do i look like i sell drugs?

Oj oj! Nu var det dåligt med updates IGEN. Men nu ska vi se. Jag ska ta mig tid. Jag lovar!

I fredags minns jag inte ens vad jag gjorde. Om jag ens gjorde något. Om jag umgicks med någon och inte minns det, ber jag så hemst mycket om ursäkt. Hahah. Nej, juste. Jag köpte godis och kollade film. Det var inget.

I lördags var jag iallafall på Ljusparty hemma hos Satu och tjattrade med massa damer och fröknar. Luktade på ljus och blev yr i bollen. Sen traskade jag vidare till Jenny för att äta middag och dricka alkohol med damerna där.
På vägen möter jag en dam som vill ta sällskap i dimman och håller i mig. Kyrkklockan börjar låta och hon skriker till: "HJÄÄÄÄLP!" Jag blev mer rädd än vad hon blev just då.
Sen fortsatte jag på vägen. Fick i mig 1½ liter vin. Inte illa pinkat. Carro försökte supa ner mig ytterligare med SPRITZ.. jag vägrade. Ibland måste jag ha någon gräns. Ja, jo. Den gränsen sprack ganska fort inne på KC, as usual.

Hemma hos Jenny satt jag och Lina och pratade sex. Det blev to much. Carro tyckte också det. Hon var tvungen att ringa hem till sin karl. "Älskling, kan vi knulla när jag kommer hem?"  Om man ändå kunde göra så. Damnit...

Sen försvann vi iallafall. Väl inne på KC försvinner alla från alla som vanligt. Haha.. Jag träffade Nadja och Liza. Sovplatsen utlovades hemma hos Nadja. På väg till bussen går vi som Bambi på hal is. Jag skriker till som en fant-tjej ett antal gånger. Pratandes i telefonen. - "ring aldrig mig igen när du är full.." hahah...
Väl på stationen satt jag i telefonen, IGEN. Jättehungrig som jag var så kommer det två killar gåendes med pommes i handen. Jag och Nadja smörar in oss och får ta oss några. Eller några.. hm. Ja, men iallafall. Gott gott!
Sen åker vi hem.

Sen orkar jag inte skriva mer. Ganska ointressant att Nadja börjar laga mat. Glömmer spisen så det blir rökfyllt i hela köket. Jag får agera brandman. oskar är i telefonen och skrattar åt mig. Jag både äter chips och annat i örat på honom.
Hur otrevlig får man bli... aaaaahah.

Sen somnade jag. Med telefonen i örat. Batteriet dog. Putts, pjung..pjong!

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh... japp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0