Alex Shulman är en kopia av mig..

vill jag tro iallafall. Eller ja, han är ju det.. lite.

Japp! Nu har jag passat Pajjens lägenhet och katt (och två råttor) i snart en vecka, eller nej. 5 dagar. Och just nu sitter jag och saknar fettokissen, varför kommer han inte hem!?!? Jag blir orolig.
Jag har faktiskt ingen som helst kreativitet känner jag just nu, hah. Jag bara satt mig här och skulle skriva av mig lite, annars får jag väl en schysst utskällning utav Sandra snart.

Juste, jag vaknade för 40 min sen. Iofs gick jag upp 06.30 eller jag vaknade då utav väckarklockan. Eftersom jag var TVUNGEN att ställa den, annars skulle inte du vakna. Det gick ju väldigt bra. Sen fick jag åka tåg och så vidare och jag satt och läste Alex Schulmans blogg (krönika) i Aftonbladet.se och han skrev om att åka kommunalt och alla människor man kan störa sig på, helt rätt började jag störa mig på varenda jävel.
Killen framför mig störde jag mig bara på för att han var ful och hade smalt ansikte och en guldring, det var inte ok.
Tanten som satt på sätet snett mittemot mig satt och hostade konstant och rev ut tidningsklipp ur DN, varför gör man så? Klockan 8 på morgonen, och jag hade inte mina lurar med mig så musik kunde jag ju fetglömma.
yeye, jag tog feta omvägen när jag klev av bussen, jag gick av en station för tidigt. okej, men då kan jag lika gärna gå och handla lite saker om jag nu vill och är sugen, jag gjorde det. Men jag stod bara som en zoombie och kollade.. varför är jag här? Varför gick jag ens in här, nu kommer jag bara handla massa saker som jag inte ens behöver. Men aja, jag köpte iallafall ketchup, körsbärstomater, mineralvatten, chips och cola.
Och nej, jag ser att det är han i kassan, han som snackar såå jäääääävla mycket om helt jävla ointressanta saker, "jaha, du börjar helgen redan nu?" Va, vad snackar du om? Det är fredag idag.. eller?
Ja, ni ser. BRA JOSEFINE! Jävligt on önödigt om jag får bestämma. 79:- åt helvete. hah!
Sen kom jag på att dom där uppförsbackarna jag ska bestiga nu med min feta väska som är fullpackad, jag ska också bära med mig kassen åh helvete, döden är mig hack i häl. Jag har aldrig i hela mitt liv blivit så där anfådd förut. Inte ens när jag lirade fotboll. Det var helt sjukt, jag typ hyperventilerade och höll andan när jag gick förbi människor, det är ju fan pinsamt att bli andfådd så där. Sen försökte jag ropa på Bebis men inte fan svarade han och kom springandes inte. Sen låste jag upp slängde ner kassen och väskan på golvet och dog.
Hällde i mig en liter vatten typ.. eller nej, fan vad jag ljuger. Men nästan. Sen gjorde jag köttbullar och makaroner, då var alltså klockan inte mer än 10.00 kändes dock inte som det nej. Jag käkade upp, drog på tvn jahapp våra bästa år, jag sitter bara och stirrar, jag HATAR våra värsta år, borde inte dom dö snart? Hur länge har det hållt på, typ.. 70 år?!+ Sen la jag mig i sängen iallafall och tvärslocknade. Alltså direkt, vaknar efter en halvtimme då mobilen ringer "pappa hem" ååh neej.. vad vill han nu då.. "HEEEJ!! sover du? du kan ju inte sova nu? Vi åker till Gävle nu.. bara så du vet, vi ska bo på hotell, bara så du vet." Jaha, tack för informationen, och tack att ni ens frågar mig om jag vill följa med, jag träffar ju min storebror SÅÅÅÅÅ ofta. dra åt helvete ni då!
Så glad på en skala blir jag. Jag är så söt! Nej, det är jag faktiskt inte. Inte just nu, mitt hår står åt alla olika håll det kan stå åt, jag har mascara smulor på kinderna, ögonfransarna är ihopklistrade.
Så blir det när man har bortamtach och inte sminkar av sig. Jag orkade verkligen inte.
Förresten så snarkar du fan mer än vad jag gör, det var lite gulligt, ibland. ;-)

min kropp är helt död nu, så nu ska jag väl göra lite middag. JAPP!

bästaste!

 I've been searching for you
I heard a cry within my soul
I've never had a yearning quite like this before
Now that you are walking right through my door

All of my life
Where have you been?
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

A sacred gift of heaven
For better, worse, wherever
And I would never let somebody break you down
Nor take your crown, never

All of my life
Where have you been?
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again
And everytime I've always known
That you were there, upon your throne
A lonely queen without her king
I longed for you, my love forever

All of my life
Where have you been?
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

All of my life
Where have you been?
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

All of my life
Where have you been?
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

I wonder if I'll ever see you again
I wonder if I'll ever see you again
I wonder if I'll ever see you again
I wonder if I'll ever see you again

I wonder if I'll ever see you again
I wonder if I'll ever see you again
I wonder if I'll ever see you again


                                                image12

"ah här sitter jag med någonting i munnen igen.. "

och jag skojar inte för en sekund, från igår kl 18.30 tills nu har jag haft något i munnen, helt sjukt. Hur spyfärdiga vi än var så fortsatte vi att äta. Både jag, Sandra och Linda hade kunnat vara i 9e månaden inatt, ja det såg ut som det iallafall. Haha! Och sen såg dom iallafall någorlunda bra ut imorse eller vadå imorse, gick fan upp 13.35 hah.
Då åt vi igen.

Midsommarsummering då; Jag kan börja med att säga först fixade vi i ordning all mat och grejer, eller jag ska inte ta credd för det för det var fan Malin och Linda som hade stått och fixat med allting. Det var jag som kom med potatisen, och den hällde jag inte ens i kastrullen själv. Såatte.. men iallafall. Det var svingott, sen blev alla proppmätta, men fortsatte småäta iallafall. Det fanns såååååååå mycket gott! Sen så hade jag som sagt bara vin och cider med mig, BIG MISTAKE! Jag vet att jag får typ sjuka magkramer av cider och vill dö, men ändå drack jag det, och som sagt.. jag ville dö. Och blev fett low.. det var ju kul. Sen så ville inte ens någon göra någonting. Förutom jag och Linda som var fett  på att dra till Väsby och hem till Patrik för lite kalas, men nej då.. det ville inte dom andra. yeye! Sen blev typ alla fett low.. happ vad fan händer tänkte jag som ville dö också.
Sen drar dom flesta och jag, Carro, Sandra, Malin och Linda springer ifrån några killar som vi inte vill ha med oss dit vi skulle. Så vi springer och blir andfådda och vill säcka ihop på marken, Carro hittar en cykel med punka som hon tar och skjutsar Linda. Sandra är full som få, och jag kan inte sluta skratta åt henne.
När vi väl kommer fram så möts vi av ett gäng fulla tanter och gubbar, ja.. helt seriöst. Dom kom inte ens ihåg vad vi hette för fem öre. Sen hinner vi vara där 1. högst 2 minuter innan Carro slänger av sig kläderna och gör värsta bomben rakt ner i poolen, haha. Sen kommer hon på, "vafaaan.. jag har ju fan för liten bh och försmå trosor" SYND.
Sen vill vi dra iallafall, Carro stannar med sina föräldrar, "Snygg-Per's" föräldrar som jag förövrigt inte ens vet vem det är. Fick höra igår att det fanns en snygg-Per, trevligt då!
Jag, Sandra och Linda drar iallafall tillbaka till Linda för vi alla behöver en toalett, illa kvickt. hHAHAHAH!
Sen korkar dom upp en ny vinare och Sandra är sååå sjukt full och jag får träningsvärk i skrattgroparna av henne.
Hon upprepar 4906903460 ggr med hennes LJUVA  skrikande stämma "JAG HAR INTE HAFT SEX på EN MÅNAD... VET NI HUR DET KÄNNS!?!?" hahah.. eh ja? Vi vet. Tyvärr. Sen upprepar hon det en gång till.
Sen får vi herrbesök (Hahaahhahahahaha!!!) iallafall.. Sandras och min blick möter varandra och vi börjar asgarva, går ej in på varför. Haha! Fanm jag kan inte skriva det roligaste här.. det kan ej komma ut.. hahah!
Vi fortsätter iallafall äta.
Det var väl det, sen fick iallafall jag och Sandra och la oss och vi somnade ganska fort ändå. Sen drog hon till jobbet, och jag fortsatte sova som en stock.

Idag har jag och Linda gjort absolut ingenting, jo vi har ätit mesta tiden och pratat pratat och pratat.
Sen kom Malin förbi också, alltså en annan Malin. Och vi pratade om hur det är att få knulla i ett litet på rum på anstalten, hahaha.. (Ni kan testa om ni också skaffar flick/pojkvän som hamnar i finkan ett tag!) Fast det är inget att rekomendera för det är tydligen snorkråkor på hela väggarna och övervakningskameror.
Men har det hindrat ett älskande par förut? EEEEEEEEEEHE.
Sen började jag och Linda pimpla vin igen, men det gick trögt för mig. Det har blivit för mycket, jag börjar bli kärring helt enkelt.

ge mig pengar jag vill också åka till bullen med mina snygga vänner!

Sen var Sandra så rolig igår också (midsommar alltså) "Josse, vad ska du dricka ikväll?" Jag: "jag ska dricka fuckin-jävla-kuk cider!" Sandra: "Aaah, jag vet för du har ingen öl kvar! HAHA.. men vet du jag bor i din blogg den är så jävla rolig så jag vet allt om dig, för jag har inget liv heller, titta på mig.. jag torkar gamlingar och folk jag hatar i rumpan och får betalt för det!"

HAHAHAHAHAHAHAHA!!.. hur kan man inte älska dig? minigrisen.

jaajaa.. nu orkar jag inte mer.. hoppas du fick ett gott skratt nu Sandra.. ;) Du förtjänar det efter en slitsam arbetsdag. hah.

puss godnatt.

Regnig midsommar på er, puss!

Ja, ser ju inte ut att bli strålande väder idag heller. Juni kan suga min feta från och med nu.
Jag tappar typ bort mig när jag ska skriva och om VAD jag ska skriva när jag lyssnar på den här låten Hello Goodbye - Here (in your arms).mp3, den är ju sjukt mainstream.. MEN.. shit vad jag älskar den.. repeat, repeat.

Igår fick jag iallafall besök det var fan inte igår om man säger som så, jag har alldeles för lata vänner som inte kan offra sig för att ens umgås med mig om jag inte åker till dom.
Men Mr R kom iallafall, vi satt och pimpla vin på min balkong och snackade om allt och inget, iofs var han mer intresserad av kaninen och katten tror jag. "inom en timme ska katten vara min homie" haha.
Som sagt, hon blev det också. Jag satt mest och var svartsjuk, så gosig är hon aldrig med mig.
Sen drog vi på 'Kejsarens nya stil' satt och skrattade lite, sen drog vi på 'Hem till Midgård' där fick han smak av mitt råa skratt. hah! Jag hade vissa problem att få igång filmen, vet dock inte vad jag ska skylla på. Låt mig tänka ut det!
Yep, här satt vi "ute på landet" som ni säger och njöt inte av det fiiiiiiiiina vädret, utan mer av sällkapet skulle jag väl säga. godnatt...  :)

p.s du har glömt vindunken..


 
Det är förresten helt sjukt hur jag vaknar nu på mornarna, det känns som att jag ska dö om jag inte äter på en gång och hela magen är bara kaos och skriker (alltså observera SKRIKER..)efter mat och så proppar jag i mig alldeles för mycket så jag inte ens kan andas sen, haha..
Men nyss åt jag iallafall spaghetti och köttfärssås till frukost, och ett STORT glas med iskallt vatten med isbitar. Efter gårdagens vin behövdes det, och yttligare ett glas, if you know what I mean.

Nu borde jag faktiskt greppa luren och ringa Linda och kolla när man ska anlända, jag har faktiskt det viktigaste.. POTATISEN, hallå. Hon skickade sms till mig, dock så skulle det inte ens vara till mig, men jag fick reda på att det blir lax iallafall. Jag liksom; halliLUJHAH! Aja, det där skrev jag alldeles för fel men är för oseriös för att orka trycka på "knappen-med en pil-åt vänster, för att kunna radera" datanörd? icke.

Nu kom Mange Schmidt på min playlist, ojojojoj.. nu blev jag taggad som få. Ska man dränka en smirnoff nu kanske? Ikväll kommer jag vara brud som fan och dricka alkohol/läskedryck och vin.
Ba, har inte ens någon öl kvar. NEJ NEJ NEJ.. nu måste jag ringa Linda, annars kommer jag säkert komma iväf alldeles för sent som vanligt, om jag känner mig själv. Och det gör jag verkligen.

                       image10
Varför ser jag mig själv i henne för? hahahAHAHAHAHHAHAH H HAH hAHAHAHAH..

Hoppas ni får en soft kväll då, puss och fred ut!

JAG ÄLSKAR SOMMAREN.. och Nathalie.

"FAN VAD DU SER UT!"


Yes, det var typ det första jag fick höra imorse när jag vaknade. Haha! Och inte bara utav Pontus (lillebror) utav att Nathalies karl också, haha.. eller det var mer "HAHA, fan har du nyss vaknat eller?" Men ja, jag vaknade ringde Natta sen var det bara rusa upp ur sängen, drog på mig en kjol och ett linne packade bikini och drog. Pappa hade lite väl bråtton tycker jag, jag vet vart jag har ärvt mitt "sista-minuten" sätt ifrån. Tack pappa!
Sen förbi och hämtade upp lillebror från sommarskolan, hahah.. sopa, nej förlåt. Matte är inte våran starkaste sida i våran familj. Sen vidare till Natta-patta. Hon var lika nyvaken som mig, så det var alldeles ok. Hennes karl kom hem så då åkte vi först av allt upp till Eurostop han skulle byta sina fotbollsskor, för andra gången. "det här börjar bli lite pinsamt nu asså"  Jonas, du måste bli mer varsam med dina skor. JAPP!
Sen åkte vi förbi donken, jag åt chickenbits det var fan länge sen, och Jonas tycker att jag äter för sakta men det är bara för att han och Natta trycker i sig sin mat, dom är rädda att någon ska komma och sno den ifrån dom. Gluppska jävlar.. ;) eeeeeeeeeeeeeheh.
Sen åkte vi iallafall hem, bytte om till bikini och la oss och grillade i solen det var såååååå nice, det behövde jag verkligen. Att sitta brevid Nathalie som är brun som en pepparkaka var inte en bra idé, nej det var inte det nej. Vi satt nästan 4 timmar i solen iallafall, så nu hoppas jag bara att det blir sol imorgon igen så vi kan sitta och steka. Sen tog vi en liten promenad till Willys fram och tillbaka och pratade lite djupa saker. Vi kom fram till att om det hade varit på annat sätt, så hade hon gått med barnvagn just nu. Rip Flubba "Felicia" E.H, haha. Hon hann dock bara bli ett lite embryot. (eller hur det nu stavas?) yeah yeah. Sen pratade vi lite snusk också, men det tänker jag inte ta här däremot. Synd va? "Snuskbloggen" You wish!
Sen kollade vi iallafall på världens sämsta svenskgjorda film, 'Kyrkogårds ön' ingen film jag rekomenderar, verkligen inte. Aldrig sett så dåliga skådespelare, haha.. Jag ville bara att en av killarna i filmen skulle vara en tjockis. Helt enkelt, han var också en glupskjävel! Som sagt, hoppas det blir sol imorgon med för jag ska upp tidigt och dra till Natta och sola igen, ska försöka komma ifatt henne, men jag får bara massa fräknar, why oh why? Jag är ju inte orangehårig. :(  Nu tänkte jag faktiskt ställa mig i duschen, för jag har sololja insmort överallt, och mitt hår ser ut att blivit nerkletat med sololja det med.

sen så är jag glad att dom inte ringde idag, YES I say! WOHOOO..
fast å andra sida, bara dom inte ringer imorgon..

go'natti natti, smek!

"Jag kom, jag drack, jag gick.."

Igår var det egentligen meningen att jag och Amanda skulle ha myskväll, som vi brukar ha med chips, godis och massa cola. Tills vi väl sitter i Heidi's bil och bestämmer oss, ey vi drar över till Kalle istället hon fyller ju faktiskt år. (men ja, Kalle.. Karla)

Första stoppet blir att plocka upp Heidi's bror (som för övrigt är jävligt fresh!), nästa stopp blir att plocka upp Amanda för medans vi plockade upp Heidi's bror så sprang Amanda hem och hämtade kläder, för hennes outfit var väl kanske inte den bästa för att gå på partaj, men vad gör det om hundra år?

Vidare till Kista, jag och Amandhoe sitter kvar i bilen, Amandhoe använder bilen som omklädningsrum, jag håller utkik i fram och låtsas att det är min bil, och tror att jag är super cool. Fast egentligen är jag värsta tönten!
När vi väl åker ser jag att övervakningskameran har varit siktad mot oss hela tiden.
Synd för väktarna att det inte var något nuppinuppi guppi guppi i bilen. Heeeehee!

AJA, nu är vi iallafall hos kalle, välkomnandet är trevligt, sen möts jag av en lååååång varm kärleksfull kram utav Minna. "en till!" säger hon. Ja, det var ju ändå våran ett-års dag, egentligen!
Sen går vi in kikar runt, jaha.. vart är alla människor? "Nää fan dom har däckat typ.. "
Okej. aja, slänger i mig en öl.. sen efter 5 min är den slut då går jag jag runt med ett vinglas, + ölburken! yeye, fina krejer det där minsann. Jag och Minna sätter oss och gungar lite, häver i oss en varsin öl IGEN!? och pratar lite hultsfred-minnen, vi pratar lite om alla andra, vi pratar lite om pussar.. ja. Typ så!
Sen sätter vi oss vid borden, det kommer ett gäng snubbar. Jag ser en, han ska bli min kompis, hi-he-hihee.
Sen drog dom, DIREKT hoppar Cribbe och Pippi på mig "orrkaaaa att du typ ville ha honom", "orka att du typ satt i hans knä", "orka att du typ drägglade"; VADNUDÅ!? Ursäkta att man kanske är trevlig!
Och KOLLA, det kan man faktiskt få göra. Sen gick han; "Trevligt att träffas! Vi ses"
Men jag bara undrar en sak, varför säger alltid alla? "Vi ses!" Det är väl inte så jävla säkert att man gör?
Ungefär som den där gången i vintras då jag råkade hooka 2-min hångel med den där Big Brother föredettingen (inga namn nämnda) HAHAAHAHAH.... han är ju iofs bajssnygg.. Han sa också; "Ahmen gumman, vi ses!"
VADÅ VI SES? Näää.. iofs såg jag honom en gång efter det. usch vad brun och fin hy och lång han var, usch vad äckligt...

...... SNYGGT! :(


NÅJA, hem till Amanda för att slagga; hon, jag och pippilajnen. Sen kommer jag ju på det, helvete slynan har bara en 90säng, det är fan inte okej.
jag hoppar ner först av alla, slänger av mig kläderna. Då menar jag också alla kläder, förutom trosorna då.
Någon måtta får det vara! Sen hoppar dom andra två fruntimmrerna ner i sängen. Hora, ska vi ligga så här och sova? Kommer aldrig funka, nej gjorde inte det heller. Dubbelmacka/skeden intar.
Och Amanda direkt: "Boobi smeker min mage, ey.. me like" aja, det var allt jag fick fan ska man göra.
Jag och pippi kan inte somna, som vanligt. Vi ligger mest och hånskrattar Amanda när hon ligger och byter snarkningstaktik var femte sekund. Oooootroligt roligt var det! Sen tar hon upp hela sängen också så jag får ligga och hålla i mig i pippis tutte för att inte ramla ner. Sen får tydligen Amanda nog för att vi öligger och skrattar då hon går inte till gästrummet där det finns en 120säng, OCH DET KOMMER DU PÅ NU!?
Sen somnar jag och pippi iallafall.

Nu sitter jag hemma, och nu orkar jag fan inte skriva mer.
jag och pippi kom fram till att vi kommer inte få något nuppunuppi på länge, käönns det som.


Men iallafall.. puss!


idag fyllde jag år för 3 månader sen.. det var kul

Men idag är en annan dag.
NÄHÄE?!

Slappislördag I say, helt totalt.. ja, faktiskt. Gick inte upp förns vid 1-tiden, solen stekte in på mig där jag låg i sängen och var helt död, men det jag väcktes mest och brutalast av var fan telefonen..
"Hej det är din mamma! Mamma saknar sin flicka.. när kommer du till din mamma? Zeth sitter här brevid mig, han springer till fönstret och grinar efter dig, Josefine.. "  Ja, alltså Zeth är en hund.
Orka hålla på sådär när jag försöker sova. Och som vanligt säger jag; "men du, jag måste seriöst gå på toaletten nu" Va? är jag en hemskt dotter? Ähh lägg av.

Jag har velat hela dagen med saker jag har velat göra och inte velat göra.
Förresten så hoppas jag inte att Eric satt där i stan alldeles för länge och hoppades på att jag skulle komma.
Förlåt, men om man inte svarar i mobilen får man skylla sig själv.
Sen skulle jag få besök, men det blev lite sent så vi avbokade det.
Mina bussar eller ja, sl kan ju suga en fet. Då sa vi iallafall "hejdå, vi rings om det händer något senare! bra puss"
Japp, jag ringde upp typ två sekunder senare och bestämde mig för att dra till Solna, men nehe planen gick i stöpet då också. vad gör jag nu då? Jo, ringer Heidi ber henne hämta mig i Solna, eftersom hon ändå var hos sin brur i Sumpan. SKITBRA!
Kändes dock lite sugigt att ta tåget till Solna BARA för att bli hämtad och åka tillbaka.

Vi drar på lite tung musik, drar till statiol i Kista köper cigg. Drar vidare till Väsby där vi plockar upp två vilsna pojkar, eller ah okej dom var inte vilsna, vi skulle hämta dom.
Heidi, jag vill aldrig mer lyssna på finsk dansbandsmusik.

Sen åkte vi iallafall hemåt mot mina hoods, dom släppte av mig, jag tackade och sa adjö.
Gick in, satte mig här, sen sa min mage att den var jävligt hungrig så jag slängde i mig lite gulaschsoppa, det var ljuuuuvligt! Kändes nästan som att jag började prata Ungerska där, men nej.. det kan jag inte. För min mamma vill inte föra språket vidare, ELLER? Sa jag, svennen som jag är.

Jo, ja juste.. fick ett ganska mysigt spontansamtal idag.. det var trevligt. Förutom att du kunde ju inte suktat mig lite mer om att, 'ligga på klipporna, solen steker mot min hud, aaah.. snart får jag bärs...'  Tss!
... jag då?

 Nä, jag fick sitta ensam på ballefjången och roa mig själv, helt enkelt. Inget mer med det!


 
Nu känner jag verkligen träningsvärken som går från rumpfan ner till låret, skön känsla snart är det måndag.. då ska jag springa på gymet igen.

Aja, men so long partypoopers... godnatt!



När det kommer till att vara cleaver minded..

Ni två speciellt har verkligen knullat sönder min hjärna tillräckligt för det här året, gång på gång lyckas ni.
Är det inte du så är det den andra. jag är för blåögd när det kommer till det. Och det ni säger.

... karlslokar.


Dom har huggit ner träden utanför min balkong nu, men kikar solen in på balkongen ändå? Eh, nej.
Orka den, jag gillar inte läget med sommaren och hur jag bor just nu. Hade jag varit på vårat landställe hade jag säkerligen varit en neigör nu, eller åtminstånde LITE. Men som den albinon jag är just nu får jag väl låtsas som att det regnar ute, det brukar hjälpa.. ibland.
Eller så kan jag faktiskt lägga mig på gräsmattan här nere, men då är dealen att grannarna kommer kika in mig.
Och dom har redan sett mig naken, en eller två gånger räcker fan.

Idag har jag lite alternativ att välja på känns det som, ska jag sitta här tills person A, ringer och vill dra med mig på ölhinkande.. och antagligen vin också. Eller tills person B ber mig att komma till Vallentuna och hinka öl där.
jag vet inte, är lite splittrad just nu. Vill helst bara ligga i Rålis och sola och grilla och dricka öl.
Och bli klappad på magen och lite fint på kinden.. men hey, det är vad jag tycker.
Jag borde hakat på till landet, där hade jag haft worldpeace för mig själv, legat på badbryggan checkat ut på vattnet, tagit en cigg och bara njuti.... men helvete.. varför varför Josefine sitter du här ensam?
Framför dumburken.. när det är soligt ute. Jag förstår inte.
Östhammar är bra, om man vill vara sig själv för en stund.

Midsommar hemma hos Linda alltså. Kan bli skoj, det kommer säkert spåra, men när fan gör det inte det? :) hah.
(är det ok att göra smilis i bloggar?)

 - Hultsfred förra året.. sköna dagar, kvällarna spårade, man frös ihjäl det var fan bara misär över hela festivalen, tacka fan för Arvika -05, det var grejer det!

BLOGG JÄVEL..

HORA också att hela jävla inlägget försvann för att jag hade råkat glömma rubriken, men URSÄKTA MIG DÅ!

image7

Min pussy & jag på Caliente i lördags.

Nu orkar jag inte ens skriva om hela inlägget för jag blev bara sur nu.

Sätt mange Schmidt feat. Petter - Giftig.mp3 på repeat NU, annars.. GÖR DET BARA!

Allt går på rutin.. tills nu

Från och med idag har jag ingen aning om när jag ska jobba nästa gång.. it sucks, och jag blir lite ledsen.. faktiskt.
+ att jag blir lite deprimerad just nu, idag och imorgon.. för jag imorgon tar jag egentligen studenten.
Men eftersom jag valde en annan bana just då i april förra året så gör jag inte det. och jag ska försöka att inte hänga läpp för det. Men det är svårt.. det är det.
Nej, den här dagen är inge vidare fin. Jag har suttit och lyssnat på hjärtekrossande musik också. Det är i just dom tillfällena jag känner mig liten och ensam på jorden, buhuuu uuh huu. Nej, Josefine.. INTE hänga läpp!

Min katt sitter och kollar på mig i fönstret, och nu märker jag att det ens blivit mörkt ute. Haha, ja.. jag är så jävla bra!
Idag har jag verkligen varit ute hela dagen också, så jävla skönt. Roliga är att jag försökt sola BARA framsidan idag, ändå så har jag mer färg på ryggen än framsidan som sagt.

Jag borde gå och lägga mig, ska upp tidigt.. fixa mig.. sen iväg möta Cribbe på tåget, ta oss till Sollentuna, åka till min gamla skola.. kolla när hela min gamla klas (och Pippi såklart.) springer ut, och är lyckligast i världen! :-)
Det blir bra, det blir bara bra det där. Sen ska jag se om jag hinner tillbaka till Väsby för att kolla när Heidi och Malin och Sandra OCH Mickis springer ut. Sen vidare till Malin på mottagning!
Sen vet man aldrig vad som händer. Jag ska le och bara dricka massa öl, stå med en cigg i munnen och se coolast ut på stället.. som vanligt. ehhheh.

Igår var iallafall mysigaste dagen på länge. + att jag låg brevid snygga-gänget.. skojar inte. 2 av dom är bröder också. Och helt jävla äckligt snygga, och där satt dom med sina kepsar och cigg i munnen och jag typ dog.
Eller dregglade åtminstonde. Sweet eyecandy I say.. yum yum gimme sum'.

Här LYSSNA:
snow patrol - chasing cars
pigeon john - nothing without you
och Adept - love the falls

Säger ju det.. fan är det med mig? Uh.


Jag och solen lär aldrig bli vänner igen...

.. nej, tydligen inte. Lyckas bränna mig varje år. Även fast jag tar det lugnt, det är inte okej tycker jag. Be nice to be.. buhuu huu uuh..

Om man bortser från det så har jag haft en bra dag, min lilla prins har haft Josefine-dagar dom här dagarna nu, jag vet inte riktigt vad det är med honom. Jag fick inte släppa honom, han ville bli buren, han ville inte äta sin mat.
Han satt i mitt knä under hela lunchen. Om jag inte kan röra min rygg imorgon vet jag varför.
Men jag klagar inte, han är det finaste i mitt liv just nu! Hihi.. Även fast han inte ens kan prata så gör det ingenting. Hans kramar och hans skratt, ja.. jag dör. T, du är värd allt bra här i livet!
Jag hoppas din mamma är lyckligast i världen. För det hade jag varit om du vore min.



På fredag är det studentfirande också. :) kan bli kul. Ska bli lite skrämmande att träffa gamla klassen bara. Fast fan vad jag saknar Oskar, Maja, Hanna och Amanda. Helt galet!

Nu är det sommar = ingen mat? Jag gillar inte det, jag blir inte ens hungrig..nu har jag inte ätit sen 12:45, nyss åt jag en laxkotlett med sallad.. alltså BARA isbergsallad. Haha, inte okej! Fast yeye, lika bra om jag ska komma i bikinin, och ens våga visa mig i den. Så att säga ja!

Imorgon är jag ledig från jobbet också, skönt. Jag vill ha öööööööööl.. ge mig.

och förresten, varför hör du av dig? och du med? They say it's never to late.. eh, jo.. det är det verkligen för eran del.

puss ut!

RSS 2.0