DREAM A LITTLE DREAM 'BOUT ME

Efter mina två hemmagjorda rostbiffssmörgåsar igår natt så låg jag bara och kollade på 'weeds'. Jag har faktiskt aldrig sett den serien förut. Men den var väl intressant. Ganska rolig faktiskt.
Sen låg jag i sängen och min hjärna var på högvarv, mitt hjärta likaså. Jag somnade iallafall så fort jag stängt av tv:n. Sen så drömde jag.

Jag var hemma hos Sandra. Sen ringe Stefan så vi tre drog hem till min mamma som inte ens var hemma. Satt i hennes vardagsrum och drack lite öl och skrattade. Sen helt plötsligt sitter vi på en krog och det är jättehög musik. Sen klampar min storebror in mitt i allt och då åker vi iväg till en djurbutik där man kan köpa hundar. Småhundar alltså. Sen kommer vi till en jättestor bur där det finns massor med råttbebisar och jag tar upp en. Den var jättesöt. Och min brorsa tar också upp en och går iväg till ett terarium och släpper ner råttan där jag går fram och kollar och ser att det är massvis med spindlar där inne! Jag springer ut därifrån och det kryper i hela kroppen på mig. Stackars stackars råttbebis.

Sen kommer jag hem till Sandra och henns pappa är där så kramar han mig och frågar om jag hade en bra födelsedag och om det känns bra att vara gammal. Det känns fakttiskt asbra.

Sen hade jag fått ett mail av Henrik Schyffert där han kärleksförklarar sig till mig. hahah, det var ju gulligt.
Fast det var ändå inte Henrik Schyffert. Det var min man. MIN man. Hi hi hi!

GLAD, GLADARE, GLADAST!

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do

Nothing to lose

And it's you and me and all of the people

And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

and me and all of the people with nothing to do

Nothing to prove

And it's you and me and all of the people

And I don't know why, I can't keep my eyes off of you.



JAG ÄLSKAR BARN!


KANINBLOGG

Jag har ju glömt bort att jag är ett djurfreaket. Då jag äger tre katter och en kanin. Ni hörde rätt, jag har en kanin.
Förövrigt världens sötaste kanin. Hon jagar katterna. Det är jävligt roligt. Min killer-rabbit Fiffi.
När jag gick i gymnasiet kallade min mentor mig för Fiffi. Det var faktiskt gulligt. Har aldrig haft något annat smeknamn än; Josse, Jossan, Törnis eller ja.. tjorven.  och för att inte glömma Boobi.
Iallafall. Tror jag köpte henne när jag var 18. Ja, det gjorde jag.

Jag är inte bara världens coolaste. Jag är en nörd också. En nörd med kanin. Världens coolaste kanin.
Sen så lyssnar hon till sitt tilltalsnamn och det tycker jag är ljuvligt.

Förresten har ni någonsin sett en kanin stå på bakbenen och som tvättar öronen som hänger framåt?
Jag menar, hur jävla gullig får man bli. Jag ska börja dokumentera med bilder. Ni kommer bli kära.


Inte för att jag kommer orka, men iallafall.


Kollade någon på Baren som gick på tv3 förut? Kanin-Sandra var väl en läckerbit ändå.


En morot till dig loves Fiffi.


TORSDAGAR KAN JU VARA BÄTTRE I FRAMTIDEN

Jag har kommit på att torsdagar verkligen inte är min dag. Inte det minsta. Alltid går någonting åt helvete.
(läs: inlägget under) Sen på köpet så är det EGENTLIGEN läning för mig idag. Men det är det inte.

Jag satt uppe till 00.15 igår BARA för att kunna kolla om jag fått lönebesked på internetbanken eftersom att jag inte hade fått min lönespec. igår. Jag sitter och loggar in - ut-in-ut. Men ingenting ändras.
Jag hade samma problem med min lön förra månaden. Nu får det räcka.
Vaknar 07.15 går in och kollar igen. INGENTING har hänt sen jag kollade sist.
Klär på mig, muttrar och är allmänt pissed på allting.
Påväg till jobbet ringer jag Sandra och berättar om det hemska som hänt (med min lön, att den inte kommit) tillochmed hon blir förbannad. Jag förklarar för henne att jag skulle kunna göra något drastiskt som att dra näven i en av tegelväggarna på väg till jobbet för att min frustration är ganska hög. Av ganska mycket. Men just nu pengar. Jag har pengarbegär just nu. JAG HAR SAKER JAG VILL ORDNA!!!

Kommer till jobbet som en muntergök. Sätter mig på en stol. In kommer en mamma med hennes dotter "hihi, kan hon få sitta i ditt knä?" AHMENVISST LANGA PÅ NA BARA! Jag var jätteglad som sagt.
Sen bad dom andra av mina arbetskamrater mig att gå och ringa lönekontoret och kolla vad dom håller på med.
I samma veva kommer chefen in och jag frågar henne direkt "eh, varför har jag inte fått mina pengar?"
och hon förklarade att det var nära ögat att jag inte ens skulle få ågra pengar alls för att timrapporten till henne hade blivit inlämnad försent. !!!IGEN!!!!! Jag blev bara ännu mer irriterad. Bra koll människor har. Så vi kom överens om att hädanefter så går jag själv upp med timrapporten till henne satt den kommer in i tid så det inte blir några mer problem med min lön. Ja, men tack och hej! Så nu sitter jag här.. en till helg utan pengar (73:-) att leva med tills på måndag. Vad skönt, verkligen.. jätteskönt. Jag som skulle handla idag. Jag skulle frissa mig och lämna in min telefon men oooooookej. Vi tar det nästa vecka då.

Men nu är jag glad igen. Pratade med Sandy i telefonen samtidigt klickade det till (dvs ett sms.) sen när vi la på så läste jag det: "Jag tycker om när du skrattar :)"

Så nu är jag ingen muntergök längre.

puss och kram - somliga går med trasiga skor

AHMENVISST! SHOW ME NOO MERCY

Inatt drömde jag en helt störd dröm som vanligt. Jag är en ganska abnormal person, IN PERSON men annars så.

~ Jag sitter inne i mitt rum pillar på datorn lite (som förövrigt inte ens står i mitt sovrum) detaljerat så står det massor av disk vid datorn. Jag smsar lite med E. Efter en stund klampar mitt ex in i mitt rum "a tja!.. okej vad gör han här?!" Det var cool, vi bråkade ju faktiskt inte. Han satte sig vid min dator jag gick och plockade lite i rummet och fortsatte att smsa med E. Helt plötsligt ropar pappa "kan du ta ut disken från ditt rum!" och jag svarar: "ja, snart" svar tillbaka: "nej nu". Då får mitt ex frispel och han skriker tillbaka "hon kan väl fan ta ut den sen spelar det någon jävla roll eller?" En sekund senare står pappa vid dörren "ursäkta ville du något eller?" Ex ställer sig upp och käftar emot "a det kanske jag ville" Jag står där oh bara glor "eeeh okej.. detta kommer att sluta riiiktigt riiiktigt illa" Jag ber dom hålla käften båda två. Pappa går därifrån muttrandes. Jag får frispel på Ex och får stå på tå och be honom dra därifrån, helst åt helvete. Vad håller du på med liksom? Då tar han tag i mig, ruskar om mig. Och säger att jag är helt sinnessjuk och han lyfter armen och knyter näven. "VADFAN HÅLLER DU PÅ MED!?" In rusar min pappa, knuffar bort honom och dom hamnar i ett ja, slagsmål. Jag står och kollar på och skakar för vadfan ska jag göra. Det här kommer att sluta i blodbad. Pappa bokstavligt talat bär honom mot ytterdörren, öppnar dörren puttar ut honom. Jag ställer mig i köket och bara väntar på att han ska få frispel och börja sparka på dörren och skrika och ha sig. Vi båda ser hur han sätter sig i bilen, och BACKAR in i garaget. Hela bakdelen av bilen pajar och bilen börjar blinka och låta. Pappa skrattar och säger "vilken frisk människa, vilket mentalsjukhus hittade du honom på?" Ehm. Sen kör han runt, runt runt på parkeringen. Kör ut bakom garaget (där det är skog, haha.) kommer ut igen upp på parkeringen och kör iväg. I samma veva får jag sms av E. Mitt hjärta är utanför kroppen känns det som. Det här var ju.... spännande. Jag skickade ett sms till ex "dra härifrån nu, helst åt helvete."


Det här är ju lite komiskt, fast ändå inte. Jag var ju livrädd. Sen kom jag på att hur många gånger under vårat förhållande frågade inte han: är du rädd för mig?
Varför frågar man en sån sak? Sen kom jag på att jag träffade en till filur som jag träffade ett bra tag och han frågade detsamma återigen: "är du rädd för mig?" Vad är upp med den frågan egentligen? Vill folk att jag ska vara rädda för dom eller vad är grejen? Förstår inte riktigt.


This my cool, and I can't take it off.

r.i.p qx

image63









vem gör inte det liksom? inte jag iallafall

såatte

Asså när man har hällt i sig ungefär en liter vatten. Håller sig så man blir sjukt kissnödig så det nästan gör ont i magen och sen går och kissar. Rysningarna man får efteråt är ju nästan lika värda som en orgasm.

Men bara nästan

look-a-like

image62


Är jag lik mig själv?

pingvinen

image61


Stefan min illaluktande vän. Han tänder på pingvindräkter och rödhåriga tjejer. (helst färgat rött, jätterött.)
Sen tänder han på ... det mesta. Han är inte kräsen, inte alls.

Chanserna nu är att min läsarstatistik sjunker, men jag hoppas inte.
smisk.

nostalgi




90 talet var en hit för mig. Jag trivdes som fan då. Allt var bra!
Jag hade pojkvänner titt som tätt.
Jag var först ut av alla i skolan att ha byxkjol. (som senare blev jääävligt stort.)
I sexan kärade jag ner mig i min nya lärare Jesper som var 23 år.
I sjuan kärade jag ner mig i allt och alla. Även fast jag hade pojkvän (han var då 18) i uppsala som senare blev målare och som 5 år senare var hemma hos min mamma och målade om MITT gamla rum och jag stod i hallen och började skratta och gick därifrån. Han kände nog inte igen mig. I samma veva blev jag 'kär' i handbollskillen som kärade ner sig i mig med. Vi blev aldrig tillsammans. I 8an trodde mina killkompisar (och grannar) att jag hade ett hemligt förhållande med just handbollskillen även fast det var en helt annan kille jag träffade just då.
I 8an blev jag också 'kär' i min nya gymnastiklärare Olof. Han var då 24. (ser ni mönstret med äldre killar?)
Sen fick vi EN till gymnastiklärare Danne, han var nästan snäppet snyggare också. Och dom var lika gamla, och jag var lika kär i båda två. Jag glömmer aldrig när vi hade haft uppvisning i teatern och båda två kom fram till mig och gav mig en kram och tyckte att jag var störtskön på scenen. Jag hade lust att ta med dom båda backstage vid det tillfället. Tror ni att man någongång ville missa gympalektionen i högstadiet eller? Eh, nej.
Man skämdes ju bara för tjejerna som hade "mensvärk" varje gång och var tvungen att gå på värsta långpomisen och ha med sig en underskrift från en mack eller mataffär. Åt dom hånskrattade jag åt. Medans jag visade mina talanger på gymnastiken. Speciellt i fotboll. DÄR impade jag på dom båda.
Jag vill gå om ett antal klasser nu. Eller det gör ingenting egentligen. Nu har jag massor med härligt snygga pappor jag kan spana in om dagarna.

eller om vi gör så här

Guess she was born, born... born to be a mum. Born to be a mum!

"vet du hur man gör en playlist eller?"




Dagens fräsching!

Diskussion om att bada med en femåring.

- varför badar inte du och lillebror tillsammans då?
- men vet du han ska alltid sitta där proppen inte är och när han får sitta där proppen är så säger han
"jag vill inte ha proppen i rumphålet!"
- hahahahahahahaahahahahah!
- och därför kom jag på att vi ska bada ensamna och inte tillsammans


Tuskö

                 image58



                                                                   
Vi ses på mitt landställe i sommar!

Cunninlynguists - Things I dream


Cunninlynguists - Dance for me


brukar skylla på trycket

Tänk dig sisådär fem knivhugg rakt upp i fittan. Askönt, jag lovar!

Nu vill jag att det ska bli torsdag så jag kan gå lös med mina pengar.


I need a soldier.

Att man får snyggare kropp och känner sig snyggare är genom att ha ett aktivt sexliv. (läs: aktivt.) Är ett faktum.

Eller dansa.
Kan du dansa? Är du över 21? Ring mig.


skräpmat i magen, vår allas egen soptunna med återvinning

Varför var det typ jätteskönt att jobba idag? Även fast jag började tidigt och mådde som jag mådde pga "första mensen efter pillrerna" som gör mig helt mör och om inte annat helt öm. Och då speciellt mellan benen. Det här är ju helt sjukt. Allt trycker på neråt. Och allt jag förklarade för Lissan svarade hon bara med: "som att föda barn.. men lägg på smärtan med 10". Frågan är då, kommer jag att överleva en förlossning?
Jag menar det här är ju pain. Det gör ont från magen, ner till min allra heligaste hallongrotta och vidare till röven.
Det är inte lätt att vara kvinna ibland. Men jag tycker nästan det är okej för mig att tycka synd om mig själv två dagar i månaden då jag verkligen har som ondast. Och nu har jag varit mensfri sen i dec. Det vill säga; jag är ovan!
Som sagt är jag ganska smärttålig annars. Men nu vettefan..
Be a man and swallow it, intalar jag mig själv. 

Pussen jag fick idag av T var ju ganska unfresh. Han var nyäten och hade sylt runt munnen.
- T, tvätta munnen
- buhuuu.. men ja vi' ha biiiiien
- men hämta bilen då?
- uuuuhuuuu (all incl; den fyrkantiga gråtmunnen.)
(Han har alltid en eller två bilar med sig när han får blöjan bytt som han absolut INTE har bajsat i eller ska tvätta munnen.)
Sen när vi skrubbat grabbens mun så säger han "puss nu?" Du är ju för söt din gofis!


Jag åt förövrigt den vidrigaste hamburgaren på länge idag.
Att man sköljer ner maten med dryck tyder bara på att man inte är ett dugg intresserad av smaken på maten egentligen. Men måste man ta i? Fylld med salsa, gucca, lök, nån jävla hula-hula krydda, någon sjukt stark idiotisk krydda PÅ brödet. Sen att köttet var helt förjävligt saltat gjorde inte s(m)aken bättre om man säger så.
Ingen hit direkt. Då hade jag kunnat åka och sola med Heidi istället.

Lite stående solning hade ju inte varit fel i power of tower eller var det tower of power? Jag är inte så insatt..        
 Jag menar, hallå.. snygga vita ränder man har av profilsidan av kroppen. Inte direkt va.


"fatta..fett läskigt... tänk så kommer det en man som går ut på vägen när vi kör här.... med fiskedräkt!"





back to reality

- MAMMA!
- ne inte mamma... JOSSE!
- .... MAMMA!


choir: boys don't sing





killen som går över till att sjunga 'beautiful girls' vill jag bara äta upp.

Dagens bröstvårtor

image57



observera; dom sitter på samma människa.

Sandra kan du veta vems det är?







hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahaahahahha.

hemlig beundrare a.k.a Sandra

"Hej Josse!
Hur mår du? Jag ville bara säga att jag älskar din blogg, läser den varje dag = Ditt största fäään.
Kan du inte skriva lite mer om dina katter? I love cats.
<3 // Din beundrare.
Tihi."

besök på kvällskvisten

Jag skulle egentligen ha sovit för 13 minuter sen. Men så blev det icke pga jag hade glömt att ta ut fläskfilén ur frysen så den fick jag ju vänta på. Nu är jag bara äckligt mätt.
Samtidigt jag stod och väntade på att den skulle tina lite plingade det på dörren. Jag blev ju livrädd.
Och i kikhålet var det kolsvart in kommer Sandra och Mickis, hahah.
"vi ville ha det mörkt annars skulle du inte släppa in oss" hahahahaha. Vad tror ni om mig eeeegentligen?
Sen så satt vi och diskuterade och försökte planera som vanligt. och det gick som vanligt, inge vidare.
Sen kunde jag inte berätta saker heller eftersom att dom redan läst min blogg om mitt intressanta liv.

Jag känner mig som en uppsvullen gravid kvinna i sista månaden som ska föda när som helst. Mickis stirrade lite konstigt på mig. "ursäkta, jag är bara inte van vid mensvärk nu för tiden." Flåsade och hade mig.

Sen kom vi in¨på alla fula och snygga killar.
Sandra ska bli tillsammans med Björn Gustafsson ELLER Magnus Betnér, "det är olika, från dag till dag."
Ingen av oss ska bli tillsammans med varken Idol-Ola, eller Idol-Danny iallafall kom vi fram till.
"överblonderade, översminkade Ken-dockor". Jag är nog fortfarande lite betuttad i Mathias från Idol.
Men det beror på hur lång han är. Är han lika lång som Idol-Erik så är jag nog inte lika kär längre.
Sen så kom vi in på att Danny inte passade in i "Fråga Olle" när han var där. Han hade rosa tröja och satt mest och fnissade som en liten flicka. Som vanligt kom det upp "Men Josse skulle passa så jävla bra i Fråga Olle." och som vanligt satt faderskapet med uppspärrade öron och hörde allt. Jag tror inte att han vill veta hur jävla vulgär jag egentligen är. I smyg.

Jag tror att sexolog (heter det så?) yrket skulle passa mig alldeles utmärkt. Precis sån som Olle Waller är.
Jag är nya generationens Fråga Olle. Men jag är FRÅGA JOSSE. Just ask me, and I'll answer you.

Nu ska jag borsta tänderna, sen bortsa håret. Sätta upp det i en knut. och sen smörja in mig. Sen ska jag sova, eller försöka. Magen leker allan ballan med mig.

Godnatt!


hej

FÖR DIG SOM BLIVIT DRABBAD AV DÅLIGA RAGGNINGSFÖRSÖK;

'Ditt ansikte är bekant'
- Jag sa nej till dig förra helgen också.

'Vill du se hur jag bor?'
- Nej, fula människor brukar ha fula hem.

'Om jag fick se dig naken skulle jag dö lycklig'
- Om jag fick se dig naken skulle jag skratta ihjäl mig.

'Snygga ben, när öppnar de?'
- Ful käft, när stänger den?

'Vad gör en snygg tjej som du på ett ställe som det här?'
- Förösker undvika dig.

'Vill du ha en drink till?'
- Nej vårat förhållande började knaka i fogarna redan efter halva glaset.

'Du är den vackraste människan jag sett!'
- Då måste du väl fatta att jag kan få nåt så mycket bätre än dig?

'Var inte som alla andra. Säg JA!'
-Nej.

'Tror du att det var ödet som förde oss samman?'
- Nej, bara ren otur.

'Du ser ut som att du är väldigt bra på sex!'
- Och du ser ut som att du inte ens skulle märka någon skillnad.

'Jag vill gärna ha något sött till kaffet, Är du snäll och ger mig dig?'
_nej du behöver banta!

'Bond. James Bond.'
-Helvete. Dra åt helvete.

mama gonna sex u up

                        

Naturpost i min röv.

Ringer ni en gång till blir jag ju skadad på riktigt och kommer inte alls låta lika trevlig en gång till.

För två år sedan fick jag hem på posten ett paket som jag fick testa gratis i en månad.
Det skulle inte kosta mig någonting då jag varken hade ett jobb eller pluggade så jag hade som sagt ingen stadig ekonomi direkt. Dom förstod men skickade iallafall ett paket med rosenrot.
Och hon förklarade att jag bara skulle få ETT paket sen om jag ville kunde jag säga till och få fler.
Men sen satt jag där och dom hade skickat 7 paket, jag hade fått mina påminelselappar och man kunde aldrig få tag på dom där på 'naturpost' kontoret. Tills dagen då jag fick ett brev från inkasso. Då blev jag riktigt förbannad. Men fick fortfarande inte tag på dom. Till och med pappa försökte få tag på dom utan framgång.
Sen knackade det på dörren en dag och där stod en man med ett kuvert i handen.
Kronofogden. Är dom dumma i huvudet eller? Pappa betalade iallafall den där räkningen på 4200:- eller något sådant. Det här var kanske ett år sedan. Knappt.

Sen i tisdags ringde det en kille från Naturpost igen och pappa gav mig telefonen och mitt hjärta satte sig i halsgropen tills han säger: "Hej jag heter "Patrik" och ringer från Naturpost, det är så att du har blivit guldkund hos oss!" Skojar han med mig1?!?!?
- HAHA, jag är tyvärr inte intresserad. Jag har haft för mycket problem med er.
- aha, okej.. men du vill inte testa ändå?
- NEJ tack.. jag är inte intresserad.
- ok, tack så mycket och trevlig kväll!
- Ja, detsamma du!

Skojar dom med mig? Guldkund!? Jag betalade ju inte ens skiten och jag har ätit två tabletter av alla ni skickade.
Come on säger jag bara.

Men idag var det fan droppen. Tidigare idag ringde två tjejer därifrån ungefär en timmes mellanrum. Då andades jag fortfarande helt normalt. och sa trevligt "Nej tack, jag är inte intresserad."

Nu ringde det IGEN och pappa svarade
- Jossan, det är till dig..
- vem är det?
- det är från Naturpost
- VADFAN tredje gången dom ringer.. LÄGG BARA PÅ!
- men schyyy här dom är i luren!!

En tjej med en "trevlig" försäljarröst
- Heeej jag heter (vad hon nu hette) och jag ringer från naturpost.
- hahaha.. hej, alltså ni ringer för tredje gången idag och jag är fortfarande inte intresserad.
Hon blev lite ställd.
- eeh.. oj aha heheh.. okej.. men.. eh, du får ha en trevlig kväll!
- hahah.. ja, detsamma!


Seriöst. Det är inte ens lite roligt. Jag blir bara irriterad.. kan dom sluta kalla mig för guldkund när dom har skickat kronofogden på redan. Helvetes jävla försäljare.
Och ni undrar varför jag inte jobbar som försäljare.
Dom är pain in the ass.  Lika jobbiga som en förkylning med konstant rinnade näsa, eller en oroväckande kliande fitta som är i obalans. Ni förstår vart jag vill komma. Låt mig vara.

Sen har jag läst massor med människor som försökt bli gravida och att rosenrot ska vara ett bra preparat att äta om man vill ha lite hjälp på traven. Så hamnade jag inne på ett forum där hur många som helst hamnat i tidigt missfall. Och dom trodde att det berodde på Rosenroten. (Nu sa jag inte att det VAR så. Utan att jag läste det.)
Jag vill inte äta rosenrot. Jag får huvudvärk av bara namnet just nu.



                                                                            image56

Usch.

det var allt som behövdes, som vanligt

lite tryck, sen kom den.
Det är bra att jag känner min kropp så väl.
Får väl se hur länge Fröken Röd hade tänkt att stanna den här gången. Men ändå, välkommen igen.

"Lilla pessimistboken"

Lite utdrag ifrån den så kommer du att klara din dag galant.
Jag menar, 80% av tillfällena tänker jag bara som en pessimist. Och det gör nog du med ska du se.



kärlek;

Alla bra är upptagna.
Alla upptagna personer slutar att vara bra så fort det blir lediga.
Ju snyggare någon är, desto mindre chans är det att personen vill prata med dig.
Om någon som du träffat verkar för bra för att vara sann, är det antagligen också någonting fel.
När din partner lärt sig att förstå dig, slutar han/hon att lyssna på vad du säger.
Den du träffar ikväll kommer att se värre ut imorgon.
Precis när du skiljt dig kommer den andra personen lägga vikt vid "tills döden skiljer oss åt".
Om du har svårt att välja mellan två personer, kommer du i slutändan alltid att välja fel.



Dansbana, även disko:  Ett ställe där dumheten och fulheten förökar sig.

Is: Någonting  som man halkar på.

Mardröm: Sanndröm.

Negativism: Realism.

Åsna: Optimist.


Vad människor säger och vad pessimister hör

Vi kan väl ses någon gång?
- vi låter det här rinna ut i sanden.

Vad gör du i helgen?
- Jag behöver veta vilken ställen jag ska undvika.

Vi måste tyvärr tacka nej.
- Inte en chans din fula idiot.

Åh, vilket sött barn du har!
- Den där ungen är ju om möjligt ännu fulare äv vad du är.

Du får mig att le
- Innan jagf hånskrattar.

Jag älskar dig.
- Nej, det gör jag inte, men eftersom du sa det måste väl jag också säga det.


aj

Tänk er den värsta mensvärken.... så har jag nu. Utan mens... okej? Nu vill jag dö en smula. WHY DOES IT HUUUUUUUUUUUUUUUUUURT

hej alla mina kära läsare! (2 stycken va)

Idag hade jag på mig gårdagens outfit tills jag kom hem då satte jag på mig ett par gråa mjukisbyxor (köpta på herravdelningen på New Yorker 199:-, tror jag.) ett svart linne.. som är alldeles för dyrt för att nämna här och för att vara för ett linne. Gosh. och en fet stickad vit tröja med polokrage.


NU blev jag bara bajsnödig.

00.07

(viktig information för samhället.)

skön tova jag har i håret.


holidaydip

Igår hade jag tänkt att bara ta det lugnt, hela kvällen. Bara taaaaaa det lugnt. Sen så frågade Stefan om jag skulle med och ta några öl. Jag sa okej även fast jag inte skulle dricka.
Tågen var inställda till stockholm C. Istället fick jag ta tåget till Sollentuna sen ta bussen därifrån till Spånga. Jag var så sjukt kissnödig och fick ont i magen, byxorna höll på att spricka och bussen hoppade och hade sig ovanligt mycket. När jag väl ska ringa Stefan för att han och Niklas2 skulle möta mig vid stationen så svarar han inte och jag ringer sisådär 7 gånger. Sen när jag går av bussen så ringer han upp mig och jag höll seriöst på att dö av kylan. Jag skakade och skakade och skakade. Sen kom dom och mötte mig iallafall. Sen gick vi till det där haket som jag aldrig kommer ihåg namnet på. Kommer in går på toaletten direkt.
Sen sätter jag mig ner och ska ta det lugnt och bli varm, håller på att somna. Sen får jag in en öl.
JAG SKULLE JU INTE DRICKA.  Sen får jag ytterligare en till. Sen kommer Niclas dit också då får jag en öl till.
Igen: JAG SKULLE INTE DRICKA. Sen beställer Niklas2 in shots. Jag skulle ju inte dricka sa jag ju.
Resultatet efter att ha varken käkat eller druckit någonting på hela dagen blev onyktert för min del.
Stefan du var söt. och full. och tafsig. På ditt speciella lilla vis. Du vet. (jag fick inte blogga om hans onykterhet)
Jag var full och löjlig när jag stod i vardagsrummet där i spånga och försökte språka med hans mor och syster. 8niclas mor och syster alltså.) 
- hej Josefine. Hur är det med dig?
- heeeeeeeeeeeeeeeeej.. det är braaa.. hur är det schäälv?
sen bara stod jag där rakt upp och ner som ett fån och bara glodde.
Kul att ses igen liksom.

.... "sätt på musik!"

Idag har jag och Niclas käkat påsklunch, hahah. Eller jag åt Jansson's och två av hans hemmalagade köttbullar.
Som han var TVUNGEN att rulla istället för att umgås med mig tidigare där på kvällen igår. OK OK.. då vet man.
Han är som en kvinna.
- jag är bajsnödig.. kan du bajsa åt mig?
- jajo, självklart
Han alltså, inte jag.
Sen skulle jag med honom till Kista och vara rådgivare eftersom att han skulle köpa kläder.
Han gick därifrån tomhänt med en snusdosa, en chokladboll och två filmer.. och en vattenflaska till mig.
Sen skjutsade han hem mig och jag skulle som vanligt gissa vilka band OCH låttiteln på alla låtar som spelades på hans iPod. Jag kunde EN. Som vanligt...
In till mig gick jag och gjorde iordning min holidaydip och skulle käka chips då jag märker att chipspåsen redan är öppnad och det är typ 20 chips kvar i påsen. Tack så mycket, tack. Så jag fick skära upp lite morötter också.

Nu är jag bara trött och vill sova. Länge länge.
Ensam...
som vanligt. Om man bortser från hårbollen.

ibland tänker jag lite för mycket

T.ex hur vissa människor klär sig. Och varför dom klär sig på det sättet dom gör. Och varför dom matchar ihop saker som gör en lite illamående. Sen kom jag på mig själv att jag satt med mina snyggaste jeans jag äger. Ett svart linne, och pappas jättestora huvtröja på bussen. Men eftersom att jag har snygga skor och sen en söt mössa på det så kan det egentligen inte ens bli fel. (nej, jag modebloggar inte.) Verkar det som att jag håller koll på det där med modet? Nä. Jag har det som är skönt och praktiskt. Ibland inte.
Som när jag ska försöka vara jättevälklädd. Med hög kjol, och någon fin tröja och sen försöka använda mina finaste pumps jag äger. Och jag kommer in till stan och byter genast skor för att mina tår håller på att avlida.
Förstår ni vad jag menar med bekvämligheter då? Det säkra före det osäkra.
Har ALLTID extraskor med mig i väskan. Och i värsta fall mjukisbyxor om jag vet att jag inte kommer att åka hem efteråt. En människa som inte tål mjukisbyxor, tål inte mig och då tål jag inte dig.

Det fulaste en människa kan ha på sig. Och jag förstår inte vad människorna tänker på.
Deras "dagens outfit" ;
mjukisbyxor
ett linne
låga strumpor
en liten handväska
och ett par finskor.
FINSKOR till mjukisar.
Ni hör ju hur det låter.
Glöm inte synliga foundation fläckar på linnet. Och typ lite nerkladdat på mjukisarna också.
Gärna en jätteäkta Gucciväska också som är köpt på Hötorget, jätteäkta. Lovar.


Jag fastnade framför 'sjukhuset' på tv och satt och kollade ett tag då dom spelade in under en förlossning.
Jag kan inte göra annat än att gråta över hur underbart det måste vara.
snyft. Jag är nog en utav få som inte blir livrädd för att föda barn en vacker dag när jag ser en blodig förlossning.
Jag vet att det är värt det i slutändan. Tack för mitt ord.

Glad påsk era särringar!

freschness!

att jag börjar bli brun nu OCH ljushårig gör bara allt så mycket bättre nu för tiden. Jag känner mig snygg. Jag känner mig stilad, jag känner mig upplagd för ett ligg. 
Nej, skämt å sido. 

Jag vill ha en partner. 


hej jag heter Josefine och är tråkig

Stefan | leeedig i helgen säger:

vafan bli någålunda som du va förr iaf, du är ju jättetråkig och illaluktande nu för tiden

Stefan | leeedig i helgen säger:

skärpning


Stefan | leeedig i helgen säger:

du har ett viss rykte att tänka på serrö.



Jag har fan blivit tråkig. Det är bara för att jag inte har en käraste.

hahahaha.

oh boom baby!

Truth be told simple and bold I think your special
We can roll like a team you know what I mean
See I'm not gonna mess around and I not gonna let you down
Cause I do love you
This I know, this I know



                                                                  image55





jag är så duktig

Som sagt tidigare så har min kära lur lagt av ett antal gånger men nu sista gången så dog den på riktigt och jag hittade inte mitt garantipapper någonstans. Så jag antog att jag hade slängt det med påsen som kom med när jag köpte telefonen. Sen har jag inte ens kunnat leta vidare eftersom jag inte hittat det någonstans.
Sen idag när jag skulle rensa bland alla papper som ligger vid datorn så hittade jag något.... gissa vad?!?!

Ja, mitt garantipapper till min telefon!!!!! Så ÄNTLIGEN ska jag kunna lämna in min telefonjävel, ÄNTLIGEN


Ibland är jag ju jätteduktig.

fjanterier

Jag hatar lögner. Det gör väl alla. Men jag menar när ens nära ljuger för småsaker som inte spelar en jävla roll egentligen börjar man ju undra. Är det svårt att bara säga som det är och göra saken mycket lättare än att det går några månader och SEN får man reda på det och då har det blåst upp till en stor grej.
Jag brukar skita i VAD folk ljuger om. Om det inte handlar om otrohet. Men små fjantiga saker gör mig bara helt 'whatever'. Men det är själva saken att man ens kan få för sig att dra till en lögn istället för att göra en sådan enkel sak som att bara spotta ut det man har att säga.

Likaväl människor som bestämmer "träff" med en, men som "råkar" stänga av telefonen. Eller "råkar" glömma bort att höra av sig. Eller bara "RÅKAR" att inte höra av sig alls att säga att man inte kan ses den dagen, eller alls.
Det tycker jag är fjantigt. Snälla, visa lite stake och säg som det är istället för att ta genvägar.

Var rak på sak. Tack.

"nä, gud vill inte att jag ska knulla"

                           

puss påre då

- vad händer idag då?
- inte ett skit, ska till bolaget sen hem, sen träna sen.. dö typ.
- aha, vad kul.. dö
- ja, jag vet.. du då?
- jag ska dricka vin
- aha, vi hörs på msn då!

band of horses - the funeral

                            


Bara nice.

"Josefine, din mage luktar gott"

Jag förstår inte hur jag lyckas? Jag skulle börja 12 (enligt papper) kom dit 12.15 tänkte ah nice. Komma lite tidigare (då jag trodde jag började 12.30) Vad är mitt problem? Kan jag bara köpa en almernacka så jag har koll på tider och allt annat. Nog om det. Det löste sig till slut. Men här sitter jag 3h senare med huvudvärk. Jag har fått skrikit för mycket idag. Idag var andra gången på ett år jag blivit riktigt förbannad på en unge och kunnat säga till på skarpen.
Sen la jag mig ner på den lilla "tårtbiten" vi har inne i stora rummet 'allis' och så kom två andra ungar och la sig mot min mage. Så visade jag T min piercing och han började skratta och sa "plick plick.. hahahehehehhohohoho" jag förstod inte riktigt hans språk så väl. Sen kom K och sa "man får inte ha pärlor i magen".
Sen la dom sig ner mot min mjuk-liggvänliga mage och sniffade på mig. "du luktar gott!" Jo, man tackar ja.

Sen så satt jag och Lissan kvar där med två syskongrabbar som var sist och bara väntade och väntade. Till slut kliver deras fader in genom dörren och mitt hjärta stannar till en sekund eller två och börjar dreggla lite halvt.
Ja, det var våran snygg-pappa. Om man säger så här, han har ALLT! Han har utseéndet, han har kläderna, han har gången, han har rösten (skånsk dialekt.), han har längden, han är trevlig, han har snygga skor. Ja, allt.
Sen att han är pappa gör ingenting. Det finns inget sexigare än en ansvarsfull karl och extra plus om han har ett barn som bevisar att han är en duglig man..och pappa. Man blir ju helt till sig.
Pojkträsket är bajs. En karl, en redig karl skare va. Det är fina grejer det.

När dom gått kollade både jag och Lissan på varandra och nästan ville lägga oss ner på golvet och dö en smula. Ja, hon tycker nämligen också att han är världens kap. krrrr krrrr säger jag bara!

Sen kom vi in på sex också. Jag hade ingenting jag ville dela med mig om eftersom att det är snustorrt nu för tiden om inte till och med igenbommat. Det kan vara så. Har inte testat som sagt.
Men men meeeeeeeen. Jag var på vuxenmode imorse och kände att nä, nu fan ska jag kolla film.. inte tecknat då alltså. Jag hittade faktiskt en bra film, bra handling som gjorde att det pirra till i brallan om man säger som så.
Precis när filmen nådde sitt slut och tänkte att nu är det väl dags för lite "make som love wid' myself" så öppnades ytterdörren och in traskar lillebror. Mitt hjärta satte sig i halsgropen och jag försökte stänga ner fönstret snabbt som sjutton. Jag hann som tur var. Hade jag varit en man, hade jag setts som en riktigt patetisk nätrunkare.
Tur för mig att jag är tjej och ingen tror ens att tjejer kollar på porr, ha.. in your face you slutty whore.
Nej, förlåt mig. Ajaj. Ingen skada skedd som sagt....
Jag ska bara bli troende sen kan jag söka till kloster på riktigt.



och vad gör man ikväll då? Dricker vin med mig själv. Jag har till och med slängt in en flaska i kylen.

hoho jaja


särring!

Finns det någonting att klaga på, så gör man det.

snoooooooooooooooooooooooooooooze.

Idag hade jag en REJÄL sovmorgon. Det här är skönaste natten på riktigt riktigt länge.
Jag har till och med vaknat nu utan väckarklockan. Sovmorgon till 12.30, snacka om lyx man kan få ibland!

Har sovit på mage hela natten och trodde att jag skulle vara sepe-öm i naveln idag bara för det. Been there before liksom. Men nee, den känns exakt likadant som igår, ingenting. Det är cool.
Jag är nog mer smärttålig än vad jag tror! Tatuera är ju nästan som orgasm så jag menar, hey.
Jag är inte kinky, inte alls. Nål som penetrerar huden, oh sweet!

Mitt hår står åt alla håll och kanter. Jag luktar nysoven och säkert lite svett. Jag känner nästan det under armarna men jag har verkligen ingen lust att lukta där just nu. Jag är inte som Heidi a.k.a svettlöken.
Sen så äter jag för mycket fibrer igen. Det här är galet alltså. Fin men vidrig.

Och igår var jag tvungen att ta ett allvarligt snack med min pappa och fråga vilken ålder man bajsar som mest.
Alltså när man är liten. Jag menar, jag skrattade åt, Amanda, Cribbe, Carro, Sandra, Jenny och ja, alla som jobbar med gamlingar och byter blöjor. Men jag byter ju statistiskt mer blöjor än vad dom gör.
Men på småttingar och det är väl tur det iallafall. Då fick jag fram lite fakta att "när barn börjar äta riktigt mat så bajsar dom mer, och det luktar SKIT" -  Pappa Janne.
Jag fick förklaring tillslut. Inte så konstigt att jag är världsmästare på att byta blöjor just nu.
Men sen kommer han där igen Pappa Jan och ska vara bäst med allting och påstår att HAN skulle vara världsmästare på att byta blöjor. Han satt också och predika om att man absolut inte skulle tvätta dom så so ofta när dom bajsat med tvättlappar. Det är därför dom blir röda. Nu kom det igen
"när ni var sno drog vi bara av blöjan på er och ställde i badkaret och lät er lufttorka, ingen av er hade någonsin en sån röd stjärt"
- men vi har ju inte tid att duscha varje unge som har bajsat
- man får ta sig tid!
Och han har ju nästan rätt. Vad är det som säger att vi inte kan tvätta dom istället? Det är ju faktiskt praktiskt.

Vad intressant. Vad ska jag ha på mig idag då?! Det är sol ute nu, men inom några timmar blir det snöstorm igen. Lugn bara lugn.

Jag börjar bli rädd. Små kroppsdelar utav min kropp börjar domna bort.
Jag skojar inte. När jag sov hos Nadja så försvannm stortån heeeela tiden och hon sa om den blir blå måste jag amputera den. Jag blev skiträdd och kunde inte sova.
Nu håller lillfingret på att domna bort hela tiden. VARFÖR VARFÖR JAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!? uuhhääähää.

NU är det iallafall långhelg, hur skönt som helst. Jag ska bara sova! Ni andra kan ju försupa er som vanligt.
Hejdå!

"nu ska du hem och blogga om det här"

Jag kom på det nu.

Jag fick en puss av Lissan idag.
Den var lika oväntad som den jag fick av lillkillen P.
Men högst lika uppskattad!

Då man får mer än nöja sig med pussar av småttingar nu för tiden.
Jag är inte bitter längre heller.








                                                 image54
Den här kvinnan skulle jag mer än gärna suga läpp på. Hur som helst, var som helst.

"det kan ju bli en kall vinter"

Jag skickade ett sms till Lissan i sömnen imorse tror jag. För när jag tänker efter kommer jag inte ens ihåg att jag skickade sms till henne, hahah! Men jag kom iallafall i tid till jobbet. Hur jävla trött jag än var egentligen.

Får nog dra av en halvtimme idag eftersom att jag åkte ner till Märsta centrum och piercade om min navel för femtioelfte gången. Han är skön, skön som fan. Han ena killen som jobbar där alltså.
Jag hade valt heeeelt fel jeans för att behöva "dra upp tröjan och stoppa in den under bhkanten". Ja, jag kände hur magvalkarna på sidan hängde över. Jag stod med händer för ögonen och tyckte synd om honom som var tvungen att inspektera min mage i ett antal minuter. Sen var det bara hoppa upp i stolen som jag suttit i ett antal gånger innan. Jag oroade mig hela dagen idag att jag gått och blivit känslig och inte skulle klara av smärtan. Men tji fick jag.. det kändes lika lite som det har gjort förut. "är du yr i huvudet?" frågade han mig. Jag svarade stencoolt, "pttff.. nej, verkligen inte."
Sen skulle han skjutsa upp mig så jag satte mig upp igen i stolen och hela magen vek sig på mitten. Jag började skratta och just då säger han "den här stolen är jävligt praktisk. man gör sköna situps i den"
- tack, så du påstår att jag måste göra situps
- ääh, lägg av.. det tycker jag absolut inte. Sen så kan det faktiskt bli en kall vinter nästa vinter. Då är det bra med liiite extra!

Jag vet inte hur jag ska tolka det. Jag skrattade iallafall. Jag fick veta det mesta om honom. Sen så kan jag ha låtit lite påflugen när jag såg att dom hade en stor asnice dusch därinne.
- fan vad nice med dusch.. bor ni här eller?
- ahh den är riktigt nice.. he he
Jag blev nog lite röd om siiiiinden (kinden, jag kan stava på riktigt). Eller inte.
dam dam dam..

Nu är jag hemma och ska andas lite, trött igen.. som vanligt.. som alltid. Borde sova lite mer tror jag.
Ingen rolig inne på MSN heller.. vad gööööööööööööööör jag här egentligen?


Jag säger det återigen - Al bundy for president!

yrkesskada efter ett år inom branschen

Det låter så fint med "braaaanschen.. braaanschen".

Vyyyss lull, lilla palt leeka fåår du seeeedan. Allaaaa musbaaaarn öööverallt sooover allaaaaa reeeedan. Slumra sööött i vaggan diiin, jaaag skaaaa inteee stööööra. Räääveeen sooover ocksåå nu, med svansen uuunder ööörat.

oh

Placebo - running up that hill.mp3

you and me wont be unhappy.


Jag skulle behöva sova känner jag. Jag känner mig sjukt sliten och slut.
I både hjärnan och kroppen. 
Jag skulle vilja lägga mig i ett solarium eftersom det är den närmsta värmen jag kan fixa fram just nu.
Jag hade ju dock inte bangat på en tripp till Maldiverna och stanna där ett bra tag. Dock inte ensam..
Ensam är inte min grej. Eller jag skulle till och med nöja mig med att kanske dra till Kreta.
Samma sol. Dock inte samma stränder.
Nu vill jag åka.

Jag satt och försökte komma på vad jag hade drömt inatt, men jag kan verkligen inte komma på det.
Jag kan inte minnas en endaste dröm den senaste veckan. Och då är jag den som ALLTID drömmer.
är nämligen specialare på att drömma detaljerade verlighetsdrömmar som gör en helt sinnesförvirrad när man väl vaknar sen och undrar om man är dum i huvudet.

Ja, jo juste. Jag kom att tänka på en sak igår när jag satt och garvade röven av mig till Fredrik & Pilip i 100 Höjdare! Just när jag kollar på Fredrik då slår det upp en liten glödlampa över skallen på mig och jag inser att jag VET vem Fredriks look-a-like är. På RIKTIGT!
Mitt ena dagisbarns pappa. Och jag ljuger inte. Jag sa till och med till praktikanterna att spana in honom när han kom traskandes och till och med dom blev helt till sig, haha. Maria förstod också vad jag menade.
Dom ser exakt likadana ut. Dom går likadant. Dom rör sig likadant. Dom är lika spralliga. Lika smala. Och har likadan frisyr och likadana glasögon och dom pratar EXAKT likadant. Ja, men ni förstår vad jag menar.
Det är hans bortglömde bror. Jag skulle vilja be om att få filma honom så ni får se vad jag menar.
Men det kan ju verka lite sjukt. Eller??!

Fredrik Wikingsson är förresten så ful att han nästan blir snygg. Och jag har inte ens slagit i huvudet idag!

                             image52




                                                                     image53


Och Lissan om du tänker efter så vet du också EXAKT vem pappan är som jag menar!!!

Jag är inte elak, jag är realist.

Vår allas svar på Paris Hilton är tråkig. Jag bara väntar spänt på "one night in BlondinBella". 
Du tjänar pengar på egentligen, ingenting. Precis som Paris Hilton.
Det enda egentligen är väl att Paris skelar.

Det här handlar inte om avundsjuka.
Jag skulle också kunna tjäna pengar på någonting.. typ ingenting.
Typ knulla varje dag. Jag skulle kunna vara lyxhora och tjäna lika bra. Eller bättre.

Jag står iallafall först i kön på att få se första exemplar på sexfilmen.
Och inte på mig alltså.

Nu är inte jag den som är den. Jag känner inte den där tjejen. Hon är säkert JÄTTEgullig och snäll och omtänksam. Men please... shut up.

bitterfitta

Min födelsedag var skit.
Och jag ljög förut när jag sa att jag inte är bitter. Jag ÄR bitter. Jag är sjukt bitter.

Jag kom hem och INGENTING fungerade. Min pappa skulle bli sen också.
+ att jag hade fått påminna honom på morgonen "du, jag fyller år idag."

Jag var vara jätteirriterad så jag slog en pling till Nadja så kom hon och hämtade mig. Sen åkte vi och solade sen hem till henne och goffade i oss massa med snacks och jag köpte en liten påse ... nu kommer jag inte ens ihåg hur dom  nötterna stavas. Sen blev jag jättemätt sen så ringde min telefon. Det var ett intressant samtal måste jag säga. he he hee! Sen gick iallafall vi och la oss. (nej, jag sov inte hemma.) Men vi började prata om massa saker så jag blev pigg och kunde inte somna. Och när jag låg där i mörkret och diskuterade med Nadja så kom jag på hur jävla bitter och instabil jag är just nu egentligen. Ingenting går som jag vill riktigt.
Sen var väl största orsaken att min födelsedag var hemsk. Jag fyllde fan 20 och folk glömde. Min egen pappa...
Känslan av att stå vid ett vägskäl men man har INGEN som helst väg att välja mellan, där står jag.
Jag står där och bara "ho ho?"

Kom till jobbet sliten som en åsna i varje fall, trött så att ögonlocken hängde ner till backen. Jag hade absolut INGEN som helst lust att jobba idag. Inte någonstans.
Satte mig och käkade frukost. Langade upp gröt till alla småttingar, men det var ju inte någon som ville käka gröten så där satt jag i min egna lilla värld. Sen ringde jag iallafall pappa och frågade om grejer funkade hemma nu och ja, det gjorde (gör) det. Sen så sa jag att hela min födelsedag var förstörd. "vi kan skjuta upp den en-två dagar" Skojar han med mig eller? Skjuta upp MIN födelsedag? Nu får det fan vara nog.
Jag som alltid skryter om att jag har världens bästa pappa. Men nu då, det här är inte ens lite okej.
Att inte ens minnas sin dotters födelsedag är som en käftsmäll. Skulle jag glömma bort mina barns födelsedag skulle jag känna mig som världens sämsta förälder. Jag är arg. Men framförallt så är jag ledsen.

Så, nåväl. Jag får sparka mig i arslet.

Jag har iallafall fått två pussar idag. Det var gulligt.
Först fick jag en när jag satt på golvet och så vände jag på mig så kom lilla P och gav mig en puss. Det fick mig att flina lite. Sen vid mellanmålet så satt T mittemot mig. Så ställer han sig på stolen och jag lutar mig mot honom och frågar vad det är han vill. Då greppar han mitt ansikte och ger mig en puss. Alltså prinsen! Du är världens bästa lillkille när du inte är en tjurskalle. Detvillvälsäga 80% av dagen.

Nu har jag iallafall varit hos tatueraren och försökte komma fram till någonting. Vi kom inte fram till så mycket eftersom hela min idé gick i spillo då han sa att texten blir alldeles för liten och att färgen kommer att försvinna efter ett tag. Jaha, men vad roligt. Och pierca om min navel kunde han inte heller göra för att dom hade "storstädning"
- då kommer jag tillbaka imorgon
- du är mer än välkommen!
Jag tror han vill ha mig.

Ge mig lite nöje.

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Grattis Josefine, Tack så väldans mycket Josefine!

:D:D:D:D:D

"synd att jag RÅKADE ligga med dig"


Klockan är runt 02,30. Två tjejer ~20 står och snackar i en hotellkorridor. De verkar smått berusade.

Tjej 1: Fan jag hånglade med värsta fula killen nyss. Jag får fan redan ångest.
Tjej 2: Hur fan kunde du?
Tjej 1: Men jag tyckte synd om honom för han var så ful.
Tjej 2: Du, det är ingen jävla välgörenhet vi sysslar med!!
(tjuvlyssnat.se)




Hahahahahaha. SÅ jävla kul. Jag tänker på Amanda för några år sedan. Hon var sådär.. EXAKT!
"men jag var tvungen att hångla (eventuellt ligga.) med honom"
Jag: men ÖH varför? han var ju inget att hänga i granen direkt.
"men ååh.. jag vet men jag var tvungen. Han är ju snäll!"

fredag... hallå okej. det VAR fredag!

Det började med att jag skulle visa att jag har blivit så vuxen på senare dagar



image48


Sen skulle jag och Sandra vara gulliga.. (jag har en fläck på linnet. Bra)


image49


Nu sitter jag på tåget (sandra jag råkade visst klippa bort dig.)


image50

Amanda och jag ..någonstans..

image51



Tack sejjer!

fyla små lättel

Svulldag numero uno. Jag har nog ätit konstant idag känns det som.

Jag vaknade vid 10. Sen vid 12 tiden gjorde jag iordning lounch, det fick bli paéla. Sen blev jag proppmätt och låg som en tjockis på soffan!
Efter nån timme ringer Sandra och hon kommer förbi med Jenny så smäller vi i  oss tårta och brownies.
Sen chips på det. Ja, inte på tårtan då.

Sen kom vi på att vi var sugna på att gå ut och käka. Så vi drog till Lucky House och mötte upp Frida så tog vi oss en varsinn sex små rätter. Helt onödigt egentligen. Jag orkade inte ens äta upp allting.
Och då brukar jag ändå nästan kunna slicka upp allting som finns på tallriken. Men inte det nej.
Mina byxor höll på att spricka av all mat som ligger samlad i min mage.
Jag kände för att lägga en kräk efteråt.
När man blir så mätt att man får svårt med andningen är det någonting som inte står rätt till, hahahahaha!
Men Sandra och Jenny kunde inte heller andas. Så vi låg på samma nivå.

Nu ska jag nog inte äta på en vecka.
Men det blir nog inte så.
Som vanligt!

Kl 9 imorgon föddes jag för 20 år sedan.
Tack mor & far!

18 sms

Dra på trissor, imorgon fyller jag år! Josefine 20 år. Vad hände liksom? Jag var 15 igår? Eller? Det är lite skrämmande. När jag tänker efter. Nu blir man ju vuxen på RIKTIGT. Jag trodde att jag blev vuxen när jag fyllde 18, det blev jag ju verkligen inte. Det är ju nästan så att jag måste köpa mig en kalender eller något och gå runt med i hansväskan för att ha koll. Fast mitt slarveri har nog ingenting med min ålder att göra. Men det är det jag hoppas på iallafall. Vad ska jag göra nu då? Jag är ju vuxen nu. Nu får jag lite ångest.
Mitt mål det här året är att skaffa mitt förbannade körkort nu. Jag måste verkligen! Men jag behöver lite motivation till det först och främst. Och eftersom att jag kör som en kärring, förståndhandikappad kärring så får vi väl se hur det går. Men så tänker jag på alla som man verkligen inte trodde skulle ha körkort innan mig, att dom lyckades. Kom igen nu Josefine, YOU CAN DO IT! Jag har pepptalk med mig själv förstår ni väl.

Det är sol ute och jag sitter inne med huvtröja och mjukisbyxor i killstorlek. Hur deprimerande får man vara egentligen. Men jag orkar verkligen inte röra på mig. Sandra vill in till stan och jag är bara anti.


Sen vill jag bara spy lite galla. Förlåt, men varför måste vissa människor prata som att dom håller på att skita på sig och helt ansträngande. Så irriterande att lyssna på så att man önskar att man inte ens förstod svenska ibland.
Sluta prata jobbigt, gå jobbigt. Sluta med alla tixs! Det är det värsta jag vet. Folk med tixs. Jag vet inte ens hur det stavas. Så jävla illa är det med TIXS. Man blir ju skadad av att kolla på såna människor!
Kila ner ett par hekto.

Min farmor och farfar rinfde som tokar igår och frågade om jag pratat med pappa någonting.
- nej men han är på landet
- ja, men han skulle ringa när han kom fram, vi blir oroliga.. vi åker nog upp och kollar efter honom!
- okej

Efter ett tag ringer min faster mig och frågar om jag pratat med pappa
- haha det var väl ett jävla tjat, han är ju på landet!
- ja, jag vet. Han skulle ju ta med tjejen dit
- jaha, skulle han? Inte konstigt att han inte svarar när alla ringer stup i kvarten
- ja, konstiga är ju att han skulle ringa mamma och pappa när han kom fram.
- jajo, men tänk själv.. pappa är 42 år, han är där med en tjej. "Ursäkta, jag ska bara ringa min mamma och pappa och berätta att jag kommit fram" Du hör ju själv hur det låter!
- *skratt* ja, du har helt rätt


Sen kom jag på mig själv. HUR många gånger har inte min pappa ringt mig dagen efter att jag åkt någonstans
 "HALLÅ VART ÄR DU VAD GÖR DU? LEVER DU? DU MÅSTE HÖRA AV DIG"
och då är ändå jag en dag innan 20. Jag börjar bli orolig!

Men ja, det är ju kul att pappa har träffat någon, mamma har träffat någon.
Här sitter jag själv.
Jag är inte bitter! 


"fitta ska lukta fitta och inget annat"

Perelli vann.
Jag sa ju det!
Och jag följde inte ens melodifestivalen. Suck, ibland är det utmattande att veta allting i förväg.

Bjlrn Gustafsson charmar mig igen. Jag har ALDRIG haft en grej för blonda killar. Men han är riktigt söt ju!
och väldigt smal måste jag påstå. Haha. Hans dans får mig att vilja le som en 14 åringen som precis har fått sin första kyss eller något, det kan ju ha varit vidrigt. Vad vet jag? Jag kan inte veta ALLT. Men jag vet mycket.

Jag känner mig helt sliten just nu. Och ganska ful måste jag medge. Sliten och ful är fin kombination på en lördagskväll. Men ibland förtjänar man fan att få vara lite ful.
 
"du ser ut som en katt"   sa Carro till mig igår. Jag kom på det nu och undrar om hon menade på positivt sätt eller inte. Kände mig dock vääääldigt fin. I ansiktet alltså.

NÄÄÄEMEN!

"Så jävla underbar! När jag väl skaffat en tjej vill jag att hon ska vara som du!"

Det var ju lite gulligt sagt faktiskt.







G!

Oj oj OJ vad trött jag är! Sitter här med hela mjukisutstyrseln och skulle kunna somna vilken sekund som helst känns det som. Det behövs städas efter kalaset igår.
Vinglas överallt. Tomflaskor överallt. Vindruvor överallt?
Men igår var en lyckad kväll helt klart. Alla tjejerna kom hem till mig. Jag bjöd på kexisar och ostar och vindruvor. Sen blev det tårta och annat snacks! Efter 10 drog vi in mot staden.
Jag hade mina nya pumps på mig och det skulle jag absolut inte haft. En sån jävla tur att jag tog med mina låga vita sneakers look-a-like tygskor i väskan! Dom rädda mina kväll. Även fast jag efentligen hade helt fel klädsel till. Men det såg coolt ut till slut.. hoppas jag.
Sen var det bara in på G! och dansa rumpan av sig och skorna och allt annat.

Det blev drama som vanligt. Och jag lyckas alltid. Även fast det aldrig är jag startar någonting så lyckas jag alltid vara DÄR det händer. Det är inte okej. Det som hände igår är ytterligare en incident som gör att jag inte vill gå ut helgen därefter, och efter den osv. Tjejer är helt galna, seriöst. Ta det lugnt! Shisses alltså.

Vid 3 snåret var det dags för mig, Erika och Maja att dra oss hemåt. Förstå tog vi ett besök förbi på donken för att käka lite. Jag ångrar det idag. Jag ångrar alltid att jag pressar i mig burgare fast jag är så sjukt sugen just då. Men när man sitter där med den där lilla ynka biten kvar så tänker man "vafan hände nu.. det här är ju vidrigt" och så vill man nästan kräkas. Men gör det inte för då har man pommes kvar som man måste käka upp.
Iallafall några stycken. Colan är vidrig den med.. jättevidrig faktiskt.
Är jag anti eller?

Sen var det dags att traska till nattbussen iallafall. Det var ju himla kul. Jag höll på att frysa ihjäl!
Det var 1+ ute igår natt. Jag hade kjol och nylonstrumpisar på mig och skepparkavaj. Jag frös, på riktigt.
Där fick vi stå och vänta på bussen i 30 minuter.
Väl på bussen så somnar Erika direkt och jag lyssnar på musik. Sen när vi kommer fram till Märsta så går det inte ens någon jävla buss till mig. Så det var bara springa fort fort fort för att hitta en taxi.
Sen hem, käka lite tårta sen sova GOTT!

Jag vaknade av att min arm var helt bortdommad. Det är verkligen läskigt när det blir så. Man har legat på armen hela kvällen. Vaknar och ska dra undan armen men det går inte. Du drar upp armen med din andra arm och glömmer bort att ena armen är bortdommad. Du släpper den bortdommade armen så det faller ner på ditt ansikte.
Det gör ont... jag lovar.

Var det bara jag som var het på gröten igår eller vad var det frågan om?
kiss kiss, hug hug.



                                         image47


"Ja, jo det är väl klart att jag tänker på dig när vi har sex."



Jag förstår inte... när och till vem sa jag det? Hahahahahah


"platta inte håret och gör dig inte snygg"

Imorse vaknade jag sjukt sjukt sjukt trött. Klockan nio ringer min telefon och jag tror det är alarmet men det fortsätter att ringa. Det var Heidi "jag är hos dig om 20 min"
Upp och hoppa för mig. Jag såg ut som ett dagisbarn. Fast jätteful. Sen åkte vi och solade och handlade.
Varför blir bara min mage brun och ansiktet blir fräknigt? Jag är inte rödhårig. Come on!
Fittan är kritvit iallafall.
Ursäkta mitt vulgära språk fruntimmer och herrgårdar!

Jag har stressat som en gris idag. Har nog fått en släng ryggskott idag igen tror jag. Jag är inte skapt för att städa och göra sånt som man ska kunna. Jag kan seriöst inte ens byta en dammsugarpåse.
Jag är då inte bortskämd. Men ibland kan det nästan kännas som det. guuuurggggkkkkkee
Så jag har fått SOPA hela min lägenhet. Man kan ju nästan ta mig för askungen!

Nej, man kanske skulle ta och välja klädsel kanske. Det blir väl som vanligt.. alltid som vanligt. Jag behöver lite nya kläder. Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.. säger du. IGEN säger jag med!

IKVÄLL SKA JAG BLI FULL FÖR KÄRLEKENS SKULL!
puss och kram.

varför skrev jag så?

det går bra nu

- du är skum
- ja, därför förstår jag inte vad du ser i mig
- den listan är lång


Du vet verkligen vart mina små känselknppar sitter någonstans..
Ja, i huvudet.


beat on the brat

damnright we lovin it!

tele2.se

Min telefon har varit ur funktion som vanligt vad det gäller sms:ande men nu var det INTE mitt fel.
Folk har skickat för många sms så att dom ställts på kö för att skickas till mig.
Jag kände mig ju måttligt populär. Men ändå frustrerad. Jag och min sms-tumme mår inte bra utan lite sms.

Jag fixade biffen till slut iallafall.
Efter 2 samtal till tele2.


8-20 har jag varit på jobbet idag. Och nu håller jag på städar sönder mig känns det som. Ryggskott eller något trevligt känns det som, hahahaha. Men ja, jag är normal. Jag brukar inte städa så ofta, det är jobbigt.
Och.. jag är aldrig hemma så jag orkar typ aldrig. Nu gör jag det iallafall. För imorgon kommer mina GÖRLFRÄNDS hem till mig och ska käka smaskens och sen bli fulla.. som alltid.

Helvete vad trött jag är. Jag ser dubbelt eller så är jag blind.. jag vet inte riktigt.
DON'T MAKE ME BEG FOR THAT PUSSY GIIIIRL GIVE IT TO ME NOOOOOW!!
BLOW THAT PUSSY LIKE DYNAMITE.. i know you lovin it, I know you lovin it.


snark snark snark ...

du är så fin.

"en fiolstråke rakt upp i mormors fitta"

Det har varit mycket den här veckan och jag känner mig som en gammal kärring som är färdigjobbad och pensionerad. Därav att jag inte ens pallar hålla mig vaken och vara ute till senare än sisådär 22 snåret om kvällarna. I måndags var det Bentér. Igår Tisdag var det Henrik Schyffert i Uppsala.
Min faster ringde i sista sekunden och bjöd med mig som en tidig födelsedagspresent. Soft tänkte jag!
Men jag höll på att avlida. Kom hem från jobbet, helt avdankad. Duscha och välja kläder på under en timme.
Sen blev jag hämtad. Jag kände mig ändå kanske fresh!
Det var ju kul att jag körde solo och jag fick gå på restaurang med 4 par och två singel(s)gubbar i 35-40 års åldern.
Det första jag frågar om när vi kommer in är vart toaletten finns. Dom runt bordet skrattar åt mig.
När jag kommer tillbaka skrattar dom igen. 'VAD ÄR DET NU.. ÄR KLÄNNINGEN ISTOPPADE I STRUMPBYXORNA ELLER?!?! ' Tänker jag för mig själv.
Sen när jag sätter mig ner så säger min faster "haha, (vadhans-namnnuvar) trodde att du var Magnus sekreterare! haha" Jag fnissade lite för mig själv. Inte för att det var roligt utanför att det är typ min fetish, HAH!
Därav fick jag namnet 'sekreteraren' den kvällen.
Jag kände mig dock som en varböld på efterkälke. Kände inte en jävel förutom min faster och hennes man.
Sen ska den där mannen som jag inte minns namnet på dela ut biljetterna och han delar ut dom så att han ska sitta bredvid mig. Jag suckar för mig själv och dom andra skrattar. Jag häller därefter i mig resten av ölen.

När vi väl kommer fram och sätter oss tillrätta och jag garvar röven av mig. Förutom dom små pauserna jag var tvungen att gäspa. Eftersom att jag är 50+ i själen nu för tiden. Lever tillochmed som celibat. Jag är kåt. Ursäkta.
Fick sitta bredvid honom iallafall. Han gav mig intrycket av att vara lite efterbliven men jag är inte otrevlig för det. Men man måste väl inte hålla på att sliska sig och hålla på. Sånt blir jag rädd för.
Varje gång han skrattade vände han sig om och kollade på mig och skrattade som en moggis.
Då kunde jag inte skratta mer. Jag blev bara illa till mods och satt och väntade på att han skulle lägga handen på mitt knä eller något och jag skulle börja gråta och Schyffert skulle dra något skämt om det senare.

Sen fick jag iallafall veta att Schyffert är uppväxt i mina trakter. Vi har gått på samma låg/mellanstadie. Jag kände mig så himla cool just då. Även fast han gick 20 år innan mig då. Jag tror jag börjar bli desperat, jag skulle tillochmed inte ens banga på Schyffert. Riktigt fräshing för att vara 40 taggare!
Jag ber om ursäkta.. igen.

Just nu värker mitt skinn på mina bröst efter massa nypandes. Jobbar man på dagis, har man stora tuttar och har man barn som gillar att gosa med ens... tuttar. Så får man ta det som en kvinna!
Även fast jag grimaserar och det gör fruktansvärt ont för stunden när hon väl gör så på mig. Stackars boobis!

Nu ska jag sätta igång att städa också, vad jag längtar. Jag håller på att somna. På riktigt.
Mina ögon går i kors. Jag har fortfarande morgongeggis i ögonen eftersom att jag vaknade sen gick jag i sömnen till jobbet och samtidigt ringde jag E. Bah baaaah baaaaaaaaaah! Jag hatar att städa.


Sen vidare till något ofrsächt. Det går magsjuka på mitt jobb.
Jag har bytt 5 stycken kadaverluktande bajsblöjor som får din mormors bajs att lukta nyponros.
Jag hamnade i koma när jag var klar och hade kväljningar i halsen lääänge lääänge. Jag har det fortfarande.

Och in your face till dig som sa att det inte var feber.
Även om jag inte har egna barn så kan jag känna skillnad på varm och feber.
Mamman kom idag och jag frågade om S inte skulle stanna.. "nej han hade 39 graders feber igår när jag kom hem" Ja, jag visste väl att han hade feber. Men jag som är barnlös kan väl inte veta deeeet.
Som sagt, in your face.

Nu ska jag gå och kräkas lite.

"är det stolarna som är små eller är vi feta?" - vi ÄR feta

Jag och Linda har kvinnliga och goa former. Hahah. Men när man knappt får plats i en stol, inne på en teater så börjar man undra. Fast snubbarna framför oss fick iofs inte heller plats så jävla bra.
"Här sitter man ju mysigt... he he he"

Men aaaaaaanyway... jag älskar Magnus Betnér. Alltså jag viker mig av skratt så jag knappt kan andas. Jag och Linda är dom som överöstar hela salongen med vårat magskratt som inte ens går att stoppa.
Fast Linda överröstade faktiskt mig. Vilka blickar vi fick.
Han är så snygg, så man blir ju nästan brutalt plaskvät av att bara kolla på honom. Sen är han så brutalt ärlig så man gråter av skratt. Och jag kan SÅ mycket skryta med att jag har spelat fotboll med honom.
För 3 år sedan.. på mitt landställe. Nu är jag bara kär i honom och hoppas att en dag så kommer han fråga om ett ligg! Men det är mer önsketänkande... från hans sida tror jag.

Det är ju kul att jag minns ett endaste skämt nu, eller inte. Hallå, han var grym. Jag dog.
Och han är snygg.. och det har jag redan sagt en gång, eller väldigt många.

"vem fan bryr sig om miljön... stoppa upp mijön någonstans" Jag älskar bittra människor som honom.
Eller nja, kanske bara honom.

Sen efteråt var jag tvungen att ringa Lissan och berätta lite. Det första hon sa var "blev du kåt?"
Självklart blev jag kåt!  Det var dripp, dropp session inne på Chinateatern.



- Jag håller på att bajsa på mig!
- aha, vad trevligt...

eeeeehhhhhhhhh.. haha.

Förresten jobbade jag på en helt annan förskola idag. Det kändes helt weird.. och förlåt men... jag har aldrig sett så mycket fula barn på ett och samma ställe samtidigt. Och då är jag inte den som är den. Jag brukar alltid se något gulligt i något barn. Men det var svårt alltså. En var ganska gullig. Han hade glasögon och var ganska mycket lillgammal av sig. Men jaaa jaaa. Imorgon är det back till ordinarie. Då ska jag mysa ihjäl mig!

nej, vi kan inte!

Tunnelbana, Stockholm

Kille 1 - 19 : MIn tjej säger att jag är egoistisk.... i sängen.
Kille 2 - 19: Va?...
Kille 1: Typ att jag inte bryr mig ifall hon får orgasm.
Kille 2: Skrattar så han gråter .
Kille 1: Vad?
Kille 2: Tjejer kan inte få orgasm!


Tjuvlyssnat.se




Hahahahahahahaahha.
Min nya favoritsida.

[email protected]

Varför blir jag alltid utsatt för världens jobbigaste syndrom när det gäller män. Eller män, kalla er vad ni vill.

Vi säger att jag träffar en person, jag gillar personen som fan. Den personen gillar mig. Och när jag nu blir lite off på marknaden så kommer genast alla jag någonsin varit intresserad av tillbaka och försöker kärleksförklara sig för mig eller bara påpeka att den vill ligga med mig. Varför varför varför, varje gång?
Vad är problemet.? Jag förstår inte vad som är så spännande hos en upptagen människa.
Får jag veta att en person är upptagen flyr jag. Jag har varit där förut.. det är inte okej.
Och något som är så sjukt oattraktivt är en person som är upptagen som försöker ragga lite fint..
Hallå, jag är inte dum i huvudet.. hela tiden.

För två minuter sen fick jag ett sms av en person som bara och alltid har skickat sms när han är kåt.
och fråga mig inte varför och samma visa varje gång, det slutar med att han säger han ligger i sängen och myser. Då slutar jag svara.
och det är inte ett dugg intressant med såna människor..
Men nu tappade jag helt bort mig..
folk började prata om stora kukar.. och det var ju mer intressant.

Eller något... 

Det är bra att jag har Aleks ibland. Han är min hemliga dagbok, han är den jag pratar av mig med. Om sjuka saker.. typ. Allt, som folk inte ska veta. Om allt. Typ.

jag utnyttjar min dusch sexuellt.

                                                       image46


Imorgon ska vi ligga lite på Chinateatern. Den som vill kan få kolla på, mot en femma!

jag och mina hårfärger!

                                                  image45


Ursäkta, men jag måste bli blond igen. Jag var ganska sexig då. Eller jag kände mig sexig iallafall!

Jag hänger inte med i bloggvärlden

Handlar det om vem som köpt mest kläder om dagen eller om vem som har finast DESIGN som hamnar på toppen? Fan jag trodde jag låg riktigt bra till. Men det inte det. Jag ska bara fixa mig en rik man, en slav som fixar min blogg varje dag. Och kanske mindre liv så jag verkligen måste sitta här och berätta om att jag gick till Ica och köpte en synål.

Jag undrar hur många som egentligen läser min blogg och tänker som jag tänker när jag läser vissas bloggar.
Ungefär: "Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuud.. jag skäms.. varför skriver hon det där HÄR.. men guuuuuud jag bajsar väl också varje dag men guuuuuuuuud.. " måste man döpa om alla ens nära vänner/släkt till konstiga siffror och bokstäver eller? Är det då man blir en supah bra bloggare?

Jag trodde jag var populär.
Jag är nog inte populääääär.
Populäääääääääääääääääääääääääär.
Jag är bara fet och väldigt förtjust i mat.

Jag och Sandra åt nästan NÄSTAN 1kg köttfärs igår tillsammans när vi gjorde Tacos. Men jag fryste väl inte kanske.. 200g köttfärs och gjorde köttfärsås av det idag. Riktigt god måste jag säga!
Jag ska nog bli "matbloggare" och berätta om allt jag äter om dagarna.
Sen berätta om hur många gånger jag fes också... nej, förlåt. Tjejer fiser inte, hihi!

Dem feta lär dem smala att springa

                image44


Frågan är hur detta ska gå till egentligen. Jag har ju inte ens funderat på det tiidigare. Men man kanske ska själv vara i lite form om man ska träna ett gäng människor och få dom peppade.
Som hon säger, vi kommer lägga oss ner av astmaanfall och andnöd och föröska peppa på människor som verkligen vill träna! Jag tror jag ska börja powerwalka. Eller försöka åtminstone utan att få astmaanfall.
Sen kan det bero på att så fort jag lämnar dörren och ska gå någonstans så ringer jag alltid någon direkt.
Och prata och gå samtidigt ÄR extremt ansträngande.

När jag stod i duschen idag kom jag på en till sak som har lite med uthållighet att göra.
Jag kan inte vara den enda människa som tycker och har funderat över detta.
Men ni vet när man har sex. (om ni nu har sex, för det har inte jag) Men när man väl har det så är man så sjukt uthållig och använder muskler man inte ens trodde fanns. Och då finns inget stopp, du kan hålla på även fast du får lite mjöksyra i armarna eller benen. Och det är ju ganska roligt faktiskt. Likaså att man blir helt sjukt vig!
Jag tänker på mycket konstiga saker. Men det här kan inte vara en konstig tanke?


bra för magen

Nu har jag ätit en brakfrukost... en tallrik med vaniljyougurt och kellogs red berries (vad dom nu heter) och ett glas proviva blåbär. SMUTT! Undrar om det verkligen hjälper magen lite på traven. Haha..

Min faster ringde mig idag och frågade om jag fortfarande var sugen på att bli korpenledare. Ja, varför inte? Sandra ska hänga på så vi ska bli värsta teamet. Bra Sandra, då kan du och jag gå på våran "arbetskrogrunda" du och jag helt själva sen. Vad bra va? Iallafall, så jag kommer springa på kurser osv.
Jag är en riktig ledare.  Hitler numero dos..

rihanna släng dig i väggen!

                                                  image42

Scott Simmons - Umbrella.mp3

nu får det vara nog

kom på mig själv när jag mumsade på en chokladbit med ångesten i munnen och hur den smälte på min tunga.
Nu får det vara nog. Inget mer godis, inget mer chips.


ångest.

varm kropp vs. kall kropp

Jag och Sandra tog oss en tripp till Coop och införskaffade mig ett matförråd. Och lite annat smått och gott som vi skulle äta. Vi orkade bara äta middagen som bestod av tacos. Jag ser seriöst gravid ut.. och då i 9e månaden.
Det går inte ens dra in magen. Det är superhärligt, jag lovar!
Vi hade till och med köpt skagen som vi verkligen SKULLE orka äta. Orkade vi äta den och lite nybakt bröd till?
Näe, inte direkt. Jag skulle kunna somna direkt.. om jag nu skulle känna för att lägga mig. Men det gör jag inte.

Jag och Sandy kom in på djupa diskussioner som vanligt. Och om våra framtidsplaner som går si så där va.
Sen så planerade vi min födelsedag. Det gick väldigt bra till slut. Nu vet jag exakt vad som ska bjudas på osv.
Men det blir en hemlighet än så länge.. Det blir ingen mat, för det orkar jag inte med.

Sen så berättade Sandra om en dement dam på henns jobb som skulle gissa på hur gammal Sandra är.
Damen säger: Du är 10
Sandra säger: Men nej.. ser jag ut som 10 eller!?!?
Damen säger: Du måste vara 10

Sandra blir sårad och Carro kommer och frågar damen om hur gammal hon ser ut att vara
Damen säger: 40
Carro säger: 40? men hallå ser jag ut å vara 30 år äldre än henne eller?
Damen säger: Du kan inte vara en dag yngre än 40

Både Carro och Sandra är 19 och när Sandra berättar det för damen tittar hon helt förskräckt
och vänder sig till Carro
Damen säger: 19.. det var väl att ta i!

Eftersom att damen är dement så tror Sandra att damen har glömt incidenten och går tillbaka dagen efter och frågar igen hur gammal hon ser ut att vara då damen svarar: Ska vi verkligen ta det här igen?

HAHAHAHAHA. Det var det roligaste någonsin.. på väldigt länge.
Sandra, 10 år. Carro, 40 år. Tummen upp för den alltså!

Sen när Sandra skulle åka hem ifrån mig var jag tvungen att gå ner till trappen och stå och kolla på henne tills hon hade kommit fram till bilen. Dvs ungefär 100 meter ifrån min trappuppgång. Det var väldans komiskt måste jag säga. Men hon är söt! Du är söt Sandra. Min tillgivna bloggläsare och bästa vän.

Juste. Apråpå bloggläsare. Tydligen så har jag mer bloggläsare än vad jag tror därav att jag inte kan berätta någonting som händer i mitt liv eftersom att ni redan vet allting och håller koll på mig.
Pratade med Mickis i telefonen idag också. "Jag vet det redan.. jag såg det i bloggen."
MEN VAD BRA DÅ KAN NI BÖRJA KOMMENTERA MITT ROLIGA LIV OCKSÅ!?! :D

how we move from A to B

Det blev G igår. Och jag drack alkohol. Ptja, tji tjo.. ja, det gjorde jag. Och alldeles för mycket. Eller nä, helt ok.
Men för mycket för min ekonomi om man säger så. Iallafall just den här månaden.
Men det var fan kul. Det var komiskt hela kvällen. Jag och Heidi träffade en ny bögvän. Eller jag tror iallafall att han var bög. Jag minns inte hans namn dock, det var lite väl svårt. Han var rolig iallafall. Dansa gjorde jag också.
Och "Pamela" var lika kär i mig som vanligt och var lite väl mycket på min rumpa. "Oh, fin"
Pamela är en man med peruk och läderkjol... kort kort kort, kjol. Och jättelånga ögonfransar. Ja, ni förstår.
Sen så hamnade jag bredvid en kort tjej och hon visste vad jag hette. Jag blev något chockad.
Jag tänkte vara trevlig och hälsa så säger hon "Jag vet att du heter Josefine.." så jag var ju tvungen att fråga hur hon visste att jag hette Josefine. Då säger hon "jag vet det för att du ser ut som en.." Men vilket gull!
Det behövde jag höra. Kände mig som en strandad val igår med bränd rumpa.

Jag vaknade hemma hos Sophia i Årsta.. ja med Heidi ofcourse. Jag sov på en bäddsoffa med en sjuk grop i. Min kropp känns lite mörbultad idag. Sen åkte jag och Heidi och tog oss en varsin burgare på BK i väsby. Sen åkte vi och solade. Idag börjar man se lite färgframgång på mig. Me so happy.
Nu är jag iallafall hemma igen och njuter av att vara helt ensam. Jag njuter dock inte utav att jag har en känsla av att jag måste storstäda. Typ idag, eller imorgon. På fredag blir det middag kvinnor. Glöm ej!

Nu ska jag dränka mig i kolsyrat vatten och sen ta en mentholcigg på det! Hade hellre legat i sängen med grisen.
but I got what I wanted right now.

Jaha, vad händer ikväll då?


uhuu.. nu ska jag kolla mitt konto.
bajs!

"Sta: Gertruds förskola det är Josefine"

Lite skön reklam för världens bäsa förskola.. eller? heee hee hee he. 

Hade mysdag idag på jobbet. Fint väder och alla småttingar var jättemysiga. 
Lilla J hade vaknat och jag bad honom ligga i pölen så jag kunde gå och kissa ifred. 
Så frågar han mig: "Josse är du jättekissnödig?" 
- ja det är jag.. men jag kommer snart
- är du inte bajsnödig då? 
hahaaha.. så himla söt. Men jag var faktiskt inte bajsnödig. 

Hahahahahaahah. 
"Jag blev akut skitnödig. Kommer ut snart" 

Nu sitter jag hemma hos Heidi igen. Vi ha varit och solat. Eller nej, jag solade hon kollade på mig när jag solade och hon filmade mig tydligen. Vad härligt. Jag har bränt min rumpa också. Det känns. PINKY! 
...hm.. Lindas gummiballe heter fan Pinky kom jag på nu. hahah. På tal om ingenting det vill säga. 
Vi försöker komma på något att göra. Det går inte så bra faktiskt.. Nancy Ajram - yay.mp3 

Sen så gillar jag att få heta MMS när jag jobbar. Puss baby puss. 

Om 10 dagar fyller jag år.. oj o j ojjjj oj oj ooooj. 

Jag vill börja träna. Jag håller på att påbörja mitt seriösa liv, helt ärligt. 


Igår på kanal 8 kollade jag på en dokumentär om kvinnor som väntar för länge med att bli gravida tills dom har VÄLDIGT svårt att bli gravida. Jag är hemsk men kan ändå inte sluta tycka att dom faktiskt får skylla sig själva i vissa situationer. En kvinna som väljer karriären före familj får skylla sig själv. En karriär kan du skaffa dig sen. 
Kvinnor som väler att resa och roa sig får skylla sig själva. Ni kan resa med barn sen eller skaffa barnvakt. Förstår inte problemet. Däremot tycker jag sjukt synd om kvinnor som verkligen inte kan bli gravida och har försökt i flera år utan framgång. Och lagt ner massvis med tusenlappar på inseminationer som inte ens fungerar på dom. 
Jag satt iallafall och bölade lite för mig själv. Sen så grät jag åt dom kvinnorna dom följde också som blev gravida och man fick se själva förossingen och allt gick som det ska till slut. 
Dom fick tillochmed köpa sin sperma så att dom skulle kunna bli gravida. En kvinna blev gravid med en svensk killes sperma. Det var lite komiskt. Och en annan kvinna hade både köpt ägg och sperma så att hon skulle kunna bli gravid. Vissa gör vad som helst för att bli gravida. Och det är tur för dom att dom får bli det till slut. Kanske... 
Jag grät en skvätt iallafall. 40.000 kvinnor i Amerika har blivit gravida genom den metoden. Iaaallafall.. 

I wanna have your babies. 

dumma dumma tjej

Ingen bra dags alls idag. Absolut inte. Jag och Heidi var uppe med tuppen idag. Vi hann sola innan klockan ens var 8. Sen hem till henne och vi totaldäckade i hennes säng. Då hade min mobil ringt och det var Lissan. Jag tänkte inte mer på det. Hade det varit superviktigt hade hon nog ringt igen. Jag somnade om.
Sen vaknade jag av att det ringde igen. Då var det en annan kollega som berättade att jag skulle ha varit på jobbet 13.00. JAg höll seriöst på dö. Jag skämdes så sjukt mycket. Det här var bara pinsamt!
och hon var inte glad må jag säga. Så jag kände mig som en hund med svansen mellan benen.

Sen har jag bara varit jättekänslig idag. Jag vet inte vad som är felet. Igår mådde jag jättebra. Det var fint väder och jag bara kände lyckoruset i hela kroppen och jag ville bara sitta på en uteservering med dig och njuta.
Jag hann med att planera saker jag vill göra med dig.  och jag ska göra det också.

Sen blev jag splittrad igen. Inga sms, inga samtal ingenting. och eftersom att jag har gått och blivit jättekänslig av mig så får jag ont i magen när sånt händer. Jag ska alltid måla upp en bild av vad som har kunnat hända. Vad är det jag har sagt för fel, vad har jag gjort för fel. Även fast jag varit helt normal. Ja, ni förstår nog. Men ändå så kan man inte sluta spekulera i vad i hela helvete jag har gjort. Varför får jag inget svar? Ska jag börja gråta nu... löser det mina problem eller? Tydligen så tror mitt undermedvetna det och verkligen låter mig börja gråta för småsaker.
Jag satt och kollade på 'The Hills' eller vad serien heter på MTV och där den där Heidi's pojkvän hookade upp några andra tjejer. och bla bla bla.. jag började gråta för det med. Jag har typ lika mycket hormoner i kroppen som en gravid kvinna tror jag. Kan ju knappt bärga mig tills den dagen då jag själv blir med barn och kommer gråta åt allt jag ser och allt jag hör. Jag är överkänslig. VARFÖR!??!!...varför? Jag som är så COOL!
Egentligen.

Efter att Sandra ringde mig och berättade att hon hade bokat biljetter till Magnus Betnér nu nästa måndag så somnade jag om IGEN. och låg och drömde massa sjuka saker och grät IGEN.. men jag vaknade och slog mig själv lite och försöker övertala mig själv att jag är töntig som håller på som jag gör.
Och försöka få mig själv att inte bry mig så mycket och ta åt mig av jättelarviga saker.
but you got me twisted around your... lillfinger.

... Jag vet iallafall en sak. Kan en människa prata, så är jag fast. Alltså riktigt FAST! En människa som vet vad han/hon ska säga närsomhelst gör mig helt knäsvag. och knäsvag är vad du gör mig. Och det har jag berättat.

Jag säger det igen. Det här gör mig sjuk. Jag kan inte äta och jag sover dåligt. Jag är på fel ställen hela tiden.
Om ni förstår hur jag menar? Jag borde inte vara här. Jag borde vara där. och inte bara för min skull.
Varför är inte jag sådär jätteromantisk och bara åker dit. Nej... jag vill inte vera psykiskt skadad mer än jag gör.
Hahahahahahahahahahah...
Nej, det gör jag iofs inte. Jag är bra, ganska välidgt bra faktiskt. Måste bara intala det för mig själv ett antal gånger till innan jag förstår det på riktigt.

Just nu vill jag ligga på en strand, med mina jätteheta solglasögon och en iskall öl.

ge mig?




plastic operation

Jag har halkat efter igen, då jag inte längre orkar sitta vid datorn. Tough shit va? 
Men lite har jag hunnit med iallafall. Jag har hunnit med att sola mig ett antal gånger. 
Jag är fortfarande svennevit. Lite rödblommiga kinder kanske. 
Jag har fixat mitt hår, det är nu kortare så ni vet. Men inte för kort. Jag har inte det modet, tyvärr. Sen så älskar jag långt hår. Men mitt hår är risbuske. Så det var skönt med lite förändring. Men snart blir det sommarslingor i! hahahah. 

Fick mig lite saker inhandlat igår också 
*Nya jeans
*Två par skor, ett par vita tygskor och ett par fina svarta pumps med träklack. Som jag är kär i! 
*Ett par solglasögon som jag också dör för. 
*En ny bh och 3 par trosor.. (as usual.) 
Jag glömmer alltid bort vad jag köper för något, och jag har redan gjort det. Det är inte ens intressant, bara för mig. 
Och jag hittade ingen väska jag ville ha igår heller så det var ju lite pain. Jag vill ha en svart, ge mig. 

Åkte in till stan med Heidi igår och skulle möta upp Piia. Vi satte oss på donken på söder för att invänta henne. Sen kom Sophia (zozo.) förbi också. Sen gick vi iallafall till Kelly's och satte oss där och tog oss en varisin öl. 
Jag var lite nojig. Men efter många om och men så slank den ner. och jag klarade mig helskinnad.. och det var SÅ gott! Men nu blir det inget förns jag fyller år. Förresten, vi ses på G då! 

Frida: kommer man in där då? 
Jag: ja, det är klart. Vadårå?
Frida: aha vad bra.. även om man inte är gay? 
HAHA. råååligt. Gayradar igen alltså. 

Men sen hoppas jag på att få åka hem till E och mysa mig lite.. lääääänge länge. 

do the Locomotions!

Det har jag lust med. Eller jag har lust och bara dansa dansa dansa dansa dansa. Och jag är så sjukt glad. Alltså helt sjukt glad. Fjantigt glad. Inte min grej egentligen. Men vadfan, jag gillar det som fan!
 
Jag hade världens bästa telefonsamtal idag med en person. och nu är jag världens gladaste!


herregud..... duuuuuuuuuuuuuuuuuu alltså.

RSS 2.0