hjärnspöken

Nu står Alex i duschen och då passar jag på att blogga lite vaaaa! Lika bra.

Idag har jag varit helt keff. Jag drömmer så jävla idiotiska drömmar att jag blir trött på mig själv.
Speciellt när jag själv tar åt mig så fruktansvärt mycket! It's just a dream. Men ändå så går man och ältar skiten all day long. Men nu så har jag fått rätsida på hjärnspökena och allt är som det ska. Precis som det ska.

Idag gjorde jag tacos åt oss. Jävligt gott. Fortfarande mätt. Men det finns ju nachos och gucca som bör ätas upp. Hm, typ snaaaaaaaaart. Vi har goffat i oss Marabou Daim idag också. Fläaskar på mig kilonona som försvann i magsjukan. hahaha.. det är ju bra. Not. Anyhow!

Jag är typ såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad 24/7.
Inte nog med att man har världens bästa pojkvän så har pojkvännen en superduper braig mamma också.
"Vilken kvinna du skaffat dig Alex, henne ska du vara rädd om!" Inte nog med det så får jag höra så ofta om hur bra och fin jag är och att hon är så glad att Alex träffat mig. Och ja, tvärtom. Och det är ju jag med.
Min mamma med. Min pappa med. Och alla andra med. Ja, förutom alla avundsjuka bastards. Speciellt av det manliga könet. Ha ha... Ja, tillome Tjorvis älskar honom! That's one good shit.

Anyhow, nu ska vi käka nachoisar och dricka coki, kolla ÄNNU fler avsnitt av Sons of Anarchy (vilket är min nya favvoserie!), hångla och ja, ni vet. Heeeeeeeeeeeeeheh. Skämta. Inte.

Jobb imorgon och hämta Tjorvis. Min lilla plutti.

Okej okej, haj haj! PUSS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0