Jag och Jenny blev fotograferade en del gånger. Bilder som aldrig borde visas. Jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Kul att hela sverige kan se dom bilderna. Kul, verkligen.

Efter kc drog jag och Jenny till statoil för lite mat. Jag tryckte i mig en french hotdog jävligt snabbt. Kunde ha fått i mig tre till om jag nu hade haft dom pengarna på mig. När vi kom hem slängde vi oss på soffan. Käkade chips och jag tog fram brieost och kex. hahah. Jag var jättejättehungrig. Hela tiden. Till slut gick vi iallafall och la oss. Jag vaknade imorse någon gång av att jag trodde att jag skulle dö av vätskebrist. Försökte ta mig upp ur sängen och hämta ett glas vatten. Börjar att gå in i väggen. Mitt huvud håller på att sprängas. Jag är fullare än när jag gick och la mig. 
Får tag på ett glas, häller i mig vattnet. Fyller på, går och lägger mig igen. Allting snurrar. Jenny har dragit på elementet på högsta värmen. Jag håller på att svettas ihjäl. Jag drömmer om isglass och om hångel. Med vem är hemligt. 

Vaknade av att Anne ringde mig. Jag hade ju sagt att jag skulle med på fotbollsmatchen idag. Mm, ja. Jag fick stryka det från min to-do-list i dag. Jag har aldrig varit så här bakis i hela mitt liv. Börjar jag bli gammal på riktigt eller?
Huvudet sprängs. Jag och Benny har gått runt med sjukt stora tishar hela dagen. Vi luktar skunk och ångar spritsvett.

Vi fick också besök av Sandra och Mickis. Dom tyckte vi var äckliga som låg som äckliga svin i sängen. Jenny över mig och jag låg och kliade på henne och pilladr henne i håret. Sen kom Malin. L förbi en stund också och vi började prata snusk, sperma, kladd, kväljningar, ljud, fittpruttar, dra i håret, hålla i håret, blod, stön, klämma.. osv osv.

Sen drog dom och vi låg kvar i sängen och kollade på The Hills avsnitt. Nu ska vi laga middag och äta. Sen ska vi kolla på film igen. Imorgon jobbar jag. Så inget röj ikväll direkt.

Hade dock varit roligt om någon skulle offra sig för lite hångel snart. Inom en snar framtid. Tack!

Förlåt bloggvänner!

Dåligaste uppdateringen på länge måste jag säga. Jag har inget liv. Om man bortser från mitt arbetsliv. Vilket jag iofs trivs med. Men ändå. Stackars min blogg!
Stackars er.

Idag blir det iallafall födelesedagskalas i Rosersberg. Carro och hennes mamma fyller 70 tillsammans. Så tänkte dra mig dit och vara social och visa mitt nya jag. Det kanske märks utåt. Märks gör det nog iallafall då jag kommer somna på en stol i ett hörn som en 80-årig gammal gubbe.

Nej då, vi ska leva loppan. Men imorgon ska jag sova som om det vore min sista dag här. Sovandes.


Helgsjobba

Är nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Å till råga på det så hade jag så sjukt ont i min mage igår så att jag inte ens kunde koncentrera mig. Men hindrade det mig för att gå till jobbet igår iallafall? Nepp! Jag åkte dit iallafall även fast magen vred sig sjuttioelva varm mellan varje station. När jag väl kommit till Gärdet ville jag avlida en smula.
Fick springa till bussen, vrickade foten. (ovan att springa) när jag kom på nästan suckade busschaffisen åt mig.
Sorry då att jag ville hinna med första bästa buss för att dö på jobbet i magvärk. Kunde inte ens fisa.

Jag sålde 2000:- UNDER min budget. Jag hade 10 av 100 möjliga samtal. Sålde till 5 av dom.
Men igår fick jag prata med en naken kvinna (check, hon köpte.) en man som jag antar fick sig ett fint blowjob eller liknande. Jag hörde ljud och han var lite frånvarande. Mattias en annan coach satt o lyssna på mitt samtal och började skratta. Sen fick jag prata med EN kille som blev FEM killar. Dom hade nog tråkigt en söndag.

Sen blev jag hämtad av Heidi och Kalle. Käkade på Max. Fixade Heidi's hår. MISSADE Ensam Mamma Söker. Heidi blev nöjd med håret. Jag blev nöjd.

Sen kom jag hem, gjorde matlåda. Som vanligt: nattetid! Hoppade in i duschen. Sen var det dags att slå sig till ro i sängen. Ringde ett samtal. Somnade med blött hår!!! Jag ser ut som en risbuske idag... nu.

Därför ska jag gå till plattången nu och försöka göra underverk. Jag har ett arbete som väntar!

// Trollet

Lägg ägg!



Vem köper ett banan-skydd?
Svar: Mickeey

Så här ser jag ut...(o)nykter!




Kommer aldrig förstå att någon, någonsin har/vill ligga med mig när jag är glad i hatten!
*småler*

Dance I said


ego-boost

     




Like A virgin!

Fyra månader. Vilket betyder att om jag skulle hoppa två månader till så är det alltså ett halvår. Vilket egentligen inte kan vara hälsosamt för mig själv. Fast å andra sidan så har jag klarat det galant. Jag trodde att jag skulle få spasmer och kanske ringa första bästa som jag vet absolut inte skulle tacka nej. Men jag gör det inte. Jag har starkare karktär än så. Nu för tiden. Och det roligaste är att det är alla andra som blir så chockade inte jag själv.
"Vadå.. har du inte... på 4 månder?" Nej, det har jag inte. Inte på "riktigt".

Nu kanske ni sitter och tycker Synd om mig. Det är inte ett dugg synd om mig. Jag kan väl fixa lite när jag vill, om jag vill.
Bara det att just nu har jag inget sugande behov av det. Ibland är det bra att jag äger en telefon. I andra syftens skull.
Igår låg jag och pratade telefon precis innan jag skulle sova. Jag fick ett SMS mitt i samtalet - "Du har telefonsex!"
Den skyldige som skrev det, kan stiga fram själv. Å andra sidan så hade jag inte telefonsex.
Igår var jag för full, för trött för avdommad i hela kroppen för att ens tänka tanken på det. Sex alltså.
Ok, jag försökte lite. Men det gick inte. Ingen ork = ingen lust.

Det enda jag "väntar" på är att träffa någon man attraheras av på så många andra plan. En människa som man skulle kunna låsa in sig med i ett år bara för att ligga. Riktigt mycket.

Jag vill ha någon som nästan kan ge mig orgasm vid en kyss, beröring. Det vore något det. 
Är trött på halvdant. Halvdant och lite "låt gå". No more låt-gå-kille.  


Nu ska jag dammsuga. Sen blir det ingen uppesittarnatt ikväll inte. Upp och jobba imorgon. Tjäna slantar.
Det kan jag och jag är bra på det också.

*pill i rumpan*

Visdomstand

Nu börjas det igen. Nu ska tandjäveln envisas om att FÖRSÖKa komma upp igen fast den vet att den inte kan. Den gör bara försök för att jag ska ha så fruktansvärt ont. Och inte bara i tandköttet, utan i halsen och huvudet också.
Jag känner hur den pressar upp ur tandköttet men och jag känner toppen av tanden men sen vill det sig inge mer.
Är ganska tight i munnen med. Tänderna alltså..

Så nu tycker jag synd om mig själv som har ont i halsen med. Stackars mig! Buhuuu..
Nu ska jag nog göra korvstrogannoff. Fast med makaroner. (kan inte äta det till ris.)

/husmor

Snyggve!



Hej, här är jag!

Personalfest

Vem blev fullast? Kanske jag. Kanske precis som jag hade lovat å föfan vad roligt jag hade.
Jag spelade Nintendo Wii för första gången i mitt liv. Jag vann 9/10 matcher. I tennis. Sen sjöng jag Sing Star som jag aldrig gjort något annat i mitt liv. Scissor Sister - Laura var höjdaren!

Ja, hur ska jag summera kvällen... ganska lätt iofs. Det var nog ingen där som var riktigt nykter. Kanske Mick, jag vet inte? hehehehe! Jag får en blackout just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har grön fet test över hela min hand där det står: "00.07!! OBS! Vasagatan". Vilken tur att jag håller koll på mig själv iallafall!
Jag åkte hem helt ensammen. Sat och slumrade till på tåget. Ska jag vara ärlig var det här kanske första eller andra gången i mitt liv jag åker HEM till mig askalas. Ok, lite onykter. Men jag måste ju sett förjävla rolig ut.
På tåget efter Rotebro kommer det iallafall en kille på som sätter sig bredvid mig. Jag har hörlurarna i öronen. Han sitter kvar och bara stirrar på mig. Jag tar ut hörisarna och säger: "vad?". Och ni som känner mig/sett mig vet att jag har smilgropar. Han petar i dom och säger att dom är söta. Sen sitter han och kollar på min telefon. Jag får ett SMS av Aleks där första meningen som syns var väldigt fint.
"Runkade när du ringde...." var det enda som syntes på displayen innan jag öppnade SMS:et. Killen kollar på min lur hela tiden. Jag blir irriterad. Hans kompisar sitter bakom och trycker på mitt säte. Sen så frågar jag hur gammal han är egentligen. svar: "hur gammal vill du att jag ska vara?" Jag ville av tåget. Jag ville hem och sova.

Kom tillslut hem. Slängde in pommes och morötter(?) i ugnen. Knaprade på dom. Sen ringde Christer. Sen höll jag på somna med honom i örat så jag la på. Hoppas jag.

Hahah, sen ringer Isabelle. Hahah. Om jag minns rätt fick jag för mig att det stod något nummer bara när hon ringde. Så jag frågade henne:
- vart ringer du ifrån!?
- eh, min telefon?
- det står något konstigt nummer ju
- det är mitt nummer
- ahaa.. heheh.. nu somnar jag, puss pusss
- vi hörs imorgon, nahah... puss

Sen somnade jag. Tvärdäckade. Vaknade 3 h senare och var så sjukt törstig. Var sjukt yr och uttordkad. Hämtade min flarra med vatten och söp till på det. Somnade. Vaknade ytterligare 3 ggr för att dricka.

Sen idag fick jag världens roligaste, härligaste och kanonkuliga besked. Hihi! På SMS alltså.

Släktdrag



Han till höger är min lillebror. Nu ser jag att vi faktiskt är släkt på riktigt.

*generad*

"när du kliver in i ett rum blir det en helt annan positiv stämning omkring alla. du är alltid glad, du pratar med alla, du hjälper alla som vill ha hjälp, du är en riktig pärla, glöm aldrig det!"
- the boss.


Friiiday oh friiiiday!

Min Första lediga dag. Oj oj ooooj vad skönt det är att sova! Ska till och med göra mig en rejäl frukost alldeles strax. Ska bara samla krafterna och ta tag i det. Strax.

Har sovit helt djävulskt skönt. Det var verkligen läg för lite time-of-wörk if you know vad jag säger? Måste hinna göra lite saker innan 15.00 då jag faktiskt ska dra till jobbet igen. Inte för att jobba. Men för att bli full och sjunga Sing Star!
Jag vet, jag bor på mitt jobb. Men hellre det än att bo hemma och jag är faktiskt seriös.
Skönare stämning, skönare människor på mitt jobb än vad som kan hittas i det här råtthålet.
Hemma hos mig alltså. Har kanske sagt 5 ord till min pappa den här veckan och det är "vad fan finns det för mat hemma?". Roligt va? Naj. Men vad ska man göra. Sen så står det disk över hela jävla diskbänken som vanligt när jag inte tar tag i sakerna. Jag orkar inte, suck stön och grymt. Jävla grisar man ska leva med.

I have too take my pick och pack och flytta snart. Och nej, inte flytta från problemen. Men kanske skapa mina egna och faktiskt bo som jag vill och inte få sinnesutrbott var femte sekund för att människor (min famil) inte vet hur man sköter ett hushåll utan min hjälp. Om man inte skriker på dom och kanske kastar en tom toarulle på dom.
Skulle jag våga, skulle jag fotografera och lägga ut hr. Men jag gör det inte. Jag vill att min pappa ska träffa sig en kvinna. En kvinna som kan hålla koll på honom och tvinga honom att städa med hjälp av någon slags mutning. Vad skiter jag blankt i för jag kommer inte bo kvar här då. *ler*

Jajuste, idag ska jag bli full.

No life, no life!

Berättade jag om den där kinesen/japanen alt. asiaten av något slag som satt mittemot mig på pendeln och grävde ihjäl sig i näsan? Alltså han kollade på mig samtidigt och var inte ett dugg blyg med sitt grävande.
Jag ville kräkas och be honom behärska sig och sköta sådan när ingen ser på. Eller åtminstonde i smyg. Fyfan. Äckel!

Sen kan jag meddela att jag snart ska ha mens. Jag känner det på mig. Mina bröst gör förjävligt ont. Jag kommer bli ryggliggandes inatt. Vilket jag inte ser fram emot. Gillar inte att sova på rygg. Damnit! Sen ser jag ut som en svullen gris. Extra svullen. Med "mensfinnar" på hakan som egentligen är obefintliga. Men JAG ser dom. Och det stör mig.
Känner mig ful. Eller iallafall vääääldigt oattraktiv.


Sen får jag ganska gulliga sms nu för tiden.

Vad vill ni mer veta nu då?

Jo, ja juste. På fredag är det personalfest. Sing Star och Nintendo Wii ska spelas. Jag ska äta en pizzaslize. Dricka massvis med vin och öl. Bli full. Sjunga. Sen somna på kontoret. Vilken plan va?

AAAH

Fyfan vad trött jag är. Jag avlider. Ikväll blir det tidigt i säng. Måste måste måste! Usch. Snark. Stön. Hihi!

Min ena katt löper. Jag hatar henne mest av allt i hela världen när hon gör det. Hon skriker som en jävla säl. Hon gnider sig mot allting. Just nu ligger hon på skrivbordet och ligger med huvudet över min hand. Handen som jag för musen med. Jag vet inte hur många gånger jag har kastat ut henne från rummet. Äckligt. Skärpning katt, du är gammal!

Gissa vad jag haft i matlåda 6/7 dagar?

Rätt svar får fin belöning.

Måndag igen då

Och jag har kanske världens vidrigaste fotlukt idag måste jag erkänna! Fyfan i helvete vad det stinker. Död man typ.

Har inte så mycket nytt att lägga till förutom att jag hade en dejt över telefon idag igen på jobbet. Han ville inte lägga på för att jag var så trevlig. Men sen kan inte jag sitta i telefon i 20 minuter med någon för att han låter snygg och trevlig. Tyvärr så får jag inte ta hans nummer heller. Vågar inte fråga högt heller. Får jag väl galningarna på mig. Hohi!

Ska bjuda på en fin bild iallafall. Fick en pepplapp av min kollega Nikki idag. han är snäll. Och skrev för snabbt, och stavade fel. Så det var kul det med. En riktig blatte (han säger det själv).




På min dator på jobbet!

varm korv booogie

Jag är så sjukt sugen på korv med bröd. helt sjukt!

Jag gav henne kängan...

Ja, juste. Kom på att på dansgolvet lite senare var jag och Fenger king and queen. Vi dansade brallan av alla. Sen bar han upp mig och snurra på mig så jag råkade ge en tjej min stövel i ansiktet. Sorry!

Det var typ kvällens höjdpunkt.
Och ja, Peter Siepen var Dj!
Jag dansade på en scen. Ovanligt.

Bästa helgen på riktigt länge!

Igår fick jag ett samtal mitt i min skönhetsömn klockan 12.30: "upp och hoppa med dig, dra på dig smink så kommer vi och hämtar dig snart!" eh va tänkte jag. Vem är du? Det var Jonathan, en av min brors närmsta vänner.

Det var bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning. Äntligen lite action i mitt liv. Jag skulle till Norrtälje och fira min storebros födelsedag med HANS vänner. Grattis, äntligen!

Blev upplockad vi satt som sillar i Jontes lilla bil. Men det var väl mysigt. Haha. Sen kom vi fram till en restaurang där vi skulle ha överraskningsfesten för min bror. Vi står och väntar på honom, han kliver in och ser sjukt arg ut. Det första han säger är: "är det någon som ha deo på sig?? jag har varit sjukt nervös hela dagen". Sen sätter vi oss till bords, beställer in massa kannor öl och annat gott. Jag blir såklart bästis med min brors bästisar. Tills dom berättar att jag är snyggaste tjejen vid bordet och min bror blir galen. Men bara för en sekund. Jag satt mest och fnissade.
Jag hade Fenger som bordsherre till vänster om mig, och min bror till höger. Och bröderna snygg mittemot.

Sen skulle vi fara iväg till Norrtäljes nattjklubb. Det var riktigt kul. Tills bror blir sentimental och berättar massa saker och jag bryter ihop och gråter som fan. Jag gråter aldrig på fyllan. Men ojoj, det var noll stop. Fenger är hyvens kille och tröstar mig och torkar bort mina tårar och säger att jag inte ser för hemsk ut. Ok, tänkte jag. tills jag går in på toaletten och ser mina fina svärta streck utåt från ögonen. Tack Fredrik! Sen börjar dramat.

Jag finner min första dansparter som är broder-snygg-2, den yngre. Vi cynkar jättebra, har askul och dansar röven av oss. Sen försvinner han och jag dansar med min brors, flickväns, lillebrors bästa vän. Vi dansar rumpan av oss.
Sen går vi ut och då tar han tag i mig och säger att det är någon kille som gått runt och sagt till honom och broder-snygg att dom inte får dansa med mig för att jag är Törnbergs lillasyster. Jag lackar. Och han är gullig och säger att han inte bryr sig! Vi går in och dansar igen. Sen försvinner han och broder-snygg2 kommer. Vi dansar, går ut och röker. Sen på väg in tar han tag i mig och ska också prata med mig. Han skulle förklara att han ville ha mig osv men att han inte kan pga respekt till min bror. Ok? Jag lackade igen. Ska jag vara singel i resten av mitt liv för att min bror har en stor oseriös käft och alla tror att han ska döda alla killar jag träffar? What's the deal? Så jag blev irriterad och tyckte att han skulle skita i det. Nej, det tyckte inte han. Han ville hångla upp mig upp o ner direkt. Men nej, han kunde inte. Till respekt av min bror.
Sen tänkte jag traska därifrån, då tog han tag i mig och tyckte att jag borde förstå honom. Nej, jag förstod inte ett dugg.
Sen så tyckte jag han var dum som inte ville pussas med mig iallafall. Sen skulle han förklara att han inte var en bra kille för mig och att jag ska skaffa världens bästa kille. Yeah, men come on. Den har man inte hört förr. Nu ville jag gå igen. Då ville han kramas. "Men du förstår väl mig nu? jag vill ha dig, men kan inte ha dig!" Jobbigt.

Jag fortsatte dansa med min första danspartner som jag tror hette Emil, ingen ville rätta mig heller. Sen började han och broder-snygg2 prata. Det såg allvarligt ut. Dom gick ut. Jag gick inte efter.

Sen försvann alla. Jag hittade broder-snygg1 och vi kom överens om att jag skulle radera hans nummer.
Men jag smstrackade honom ändå eftersom att alla bara lämnade mig. Men jag hade fortfarandr tagit bort hans nummer. Sen var det dags för oss att dra oss hemåt till min bror för att sova.

I taxin sitter jag med broder-snygg2 på ena sidan hålla min hand. Över min höft liggandes mot mig har jag broder-snygg1. Och i fram sitter Dansken som tar tag i min andra hand. Och så Fenger som sitter i hörnet med sina pizzor.

Vi kommer upp jag slänger mig i den uppblåsbara sängen med min klänning utan strumpbyxorna. Efter kommer boder-snygg2, vilket inte gjorde mig någonting. Jättemysig sked. Men utan snusk. Han låg och ryckte i fingrarna och försökte kontrollera sig hela tiden vilket jag tyckte var komiskt och lite jobbigt faktiskt. Så han tog bara tag i mina händer hela tiden. Sen kommer Dansken och tror att han ska sova med oss. Eftersom att vi säger nej så "hotar" han med att säga till min bror "din syrra och broder-snygg2 ligger i samma säng". Han sov med oss ändå. Fan.

Efter några timmar vaknar jag av att broder-snygg2 håller om Dansken och dom ligger med halva kroppen (den övre) utan för madrassen. Jag tittar upp och ser broder-snygg1 med och vi börjar skratta helt hysteriskt. Dom märker det och försöker komma upp. När broder-snygg2 försöker komma upp tar han tag i min lugg och drar sig upp och myser till med en sked igen. Vilidigt misigt var dit! Sjukt länge sen jag fick skeda på riktigt. Och hela natten. Tillochmed benen ihopslingrade. Vilket inte var särskillt skönt iofs. Men ändå, himla mysigt.

Sen börjar grabbarna snarka som fan. Askul. Isabelle ringer mig. Det första hon säger är "Josefine... har du sex?"
Vilket jag absolut inte hade. Som mest fick jag väl en hand över rumpan ibland, "trycka-sig-mot-rumpan" grejen och en liten puss på ryggen. Så, öppen jag blev om det då. Men nu vet ni. Jag njöt av skeden iallafall. Närhet ni vet.

Sen vaknar alla andra och alla samlas i ormgropen. Det luktar verkligen manssvett överallt. Dom beter sig som vilddjur. Broder-snygg1 tvingar mig göra kaffe åt honom och säger att jag var "sjuuukt på honom". Ja, jag berättade att jag var/är kär i honom. Min bror blir så där smågalen igen. Vilket var väldigt roligt. "Ja, men jag ääääär ju jäääättekär i J!" Sen när vi är i vardagsrummet någon timme senare kommer broder-snygg1 bakom mig och kramas med mig och säger att jag var gullig som gjorde honom kaffe. Min bror höjer på ögonbrynen "faaan, sluta krama min syrra!"

Sen åker jag och grabbarna hemåt igen. Vi åker till Campino och käkar pizza. Sen kommer vi in på porrfilm. Vilket Dansken tyckte var roligt "tänk på att det här är Turks lillasyster vi sitter med". Sen kommer vi in på något inom något minns ej vad nu för det broder-snygg1 kollar på mig "du och jag baby, du och jag!"

Det jag lärt mig av den här helgen är att min brors kompisar inte skulle banga på mig. Kan ju kännas trevligt.
Någon/några av mina tjejvänner pratar för mycket om saker med min brors vänner.
Det finns någon som kan sova lika mysigt som jag alltid vill. MEN han kan inte ha mig. Once again...

Jag är bajsbakis just nu och kom på att jag ska jobba imorgon. Igen, sen igen igen igen.

Nåja, jag har haft så sjuuukt sjuuuuukt kul!




Min bror håller tal. Kalasfull!



Min skedis på golvet, haha.



Min bror som moggis.



Min bror som ännu mera moggis.


Grattis igen bror. Jag älskar dig!

Tills döden skiljer oss åt...


Jag bara gör det...




p.s fan vad korta naglar jag hade... och varför blev mitt hår i två olika färger i gråskala? woppsie!

Det finns gott om muppar...

@hotmail.com säger:

guud va fin du e sötis...vad gör du nu då?

@hotmail.com säger:

ok,,,sjukskriv dej

Josefine säger:

Tack så mycket

Josefine säger:

jasså? varför ska jag det?
@hotmail.com säger:

u welcome


 @hotmail.com inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?


@hotmail.com har precis skickat dig en vibb.


@hotmail.com säger:
sjukskriv dej omgående


Tror inte att han gillade mitt sätt att vara.
- sjukt seg
- allergisk mot idioter
- osugen på cam med en mupp

Jag ska tydligen sjukskriva mig också.


Chris Brown - Dreamer


Håret gör grejen

Jag följer inte Idol. Men nu kommer jag ju säkert att börja göra det. Jihde har klippt sig. Han ser ju faktiskt snygg ut nu.
Och Robin. Robin, Robin Robin. 17 år.. (eller kanske fyllt 18 nu vet ej!) ååååh.. Robin. Lammkött, vill ha honom.

Jag blir tuuuuukig

En vacker sekund smäller det. jag stör mig p åalla i min närhet just nu. Jag blir galen. Jävla irritationsobjekt hela högen.


Och så vill jag gratta världens bästa storebror idag som fyller 25 år!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Felsägningar a 'la Josefine

"Hej, jag heter Josefine och ringer ifrån Securia Spermservice... SPÄRR!! oj.."

Du som man, skulle Du banga?




Själv kräks jag. Äckligt.

Friiiiiiiiday!

Igår var det torsdag. Igår sög min arbetsdag arselhåla. Jag var på så sjukt dåligt humör för att min röst är paj. Så fort jag satt i ett samtal så tappade jag rösten. Harklade. Den kom tillbaka i 2 sekunder. Försvann. "Kan du inte ringa mig en annan dag istället så är du jättesnäll?" OKEJ! Sen fick jag bara prata med pensionärer som absolut inte hörde och hade noll pengar och med det andra packet, de arbetslösa som inte har någon inkomst. JAHA!

Sen när jag väl ryckt upp mig och blivit på ganska bra humör igen kommer jag fram till en kille som skriker på mig direkt:
- ah hallå?
- hej, jag heter Josefine och ringer från bla bla blaa...jag söker bla bla
- EEHHH VAD FAN VILL DU HENNE?
- ehm.. jag skulle vilja tala med henne om en sak
- ah, men du hon vill inte prata med dig!
- ooookej..
- du kan väl förfan ta det med mig istället? ELLER?
- jajo, om du har tid att prata med mig så
Jag berättar konceptet. Han blir skitarg igen. Då lackar jag.
- Men du, det var bara det här jag ville, ha en fortsatt trevlig kväll. HEJ.
Klick.

Vissa idioter och vissa är stjärnor! Det här var ett praktexempel på en jubelidiot som jag mer än gärna hade gett en käftsmäll. Jag aaaaaavskyr otrevliga människor.

Nåja, idag är jag ledig. Jag skla vila upp min röst. Vila upp min kropp så jag är på strålande humör på söndag då det är dags igen. Vad gör man idag då med -28:- på kontot???? Någon idé??

Läjjdis and gäntlämän

Förlåt, jag är inte död. Men jag var varnade om dålig uppdatering. Sorri sorri! Men ja. Jag lever. Och allt går superduper. Som sagt så har jag, Josefine varit bästa säljaren i mitt team den här veckan. Och bättre ska jag bli! Ok. Hihi!

Jag vet inte vad jag ska skriva förutom att min hals är förstörd. Jag röker som att jag går i 9:an igen. Jag dricker alldeles för mycket te. Jag kommer hem om kvällarna, tvättar av mig sminket och somnar. Nöjd då alltså, men förjävligt trött.

Det här är ganska kul eftersom att jag inte kunnat eller ORKAT suttit vid datorn, rättare sagt. Så tror folk att jag är död. Det bevisar bara att jag satt alldeles för mycket vid datorn när jag levde tänkte jag skriva. Men ni vet. Var "arbetssökande".
Andra dagen fick jag ett sms "hallå... lever du eller?" och igår fick jag tre stycken sms "vartfan har du tagit vägen?". Jag ber återigen om ursäkt. Men det är så här. Jag jobbar mig uppåt. Jag ska bli rik och framgånsrik på köpet!
Jag är på god väg. Alla älskar mig redan! "När du stiger innanför dörren blir det en helt annan stämning här, ditt leende verkligen smittar av sig!" Förstår ni att jag hellre går dit än sitter framför datorn och väntar på något som aldrig kommer?

Men kära vänner och o-vänner! Jag är ledig fre-lör då lovar jag att skicka ut massor med mer information, ok? Hihi!

Nu måste jag klä på mig och borsta håret och så där för att åka till jobbet and make som caaaaaaaaaaaaaaaash-flow!

RSS 2.0