Nytt inlägg.. inte gammalt

Idag har jag varit helt raka motsatsen av vad jag var och betedde mig igår. Idag har jag varit heeeelt okontrollerat speedad. Jag vet inte varför men det bara blev så. Jag har dansat runt, sjungit högt inför hela byggnaden.
Jag har dessutom sålt ståendes mestadels av kvällen. Vilket var micket bra!

Jag och Nikki hittade på egna sånger ute på "luft-rasten" och jag kom på världens bästa koreografi (?) Nikki vek sig dubbelt av hur grymt DÅLIG jag är på det.. skoja. Jag var ju grym!
"get down, get down and moooving all around.. get down get down, and moving aaaall aaah-raaa-haaouuund.. get dooown get dooown again" När jag kom in på kontoret igen tror jag faktiskt att dom flesta undrade vad jag hade tagit för något egentligen. Jag undrar det med? Vill alltid må så här. Speciellt när jag sålde bäst idag igen.. he he hee..
Ok, igår sålde jag sämst. Men det har ju vissa förklaringar också. (zoombie)

Jag vann dock ingen TV idag som jag hade velat. Utan Sani vann den. Vilket jag hade satt en femma på.
Jag har dock gosat med min chefs hund idag. En rottweiler.. som jag egentligen har varit lite rädd för. Hon låter så brutalt läskig. Men idag fick jag det klart för mig att det endast är så när hon njuter. Jag klappade gärnet!
Sen håller jag med om vad Andreas sa: "om hon låter så där när hon är glad och njuter.. vill jag inte veta hur hon låter när hon är arg".

Jag satt bredvid Lars idag tidigare på dagen då jag satt på ett helt annat datorsystem. Han är från skåne och jag hade nyss haft ett samtal ifrån Osby(?) så härmade jag honom, killen i telefonen efteråt alltså..  "hun e osså på jobb"
Så Lars frågade jag mig om jag hatade skåne och då skulle jag lägga in att jag faktiskt älskar skåne. Men jag borde förtjänat ett skott i pannan efteråt då jag säger: "jag älskar skåne, det är det bästa landet!" Han tyckte att jag skulle sluta dricka på arbetstid. Det tror jag med efter den felsägningen.

Nu borde jag sova och drömma om skedningar och annat mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0