Det är inställningen som räknas..

Inatt har drömt både det ena och det andra. Exempelvis så var jag en människa men ändå hade jag tiger i blodet.
Dvs jag sprang som tiger, kunde låta som en.. jag hade tillochmed ett lejon som pojkvän som blev människa så fort han ställde sig på baktassarna. Sen försökte jag t.o.m röka som tiger. Men det gick inte. Så jag fimpade helt enkelt!

Förresten har jag inte ens rökt en endaste cigarett på 1½ vecka. Kom jag på nyss. Vilket kanske inte är så konstigt.

Sen har jag dessutom drömt att h*n är jättegrinig mot mig och jag vet inte varför. Var tvungen att slå en pling när jag vaknade. Lät inte så grinig. Inte mer än vanligt. Haha. Får väl se om jag får ett samtal inom någon timme. Helst.
Jag behöver OCH vill kramas.

Har dessutom ringt till tandläkaren och AVbokat min tid. Ja, eftersom är man sjuk så får man inte genomgå en sådan operation. Så jag fick en ny tid den 5:e januari 07.30 alltså. Då ska dom ryka. Jag menar, vill helst inte göra det om en vecka. Vill helst kunna hamstra julskinka och Janssons frestelse i käften innan, tack. OCH dricka julmurre!

Julmurre?/ =julfitta!?

Hahahah.


Sen så tycker jag det är YTTERST roligt att alla män helt plötsligt är jätteoroliga. Dom passar på när katten är borta. Vad är det med er egentligen? När ni kunde, då gjorde ni det inte. När ni inte kan, DÅ vill ni.

Vi människor är ett konstigt släkte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0