din lilla pussy alltså

ska det fortsätta såhär då vill jag inte vara med längre, okej?
Jag är inte en person som hundar efter.
enough nu....

LIGGA LÅG LAGDE

Kan jag sluta drömma att jag ligger med kändisar hela tiden, vad är felet på mig?
Inatt drömde jag att jag hade hemligt förhållande med Lucas Scott alltså. Ni som sett one tree hill vetvem jag snackar om, och det var hans rollfigur jag var tillsammans med också för Brooke hatade mig.
Jag tror faktiskt att jag var Peyton i serien fast ändå jag liksom?
Fast fan vad mysigt det var.. hahahahah.. men iallafall.

eeeh, jag har inget mer på hjärtat idag..

bra barnord: "lagde, vanna (jag ska vinna)"

pussy!

dagboksinlägg som ALLA kan läsa, alright


I lördags var vi hemma hos Linda och firade hennes födelsedag, det bjöds på massa god mat och bra "live musik" av både Linda och Carro och jag på ett hörn, hahah. Carros egenkomp var hur grym som helst jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.
Sen blev det småtjaffs om vart vi skulle dra någonstans senare, det stod mellan stan & uppsala, det blev uppsala för hur ofta är man där? Nej, precis. Och vi gjorde ett bra val, fyfan vad roligt vi hade det. bästa av allt, man kände inte en jääääääävel :D
Det dansades konstant hela kvällen, man kunde tillochmed hitta mig vid stången. fyfan :( hahah. Varför lyckas alltid jag?
sen var det iaf dags att dra sig hemmåt, brställa en taxi och köpa fyllekäk.. vi ville till max, men vi orkade inte leta så det blev korvchorren utanför "bamse, TITTA dom har bamsekorv.. fyfan vad gott det skulle vara med en bamsekorv!" varför skrattade alla åt mig? jävla snuskon! Jag och Fenger delade iaf på en bamse, den var slut på 2 röda. sen i taxin satt jag och frågade 20 ggr, "ere nån som har korv på sig?" både sandra och linda langade korv!

Sen åkte jag och linda hem vi moffade rostbröd med kräftstjärtar, sen var det chips.. och godis.. sen somnade vi ganska snabbt!

mitt uppvakande bestod av att linda stod och snaskade nötter (Hahahahahaha) över mitt fejs och jag vaknade sen var det dags att beställa biobiljetter för det hade vi skakat hand på kvällen innan att vi skulle dra en bakisbio! jag och linda var dom enda IDIOTERNA som gjorde det, vi såg ut som skit.
drog till söder satte oss,det gick 30 min in i filmen då jag känner av min hang-over.. jag höll på svimma ett antal ggr, kändes som att jag skulle spy, fick knäppa upp byxorna, jag blev kokhet.
Sen fick jag gå ut från biosalongen. gå runt några varv, ne ne. Men fyfan, aldrig haft sådär ont i hela mitt liv. jag ville bara ligga hemma i sängen! Sen när jag ska in till bioslaongen igen, då är dörrfan låst!! jag försökte ringa linda, jag skickade sms. men nee.. sen fick jag leta efter någon som jobbade där då blev jag insläppt. Vi kollade förresten på 'På smällen' alltså sjukt bra/rolig film. Vi trodde det skulle vara en typisk brudfilm, men det var massa grova skämt och allt möjligt. jag lär se den en gång till eftersom jag missade typ 10 min. den bör ses!

kom hem iallafall, blev hämtad av min käre far på stationen jag var helt död när jag kom hem orkade inte duscha, kraschlandade i sängen. död. godmorgon sverige I say!


det är lördag idag, jag trodde det var fredag, SNOPET!

Vaknade ändå rätt hyffsad tid idag måste jag påpeka, hade fått två sms.. två sms av två speciella tjejer.
gav mig ett leende på läpparna och jag for upp i sängen, kitty ville ligga kvar och gosa men så blev det icke!
Jag drömde så sjukt rolig/bra dröm inatt, för det första hade jag svinsnygga tatueringar som jag överväger att fixa, jag hade tillochmed en på vaden som var så SJUKT snygg! helt galet..
Sen så var jag på bryggeriet där jag träffaded Justin Timberlake, helt pltösligt började han sjunga, bar upp mig och jag gränslade honom medans han sjöng sexyback och senare lovestoned, blev jag kär eller? eeeh ja. HAHAHAH
och alla människor kollade på oss och avundades mig, jag är så jävla grym. Justin want's me.
Sen helt plötsligt hamnade jag hemma hos min tatuerare och han berättade att han var kär i mig, hhaha.
Alltså okej, han är typ sjukt snygg. men iallafall. Blev lite skraj, men efter två sekunder var det inte han längre det var en kille som jobbade på mitt fritids när jag var yngre. Jag minns inte vad han heter, Tobbe kanske? Nej, jag vet inte.
Honom har jag däremot sett på riktigt några gånger eller typ varje gång jag varit på söder har jag sett honom.
weird det där.

Idag om sisådär 3 h ska jag vara hemma hos Kiw, vi ska fira hennes födelsedag och äta massa god mat hoppas jag. Alltså det är alltid god mat, menar bara att jag hoppas att vi ska äta, haha.
Dom ska väl antagligen ut, själv får jag lön den 27e så jag är GANSKA fattig just nu såattsäga. KUL JUL!


sen så förstår jag inte ens varför jag ens försöker, jag tänker med arslet.. bra Josefine, bra.. lär dig någon gång.

OMG

Idag såg jag henne gnida sig mot ett träd jag fick panik.
Sen när Lotta sa "M har gått och gömt sig" vågade jag inte gå och leta heller.
:O småbarn som onanerar på dagis skrämmer mig.
Men jag säger som Maria "hon tycker väl det är skönt, och vem gör inte det liksom?"

dina sms gjorde dagen mycket bättre, danke.

Nu har jag duschat, ska hoppa i några kläder sen gå till bussen och åka till Natta-Patta, jag saknar henne.
Vi lär ju dricka vin och prata en hel del. Tack och hej, ha en trevlig kväll!

hellegud


onani var ordet

Idag har varit en kaotisk dag rent sagt.
Jag var ensam på 5 småbarn, alltså småbarn.. 1-2 åringar snackar vi om nu.. blöjbarn. blöjbytet innan dom skulle sova var ju lagom kul, fick stänga in mig själv + kidsen i skötrummet. Försökte få dom att sitta ner på pallrna utan att springa runt medans jag bytte blöja. Det var kallaballik!
Sen vid lunchen är det kaos igen, T vill inte sitta i sin stol för att han har spillt mjölk så han får sitta i mitt knä medans jag försöker äta min mat, tjejerna börjar bråka.. kastar mat i varandras tallrikar, dricker upp varandras mjölk, kastar muggarna på golvet.
Jag får sära på dom. Då börjar dom att busa istället och börjar sjunga "kalle anka satt på en planka ropade såhär.. maaama maaaaama se så stor jag ääääääääj!" Ja, då kan man inte bli arg. men sen så sitter alla 5 och säger (SKRIKER!) "maaammaa papppaaa mammaa paaapppa.. SKÅÅÅÅL" i KÖR. och jag får panik! "BARN! Sitt ner och sluta skrika nu.. snälla.. " det tystnar i 2 sekunder, sen börjas det igen. paniken lägger sig när jag klär på dom och släpper ut dom på gården med dom andra barnen. Ahh, jag sätter mig på bänken ute på gården, sen är det dags för mig att traska hem. Är hemma 1 timme, sen traska tillbaka för att ha månadsmöte, när dom tar upp och upplyser om att vi har en flicka på 4 år som har börjat gå undan och gömma sig för att "onanera med sig själv" jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Så jag började skratta, och Maria säger "ja, men hon gnider sig mot stolar och allt möjligt om vi ser mönster så måste vi finnas där och prata med henne och få henne att inte göra så hela tiden! och så måste vi prata med föräldrarna" Då kom jag på det, vad fan säger man som förälder när man får höra: "Ja, vi har kommit på din 4-åriga dotter onanera ett antal ggr!" eeeeh.. WHAT!?
sen lämnar vi det iaf när plötsligt Linda av alla människor (hon är JÄTTEPRYD och fin i kanten och säger aldrig något vulgärt eller fult.)

"Ja, om Josefine försvinner och börjar gömma sig och vi ser ett mönster då vet vi vad hon håller på med.... sig själv."
Alla börjar skratta helt hysteriskt inklusive jag själv, mest för att jag ALDRIG trodde att den människan skulle kunna säga nnågot sånt, hahahaha. Men kul var det!

Jag åt alldeles för många kakor, aou aouh min mage.

one-2-three in the place to be

inte illa pinkat!

Idag var jag så jävla bra och duktig, gick upp halv 7 då jag började 7 som sagt. Satte mig upp i sängen och kollade ut genom fönstret, såg mig själv framför mig med mitt uppsatta hår som numera inte var så vidare uppsatt och ganska ruffsigt.
Mina ögon som knappt vill öppna sig och torkat dreggel i mungipan.
That's how we do it.. Sen reste jag iallafall på mig gick in på toaletten kissade (som i vanlig i ordning det första jag gör på morgonen.) Sen skulle jag välja kläder. och jag förstår mig inte på mig själv faktiskt. Varför ska det vara så svårt att välja klädsel när jag ska till jobbet, det är ju inte så att jag klär upp mig för någon liksom? Barnen säger att jag är fin hur jag än ser ut.
LOVE YOU GUYS.

Drog på mig jeans en vit tischa, drog en toffs i håret, borstade tänderna och traskade iväg.. det tar cirkus 2 min att gå till mitt jobb. Fattar ni motionen jag får eller?! helt galet.
Väl på jobbet är det bara två barn som kommit och inte vilka som helst utan mina små prinsar, två bröder på 5 och snart 2 år!
Jag älskar dom verkligen. Hur fina och bäst som helst är dom!
Jag fick kramar och sånt där fint, sen gick vi in i lekrummet där M berättade att dom ska på volvoträff på lördag.. "aah, och sen brukar man dricka öl också" hahaha.. så jävla söt är du!
"josefine vart tog du vägen? jag undrade faktiskt vart du var så jag började gråta" HAHAHAHA.. <3 alltså man kan inte annat än älska mitt jobb. Iallafall inte jag.

Sen så förstår jag ingenting, allting bara snurrar runt i min skalle..
hur ska jag veta?! Det är frågan..


inte ett sms idag.. jag undrar jag..

heheeeeeeeee

A, du gjorde min dag idag.. tack!


"okej, ring om du bestämmer dig för att dö så jag får träffa dig en sista gång"

bad karma

Jag är så jävla trött på mitt liv just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Helt seriöst.
Det här är min 5e matfria dag. Jag har levt på VATTEN.. det är inte okej.
Igår  var jag iaf på närakuten på Löwet för att lämna halsprov som visade positiv halsfluss. Fick recept inge mer med det, knapra tabletter och gurgla halsen med något bedövande medel. Som jag förvisso spydde upp direkt, jag är så jävla känslig.
Imorse vaknade jag iallafall vid 6 tiden och skulle upp och kissa när jag står inne på badrummet märker jag massa röda prickar på låren. Hm? Sen ser jag mina armar, händer.. fötter öööööverallt jag är helt nerbombad med röda prickar, jag brister ut i gråt och gråter som ett barn. Någon som tröstade mig kanske?
Eh nej. Som vanligt... jag behöver det. IBLAND! Jag satte mig iallafall på sängen och försökte lugna ner mig. Men då ser jag hur det bara kryoper fram ännu mer och jag gråter sönder och slänger mig på sängen och tycker mest synd om mig i hela världen. Det är synd om mig just nu. Man får fan tycka det ibland.

Förresten sa jag det att jag hatar tjejer?

enough nu

Nu är det söndag.. imorgon återgår jag till mitt normala liv med jobb och trötta kvällar. Det  vill säga att jag inte kommer orka göra någonting. Känns underbart! Sen så ska det bli kul också för att jag saknar kidsen.

Dags för lite uppdatering här va, haha.. har inte fått någon utskällning utav Sandra så lika bra att sätta igång.

Den här helgen har varit störd, som resten utav den här sommaren iofs.
I fredags skulle jag och min mamma gå ut och käka tillsammans. Vi har inte träffats på 3 månader, så det var på tiden liksom. När vi sitter där bestämmer vi oss för att gå till puben, vi går dit sätter oss på uteserveringen beställer varsin öl. Sen sveper vi några kalla till. Hamnar brevid ett par gubbar, alltså. Ja, långhåriga hårdrockskillar typ och en tant.. inte mamma en annan. haha!
Sen när jag sitter där ser jag en låång rakad kille som kommer in och shit vad jag känner igen honom men kan inte placera efter tag kollar han på ig ska sätta sig ner vid ett bord så säger han "Hej Jossan, det var inte igår"
BA.. det var Robin :D har inte sett honom sen högstadiet jag blev glad! Sen kom jag på att jag var så jävla kär i honom i slutet av 7an när vi hängde ganska mycket. Sen kommer en till stolle in, haha.. säger samma sak då är det Fredrik som kommer. Robins bästa vän. Han var kär i mig.. länge. haha! aja det var kul, sen drog dom.
jag och mamma g¨r in och sätter oss beställer mer dricka. Sen kommer Linnéa och Arash och dom är tydligen tillsammans och jag fattar ingenting. hahah! Sen kommer Gabbe och Järven och isak. SEN kommer Robert också. hahaha.. eeeheh. Sen säger jag till Linnéa att vi ska dra till kung carl för vi ska inte sitta och häcka på puben hela kvällen. Sen iaf som "straff" som min mamma utryckte sig när hon såg mig röka för första gången. hahahah.. sa hon att hon skulle följa med. ÅH NEJ. fast det blev ganska lyckat ändå! Det var nog för att jag var så full :) och sen när jag står och dansar är det en kille som börjar dansa med mig jag vänder mig om och det är David. hallå honom har jag inte sett på jag vet inte hur länge.. det var iaf svettigt! eeeeeeeehehe.
Sen så dansade jag tror faktiskt inte någon tror mig men det finns EN väldigt snygg kille i Märsta och han dansade med mig, då blev jag lite pirrig.. hahahaha.. men det var kul, sen gick jag! Som vanligt. Sen kom Nadja, Liza och hela drösen och nadjas skånepåg Mackan, han var trevlig och ja snygg. Bra kapat Nadja! FÖR EN GÅNGSSKULL HHAHAHA.
Sen gick jag hem och sov. Blev väckt typ halv 9 på morgonen dagen efter av en hund som vill ut och pinka och slickar sönder mitt ansikte, sen säger mamma "NU SKA VI PÅ VISFESTIVALE!" eeeeeeeeeeh? Okej, var det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv.. jag drack 5 öl. och hoppades på att jag skulle bli jättefull men nejnej.
Det var ett "visband" som var bra. Det var lite Laleh över det, fast det var en kille då.
"bloooood är tjockare än vatten" det är vad jag minns att han sjöng.
Jg brände sönder ena tutten och ena armen också såååå jävla skönt. Inte.

aaaajaa jag har ont i mina händer och orkar inte gå in på lördagen så jävla mycket men vi var och käkade middag med mammas arbetskollegor sen var det krogen igen. jag var nästan nykter sen hade jag en man efter mig hela kvällen. han presenterade sig och allting för min mamma (känner honom förvisso) men iallafall. HAHA!
han skulle promt ligga med mig, han ville ha mig.. NU NU NU. naj naj sa jag. Sen somnade han utanför min mammas lägenhet på gräset. och jag försökte väcka honom, det gick inte. Då fick hans kompis komma och väcka honom sen gick jag in. Typ så! Ja hejdå..





RSS 2.0