"tänk på mina barnbarn"

Jag vet jag vet vad ni tänker; "IGEN!??!"

hej, ja.. återigen har vi haft möte, fast idag var det stort personalmöte uppe på Munkebo där vi först fick titta till nya avdelningen "Lilla My" det var väl intressant. Ja jo..
Sen upp till stora byggnaden och sitta och gå igenom "Grön flagg" som vi ska sätta igång med, jag satt mest och tänkte på annat ja, hehe.. he . hihihihihhihihihihi.. gosh. Josefine aaaaaaaaandas. hehe
.. pirripirrrii pirrrr.
men iallafall det enda som jag fick ur mig på mötet var väl "ja, tänk på mina barnbarn".
Sen fick jag traska eller snarare SPRINGA hem i spöregnet, tände en cigg för att kanske se bättre.
Jag är inte så dum som jag ser ut, eller jo.. men nu var jag oseriös.
Gick förbi basketplanen, folk lirade... idioter.. men så kom jag och tänka på 'one tree hill' och att jag missade ett avsnitt idag, det jag verkligen ville se. ALLTSÅ DÖD PÅ MIG. Sen kom jag på att jag faktiskt är lite smått förälskad i Nathan, alltså.. iallafall karaktärsnubben Nathan Scott, holy mother of..
Hem i regnet fortsatte jag att traska, mina sneakers blev dyngsura, min jacka blev dyngsur hela jag blev dyngsur sen kom jag på "oooohw shit" jag tog skogsvägen, KOLSVART inte en enda lampa på vägen. Bra val Josefine, bra.
Jag snubblade och snavade och jag trampade i dom största vattenpölarna i historien tror jag, jag skrek och så ville jag ringa ett samtal för att jag inte ville gå där själv, men som den feta (tjocka.) fegisen jag är vågade jag inte ens ringa. HAHAHA.. jag måste gå en kurs för såna som mig.

... vill man, så kan man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0